-Αναστολή ΦΠΑ στα νησιά υποδοχής προσφύγων | Πήρε «δωράκι» ο Τσίπρας από τις Βρυξέλλες

63
3589
ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ

Πήρε «δωράκι» ο Τσίπρας από τις Βρυξέλλες -Αναστολή ΦΠΑ στα νησιά υποδοχής προσφύγων

Πήρε «δωράκι» ο Τσίπρας από τις Βρυξέλλες -Αναστολή ΦΠΑ στα νησιά υποδοχής προσφύγων

 

Με…δωράκι την αναστολή ΦΠΑ 24% στα νησιά υποδοχής επιστρέφει όπως όλα δείχνουν ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, όπου και βρέθηκε για την Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida υπήρξε πρόταση του κ. Τσίπρα η οποία έγινε αποδεκτή.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη Σύνοδο Κορυφής, ο Ελληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι έχει δώσει εντολή σήμερα και η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου σε νόμο που θα αναιρεί την αποφασισμένη το προηγούμενο διάστημα άδικη αύξηση του ΦΠΑ στα 5 νησιά που δέχονται τις προσφυγικές ροές.

Είπε ότι είχε θέσει το ζήτημα στον Ζ. Κ. Γιούνκερ όταν είχε έρθει στην Αθήνα, η ελληνική κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην αύξηση του ΦΠΑ στα 5 νησιά που δέχονται τις προσφυγικές ροές.Το συζήτησαν ξανά χτες και σήμερα, είπε, έχει δώσει εντολή σήμερα, η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου σε νόμο που θα αναιρεί αυτή την αποφασισμένη το προηγούμενο διάστημα άδικη αύξηση του ΦΠΑ στα 5 νησιά.

«Νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη κίνηση που έγινε πράξη και μια εξέλιξη εξαιρετικά καλή» σχολίασε. Ωστόσο, όταν ερωτήθηκε για πόσο καιρό θα ισχύσει η αναστολή του ΦΠΑ, ο πρωθυπουργός απάντησε:

«Οσο διαρκεί η μεταναστευτική κρίση και όσο είμαι εγώ πρωθυπουργός, – και απ’ ό,τι φαίνεται και τα δύο θα διαρκέσουν πολύ – δεν θα υπάρξει άνοδος στο ΦΠΑ στα νησιά».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στη σύνοδο Κορυφής με τη λύση που δόθηκε -παρότι σημείωσε ότι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή – αποφύγαμε «μια σειρά κινδύνων που θα είχαν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις για το μέλλον μας και την ταυτότητά μας».

Οι κίνδυνοι που αποφύγαμε

Αναφέρθηκε στους κινδύνους που αποφεύχθηκαν:

-Ο κίνδυνος που αποφεύχθηκε ήταν στο ζήτημα των πρωτογενών ροών στην κεντρική Μεσόγειο να προκριθεί μια απόφαση που θα ανέφερε ρητά την επαναπροώθηση στην Αφρική, σε κλειστά κέντρα, όσων επιχειρούν να εισέλθουν στην Ευρώπη.

-Επίσης ο κίνδυνος που απετράπη ήταν, η προοπτική αναθεώρησης του Δουβλίνου σε μια δίκαιη κατεύθυνση, να μετατεθεί στις Καλένδες, με πραγματικό σκοπό – για όσους το εισηγούνται – να ακυρωθεί μετά τις ευρωεκλογές του 2019.

-Ακόμη, ο κίνδυνος που αποφεύχθηκε ήταν οι όποιες δευτερογενείς ροές συνεχίζουν να υφίστανται προς την Κεντρική Ευρώπη, να αντιμετωπιστούν με συνοριακούς ελέγχους και τη de facto δημιουργία ενός μικρού δυτικοευρωπαικού Schengen.

Ένας ακόμη κίνδυνος που επίσης αποφεύχθηκε, είπε ο Αλ. Τσίπρας, ήταν, η προοπτική αναθεώρησης του Δουβλίνου σε μια δίκαιη κατεύθυνση, να μετατεθεί στις Καλένδες, με πραγματικό σκοπό – για όσους το εισηγούνται – να ακυρωθεί μετά τις ευρωεκλογές του 2019.

