#Δίεση: Μισόλογα & υπεκφυγές από Δημ. Αρχή για τα 70 στρ. στο ΝΟΚ #Ζερβός προς Κυρίτση: Άσε τις περιστροφές και ευθυγραμμίσου με την καθολική απαίτηση των δημοτών

47
1536

#Δίεση: Μισόλογα & υπεκφυγές από τη δημοτική αρχή για το ζήτημα των 70 στρεμμάτων της ευρύτερης περιοχής του Ναυτικού Ομίλου μετά την ανάκληση της παραχώρησής τους από την ΕΤ.Α.Δ – #Ζερβός προς Κυρίτση: Άσε τις περιστροφές και ευθυγραμμίσου με την καθολική απαίτηση των δημοτών

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Κω (στις 17/07/18), ο επικεφαλής της παράταξης #Δίεση, Γιάννης Ζερβός, εισηγήθηκε τη λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος του συμβουλίου, υπέρ της εκ νέου παραχώρησης των 70 στρεμμάτων της περιοχής του Ναυτικού Ομίλου από την ΕΤ.Α.Δ στον δήμο Κω, με τη ρητή δέσμευση ότι από μέρους του δήμου θα εκπονηθεί άμεσα τεχνική μελέτη για την ήπια αξιοποίηση της περιοχής, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για τις ΖΟΕ-1.

Δυστυχώς, το αίτημα της εισαγωγής του θέματος, κατά την φάση των προ ημερησίας διατάξεως θεμάτων, απορρίφθηκε από τη δημοτική αρχή, παρόλο που και οι λοιπές παριστάμενες παρατάξεις της μειοψηφίας, Όραμα και Λαϊκή Συσπείρωση, το υπερψήφισαν.

Η μόνη αναφορά από τη δημοτική αρχή, και αυτή στο πλαίσιο μιας γενικόλογης ενημέρωσης, έγινε διά στόματος δημάρχου, ο οποίος, αφού πρώτα παρελθοντολόγησε κατά το δοκούν, στη συνέχεια παρέπεμψε το θέμα στις καλένδες, αρνούμενος να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ενδεχόμενο της εκποίησης των 70 στρεμμάτων από την ΕΤ.Α.Δ σε ενδιαφερόμενους «επενδυτές».

Σε συμπληρωματική, σημερινή δήλωσή του, ο κ. Γ. Ζερβός, ανέφερε:

«Οι ευθύνες του δημάρχου στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι δεδομένες.

Οι παραπομπές στο παρελθόν και οι εύκολες δικαιολογίες δεν μπορούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια ούτε και να τον απαλλάξουν από την τετραετή αδράνεια της τρέχουσας θητείας του.

Επιπροσθέτως, μετά την άρνησή του να συζητηθεί επισήμως το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να παρθεί μια θεσμική απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει ο Δήμος, οι ευθύνες αυτές πολλαπλασιάζονται.

Τον καλώ, έστω και σήμερα, να ευθυγραμμιστεί χωρίς περιστροφές με τις καθολικές αξιώσεις της κωακής κοινωνίας που, για το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν είναι άλλες από:

  • Την εναντίωση σε κάθε ενδεχόμενο εκποίησης των 70 στρεμμάτων του Ν.Ο.Κ
  • Την ανάληψη συντεταγμένων πρωτοβουλιών ώστε να παραχωρηθούν εκ νέου τα 70 στρέμματα στον δήμο μας, με στόχο την ήπια αξιοποίησή τους.

Αυτή είναι η μόνη πολιτική κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε η ευρύτερη περιοχή του Ναυτικού Ομίλου να παραμείνει ελεύθερος χώρος για όλους ανεξαιρέτως τους δημότες.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς, ως δημοτική παράταξη, προς αυτή τη κατεύθυνση θα κινηθούμε, βέβαιοι πως θα έχουμε στο πλευρό μας τη συντριπτική πλειονότητα των δημοτών της Κω».

