ΟΡΑΜΑ: Έτσι έχασαν τα 200 χιλιάδες ευρώ για το κλειστό του στίβου… οι απαντήσεις των Υπουργείων και τα “extraits” της Τράπεζας της Ελλάδος

29
1243

Έτσι έχασαν τα 200 χιλιάδες ευρώ για το κλειστό του στίβου… οι απαντήσεις των Υπουργείων και τα “extraits” της Τράπεζας της Ελλάδος

Στις 2 Ιουλίου 2018 ο κ. Χατζηκαλύμνιος προσπαθώντας να κρύψει την πολιτική και διοικητική του ανεπάρκεια είχε το θράσος αλλά και την ανηθικότητα να απαντήσει στο θέμα- ερώτημα του κλειστού προπονητηρίου που θέσαμε με ένα απαράδεκτο και ψευδές δελτίο τύπου υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων:

«Το τι έκαναν την προκαταβολή των 50.000 € ας απαντήσουν οι ίδιοι γιατί αυτοί είχαν την ευθύνη διαχείρισης του Δήμου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 και όταν ανέλαβε η Δημοτική Αρχή Κυρίτση διεπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα και ζήτησαν να αλλάξει το αντικείμενο της χρηματοδότησης».

Αγαπητοί συνδημότες αφενός δεν πιστεύουμε ούτε μία λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης και οι συνεργάτες του αφετέρου …μιλάμε πάντα με στοιχεία και με απόλυτο σεβασμό στη κρίση σας.

Δίνουμε στη δημοσιότητα τις απαντήσεις τόσο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όσο και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης που λάβαμε στα αντίστοιχα ερωτήματα που έθεσε η επικεφαλής μας.

Τα επίσημα έγγραφα εκθέτουν ανεπανόρθωτα το δίδυμο Κυρίτση-Χατζηκαλύμνιου, η πολιτική και διοικητική ανεπάρκεια των οποίων οδήγησε στην απώλεια χρηματοδότησης ύψους 200 χιλιάδων ευρώ.

Η Κωακή κοινωνία ξέρει να «διαβάζει»…

Στην περίπτωση του κου Χατζηκαλύμνιου η ανικανότητα ανταγωνίζεται την ανηθικότητα.

Γιατί αγαπητοί συνδημότες είναι ανηθικότητα να λες συνειδητά ψέματα και να κατηγορείς ανθρώπους, να σπιλώνεις υπολήψεις για να επιβιώσεις…

Για να καλύψει την ανικανότητα του έφτασε στο σημείο (πιο κάτω δεν έχει) να κατηγορήσει την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι καταχράστηκε το ποσό των 50.000 (προκαταβολή).

Δεν περιμένουμε βέβαια από πολιτικό άντρα με το ανάστημα του κου Χατζηκαλύμνιου να ζητήσει συγνώμη από τον Κωακό λαό που του στέρησε την ευκαιρία να αποκτήσει ένα Κλειστό Προπονητήριο Στίβου.

Να ζητήσει συγνώμη από τον συμπατριώτη μας κο Ζωίδη Νίκο που με τις ενέργειες του εξασφάλισε 200.000 χιλιάδες ευρώ για την υλοποίηση του Κλειστού και που αυθαίρετα κατάργησε την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε με τον τότε Δήμαρχο Κω Κώστα Καΐσερλη για την υλοποίηση του.

Να ζητήσει συγνώμη από το ίδιο το δημοτικό συμβούλιο που ερήμην του ακύρωσε όλες τις αποφάσεις(5) που ελήφθησαν την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Να ζητήσει συγνώμη για τα ψέματα, τα ασύστολα ψέματα που ο ίδιος και η παράταξή του κατασκεύασαν για να υφαρπάξουν την ψήφο της κοινωνίας.

Να ζητήσει συγνώμη από τους ανθρώπους και τα παιδιά του κλασικού αθλητισμού που περίμεναν ένα τέτοιο έργο, από τον συνδημότη μας και τότε πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου «Εύδαμος» κο Λένη Απόστολο για την καταλυτική συμβολή του σε όλο αυτό το εγχείρημα καθώς και από τους συνδημότες μας που προσέφεραν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Εμείς είχαμε χρέος να αποκαλύψουμε όλα όσα έγιναν και δεν έγιναν για την εν κρυπτώ ακύρωση της υλοποίησης του Κλειστού Προπονητηρίου Κω.

Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα των πρακτικών μιας δημοτικής αρχής που απέρχεται…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/07/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ-ΓΙΑ-ΚΛΕΙΣΤΟ-ΚΑΙ-EXTRAIT.pdf» title=»ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ EXTRAIT»]

29 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το γαρ των ηλιθίων απείρων γένεθλα. Άπειρη η γενιά των ηλιθίων… Ο Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε ο Σιμωνίδης ο Κείος ....

  Πάντοτε και αναπόφευκτα όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων μέσα σε έναν πληθυσμό. H πιθανότητα κάποιος να είναι ηλίθιος είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του προσώπου. Τα μη ηλίθια άτομα πάντοτε υποτιμούν τις ζημιογόνες δυνατότητες των ηλίθιων. Ξεχνούν ότι πάντα και παντού ο συγχρωτισμός με ηλίθιους αποδεικνύεται ένα ηλίθιο λάθος. Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στον κόσμο είναι οι ηλίθιοι. «Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.» (γραμμένο στην γλώσσα της ΡΟΥΦΑ που γράφει σε Αττική διάλεκτο!!!!!)

  • COPY PASTE ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.
   ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ?ΤΟΣΟ..ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΟΧΙ Η ΑΠΛΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ!ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?
   ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΦΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!ΜΕΛΕΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ?ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ»ΔΙΑΒΑΖΩ»ΚΑΙ ΤΟ «ΜΕΛΕΤΩ»,ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?
   ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!

 2. Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα."Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε Σιμωνίδης ο Κείος, 556-468 π.Χ. αλλά άλλαξε τίποτα;;;;

  Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.» Ο «ξερολισμός», εξαιρετικά διαδεδομένος από αγράμματες… Εξέχον χαρακτηριστικό των ηλιθίων εκείνων που νομίζουν ότι «κάτι είναι» η οίηση… Και σοφός θα μπορούσε να θεωρηθεί ο δημότης εκείνος ο οποίος θα ξυπνούσε μίαν πρωίαν και θα έλεγεν εις την υποψήφια Δήμαρχο του: Κύρια, σε αποβάλλω της υπηρεσίας μου. Διότι δια να υπηρετείς άνθρωπον σαν και μένα που δεν θα ψηφίσει για παντούφλες και μπριζολάκια, ή πολύ ηλίθιος και σαλεμένος πρέπει να είσαι, ή πολύ αχρείος. Ένα είναι το πρόβλημα με τον κόσμο μας: Οι ηλίθιοι είναι απολύτως βέβαιοι για όλα, ξερόλες, ενώ οι έξυπνοι ταλαιπωρούνται συνεχώς από αμφιβολίες και ηλίθιους που έκατσαν στην καρέκλα της εξουσίας .

 3. Οίηση, μια λέξη που ο Μπαμπινιώτης της έχει αφιερώσει δύο ολόκληρες σελίδες και αφορά άτομα σαν την «Λαίδη Τζοβάνα του Αμανιού»...

  Εριστική, απαντά σε δηλώσεις μόνο με κραυγές και χολή χωρίς καμιά ουσία, άμετρα φιλόδοξη παρά τις αντικειμενικές ελλείψεις της, με εξαίρεση την μοναδική ικανότητα της να κελαηδά με την μεγάλη γλωσσοκοπάνα της, διαλυτικό στοιχείο μια και για ψύλλου πήδημα αρπάζεται ακόμα και με αυτούς που την στήριξαν και την ευεργέτησαν. Έχει διαλύσει κάθε παράταξη που ευκαιριακά για λίγο πέρασε και της φτάνει να την φωνάζουν «ΑΡΧΗΓΟ» σαν το αείμνηστο ΑΝΤΩΝΗ τον ΑΡΧΗΓΟ… Χατζηγιακουμής, ο Χατζηκαλύμιος και οι απέχοντες από το Σ@ΥΡΑΜΑ σύμβουλοι που τους είχε σκάσει με την φασιστική συμπεριφορά της έχουν καταλάβει πόσο αυταρχική και ουάου είναι…

  • Άστε την λολή στην λόλα της και μην της απαντάτε, τι κρύβει μέσα το σαλεμένο της μυαλό κανένας σας δεν ξέρει....