Αφού ανέφερε ποιοι κίνδυνοι αποφεύχθηκαν, ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι μεταξύ άλλων:

-Τονίστηκε ρητά ότι η Ευρωπαϊκή προσέγγιση στη διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών πρέπει να είναι ολοκληρωμένη, δηλαδή να αφορά και τις τρεις διαστάσεις του ζητήματος: την εξωτερική, τη διαχείριση των συνόρων, και την εσωτερική διάσταση και να βασίζεται στις αξίες και τις αρχές μας.

-Τονίστηκε μετά από παρέμβαση της Ελλάδας η σημασία της αποτελεσματικής συνεργασίας με την Τουρκία, στο πλαίσιο της Κοινής Δήλωσης ΕΕ/Τουρκίας. Παράλληλα συμφωνήθηκε η χορήγηση της δεύτερης δόσης της χρηματοδοτικής διευκόλυνσης για τους πρόσφυγες στην Τουρκία (που φιλοξενεί 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες). Υπογραμμίσθηκε ότι η Τουρκία οφείλει να εφαρμόσει τη διμερή συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα (την οποία είχε αναστείλει) και τη συμφωνία επανεισδοχής ΕΕ/Τουρκίας.

«Η Ελλάδα έθεσε στην πρώτη γραμμή τις αξίες της αλληλεγγύης και της συνευθύνης, του ανθρωπισμού, που αποτελούν, ή θα έπρεπε να αποτελούν, το θεμέλιο της Ευρώπης», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας παραδέχθηκε ότι «είχαμε μια πολύ δύσκολη σύνοδο Κορυφής, φαίνεται ότι δεν ισχύει ότι μοιραζόμαστε όλοι τις ίδιες αξίες και τις ίδιες αρχές» αφήνοντας αιχμές για τη στάση της Ιταλίας.

Σχολίασε ότι «αυτά που γνωρίζαμε ως ιδρυτικές αρχές και αξίες της Ε.Ε., την αλληλεγγύη, ουμανισμό, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο διεθνές δίκαιο, δεν αποτελούν κοινό τόπο και για τους 28». Τόνισε ότι «η Ε.Ε. είναι βαθιά διχασμένη ανάμεσα σε δύο αντιλήψεις: Μια ακραία συντηρητική, σωβινιστική/αντιμεταναστευτική και μια δημοκρατική ουμανιστική».

«Σβήνει και η τελευταία φωτιά της ευρωζώνης»

Ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι είχε την ευκαιρία να συζητήσει τη «μεγάλη επιτυχία» της απόφασης του Eurogroup για το τέλος των μνημονίων και την ελάφρυνση του χρέους, μια απόφαση με την οποία σβήνει και η τελευταία εστία φωτιάς στην Ευρωζώνη, όπως σχολίασε.

Υπογράμμισε τις θέσεις του για τις αλλαγές στην Ευρωζώνη, σημειώνοντας ότι αυτές πρέπει να γίνουν και μάλιστα με ταχύτερα απ’ το προγραμματισμένο, προκειμένου η ΕΕ να είναι έτοιμη εάν ενδεχομένως κληθεί να αντιμετωπίσει άλλες εστίες φωτιάς.

«Αν συνεχίσει η ΝΔ να τζογάρει στο μαύρο χρώμα, θα τα χάσει όλα»

Ο Αλ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για την έξοδο από τα μνημόνια. «Αν και δεν έχω σχετική εμπειρία, μου θυμίζει το τζογαδόρο που τζογάρει διαρκώς με εμμονή ξανά και ξανά για να ρεφάρει και γα χάνει όλα Και μάλιστα ποντάρει στο ίδιο χρώμα, το μαύρο.  Αν συνεχίσει να τζογάρει ξανά και ξανά στο μαύρο η ΝΔ θα τα χάσει όλα στο τέλος» είπε ο κ. Τσίπρας.

Για ΠΓΔΜ-Αλβανία

Πέραν της συζήτησης για τη μετανάστευση, ο Αλ. Τσίπρας τόνισε με την απόφαση που ελήφθη για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την πΓΔΜ και την Αλβανία το 2019, στην οποία πρωτοστάτησε η Ελλάδα, η ΕΕ ανακτά τον ρόλο της στα Βαλκάνια δίνοντας όραμα στην περιοχή.

