ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 1ο κουδούνι Εσπερινού Γυμνασίου- Λυκείου Κω: Μάθημα ζωής για όλους μας…

8
2758
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στον ανακαινισμένο χώρο και με προδιαγραφές για άτομα με ειδικές ανάγκες σχολείο του Πυλιού τελέστηκε ο αγιασμός του Εσπερινού γυμνασίου και λυκείου Κω από τον Σεβασμιώτατο παρουσία των τοπικών αρχών.

Άτομα όλων των ηλικιών ,άξια συγχαρητηρίων ,παρόλες τις δυσκολίες με την δουλειά ,και τις οικογένειακές τους υποχρεώσεις ,κάθισαν ξανά στα θρανία για ένα καλύτερο μέλλον .

Ο κάθε ένας για τους προσωπικούς του λόγους, διεκδικεί το δικαίωμα στην μάθηση και ίσως και την επιτυχία σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (όπως το κατάφεραν οι δύο απόφοιτες  της περσινής χρονιάς).

Σημαντικό μάθημα έδωσαν κάποιοι γονείς που είχαν σε αυτό το ξεκίνημά τους παρέα τα παιδιά τους , δείχνοντας πως η προσπάθεια και το όνειρο για κάτι καλύτερο ,ποτέ δεν σταματάει .

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, η Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Α. Κρητικός, ο Πρόεδρος των Σχ. Επιτροπών Μ. Ζερβός, ο Πρόεδρος της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκός, ο Τοπικός σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά του Εσπερινού Γυμνασίου κ Λυκείου,έχω βγάλει κ εγώ το Νυχτερινό σχολείο κ νιώθω μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά που βλέπω κάποιο θέμα γι αυτό.Καλη πρόοδο σε όλους και πολλές επιτυχίες εύχομαι.

  • Πήγε να δει αν εβαλε πολύ νερό για αγιασμό να βγάλει ανακοίνωση αύριο για το σκανδαλο.Παντως το ρεπορτάζ είχε ένα λάθος.Δεν πήγε η επικεφαλής του Οράματος.Ολο τομοραμα πήγε…….εκεί δεν ήτανε και ο Πης;Έχει άλλον;

 2. Το εσπερινό πρέπει να μεταφερθεί σε κτίριο της πόλης γιατί κινδυνεύει με κλείσιμο. Ελάχιστοι οι μαθητές πλέον…

 3. Όταν πηγαίναμε εμεις Νυχτερινό δηλ.απ’ το 1996 μέχρι και το 2002 που βγάλαμε Γυμνάσιο και Λύκειο είμασταν συνολικά πάνω από 100 παιδιά. Τώρα είναι πιο λίγα παιδιά αλλά είναι το αγαπημένο μας σχολείο και το θυμόμαστε πάντα με μεγάλη αγάπη και νοσταλγία.

 4. Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα.
  Για γλάστρες μάς υπολογίζουν στο Δήμο, εδώ και χρόνια.
  Τα έργα πού έγιναν ( αναβάθμιση παιδείας μεσω εκσυγχρονισμού τουαλέτας, γιατί παίζει ρόλο το χ.σιμο στη μόρφωση, οταν τα βγάζεις όμορφα, τα βάζεις και όμορφα τα γράμματα στο μυαλό…) αφορούν τα παιδιά τού Δημοτικού. Απόδειξη οτι, όσα ζητούν χρόνια στο Εσπερινό δεν εισακούονται, μόνο κοροιδίες και τάξε μου μπάρμπα…Αφού και ο Σεβασμιώτατος που είναι πάντα στο πλευρό του Σχολείου απηύδησε πρόπερσι και ζήτησε να ορκιστούν για τα λεγόμενά τους.
  Τουλάχιστον κάνουν 1 όταν ζητάς τρία. Πάλι καλά, γιατί συνήθως ζητάς 1 και παίρνεις τα τρία…τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