   Δεν την διαβάζει πια κανείς, μόνο για να την πάρουν στο ψηλό μπαίνουν στα γραφόμενα της. Η γραφική του χωριού και της ομάδας καταγγελίας και ΡΟΥΦιΑνιάς….

 4. Βρε ΟΥΣΤ..ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ της μ@σας. Δήμαρχος εγωιστής ταξιδιάρης, αντιπολίτευση σαλεμένη 7,7 Ρίχτερ.

  Ο Δήμαρχος με την αλαζονική του συμπεριφορά, το υφάκι της εξουσίας, ο χαλουβάς που γιορτάζει του Αγίου Ανδρέα με τους λουκουμάδες, η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ σε μια συνεχή καταγγελία-ΡΟΥΦιΑνιά με την ξεσαλωμένη αγρότισσα να ψάχνει δήθεν παρανομίες ξεχνώντας την ρεμούλα στην διαχείριση του Δήμου από τον Σ@ΥΡΑ και τους εισπράκτορες του,( ΒΙΜΕΛ-ΔΗΡΑΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΜΥΝΑΣ), ο ΤΕΛΗΣ γραφικός να κάθεται στα περασμένα μεγαλεία του, ο #Γιαννάκης# της ξάπλας και του αραχτού φραπέ που κατάντησε κομματικό φερέφωνο-μεγάφωνο με παρωπίδες της φασιστοαριστερής Κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πουλά γνωριμίες με υπουργούς και ζωντανεύει μόνο όταν το παίζει γραφείο τύπου στήριξης ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΣφΥΡΙΖΑ, η Μακρή μια με το Χωροφύλακα και την άλλη με το Αστυφύλακα, ο επανεμφανιστείς ΖΕΡΒΟΣ του λαϊκισμού… και όλοι εμείς άφωνοι θεατές της θεατρικής παράστασης των λιμασμένων για τις «καρέκλες της εξουσίας και το παραδάκι της»…

 5. Είναι μια μελαχρινή, μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά που τις κυνηγάει ένας αστυνομικός.......

  Για να ξεφύγουν κρύβονται σε τρία διαφορετικά σακιά.
  Πηγαίνει να ανοίξει το πρώτο ο αστυνομικός και λέει : ”Tι να είναι εδώ μέσα;”
  ”Γαβ, γαβ”, του κάνει η μελαχρινή.
  ”Ας το αφήσω καλύτερα μην είναι κανένα άγριο σκυλί που δαγκώνει”, λέει ο αστυνομικός .
  Πάει να ανοίξει το δεύτερο και λέει :”Τι να είναι άραγε εδώ μέσα;”
  ”Νιάου!, νιάου!”, κάνει η κοκκινομάλλα.
  ”Ας το αφήσω καλύτερα, καμιά γάτα θα είναι”, λέει ο αστυνομικός.
  Πάει να ανοίξει και το τρίτο σακί λέγοντας : ”Τι να είναι άραγε εδώ μέσα;”
  ”Πατάτες, κολοκύθες και βλίτα και κουκουνάρες!”, του φωνάζει η ξανθιά Πραξαγόρα….

 6. Δεν έχω ψηφίσει Κυρίτση και ούτε πρόκειται να τον ψηφίσω, αλλά αυτήν την μουρλέγκο που μου θυμίζει κακιά πεθερά ΠΟΤΕ...

  Πόση κακία, μίσος και εμπάθεια μπορεί να έχει μέσα της αυτή η σαλεμένη που νομίζει ότι με το κάνει νταβαντούρι σαν ΞΕΓΆΝΩΤΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ θα γίνει κάτι. Πέρασε από τρις παρατάξεις και τις διέλυσε όλες με την αυταρχική γεμάτη φασισμό συμπεριφορά της και τώρα με τα γραφικά υπόλοιπα που της έμειναν πιστεύει η χωρίς προτάσεις γλωσσοκοπάνα ότι κάτι είναι και κάτι θα καταφέρει….