Επισήμανε ότι στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίστηκε, όπως και χθες στο πλαίσιο του PES, η συμφωνία των Πρεσπών με την πΓΔΜ η οποία – μαζί με την συμφωνία Βουλγαρίας-ΠΓΔΜ – «αναδείχθηκε ως εξαιρετικό παράδειγμα προώθησης των σχέσεων καλής γειτονίας στην πολύπαθη περιοχή μας».

Σημείωσε ότι τα ίδια μηνύματα έλαβε και στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ κ Στόλτενμπεργκ, ο οποίος τόσο στην κατ’ιδίαν συνάντησή τους όσο και στην ενημέρωση στη Σύνοδο, τόνισε ότι η γειτονική μας χώρα θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ «μόνο υπό τον όρο ότι θα ολοκληρώσει τη Συνταγματική της Αναθεώρηση».

Πρόσκληση στην Ελλάδα για την «Διαδικασία του Βερολίνου»

Ο Αλ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα έλαβε για πρώτη φορά επίσημη πρόσκληση στη «Διαδικασία του Βερολίνου» και θα παραβρεθεί, μετά από πρόσκληση της Βρετανίδας πρωθυπουργού, στις 10 Ιουλίου στο Λονδίνο.

Ανακοίνωσε επίσης ότι στις 7 Ιουλίου, η χώρα μας θα υποβάλει αίτηση προκειμένου να συμμετάσχει στην κινεζική πρωτοβουλία 16+1 με τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων.

Ακόμη, είπε ότι στις 4 Ιουλίου διοργανώνεται η 4η Σύνοδος Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ πριν από λίγο υπέγραψε Συμφωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του και τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατασκευή του αγωγού IGB μέχρι το 2020.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Παραμένει ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ στα πέντε νησιά.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία τελικά. Οι όποιες προσπάθειες απέδωσαν έστω και με ελάχιστες ελπίδες και οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ διατηρούνται στα πέντε νησιά που δέχονται τις προσφυγικές ροές μέχρι 31/12/2018. Και βλέπουμε.

Γραφείο Τύπου

63 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η Μέρκελ ανακοίνωσε την επιστροφή των πρώτων μεταναστών και προσφύγων πίσω στην Ελλάδα

  «Ελλάδα και Ισπανία έδειξαν ετοιμότητα να δεχθούν πίσω μετανάστες που καταγράφηκαν για πρώτη φορά σε εδάφη τους», δήλωσε η Ανγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το Reuters.

  Σε δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε πως ενημέρωσε τους κυβερνητικούς της εταίρους για τις διμερείς συμφωνίες που σύναψε με άλλες χώρες.

  Σύμφωνα με το Spiegel, οι λεπτομέρειες θα συμφωνηθούν τις επόμενες εβδομάδες και στη συνέχεια θα τεθούν αμέσως σε ισχύhttp://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/696184_erhontai-i-merkel-anakoinose-pos-tha-steilei-metanastes-piso-stin

  • Ο ψευτοθοδωρος στεναχωρηθηκε,γιατι ηθελε να κανει κακο στον μηνα

   Μηνα οι κινησεις που εκανες σαν προεδρος των ξενοδόχων επιασαν τοπο.Ο ψευτομαγκας δήμαρχος δεν εκανε τιποτα.Ταξιδια και φρου φρου είναι.Κατεβαινετε στα δημοτικα δρωμενα μηνα,και να πηγαινουν σπιτια τους τα @αμο@ια.

   • ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΟΥΝ τα ζωντανά του ΣφΥΡΙΖΑ για το κατόρθωμα του λαϊκιστή ΤΣΙΠρΑ την επιστροφή επικίνδυνων ΛΑΘΡΟ στον τόπο καταγραφής τους...

    Θα μας επιστρέψουν χιλιάδες επικίνδυνους Τσιχανζιστές και θα τους στείλουμε μερικές εκατοντάδες οικογένειες Σύρων… ΟΜΩΣ. ο ΦΠΑ 24 % παραμένει στα νησιά της άγονης γραμμής και της παραμεθορίου. ΨΕΡΙΜΟΣ, ΓΥΑΛΙ, ΤΗΛΟΣ, ΛΕΙΨΌΙ, ΑΓΑΘΟΝΗΔΙ, ΑΡΚΟΙ, ΚΑΛΎΜΝΟΣ, ΛΈΡΟΣ, ΠΑΤΜΟΣ, ΣΎΜΗ, ΚΑΣΟΣ, ΚΑΡΠΑΘΟΣ, και ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ απολαμβάνουν την επιτυχία της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μας χώσει την αύξηση του ΦΠΑ στο 24 %παρά τις αντιρρήσεις των Ευρωπαίων… Ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ ξεπουλά για τριάκοντα αργύρια ότι προλάβει, ιστορία, γλώσσα, έθνος και κοινωνική ασφάλεια των πολιτών φτάνει να παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας έστω και για λίγες μέρες ακόμα πριν τον στείλουν στην απαξίωση του 3%, πριν πάνε στον αγύριστο…

  • ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ… ΚΟΛΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΠΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ & ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΨΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ….

  • Φαγοθηκαν οι νεοδημοκράτες να λένε παντού ότι θα αυξηθεί το ΦΠΑ αλλά δεν τους βγήκε. Κυριτσακι επεξες όλα τα χαρτιά σου στη ΝΔ εναντίον του Τσιπρα. Φάτην τώρα. Ο Τσίπρας δεν έχει τίποτε εναντίον της Κω και εσένα ξέρεις που σε γράφει. Τώρα και με το εμπορικό ισοδύναμο που δεν ντραπηκε να καταψηφίσει η ΝΔ η Κώς θα αναπνεύσει και εσύ θα χαθείς. Αντίο Γιωργάκη πάρε και τον Πατουλή μαζί σου που ήρθε να μας φοβερισει ο παντογνώστης.

   • ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ? Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ «ΠΑΛΕΥΕ» ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΗΘΗ? ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ? ΑΣΧΕΤΟ ΒΛΗΤΟ…

  • Αναστολη ΦΠΑ στα νησια υποδοχης….Πηρε » δωρακι» ο Τσιπρας….. !!!!!!!! Οταν λεω οτι αυτο το σαιτ ειναι ακροδεξιο Νεοδημοκρατικο θυμωνει ο «υπευθυνος «!!! Στημενος προπαγανδιστικα ο τιτλος, κατι σαν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του …κομιστη. Δεν εχουμε «αναστολη» αλλα ….ΜΕΙΩΣΗ του ΦΠΑ. ΜΕΙΩΣΗ λεγεται Γιαννακη και οχι ΑΝΑΣΤΟΛΗ, μην φοβασαι να το πεις ……. Και δεν πηρε «δωρακι» ο Τσιπρας αλλα ΒΟΗΘΕΙΑ ο λαος της ΚΩ !!! Ειδες Γιαννακη πως μια ΕΙΔΗΣΗ απο απολυτα θετικη για την Κω την παρουσιαζεις ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ !!! Εχουμε ΜΕΙΩΣΗ του ΦΠΑ και οχι ΑΝΑΣΤΟΛΗ (?????) και το » δωρακι'» δεν ειναι στο Τσιπρα, αλλα στο λαο της ΚΩ. Αυτο θα ητανε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ και οχι Νεοδημοκρατικη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!! Καταλαβες Γιαννακη γιατι κανεις προπαγανδα και οχι δημοσιογραφια ??????? Σκασιλα σου θα μου πεις…..

   • Μήπως είσαι ακροδεξιός και δεν το ξέρεις, όλο σε ακροδεξιά σάιτ γράφεις και στον δ….. που σε στέλλουνε πάλι πίσω γυρίζεις. Τα θέλει ο κ… σου θείο

   • Θείο Θ...... η ακροδεξιά ΑΥΓΗ γράφει για πάγωμα και όχι μείωση του ΦΠΑ

    «Παγώνει η αύξηση ΦΠΑ στα πέντε νησιά που δέχονται προσφυγικές ρoές»http://www.avgi.gr/article/10813/9007100/pagonei-e-auxese-phpa-sta-pente-nesia-pou-dechontai-prosphygikes-roes Πάγωμα= αναστολή. Τελικά πόσα κιλά μπούλης είσαι ρε θείο;;

   • ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΑΝΟΣ. ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ? ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ…

 2. ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΛΕΧΡΙΤΗΣ

  Θα μας τους στείλει τους λάθρο πίσω πακέτο η μέρκελ. Ο ξεπουλημένος yesman θα μας τους κουβαλήσει όλους εδω! Με αντάλλαγμα το ΦΠΑ. Στα τέσσερα μπουσουλάει το γατάκι….

