ΟΡΑΜΑ: Σε δίκη (5 Οκτωβρίου) με την κατηγορία της Παράβασης Καθήκοντος Κυρίτσης και 18 Δημοτικοί Σύμβουλοι για την υπόθεση του ΓΠΣ…

54
1268

Σε δίκη (5 Οκτωβρίου) με την κατηγορία της Παράβασης Καθήκοντος Κυρίτσης και 18 Δημοτικοί Σύμβουλοι για την υπόθεση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου…

Η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν χαρίζει κάστανα!!! Μετά τις αλλεπάλληλες σφαλιάρες που έχει εισπράξει ο κος Κυρίτσης και η παρέα του σε όλες τις υποθέσεις που οδήγησαν στη δικαιοσύνη έφτασε η ώρα να αρχίσουν να απολογούνται για τα σκανδαλώδη πεπραγμένα της θητείας του.

Η υπόθεση της παράνομης νεκρανάστασης της σύμβασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου πόλεως Κω που καταχρηστικά υπέγραψε ο κος Κυρίτσης στις 28/12/2010 (τρεις μέρες πριν αποχωρήσει) είναι μόνο η αρχή των όσων έπονται!!!

Ήταν δε τέτοια η πρεμούρα τους να ξανα-υπογράψουν τη συγκεκριμένη σύμβαση των 233 χιλιάδων Ευρώ που έφτασαν να αγνοήσουν ακόμα και το Συμβούλιο της Επικράτειας στο οποίο είχε προσφύγει η εταιρεία και φυσικά ηττήθηκε.

Ηττήθηκαν γιατί πολύ απλά με την εφαρμογή του Καλλικράτη το 2011 και τη δημιουργία του Ενιαίου Δήμου της Κω υπάρχει η υποχρέωση της εκπόνησης Ενιαίου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου για ολόκληρο το νησί (λίγο τους ενδιαφέρει)!!!

Η Δημοτική Αρχή Καΐσερλη, ως όφειλε εκ του νόμου, κατάργησε την εν λόγω σύμβαση και προχώρησε στην έκδοση του απαιτούμενου ΦΕΚ για την έναρξη του Ενιαίου Πολεοδομικού Σχεδίου για ολόκληρο το νησί της Κω.

Ένα ΦΕΚ που το έχουν στα χέρια τους από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν (01/09/2014) και σχεδόν πέντε χρόνια μετά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.

Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που οι Κώοι και οι Κώες τους στέλνουν σπίτι τους στις 26 Μαΐου 2019.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

54 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όταν δε η διαχείριση του δημοτικού χρήματος τίθεται στη υπηρεσία των πελατειακών σχέσεων με στόχο τη διατήρηση της εξουσίας τότε ίσως το πιο αρνητικό δεν είναι η αδιαφάνεια αλλά πολύ περισσότερο η αποδοχή της, ο εθισμός σε αυτήν και η καθιέρωσή της ως πολιτική πράξη. Κανένας δήμος και καμιά κοινωνία υπό αυτές τις στρεβλές αντιλήψεις και πρακτικές δεν μπορεί να προοδέψει. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

      Το μόνο παρήγορο είναι το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο χρόνος σας έληξε και σε λίγους μήνες θα αποτελείτε οριστικά παρελθόν.

    • Δικηγόρος: Να φοβάσαι κ. ΡΟΥΦΑ τα πισινά του μουλαριού και τα μπροστινά του Κατή. Η παράβαση καθήκοντος θέλει δόλο.

      Και μάλιστα σποδεδειγμένον. Εάν υπάρχει έγγραφη καταγγελία, κοινώς όπως λέει ο λαός μας ΡΟΥΦιΑνιά, η υπόθεση πάει στο ακροατήριο. Για να δούμε την απόφαση, υπομονή ένα μήνα, εγώ πιστεύω ότι ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ και οι 18 σύμβουλοι θα βρεθούν ΑΘΏΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΆ, δεν θα αποδειχθεί δόλος και ούτε ζημιά του Δήμου από έναν μελετητή που εκβίαζε με αγωγή αποζημίωσης. Φυσικά ΤΟΤΕ, θα πρέπει να απαντήσουν οι θιγόμενοι 1+18 με ΑΓΩΓΕΣ για να υπεράσπιση της τρωθείσας τους τιμής και τότε θα αρχίσουν τα πανηγύρια… ΟΜΩΣ, η τεράστια ζημιά της Κω με την καθυστέρηση του ΓΠΣ, τέσσερα χρόνια από την άρνηση ΚΑΐΣΕΡΛΗ και πέντε από την ανικανότητα ΚΥΡΙΤΣΗ θα παραμείνει χωρίς κανείς να τιμωρηθεί… ΡΟΥΦιΑνιές της δεκάρας, μόνο για το θεαθήναι, για τα ψηφουλάκια…

