Εκτός κινδύνου η 23χρονη συμπολίτισσά μας η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε τροχαίο στον Αγ. Πέτρο στο Πυλί

13
6721

Εκτός κινδύνου -ευτυχώς- νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Ρόδου η 23χρονη συμπολίτισσά μας από το Πυλί η οποία βρέθηκε χτες γύρω στη μία τα μεσάνυχτα εγκαταλελειμμένη, έπειτα από τροχαίο, με το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε, στην άκρη του δρόμου στον επαρχιακό (στην περιοχή του Αγίου Πέτρου) στο Πυλί.

Η 23χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς (άγνωστο πόση ώρα μετά το ατύχημα) και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ διακομίζοντάς την αρχικά στο Νοσοκομείο Κω και στην συνέχεια στην εντατική του Νοσοκομείου Ρόδου, με τραύματα (θλάσεις) στο κεφάλι, στα πλευρά και στο θώρακα.

Όπως ενημερωθήκαμε η νεαρή συμπολίτισσά μας είναι εκτός κινδύνου και απρουσιάζει σταθερή βελτίωση.

Περαστικά και ταχεία ανάρρωση!!!

* Εν τω μεταξύ νέο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα στο Ζηπάρι, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαι ο αδελφός της Μαρίας. Όποιος έχει δει κάτι την ώρα του τροχαίου τον παρακαλω πολύ να πάει στην αστυνομία . Η κατάσταση είναι κρίσιμη . Σας παρακαλώ πολύ

  2. Είμαι ο αδελφός της Μαρίας. Όποιος έχει δει κάτι την ώρα του τροχαίου τον παρακαλω πολύ να πάει στην αστυνομία . Η κατάσταση είναι κρίσιμη . Σας παρακαλώ πολύ

  3. H Ξεφτίλα του Οδηγού που χτυπάει έναν Άνθρωπο σε Τροχαίο και τον Αφήνει στο Έλεος του Θεού και Μάλιστα Νύχτα σε μέρος και Ώρα που λίγα Οχήματα περνάνε Ξεφτίλα και τίποτα παραπάνω. Εύχομαι να βρεθεί και να τον κλείσουν μέσα όπως του αξίζει. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για την κοπέλα και να γυρίσει γρήγορα στο Σπίτι και τους δικούς της υγιείς.

  4. Παιδιά περαστικά και προσοχή στους δρόμους. Ευτυχώς η κοπέλα φορούσε κράνος για αυτό και το πρόβλημά της είναι κυρίως αναπνευστικό από όσο ξέρω. Περαστικά και σιδερένια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