 3. Ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
  Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.
  Παρά το γεγονός ότι ο μηχανισμός της Περιφέρειας λειτούργησε άμεσα η αποζημίωση έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει.https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/171092/protovoulia-ep-oramatos-pros-an-ypourgo-oikonomias-gia-apozimiosi-ton-pligeison-epicheiriseon-apo-seismo/

 4. είναι να δίνεις στον κόσμο προϊόντα που δεν απαιτούν φαιά ουσία …Όταν δουλεύει σωστά ο εγκέφαλος φιλτράρει και απορρίπτει η επιδοκιμάζει ανάλογα με την κριτική ικανότητα που έχει διαμορφώσει με τα χρόνια..Αυτό επεκτείνεται σε όλους σχεδόν τους τομείς..κανείς δεν αναφέρεται στο πόσους θα δεχθούμε πίσω λες και είναι….. στραγάλια.

 5. Δώσε πόνο στα λιγοστά Πασόκια και στα ορφανά του Κούλη…..Σαράντα χρόνια πρωθυπουργός…..

 6. ο Α.Τσίπρας συμφώνησε να δεχθεί «αποθήκευση» μεταναστών από Γερμανία σε ελληνικό έδαφος!ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!

  Από δύο πλευρές θα δέχεται πλέον παράνομους μετανάστες η Ελλάδα: Από τη μια η Τουρκία και απο την άλλη η Γερμανία, χωρίς πλέον να μπορούν να φύγουν για την Ευρώπη, καθώς όταν θα εντοπίζονται θα επιστρέφονται πάλι πίσω.«Η Ελλάδα συμφώνησε να δεχθεί πίσω όλους τους «πρόσφυγες» (ουσιαστικά παράνομους μετανάστες) που για οποιανδήποτε λόγο βρεθούν σε γερμανικό έδαφος», ανακοίνωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το Reuters.Επειδή όμως η Ελλάδα είναι χώρα άφιξης στην ΕΕ, απο εδώ και πέρα όποιος παράνομος μετανάστης θα μπαίνει (ανενόχλητος) στη «χώρα» δε θα έχει πιθανότητες να φύγει, καθώς θα επιστρέφεται πίσω.Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα τεράστιο καταυλισμό, μουσουλμάνων κυρίως, παράνομων μεταναστών, κάτι που άλλωστε επιδίωκε και από την αρχή η κυβέρνηση.

 7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ.ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

  • Της Μανούλας σου η σύνταξη;;;;; Μήπως δεν το 'χεις ακόμα εμπεδώσει ότι...

   ..θα χάσει 1-2 συντάξεις τον χρόνο;;;;Ότι ακόμα και οι άνεργοι θα πληρώνουν φόρο,επειδή το αφορολόγητο έπεσε ;; E, να τους ξαναψηφίσεις,μην χάσουμε και την μαγκιά….Α, ξέχασα..περαστικά κιόλας!!!

  • Περίμενε Βαρύμαγκα ,γιατί δεν είπε σε ποιες περιοχές θα γίνουν τα Hot Spots.

   Όχι μόνο δεν ξεκαθαρίστηκε σε ποιες χώρες θα γίνουν τα Hot Spots,αλλά δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να γίνουν και άλλα στα Νησιά αυτά.Την είδα όλη την συνέντευξη Τύπου.Αν θέλεις και μπορείς ,διάβασέ την και συ.
   https://www.protothema.gr/politics/article/801129/live-i-sunedeuxi-tsipra-stis-vruxelles-gia-to-metanasteutiko/

   • Φαγοθηκαν οι νεοδημοκράτες να λένε παντού ότι θα αυξηθεί το ΦΠΑ αλλά δεν τους βγήκε. Κυριτσακι επεξες όλα τα χαρτιά σου στη ΝΔ εναντίον του Τσιπρα. Φάτην τώρα. Ο Τσίπρας δεν έχει τίποτε εναντίον της Κω και εσένα ξέρεις που σε γράφει. Τώρα και με το εμπορικό ισοδύναμο που δεν ντραπηκε να καταψηφίσει η ΝΔ η Κώς θα αναπνεύσει και εσύ θα χαθείς. Αντίο Γιωργάκη πάρε και τον Πατουλή μαζί σου που ήρθε να μας φοβερισει ο παντογνώστης.