      • Δικηγόρος η μαϊμού του Κυρίτση; Είναι όμως του Κυρίτση ή ανεξάρτητος σχολιαστής, ξεκαρφωτής;

        Μήπως είναι ο ίδιος που ξεκάρφωσε τον ΔΧ και τώρα πάει να βγάλει τρελή την Ρούφα αποκαλώντας της αγράμματη μουρλέγκο; Μήπως τώρα με την εμφάνιση της νέας δημοτικής παράταξης έρχεται και η σειρά του Κυρίτση;

      • ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΔΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ‘ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ’ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΤΕ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΤΖΕΡΙ ΣΠΕΝΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ.
        ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕ,ΤΟ «ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ…» ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ» ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ» ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ(ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ?
        ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

      • Το πήρες το δικηγοριλικη…. εσένα συμβουλεύεται ο Κυρίτσης και έχει χάσει όλες τις δίκες!!!

      • ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΕ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ.

    • Η «ΨΗΛΗ» συντάκτρια της ΡΟΥΦιΑνιάς-Μήνυσης ξέθαψε από το αρχείο της απάντηση Γερασκλή με ημερομηνία 17/09/2016.

      Δύο υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος υπογράφουν την καταγγελία της κομπλεξικής συντάκτριας των δικογράφων της Σουρωμένης Δημαρχίας… Σταμάτη από μικρός σου έλεγα… Πρόσεχε βρε παιδί μου που βάζεις την υπογραφή σου και το π@υλί σου… Στο τέλος θα βαρεθείς να ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια του ανακριτή και θα χάσεις με καμιά αγωγή και κανένα Βουκεφάλα ……

      • ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ‘ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΣ’ ΕΓΙΝΕ ‘ΜΥΑΛΟ ΠΙΤΟΥΡΟ’.
        ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ!ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ!!ΤΟΣΟ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ,
        ΤΟΣΟ ΨΑΓΜΕΝΟΣ,ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΤΟΣΟ (ΡΑΔΙ)ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΠΝΕΥΜΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΟ,ΟΛΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ! Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ’ΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ>ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ Π@ΥΛΙ ΤΟΥ,ΕΣΥ??????????
        ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΒΑΡΑΓΚΗ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ,
        ΠΙΑΝΕΤΑΙ Η ΧΟΥΦΤΑ,ΦΥΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ!
        ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  1. Το ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του δήμου θα αποτελέσει το εργαλείο μιας ισόνομης και ισόρροπης ανάπτυξης.

    Θα δώσει τη δυνατότητα ορθολογικής αξιοποίησης των ιδιοκτησιών των πολιτών όλου του νησιού και περιοχών που δεν διαθέτουν ούτε ρυμοτομικό σχέδιο ούτε σχέδιο οικισμού.(βλέπε Μαρμάρι)
    Θα βάλει τέλος στις στρεβλές πρακτικές.
    Θα ενοποιήσει την κοινωνία του νησιού καθώς επιλύει σειρά ζητημάτων όπως αυτό της συγκοινωνίας….

    Η εκπόνηση του είναι άμεση προτεραιότητα.

    • Δηλαδή βρε μηχανικέ με το ΓΕΝΙΚΌ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΌ ΣΧΈΔΙΟ θα έχουμε έναν Δήμο και Δημοτικές συγκοινωνίες παντού;;;;;

      Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Καΐσερλης και μετά ο Κυρίτσης δεν προχώρησαν τις διαδικασίες… Θα χάσει το μονοπώλιο το ΚΤΕΛ του Μαραγκού και αυτοί τα ψηφουλάκια.

  2. ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ …. ΜΗΔΕΝ!

    ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ .

    ΒΑΛΤΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

  3. Η πάση θυσία νεκρανάστασή της ξεχνούσε, στην κυριολεξία, το νησί της Κω από τη Μεσαριά και πάνω καθώς αφορούσε μόνο στο Γ.Π.Σ. του τέως δήμου Κω!

    Η δημοτική αρχή του Οράματος ξεκίνησε την έναρξη των διαδικασιών για το Ενιαίο Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο του Καλλικρατικού δήμου της Κω και 23/12/2011 εκδόθηκε το ΦΕΚ – 345 το οποίο συνειδητά και εγκληματικά αγνοεί η δημοτική αρχή Κυρίτση .

