Γ. Κυρίτσης: Όλοι μαζί αλλάζουμε την Κω και την κάνουμε πιο όμορφη. Η μετατροπή της Ακτής Κουντουριώτη

43
2299

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Όλοι μαζί αλλάζουμε την Κω και την κάνουμε πιο όμορφη. Η μετατροπή της Ακτής Κουντουριώτη σε δρόμο χωρίς αυτοκίνητα, είναι το πρώτο βήμα ενός μεγάλου σχεδίου.”

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στην ενεργοποίηση της πιλοτικής εφαρμογής του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων στην Ακτή Κουντουριώτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Κως γίνεται πιο όμορφη.

Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απολαύσουν αυτή την ομορφιά οι χιλιάδες επισκέπτες μας αλλά και να δουν μια άλλη εικόνα της οι πολίτες.

Το ιστορικό κέντρο της Κω πρέπει να ανήκει στους πεζούς και στο ποδήλατο, πρέπει να γίνει πόλος έλξης και ζωής.

Η υλοποίηση του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων στην Ακτή Κουντουριώτη, επιλέξαμε να γίνει στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου για να δούμε στην πράξη την εφαρμογή του και να προχωρήσουμε και σε άλλες βελτιωτικές παρεμβάσεις.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι είναι ότι δεν πρόκειται για ένα αποσπασματικό μέτρο. Είναι το πρώτο βήμα για την Κω του 2023 και τη συνολική ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Το σχέδιο μας περιλαμβάνει:

-Αναπλάσεις στο ιστορικό κέντρο που περιλαμβάνουν πεζοδρομήσεις αλλά και στοχευμένες αισθητικές παρεμβάσεις.

Ένα ιστορικό κέντρο με ξεχωριστή ταυτότητα, σημείο αναφοράς, φιλικό σε πεζούς και επισκέπτες.

-Δημιουργία δύο μεγάλων δωρεάν περιφερειακών parking στις παρυφές της πόλης που μπορεί να κατασκευάσει ο Δήμος χωρητικότητας 2.000 αυτοκινήτων. Από εκεί mini bus της δημοτικής συγκοινωνίας με δρομολόγια ανά 10’-15’ την περίοδο αιχμής θα μεταφέρουν τους πολίτες στο κέντρο.

-Επιτάχυνση των διαδικασιών για τους δύο περιφερειακούς δρόμους. Υπενθυμίζουμε πως ότι έχει γίνει έως σήμερα στο ζήτημα του περιφερειακού δρόμου, έχει γίνει από τη δική μας Δημοτική Αρχή τόσο την περίοδο 2006-2010 όσο και από το 2014 έως σήμερα.

-Στο νέο ιστορικό κέντρο της Κω πρέπει να υπάρχουν τρεις διαδρομές:

α) Ο εμπορικός περίπατος.

β) Ο αρχαιολογικός περίπατος.

γ) Ο περίπατος της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Για όλες τις διαδρομές πρέπει να υπάρχει ειδική χρωματική και αισθητική σήμανση που θα καθοδηγεί τον επισκέπτη.

-Η νέα εικόνα του Ιστορικού Κέντρου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αστικές επενδύσεις (αναπαλαίωση κτιρίων, βελτίωση κτιριακών υποδομών, δημιουργία μικρών Boutique Hotels και ξενώνων, νέων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών εστίασης).

Όλοι μαζί αλλάζουμε την Κω, την κάνουμε πιο όμορφη και περισσότερο ανθρώπινη.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

43 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άσε, σας την έκανε η Ρουφά….και το ερώτημα είναι, είσαστε τόσο ανιδεοι η νομίζετε πως το αποφασιζω και διατασω και χ&στικα για τους νόμους περνάει παντα ;

  • Αναβολή ΡΕΖΙΛΙΚΙ στο κλείσιμο της Κουντουριώτη. Πόλεμος δικογράφων της μοσχαροκεφαλής της Ευρώπης με ΡΟΥΦιΑνους του σΟυΡΑΜΑτος….

   Μια διαπλεκόμενη Δήμαρχία για ψηφουλάκια μπορεί να κλείσει δρόμους, να γεμίσει την πόλη με μαϊμού θέσεις στάθμευσης, να βολέψει με ακίνητα συνεταίρους, φίλους και ψηφοφόρους προσφέροντας φιλέτα της Δημοτικής περιουσίας… Συνταγή αλάνθαστη του Σ@ΥΡΑ για παραμονή στην καρέκλα της εξουσίας που τρίζει.

   • ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΣΙΧΑΜΑ,ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΑ ΣΟΥ.ΒΡΕ ΣΟ@ΡΩΜΕΝ@ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΒΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;;;;ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΟ ΒΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗ.ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΙΧΑΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΚΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ @ΡΕ@Ο@ΙΑΤΡΟ,ΝΑ ΞΕΣΟΥΡΩΣΕΤΕ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.

   • ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ?
    ΟΥΤΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΙ Σ.ΑΤΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?

  • σΟύΡΑΜΑ, υπόλοιπα της ΡΟΥΦιΑνοιάς της μιζέριας, της γκρίνιας, του ξερατού, της μούχλας, νοητικά καθυστερημένων..

   Θέλουν να παραμείνουν στον μεσαίωνα της παρακμής, της απραξίας, της παρακμής . Ο. μόνος λόγος ύπαρξης τους οι εμετικές ανακοινώσεις, η παραγωγή χολής, καταγγελιών και αντίδραση σε κάθε τι που θα αλλάξει κάτι, σε κάθε προσπάθεια έστω και λανθασμένη να δοκιμάσουμε μήπως και κάτι κάνει ανθρώπινη την πόλη μας…. Κατακάθια, ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ που βαράνε την κεφάλα τους σαν τούμπανα για να δείξουν ότι υπάρχουν και κινούν τα νήματα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ… Γεννημένοι ΡΟΥΦιΑνοι, φασίστες οι χωροφύλακες του χωριού και της στάνης…

   • Πρεπει να εισαι πολύ αντρας.Θα ηθελα να σε γνωρισω από κοντα,για να καταλάβεις τι θα πει σακαφιας.χχχχχχχχ φιλακια.

   • Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ!!
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ?ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ,ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α’ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ»!
    ΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ,ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΡΑΝΕΣ…ΑΛΛΟ,ΑΛΛΟ…ΒΓΕΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣ,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ?

  • Δικόγραφο, καταγγελία χωρίς κοινοποίηση σε εισαγγελείς δια χειρός της «ΨΗΛΗΣ» Κλάρα-μπεεεεέλ... Η ψυχή τους ψακί και ξερατά γεμάτη...

   Λόγω ανεργίας, αρρωστημένου μυαλού και εμπάθειας επιθυμεί την μούχλα και απραξία της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ. ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΧΑΦΙΈΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΊΩΝΑ. Λίγοι σε όλα, σε βάθος, σε ύψος, σε μυαλό, δεν έχουν πρόταση που θα αλλάξει κάτι, έστω στην μίζερη ζωή τους…

  • Άρθρα, νούμερα και ξανά νούμερα η «ψηλή» Κλάρα-μπεεεεέλ του σΟυΡΑΜΑτος. Δεν τα παίζεις και σε κανένα Τζόκερ;;;

   Μεγάλο νούμερο που ξερνά χολή και μίσος, άσπρο εσείς μαύρο σαν την ψυχή της αυτή… Μας έχεις πρήξει τα μέζεα Κλάρα-μπεεεεέλ με ένα καλάθι νόμους και άρθρα λες και αγορεύεις στο χασοδικείο…

   • ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ .
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    • Που να καταλάβεις ΔΧ, υπάρχουν και μη εξαρτημένοι από την εξουσία, τους εργοδότες και τα αφεντικά τύπου Μαρινάκη...

     Σε ενοχλεί φυσικά που κάποιοι δεν προσκυνάνε κατουρημένες ποδιές και δεν ανέχονται οι τσαρλατάνοι πολιτικοί να τους κατεβάζουν βρακιά και αξιοπρέπεια….

   • Εάν δεν βγεικε ελα από το σπιτι μου να κανεις καμια υπερωρια παραπανω,αλα δουλευοντας.Καλαβες κοπρε,του φακιστα.Μονο εγω θα σε κανω να μετανιώσεις,βρωμερο

 2. Πολύ ωραία τά λέει ό Δήμαρχος κ μακάρι νά γίνει έτσι ωραία ή πόλις μας… Ποιός δέν τό θέλει;
  Ξέχασε όμως…. (άν κ είναι πολιτικός μηχανικός ) πώς ή οικοδομή ξεκινάει από τά θεμέλια κ όχι από τό ρετιρέ μέ θέα…
  Δέν νομίζω πώς πρέπει νά πώ κάτι περισσότερο..