    • Βλακακο του εδωσα αναστολη μεχρι τις εκλογες να το πουλησει?Πιστευεις οτι ο κοσμος ακομα τρωει αρριστερο κουτοχορτο?Αληθεια και τις συνταξεις θα δωσει αναστολη το πιστευω.Τελος……οποιος δεν συμφωνει με τις προοδευτικες βλακειες σας ειναι φασιστας και εισαι δημοκρατης?Καλα κρασια…εξαλου με αλαγη κυβερνησης παλι κυβερνητικος θα εισαι πουλημενο κορμη

 8. Είχαμε αποκαλύψει το σχέδιο δημιουργία hot spots κλειστού χαρακτήρα σε αραιοκατοικημένα η ακατοίκητα Ελληνικά νησιά, στα οποία – σύμφωνα με τους Γερμανούς συντάκτες – θα συγκεντρώνονται οι παράνομοι μετανάστες και θα ζουν εκεί υπό ελεγχόμενες συνθήκες, μέχρι να εξεταστούν οι αιτήσεις ασύλου κλπ.
  Το ίδιο σχέδιο προβλέπει την διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών για να υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες διαβίωσης στα συγκεκριμένα κέντρα και διοχέτευση κονδυλίων στα κράτη που θα τα φιλοξενούν.
  Οι εμπνευστές του σχεδίου υποστηρίζουν ότι έτσι δεν θα παραβιάζονται ανθρώπινα δικαιώματα και οι συνθήκες διαβίωσης θα είναι απολύτως σύμφωνες με τις διεθνείς προδιαγραφές.http://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/696184_erhontai-i-merkel-anakoinose-pos-tha-steilei-metanastes-piso-stin

  • Αν ήξερες μια ξένη γλώσσα,αν ήξερες καλά Ελληνικά,αν δεν έτρωγες ακροδεξιό κουτόχορτο,θα διάβαζες και δεν θα σου τα έλεγαν…Θα διάβαζες λοιπόν πως θα επιστρέφουν στη χώρα μας πρόσφυγες -αν οι ίδιοι το θελήσουν-που οι οικογένειες τους έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα μετά από τη συμφωνία του Μαρτίου.Συμφωνία μεταξύ Ε.Ε.-Ελλάδας-Τουρκίας…Γκάου ε γκάου…Για τη μη αύξηση του ΦΠΑ έχεις κάτι να πείς;

   • Εσύ που γνωρίζεις γραφή ,ανάγνωση και ξένες γλώσσες το κοίταξες καλά ,Βλάκα!?!?:

    https://www.protothema.gr/politics/article/801156/merkel-i-ellada-sumfonise-na-parei-piso-olous-tous-prosfuges-pou-tha-vrethoun-se-germaniko-edafos-apo-do-kai-pera/

    Μάλλον δεν διάβασες καλά,ή δεν γνωρίζεις καλά Ελληνικά.
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΟΥΦΊΤΣΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΥΣΤΡΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.Απ την στιγμή που θα αρθεί η διαμονή τους στις χώρες αυτές θα επιστρέφουν στην χώρα πρώτης υποδοχής.Άντε βλάκα,άντε με την πολιτική σου βλήμα,που άρχισες πάλι την τρομοκρατία..μύδι,ασπόνδυλο,ποκλαμός χταποδιού.Αει στο…. .λάκα,που θα Ισλαμοποιηθεί η Χώρα εξαιτίας εμμονών σας.

    • Που σε πειραξε στην Κω ο μετανάστης ρε φασίστα προβοκάτορα. Το πρωί φωνάζεις και το βράδυ κάνεις τις παράνομες δουλειές σου. Τι ράτσα ήταν τα καλόπαιδα που έφτιαξαν την συμμορία που έκαναν γνωστή την Κω πανελλήνια με εμπόριο λευκής σαρκός, ναρκωτικών και μεταναστών? Βρήκαν τώρα ευκαιρία με το μακεδονικό όλα τα φασιστόμουτρα να το παίξουν πατριώτες. Καθάρματα μαχεροβγαλτες αιώνια πατρίδα σας είναι μόνο το Άουσβιτς. Δεύτερη ευκαιρία δεν θα έχετε.