 7. Έρχεται η γιορτή αγροτικών προϊόντων Κυρίτση στην Μαρίνα, θα απολαύσετε κολοκύθες Πυλίου και ζαρζαβατικά του σΟυΡΑΜΑτος...

  Θα φάτε και θα πιείτε παραδοσιακά φαγητά σε παραλλαγή All inclusive, μενού του προσωπικού σεφ του ΚΥΡΙΤΣΗ, κολοκυθόσουπα Τζιοβάνα και χαλβά κατακάθια καταγγελιών και χολής του σΟυΡΑΜΑτος..

  • Πειτε μας ντοπιους αγροτες που συμμετέχουν γιατι οι πληροφορίες μιλανε για προϊόντα απο του Ρέντη.

 8. Κάποιος να στείλει «αμπούλες γέλιου» στα κατάλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος, αμπούλες στην Τζιοβάνα μπας και κόψει τις εμετικές ανακοινώσεις...

  Να γελάσει λιγάκι το χειλάκι της που στάζει χολή και πικρόχολα σχόλια….

 9. Οι εργοληπτες λασπολογοι ξεκινησαν,παντα σταθερά στην μπετονιερα λάσπης στην Ιωαννα αλλα και σε οποιον πολίτη τολμησει να μιλησει…ειδαμε εχθές και τον προεδρο της μαρίνας.
  Θα ηταν καλύτερο κύριοι αντι για λάσπη να παρουσιαζατε καποια στιγμη και στοιχεια.Ο κόσμος σας έμαθε πισω απο καιε απευθειας αναθεση κρυβεται και ενα στελεχος της δημοτικης αρχης.Γι αυτο λυσαξατε να πετάτε λάσπη.Σε λιγους μηνες θα πρεπει να δουλέψετε να επιστρέψετε στην εργασία σας,τελο; οι αναθεσεις2 τελος τα ταξίδια,τελος τα δωρεαν αυτοκίνητα.

  • ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ..ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ,ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΑΝΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ(ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ)ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΤ’ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ…ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΙ,ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ!
   ΕΙΣΤΕ «ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ!
   ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ..ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ!ΤΟΣΟ ΑΜΕΛΗΤΕΟΙ,ΤΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ!

 10. Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΗΤΑΝ 418.ΟΟΟ ΕΥΡΩ. ΤΑ 200 ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ.

 11. ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.

 12. Στην περίπτωση του κου Χατζηκαλύμνιου η ανικανότητα ανταγωνίζεται την ανηθικότητα.

  Γιατί αγαπητοί συνδημότες είναι ανηθικότητα να λες συνειδητά ψέματα και να κατηγορείς ανθρώπους, να σπιλώνεις υπολήψεις για να επιβιώσεις…

  Για να καλύψει την ανικανότητα του έφτασε στο σημείο (πιο κάτω δεν έχει) να κατηγορήσει την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι καταχράστηκε το ποσό των 50.000 (προκαταβολή).

  • δεν υπαρχει ο πουθενας ρε παιδια. αποτον μαιο και μετα ουτε οι συγγενείς τους δεν θα τους λενε καλημερα

 13. Δεν περιμένουμε βέβαια από πολιτικό άντρα με το ανάστημα του κου Χατζηκαλύμνιου να ζητήσει συγνώμη από τον Κωακό λαό που του στέρησε την ευκαιρία να αποκτήσει ένα Κλειστό Προπονητήριο Στίβου.

 14. Που ζητε;Τι λέτε ρε εκει στο Όραμα;Υπάρχουν υπουργεία που δίνουν ετσι στο αέρα 200000;Σταματήστε πια αυτό το τροπάριο….προτείνετε έργα αφηστε την σκανδαλοθηρια δεν σας βγαίνει για ένα απλο λόγο.Ειχατε 40 χρόνια το δήμο και όλοι εδώ γνωριζόμαστε δεν είμαστε πελώριος τοπος

 15. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

  ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
  ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

 16. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

  Ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
  Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.
  Παρά το γεγονός ότι ο μηχανισμός της Περιφέρειας λειτούργησε άμεσα η αποζημίωση έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει.https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/171092/protovoulia-ep-oramatos-pros-an-ypourgo-oikonomias-gia-apozimiosi-ton-pligeison-epicheiriseon-apo-seismo/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