 

Γραφείο Τύπου #Δίεση

47 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αραχτά #Γιαννάκη# της κολωτούμπας, τι εννοείς για ήπια αξιοποίηση; Μήπως να φυτέψουμε θαλασσίτες και κρινάκια;

      Κάνε βρε τεμπελχανά μια πρόταση και σταμάτα τις αερολογίες και τις παπαρδέλες. Νέος άνθρωπος με γερασμένα μυαλά…

      • αντε πιες μια γουλια καφε, αναψε το αιρκοντιον, μην σε πειραξει η ΖΕΣΤΗ, και γραψε ΤΩΡΑ ενα δελτιο ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ζερβο ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΠΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ, ετσι για να γελασουμε λιγακι

        • Μόνο οι τεμπέληδες του αραχτού φραπέ ξυπνάνε μετά τις δώδεκα, όσοι εργάζονται δεν περιμένουν χαρτζιλίκι από τον μπαμπά.

          Βρε ψώνιο τσαντοκουβαλητή του του Καΐσερλη θα αρθρώσεις μια πρόταση; Ωραίες εποχές με μπόλικο παραδάκι…

        • Πάρε βρε #Γιαννάκη# στο τηλέφωνο κανένα υπουργό από αυτούς που ξέρεις να σου ετοιμάσει μερικές ήπιες προτάσεις.

          Που ξέρεις, μπορεί να σου δώσουν και χρηματοδότηση σαν αυτήν για το λιμάνι, τις εκκλησιές και τα σχολεία που όλο έρχεται αλλά όλο χάνει τον δρόμο λόγω νησιωτικότητας…….

        • Φυσικά ένας διαπλεκόμενος Δήμαρχος με Δ. Σ. γλάστρες μπορεί να αλλάξει τους όρους δόμησης και να φτιάξει φιλέτο για φίλο ιδιώτη...

          Έγινε σε πολλές περιπτώσεις από την Δημοτική αρχή Καΐσερλη όπως στον Άγιο Φωκά με την αλλαγή των όρων δόμησης στην παραλιακή ζώνη, οικόπεδο του φίλου, απουσιάζοντας από τις δικές, εσκεμμένα!!! Θα μπορούσε κάποιος να κατηγορήσει τους προηγούμενους και για την παραχώρηση δημοτικών ακινήτων στις συνεργατικές φίλων και συγγενών. Όμως δεν ανησυχώ τον Ναυτικό Όμιλο γιατί υπάρχει «φύλακας» στις αποφάσεις του δημοτικού μας Συμβουλίου ο κύριος Μυλωνάς που ξέρει τον δρόμο για τον εισαγγελέα όταν θέλει… αλλά ξεχνά την καταστροφή με τα 10όροφα παλούκια στο Ψαλίδι έργο της συνεργατικής γιαλατζί αριστερών μηχανικών με δεξιές τσέπες… Θυμάσαι Νικολάκη και Ηλία ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε το παραδάκι που έβρεξε;;;

        • Πολλά ξέρεις και υπονοείς μηχανικέ, πες μας λοιπόν πόσα κοστίζουν σήμερα τα 70 στρέμματα και πόσα μετά την επέμβαση Κυρίτση;

          Εάν τους βολέψει και φτιάξουν ένα 5***** σε τι νόμισμα θα πέσει το παραδάκι $€¥§$€¥§¥€$;;; Ποιοι θα αναλάβουν τις μελέτες και την κατασκευή του έργο;;;;;;;;

        • O απερχομενος πουλησε τα καλυτερα φιλετα του νησιου σε κολητους,και σε προεκλογικες υποσχεσεις

          Αυτος είναι ,και οι πασοκοι που μας τον φορτωσανε στην πλατη μας.Διαλυσε ένα νησι,που είναι στους 10 καλυτερους προορισμούς παγκωσμιως.Και ο ανθρωπος αυτος το κατεστρψε σε 4 χρονια.Ξαναψηφιστε τον κωοι,γιατι αυτος μας αξιζει.Αμα δεν παθεις δεν θα μαθεις.Γεωργιος ο καταστροφεας.