  4. Ταυτόχρονα, απέκρυψαν την απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά στην Πράξη Εφαρμογής Σχεδίου Πόλεως Κω – τη γνωστή διαδικασία για τη μεταγραφή των ιδιοκτησιών των συνδημοτών μας. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ)

    Να θυμίσουμε ότι, αμέσως μετά από αυτήν την σημαντική απόφαση την οποία απέσπασε η δημοτική αρχή του Οράματος με την συμβολή και την άοκνη προσπάθεια του Γιώργου Κοπάδη, ο δήμαρχος Κω Κώστας Καΐσερλης συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη παρουσία του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου κου Παναγιώτη Αβρίθη και των στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου προκειμένου να διερευνηθεί το νομικό – θεσμικό πλαίσιο των μεταγραφών.

  5. Τα ΜΜΕ πάλι έθεαψαν το σοβαρο αυτό θεμα που απασχολει ένα ολοκληρο νησί.Τα ραδιόφωνα έχουν ξεχάσει την Ιωάννα και όλοι γνωρίζουμε τους λόγους.

  6. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΟΥΓΚΑ.
    ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΝΑΧΉ ΤΗΣ.

  7. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )
    Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;
    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη. Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193576/orama-echei-taftistei-psema-giati-den-irthe-sto-rantevou-pou-tin-kalesame-savvato/

  8. ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ! ΤΡΟΜΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΕ.ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ

  9. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΡΟΥΦΑ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ .

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΙΓΓΕΙΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 18 ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

  10. Για εργασίες στο σπίτι του είχε προσλάβει τους αλλοδαπούς δολοφόνους του ο άτυχος 65χρονος

    Μόλις για 30 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, οι δυο αλλοδαποί σκότωσαν τον θείο του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες, στις 21 Αυγούστου 2018, από γείτονες του που ανησύχησαν από την απουσία του.

    Και οι δυο συλληφθέντες (Αλγερινός, Αιγύπτιος) ομολόγησαν και περιέγραψαν το έγκλημα τους, προσδιορίζοντας μάλιστα και το κίνητρο, που δεν ήταν άλλο από την ληστεία.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/710616_thrakomakedones-gia-ergasies-sto-spiti-toy-eihe-erthei-se

  11. Και κάπου εκεί στις 6 Οκτωβρίου θα διαβάσουμε στα ψιλά ότι η υπόθεση πήγε στο αρχείο.

  12. χαχαχαχα τρεχα τωρα στα δικαστηρια απολογουμενος.ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΡΗΜΑΔΙΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  13. – Καταθέτω ως στοιχείο, τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκα όταν η παράταξή μας σε εξέδωσε δελτίο τύπου για παράνομο διαγωνισμό στην Μαρίνα της Κω.

    – Ζητώ επίσης να διερευνηθεί τι μπορεί να σημαίνει για την πολιτική και φυσική μου παρουσία για την οικογενειακή και επαγγελματική μου ζωή η κατ επανάληψη δήλωση σε συνεντεύξεις του κου Κυρίτση ,δημάρχου της Κω ότι «η κα Ρούφα δεν θα φτάσει στις εκλογές»

  14. Μπορει να αποδειξει κανεις οτι η Ρουφα πηρε κάτι από το δήμο

    Έχω κατηγορηθεί με τον πιο χυδαίο τρόπο για όσα έδωσα στον τόπο μου και στους συνδημότες μου και όχι για κάτι που πήρα.
    – Θεωρώ ότι αυτή η μήνυση είναι μέρος ενός σχεδίου πολιτικής, ηθικής, οικονομικής αλλά και βιολογικής εξόντωσης μου.
    – Είναι μέρος ενός σχεδίου που στόχο έχει τη φίμωσή μας για να μπορέσει αυτή η δημοτική αρχή και τα στελέχη της που ομονοούν να συνεχίζουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους με βάση το δικό τους αξιακό σύστημα.

  15. Με αυτά και με αυτά ή κως έχει γίνει μπαχαλο,ο κάθε ένας χτίζει ότι και όπου θέλει, δρόμοι στενοί που θυμίζουν σοκάκια τριτοκοσμικές βαλκανικής υπαίθρου, μόνο οι ψήφοι μας μοιάζουν και οχι να δημιουργήσουμε και να αφήσουμε ένα ευρωπαϊκό καλαίσθητο αποτέλεσμα. Προς όλους τους έξυπνους οι οποίοι αντί να αφήσουν ένα μέτρο δρόμο, το καταπάτησαν κιόλας, όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας…….

  16. Δεν μας τα λες καλα , δες την μυνητηρια αναφορα , τους υπογραφοντες , τους μαρτηρες και τα καταγγελομενα και πες μας εαν τα πραγματα για την δυναμη αλλαγης ειναι ΣΟΒΑΡΑ η οχι.
    Φυσικα παρουσιαζονται πολλες πληροφοριες για την υποθεση που μαλλον θα στεναχωρησει και θα τρομαξει πολλους απο τους κατηγορουμενους.Οχι ολοι αλλα καποιοι θα εχουν ηδη τρομαξει .Τωρα εαν η αποφαση ειναι καταδικαστικη ξερουμε τι σημαινει αυτο?

