ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: “Το μόνο που έχει να προσφέρει η κ. Ρούφα στην Κω, είναι μίσος, εμπάθεια και αθλιότητα” (Η κυβέρνηση άλλαξε γνώμη & είπε το έργο να γίνει από το Υπ. Υποδομών)

17
965

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: “Το μόνο που έχει να προσφέρει η κ. Ρούφα στην Κω, είναι μίσος, εμπάθεια και αθλιότητα”

Από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

H κ. Ρούφα κάνει το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει καλά: να πετά λάσπη και να διακινεί αθλιότητες και ψέματα.

Μαζί με μια ρητορική μίσους, την ώρα που η Κως χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση.

Ο Δήμος Κω απέδειξε, με τα έργα στα σχολεία, ότι αναλαμβάνει ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν του ανήκουν, γιατί η Κως είναι πέρα και πάνω από όλους. Άλλωστε τα μόνα έργα αποκατάστασης των ζημιών από τους σεισμούς που έγιναν ή γίνονται στην Κω, τα έκανε και τα κάνει ο Δήμος. Παρά την προσπάθεια της κ. Ρούφα να μην αρχίσουν τα έργα στα σχολεία…

Εκεί που πρέπει να κάνει κριτική η κ. Ρούφα, παθαίνει αφωνία…

Όλοι έχουν δει και μπορούν να δουν το βίντεο από το Περιφερειακό Συνέδριο που οργάνωσε η κυβέρνηση στη Ρόδο. Εκεί ακούγεται ο Υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης να συμφωνεί στην πρόταση του Δημάρχου Κω να αναλάβει ο Δήμος το έργο στο εσωτερικό λιμάνι.

Είμαστε μπροστά σε μία ακόμα αθλιότητα της κ. Ρούφα.

Ο Δήμαρχος, άμεσα, μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου έστειλε επιστολή, στις 25 Απριλίου, στους κ.κ Σπίρτζη και Κουρουμπλή, ζητώντας να υπάρξει άμεση συνεννόηση για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες από το Λιμενικό Ταμείο.

Τελικά η κυβέρνηση άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να γίνει το έργο από το Υπουργείο Υποδομών.

Η κ. Ρούφα μπορεί να έρθει στο Δήμο και να ενημερωθεί, ο στόχος της όμως είναι να ρίξει λάσπη και να βγάλει χολή.

Συνεχίζει τις αθλιότητες εις βάρος του υπαλλήλου που ζητούσε όλα τα νόμιμα παραστατικά στο ζήτημα των αποζημιώσεων, λες και εκτελούσε εντολές του Δημάρχου. Προφανώς δεν γνωρίζει ότι οι υπάλληλοι πλέον στο Δήμο Κω εφαρμόζουν το νόμο και δεν υπάρχουν παρεμβάσεις. Έχει μείνει στη δική τους εποχή…

Αν ο υπάλληλος δεν έκανε καλά τη δουλειά του, τότε γιατί κατατέθηκε τροπολογία μετά από ένα μήνα για να μην απαιτείται φορολογική ενημερότητα στην καταβολή αποζημιώσεων σε δικαιούχους αποζημιώσεων από φυσικές καταστροφές;

Ψιλά γράμματα αυτά για την κ. Ρούφα που αφήνει άθλια υπονοούμενα και προσπαθεί να σύρει το δημόσιο διάλογο στη λάσπη και στο βούρκο.

Τα μόνα που έχει να προσφέρει στην Κω είναι μίσος, εμπάθεια και αθλιότητα.

Εμείς όμως μιλάμε με έργα.

Η Κως γύρισε οριστικά σελίδα.

Έχει αφήσει πίσω της τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Έχει αποφασίσει να προχωρήσει μπροστά με ενότητα, συνεννόηση και συνεργασία.”

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  2. Γιωργος Κυριτσης:
    Η αθλιοτητα η συκοφαντια και το ψεμα δεν εχουν θεση στο δημοσιο διάλογο.
    BABLAS:
    Δήμαρχε να πλένεις το στομα σου με οινόπνευμα πριν μιλησεις γιατι βρωμάνε τα χνωτα σου….αποτυχημενε.

  3. Η μίζερη που το παίζει Πραξαγόρα μετά τις παντούφλες και τα μπριζολάκια τάξει σεξ σε ηλικιωμένες και χήρες....

    Την βλέπω μέχρι τις εκλογές του Μάη… με τόση χολή που ξερνά, εάν φυσικά καταφέρει να βρει 150 μουρλούς για να φτιάξει ψηφοδέλτιο, θα καβαλήσει χοντρό καλάμι και τις φορέσουν κουδούνες…

  4. Δεν έχω ψηφίσει Κυρίτση και ούτε πρόκειται να τον ψηφίσω. Όμως την κακιασμένη μουρλέγκο που μου θυμίζει την πεθερά μου ΠΟΤΕ.

    Πόση κακία, μίσος και εμπάθεια μπορεί να έχει μέσα της αυτή η σαλεμένη παράταξη;;;;;;

    • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΔΙ ΚΟΛΩΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ?
      Α ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΑΝΤΟΦΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ!!!ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΜΙΣΗ?ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ.ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ?ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΓΓΟΥΡΟΒΑ,ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΞΑΠΩΔΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ!ΑΠΑΠΑ,ΣΤΑ ΟΡΗ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ..ΠΛΕΞΙΜΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΑΤΟΥΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ,ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΟΝΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ,»ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ»»ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ’ΓΩ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ».ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΩΑΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙΣ!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  5. Οι εργολαβοι ξεκινησαν τις μπετονιέρες,λασπη ετοιμαζουν γιατι φοβούνται πως σε 10 μηνες θα χασουν την μασα των κλιματιστικών,των μπογιων,των μελανιων και των χαρτικων,των εταιριων σεκιούριτι,και αλλα πολλα.

  6. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

  7. Διαβαζεις τα σχολια και καταλαβαινεις οτι σε καθε απαντηση της Δημοτικης αρχης προς την ρουφα το μονο που γραφουν ειναι βρισιες εφοσον τους βουλωνει ο Δημος το στομα με τις απαντησεις.Επι του θεματος που εθεσε η κυρια ρουφα κ πηρε την απαντησει βεβαια δεν εχει να πςι τιποτα γτ παλι ειναι τα λεγομενα της εκτος τοπου κ χρονου

  8. Η Κως γύρισε οριστικά σελίδα. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ‘ΜΕΙΣ

    Έχει αφήσει πίσω της τα φαντάσματα του παρελθόντος. ΑΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΒΟΥΡ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!

    Έχει αποφασίσει να προχωρήσει μπροστά με ενότητα, συνεννόηση και συνεργασία.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΩΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ …ΤΡΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ‘ΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ..ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ. ΚΑΛΟΦΑΓΩΜΕΝΗ ΣΑΣ!

  9. όλοι ξέρουμε πως δουλεύουν οι υπάλληλοι στο Δήμο της Κω, με τα κουμπιά της Αλέξαινας. Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