      • τα τρολακια της διεσης δεν κοιμουνται ποτε, ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΑ, σας φτυνουν ΚΑΙ ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ

    • ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΒΙΚΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝΑ

      • ΚΥΡΙΤΣΗ-ΡΟΥΦΑ-ΠΑΥΛΙΔΗ-ΖΕΡΒΕ (η Μακρή είναι με τους ξενοδόχους), το Club Mediterranee ετοιμάζεται να κλείσει τον δρόμο για τον Άγιο Στέφανο.

        Ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία και στην Βασιλική του Αγίου Στεφάνου υπάρχει εδώ και 50 χρόνια. Κάθε προσπάθεια κατάργησης ή μεταφοράς του είναι παράνομη φτάνει οι μην κλείσουν τα μάτια οι τοπικοί μας άρχοντες. Οι δημότες της Κω απαιτούν να μην χαθεί άλλη μια αμμώδης παραλία και ένα αξιοθέατο για τους χιλιάδες επισκέπτες μας, να μην το εκμεταλλεύεται ο ξενοδόχος βάζοντας περίφραξη και συρματοπλέγματα στον χώρο που μας ανήκει. –Αλεξίκακος-

    • Όλα τα ξεπουλά η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ #Γιαννάκη# αεροδρόμια, λιμάνια και τώρα ετοιμάζεται για την 80 Α. Δ.

      Εκεί σίγουρα θα κάνεις κατάληψη και καθαρισμό ή μια ακόμη κολωτούμπα;;;;; Άσε τις περιστροφές σαν Δερβίσης και κάνε άμεσα μια πρόταση και κατάληψη στον Ναυτικό Όμιλο και στην 80 Α. Δ.

      • ετοιμαζονται να κανουν ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΑΣΣΕΣΑΙ, αλλα δεν θα σας ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ…. θα φατε μαυρο ΚΑΙ ΦΑΠΑ ΚΥΡΙΤΣΑΚΙΑ απο τους κωους, που θα εξαφανιστειτε απο προσΩπου ΓΗΣ

        • Βάλτε κρεβάτι, ξαπλώστρες και μηχανές για καφέ στην Δημαρχία. Έρχεται ο #Γιαννάκης# της ξάπλας#€#$#

          Ελπίζει στην απλή αναλογική μπας και βγει σύμβουλος και στο πίσω μέρος της κεφαλής του ονειρεύεται την καρέκλα του ΚΥΡΙΤΣΗ, αλλά δεν βλέπει ότι οι επόμενοι θα αλλάξουν άμεσα τον εκλογικό νόμο για τους Δήμους.

    • Η μόνη λύση με τους περιορισμούς δόμησης στην περιοχή είναι η δημιουργία οργανωμένης δημοτικής πλαζ και αθλητικές εγκαταστάσεις.

      Το κολυμβητήριο δεν τους άρεσε και με πολλαπλές καταγγελίες το σταμάτησαν οι «προστάτες του περιβάλλοντος», τώρα τι προτείνουν Ζερβός – Ρούφα – Μυλωνάς; Μια πρόταση βρε παιδιά θα ακούσουμε ή μόνο φωνές και καταγγελίες;

      • ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ. τι παιζει και μογκαθηκε Ο ΓΙΩΡΓΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ την καταλληλη στιγμη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ; δυσοδια και βρωμια.

        • Της μαϊμούνας η πρόταση #Γιαννάκη#, όχι αυτού που υπονοείς, σιγά που θα ασχοληθεί με την αφεντιά σου ο Κυρίτσης...

          Κρίμα τα νιάτα σου, γέρασες στα… άντα.

      • Ξαπλωμένος σαν Μεξικανός μέχρι τις 12 ο #Γιαννάκης# του φραπέ , τεμπελιάζει στον ήλιο και λαϊκίζοντας το παίζει ΡΟΥΦΑ καταγγελίας ...