 3. Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».

  Σε αυτή την ιστορική φράση του Αβραάµ Λίνκολν συνοψίζεται το άδοξο τέλος ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΨΕΥΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

 4. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

  ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
  ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

 5. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 6. 2023.τοτε γεωργιε θα εισαι συνταξιουχος και θα απολαμβανεις το μελι.

  αιντε σε περιμενει μεγαλο στραπατσο το 2019.μια τρυπα στο νερο εκανες.

 7. ΑΝΟΙΚΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
  ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΔΠΥΛΕΨΑΤΕ

 8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΑΝΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΥΦΦΦ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

  • Η ΡΟΥΦΑ ΕΡΧΕΤΑΙ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΝΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΝΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ…………………………………..

 9. Γιωργος Κυριτσης:
  Η αθλιοτητα η συκοφαντια και το ψεμα δεν εχουν θεση στο δημοσιο διάλογο.
  BABLAS:
  Δήμαρχε να πλένεις το στομα σου με οινόπνευμα πριν μιλησεις γιατι βρωμάνε τα χνωτα σου….αποτυχημενε ΔΗΜΑΡΧΕ.

 10. Πως τα τρως έτσι τα μπαλάκια ρε απερχόμενε!! Από τα αποδυτήρια σε έχει 3-0 η Ρούφα!!!

 11. αλλα και αλλα και οσοι δεν εχουν την δυναυτοτητα να περασουΝ με τα ποδια η με το ποδηλατο δεν θα μπορουν καθολου να περασουν απο το λιμανι; ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ; ΑΙΣΧΟς

 12. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΙΓΟ. ΝΤΡΟΠΗ .ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΕ?

 13. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΕΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥ ΙΧ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ; ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ;;;; ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΤ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;;;; ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ;;;

 14. ΠΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;; ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΦΡΑΚΑΡΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΟΝΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΠΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ;;;; ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ;;;;Ο ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΑΛΤΕ ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ.. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ;; ΑΦΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ;;. ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΙΧ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΛΙΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;;ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΣΤΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ…..

 15. Κλείστε ότι θέλετε, το κέντρο πρέπει να έχει ζωή και το καλοκαίρι μπας και βγουν από τα μεγάλα ξενοδωχεια αλλά και τον χειμώνα για εμάς μήπως και αλλάξουν και οι χρήσεις …

 16. δημαρχε πας στο χρονοντουλαπο μαζι με τον καισερλη.μας ζαλισες με τις αρλουμπες.

  μονο αερολογιες .μας επρηξες

 17. ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ? Ή ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ?

 18. Επίσης δεν νοείται να χωρίζεται η πάλη με τα προάστιά της ,επειδή κάποιοι τσαρλατάνοι τσιφλικάδες έχουν εμμονές.Εφόσον γίνουν όλα αυτά που εξαγγείλατε πρώτα,τότε απαγορεύσετε την διέλευση ,όταν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ πόλης ,προαστίων χωρίς ταλαιπωρία,κίνδυνο και εμπόδια.

 19. Επειδή λόγω ηλικίας έχω «τρολάρει» τελευταία, έτσι μου λένε τα εγγόνια μου, τελικά θα κλείσει τελείως για όλα τα τροχοφόρα ή θα έχουμε μερικές εξαιρέσεις, ταρίφες, μηχανάκια, γουρούνες, ποδήλατα, τρενάκια, τροφοδοσίας, κ.λ.π.
  Για να ξέρω και εγώ ο «βλάξ», που δεν σκαμπάζω από υψηλή πολιτική.
  Όρε γέλια……………

 20. Ηρεμία αγαπητοί ,
  θαρρώ πως είναι καιρός να παρατήσετε τα πληκτρολόγια και να διεκδικήσετε μια μερίδα πραγματικής ζωής στο νησί μας. Να γράψει η ιστορία μια σελίδα που όντως βάλατε κι εσείς το χεράκι σας.
  Που να εκφράζει την πραγματική σας γνώμη και ακούει τις προτάσεις σας για βελτίωση τού νησιού μας.
  Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή , μιας που θα είναι κλειστό και το λιμάνι .
  Φέρτε κανά κουβά μπετό και λίγο νεράκι, να βουλώσουμε καμιά τρύπα στο πεζοδρόμιο.
  Και μετά πάμε για το δήμαρχο να τού τα ψάλλουμε (τα καλοκαιρικά κάλαντα).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.