  17. Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
    Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

    Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

    Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

    Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/194328/ioanna-roufa-mia-mikri-ypenthymisi-osous-tolmoun-akoma-kounane-daktylo/

  18. Καθαρές απαντήσεις έχετε κύριε Μαραγκέ για τα 210.000 ευρώ;;;
    Απευθύνετε πρόσκληση για ενημέρωση -τάχα- σε όποιον θέλει στοιχεία για τα θέματα που έθεσε ο κος Κίτσης.
    Γιατί άραγε όταν σας ρώτησε η επικεφαλής μας με τον πλέον επίσημο τρόπο και μάλιστα στο ίδιο το δημοτικό συμβούλιο δεν απαντήσατε;
    Στο δια ταύτα:
    Ποιους αγροτικούς δρόμους καθάρισε και διάνοιξε η «γνωστή εταιρεία που κυκλοφορεί στην πιάτσα» κύριε Μαραγκέ;
    Ποιους το 2015, 2016, 2017, 2018 και τι είδους μηχανήματα χρησιμοποιήθηκαν;
    Πού και πως αξιοποιήθηκαν τα 210.000 ευρώ για την πυροπροστασία;
    Θέλετε να μας πείτε ότι τα άρβυλα, ασύρματοι και οι κεραίες στοίχισαν 210.000 ευρώ;;;
    Με ποιον ακριβώς τρόπο στηρίξατε τις εθελοντικές οργανώσεις; Μήπως κάνατε τα πάντα για να τις βγάλετε από τα πόδια σας;

  19. ΧΑΧΑΧΑΧΑ κυριτσης βασω μαραγκος πη γερασκλης κλπ θα ριξουν μηνυσεις

    γιατι χανουν τις καρεκλες και την μασα!!!! χαχαχαχαχα

  20. Έπαιξαν και έχασαν. Όλοι οι μηδενικοί λογαριασμοί του ΔΗΡΑΣ τελούν υπό κατάσχεση. Φεύγοντας θα αφήσουν πίσω τους πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ χρέη.
    Ένα μέσο απαξιωμένο στη συνείδηση του κόσμου.
    Ακόμα και στη συνείδηση εκείνων που το δουλεύουν και το χρησιμοποιούν! Ακόμα και αυτοί ξέρουν ότι πρόκειται για ένα όργανο προπαγάνδας!

    Όσο υπάρχουν κοινωνίες που με την παθητική τους στάση αποδέχονται τέτοιου είδους εξουσιαστικές συμπεριφορές τόσο περισσότερο θα τελούν υπό το φάσμα τους.
    O ΔΗΡΑΣ είναι μόνο ένα απτό παράδειγμα…

  21. δικομανια απο δω δικομανια κι απο κει, γι’ αυτο η νεα παραταξη θα σαρωσει και την περιμενει ο κοσμος πως και πως

  22. δυστυχως μεγαλη διχονοια. Για αυτο δεν παει μπροστα αυτος ο τοπος. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!

  23. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΚΗ…… ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ……………………….

  24. Βρε Ιωάννα μου μετά ξύπνησες ; Τελικά θα κατευεις ; Θα κανείς ψηφοδέλτιο ; Γιατί κεφαλο καρδαμαινα Αντιμαχεια Πυλι δεν έχεις κανέναν , με πιον θα κατευεις να πάρεις εκλογές κορίτσι μου ; Κ αφού είσαι υπέρ τον hot spot στο νησί ξέχασε το , το ποκυ πολύ να μπεις στο δημοτικό συμβούλιο σαν τον παυλιδη με άλλον ένα σύμβουλο , άστο το απ απερχόμενος και τέτοια άστο γιατί σε βλέπω Τρίτη στη σειρά πιο πολύ είναι η ανεξάρτητη και αυτοί με τον Κυριτση θα πάνε στο τέλος , για ψάξε το λίγοι παραπάνω κ άσε τα πενεματα !!!!

    • ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΚΑΙ’ΡΧΕΣΑΙ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΙΑ?ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΑΡΕΑ?
      ΠΟΥ ΤΑ’ΔΕΣ ΤΑ ΠΕΝΕΜΑΤΑ? ΜΟΝΟ ‘ΠΟΝΕΜΑΤΑ’ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΑΝ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΤΟΣΟ Η ‘ΣΥΣΤΑΣΗ’ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΚΟΠΙΑΣΕ,ΘΑ ΣΕ ΦΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ.
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