ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Έκλεψε τις εντυπώσεις η ανανεωμένη Δημοτική Χορωδία Κω με «Αξέχαστα Ελληνικά Τραγούδια» στον ειδυλλιακό χώρο του πάρκου της Αρχαίας Αγοράς Κω

7
2702
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια μοναδική συναυλία με «Αξέχαστα Ελληνικά Τραγούδια», στην παλιά Κω, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν απόψε στο πάρκο της αρχαίας αγοράς στην Κω (στο αλσύλιο πίσω από το κατάστημα της Vodafone).

Η Δημοτική Χορωδία Κω ανανεωμένη και με νέα μέλη (μαζί με νέους ταλαντούχους μουσικούς και ερμηνευτές), υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα, ερμήνευσε μοναδικά αξέχαστα-αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια στα σκαλιά του παλαιού Μητροπολιτικού ΙΝ του Αγ. Γεωργίου του Αρρεναγωγείου.

Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, ο Επικ. της Κως Αγάπη μας και Πρόεδρος του ΔΙΙΚ, Αρ. Παυλίδης και πολλοί φιλόμουσοι Κώοι και επισκέπτες.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Συριζα με κάποιο τρόπο θα στηρίξει τη Ρούφα…Μάζεψε τούς αντισυριζαίους με το Μυλωνά,και τούς ανθρώπους του Λινοπότη και βοήθησε τους να κάνουν παράταξη με την προϋπόθεση τη δεύτερη Κυριακή να δηλώσουν τη στήριξη τους ..Το κλίμα θα είναι υπέρ σου και θα σαρώσεις…Άκου λίγο ένα παλιό φίλο..Τρίτη τετραετία παίρνεις μόνο με εκλογικές συμμαχίες.

  2. Δήμαρχε ο Συριζα με κάποιο τρόπο θα στηρίξει τη Ρούφα…Μάζεψε τούς αντισυριζαίους με το Μυλωνά,και τούς ανθρώπους του Λινοπότη με Γιωργαλή-Καραματζιάνη και βοήθησε τους να κάνουν παράταξη με την προϋπόθεση τη δεύτερη Κυριακή να δηλώσουν τη στήριξη τους σε εσένα ..Το κλίμα θα είναι υπέρ σου και θα σαρώσεις…Άκου λίγο ένα παλιό φίλο..Τρίτη τετραετία παίρνεις μόνο με εκλογικές συμμαχίες..Έπειτα και με τούς δύο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα..Ίσα-ίσα που ισχυροποιείς μια παράταξη του μέλλοντος…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