        Ξύπνησε το παιδί και ελπίζει στη ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ που όμως θα αλλάξει ο Κούλης έγκαιρα… Δεν τον πήρε τηλέφωνο σήμερα κανένας υπουργός για ενημέρωση και άρχισε την νέα μέθοδο αντιπολίτευσης γλύφοντας κατουρημένες ποδιές … γουλιά, γουλιά… Ο ανυπόληπτος Κάγκουρας που ακουμπούσε στις πλάτες Καΐσερλη και Κάπτεν Ηλία του ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρου ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ πιστεύει ότι με την απλή αναλογική του ΣφΥΡΙΖΑ θα βγει σύμβουλος χτυπώντας σαν ΞΕΓΆΝΩΤΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ με ανούσιες δηλώσεις τον Δήμαρχο μπας και καταφέρει να γλύψει και αυτός κανένα κοκαλάκι…

  1. για αλλα και αλλα ξερει να ξεσηκωνεται ο τζαμπαμαγκας.εδω κανει την παπια.παιζει λιλι απο κατω η φαση.ειναι καραμπινατο.

  2. ΖΕΡΒΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΘΕΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ. ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

    • μην ακους κανενα ζερβε###### εδω διεσιτης και οχι συριζα φιλαρακο######

      φερτε το θεμα στο συμβουλιο να δειτε ποσα απιδια βανει ο σακος και ποιος ξερει και ποιος δεν ξερει και ποιος κανει πως δεν ξερει και ποιος εχει προτασεις και ποιος δεν εχει και ποιος οδηγειται απο κομματα και ποιος απο συμφεροντα και ποιος σφυριζει κλεφτικα

      καλημερα κοσμε

  3. Ωχ ! Ο Γιαννάκης μυρίστηκε εκλογές !
    Τον Καματερό θα τον βάλεις στο ψηφοδέλτιο ;
    Κάποιος τον ζητάει αντίπαλο

      • ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ,ΕΣΤΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ:ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΩΣ ΕΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ «ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ»ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΦΙ,ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΞΥΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

  4. το ρηγμα στο ΛΙΜΑΝΙ ποσο καιρο ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΕΙς παιζοντασ το λιλι σου, ΤΙΣ ΜΟΥνΤΣΕΣ ΣΠΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΤΙΣ βλεπεις απο κει ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ κρυμμενος στην τρυπα σου;

  5. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ? ΜΟΝΟ ΘΑΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  6. Γιωργος Κυριτσης:
    Η αθλιοτητα η συκοφαντια και το ψεμα δεν εχουν θεση στο δημοσιο διάλογο.
    BABLAS:
    Δήμαρχε να πλένεις το στομα σου με οινόπνευμα πριν μιλησεις γιατι βρωμάνε τα χνωτα σου….αποτυχημενε.

  7. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ

  8. ο βαβλαΞ προτεινει για πλυσιμο ARIEL με λευκαντικο ΒΑΒΛΕΞ-ΚΥΡΙΤΣΕΞ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΕΡΟΒΛΗΜΑΤΑ SS-400 BABBLAS!!!!!

  9. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΦΑΓΑΝΑΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΡΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

    ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΜΠΟΓΙΕΣ .ΟΙ ΥΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΙΛΙ

  10. να ειναι καλα οι εργολαβοι ,οι απευθειας αναθεσεις,τα τρενακια,τα αγαλματα,τα συντριβανια,οι πλατειες λεωφορεια κλιματιστικα………………………………………………………………………..

  11. για αρπαγμα!.το μελεταει καιρο!σκεφτεται τον τροπο!!!χαχαχαχα κοροιδα!!

  12. θα γλυτωσει η παραλια απο τα αρπακτικα κορακια της δυναμης αρπαχτης!!!!!

  13. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ? ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ? ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ

  14. σφυριτσάκια ντροπή σας. Η υπόθεση μυρίζει μπαρούττι. Πούσαι κυριε Μυλωνά; εσύ σαν μηχανικός δεν μυρίζεις τίποτα; πάλι έχασες επεισόδιο; κ. κρητικέ εσύ που όλα τα ξέρεις δεν μιλάς; πότε περιμένετε να φωνάξετε; μήπως είστε πάλι έτοιμοι να ακολουθήσετε; επιτέλους ξεσκεπάστε τους «πατριωτες». ντροπή να τα βάζετε με τον Ζερβό. Δεν πείραξε κανέναν.

  15. Ζερβε σιγα σιγα αγορι μου. Λυπησου τους . τα μαζεψα μια χαρα ο Γιωργακης θα σας καλεσει και σε συσκεψη λεει να τα μπαλωσει…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