   • Ο μεγαλύτερος πολέμιος της ειδικής κατηγορίας ΦΠΑ στα νησιά ήταν ο περιφερειάρχης

    Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Όπου στεκόταν,όπου πήγαινε ,όπου βρισκόταν έλεγε για τον χαμηλό συντελεστή της Μυκόνου που σε σχέση με την Λιβαδειά,είναι πρόκληση.Εξίσωνε την Μύκονο με τους Αρκιούς,την Ψέριμο,την Κάλυμνο,τους Λειψούς,την Κω με τα Hot-Spot.Δεν εξαιρούσε καν την άγονη,τα απομονωμένα γειτνιάζοντα νησιά με την Συνοριογραμμή ,που είχαν απαγορευτικά,δέχονταν προκλήσεις από Τουρκία και είχε πολλούς Θιασώτες,σε φόρουμ,απ αυτούς που θυμούνται τα Νησιά στις παρελάσεις,τις επετείους,στις διακοπές,στις φοροεπιδρομές!!!!!

 9. Δεν τον έβαλες σωστά τον τίτλο αγαπητέ συντάκτη
  Το ορθόν είναι:
  Δέχθηκε εποικισμό των ελληνικών νησιών ο Τσίπρας με αντάλλαγμα – Aναστέλλεται η αύξηση ΦΠΑ στα νησιά υποδοχής προσφύγων – Πήρε «δωράκι» ο Αλέξης

 10. ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

  Ενώ ο θλιβερός «Ηριάννος» των Αθηνών ΤΣΙΠΡΑΣ προσκυνούσε την φράου Μέρκελ, κάνοντας δεκτή την αξίωσή της να επιστρέφουν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν τα περισσευούμενα «προσφυγάκια» της Γερμανίας (δηλαδή στην Ελλάδα ή την Ιταλία), κατ’ εφαρμογήν της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, η νέα πατριωτική κυβέρνηση της Ιταλίας έθετε βέτο, μπλοκάροντας την Σύνοδο Κορυφής!

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, «ένα κράτος-μέλος (σ.σ. η Ιταλία) διατύπωσε επιφυλάξεις για το σύνολο των συμπερασμάτων και προς στιγμήν δεν συμφωνήθηκαν συμπεράσματα».

  Ήδη, η Ιταλία προστέθηκε σε μια σειρά από χώρες που αντιδρούν ενεργά στον εποικισμό της Ευρώπης, με κοινό χαρακτηριστικό τους τις πατριωτικές τους κυβερνήσεις. Αυστρία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία και τώρα Ιταλία. Μόνο που η Ιταλία, είναι χώρα πρώτης εισόδου των λεγόμενων «προσφύγων» (όπως και η Ελλάδα), γι’ αυτό έχει βαρύνουσα σημασία η επί του ζητήματος στάση της. Η οποία, όπως φαίνεται, θα είναι σθεναρή!

 11. Σταματημό δεν έχουν οι ύμνοι των εκπροσώπων των διεθνών τοκογλύφων, προς το εν Αθήναις τσιράκι τους, που εκτελεί άμεσα όλες τις διαταγές τους, ενεργώντας εις βάρος των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων.

  Μιλώντας, λοιπόν, στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, ακολούθησε την… πεπατημένη, πλέκοντας το εγκώμιο του Τσίπρα:
  «Μετά το φόβο μου όταν ανέβηκε στην εξουσία το 2015, στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα τελικά ανακάλυψα έναν λαμπρό, επιδέξιο και γενναίο άνθρωπο που πέτυχε να μεταστρέψει το λαό του. Αποκαλύφθηκε, πολιτικός άνδρας. Με τον Αλέξη Τσίπρα, τον επικεφαλής της ελληνικής ριζοσπαστικής αριστεράς, που έγινε επικεφαλής μίας «υπεύθυνης» αριστεράς, η συνεννόηση ήταν καλή. Ο Τσίπρας προτίμησε να κάνει ρεαλιστική πολιτική. Ανταλλάσσουμε με τον Τσίπρα μηνύματα κάθε εβδομάδα».
  Ισχύς τους, η λατρεία των διεθνών τοκογλύφων! Κάτω η συγκυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

 12. «ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ» ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ… ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ! (BINTEO)

  Ναι, μας κράζουν, αλλά είναι… λίγοι («φασίστες», «ακροδεξιοί», «περιθωριακοί» και… «νοσταλγοί του Χίτλερ»), λένε οι συριζοψεκασμένοι προδότες της Μακεδονίας μας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πόσοι ήταν αυτοί οι «λίγοι» σήμερα στις Σέρρες, που έκταζαν τον Κουρουμπλή. Προσοχή, δεν είναι το βίντεο από την κατάθεση στεφάνου, αλλά το πέρασμα του… δημοφιλούς συριζαίου από τις καφετέριες της πόλης…
  (ΥΓ):Όπου βλέπετε συριζαίους και πανοκαμμενικούς, κράξτε τους αλύπητα! Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί! Είναι προδότες και πρέπει να έχουν την μοίρα όλων των προδοτών!https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=d-YIBi-tdRk

 13. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ;

  Τον τίτλο του πιο… πολυταξιδεμένου προέδρου της «δημοκρατίας» (τους…), έχει «κερδίσει» όλα αυτά τα χρόνια ο… δημοφιλέστατος πρόεδρος Πάκης Παυλόπουλος. Που δεν έχει αφήσει πόλη, κωμόπολη ή χωριό χωρίς να το επισκεφθεί – συνήθως κατά την επέτειο απελευθέρωσης, για να τραβήξει επί τη ευκαιρία κι έναν πομπώδη πατριωτικό δεκάρικο (λόγο).

  Μόνο που τώρα τελευταία, μας τα… χαλάει! Να, δύο επετείους απελευθέρωσης σε δύο σπουδαίες πόλεις της Μακεδονίας είχαμε αυτές τις μέρες (σήμερα στις Σέρρες και προ ολίγων ημερών στο Κιλκίς) κι ο… δημοφιλέστατος δεν φάνηκε σε καμμία! Γιατί άραγε αποφεύγει να αντικρίσει κατά πρόσωπο τον λαό της Μακεδονίας, ο εκλεκτός των Τσίπρα και Καμμένου; Τι φοβάται; Και μέχρι πότε θα κρατήσει η εξαφάνισή του, από την μισή Ελλάδα; Επιτρέπεται ο πρόεδρος «όλων των Ελλήνων» να μην πηγαίνει πάνω απ’ τα Τέμπη;

 14. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ… ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ!

  Σε μία πρωτοφανή στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά απόφαση, προχώρησε το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων, που εκδίκαζε τους προστατευόμενους* του τσιπροκαμμενικού ψευδοκράτους – προτεκτοράτου ΗΠΑ-Γερμανίας και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων, αποδεικνύοντας ότι η κόκκινη τρομοκρατία είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο στα χέρια των διεθνών τυράννων και των ανά τον κόσμο ανδρεικέλων τους.

  Το δικαστήριο, παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως κατέρριψε την ποινή των 13 ετών κάθειρξης, χωρίς αναστολή, που είχε επιβληθεί πρωτοδίκως και αθώωσε τους τσιπροκαμμενικούς «Ηριάννα» και «Περικλή» (όπως τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου…), αποφαινόμενο ότι «το DNA είναι εργαλείο εντόνως αμφισβητούμενο»!!!!

  Και βέβαια, από την ώρα που έγινε γνωστή η πρωτοφανής αυτής απόφαση, πανηγυρίζουν οι προστάτες της κόκκινης τρομοκρατίας (που ασκείται για λογαριασμό τους…), αμερικανο-γερμανοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ.

 15. Τράβα μπρος,Τράβα μπρος και μην σε μέλει ,τράβα μπρος ,τράβα μπρος και μην σε νοιάζει..

  …όσα έρθουν και όσα πάνε,τράβα μπρος η ζωή είναι μεγάλη…τράβα μπρος…τράβα μπρος…Η Αλληλεγγύη στο Ισλαμικό,μια παραγωγή ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταγωνιστούν Άγκελα Μέρκελ,Αλέξης Τσίπρας.

 16. Δώσε πόνο στα λιγοστά Πασόκια και στα ορφανά του Κούλη…..Σαράντα χρόνια πρωθυπουργός…..Αλέξη Θεέ….

  • Το γκαβό με τέτοιους γλάρους πιστεύει ότι θα μείνει στην Εξουσία.Ρε ακόμα και οι ίδιοι ξέρουν ότι μετράνε εβδομάδες.Δηλαδή ο Θέμος έκοψε τις συντάξεις?Ο Θέμος μείωσε το αφορολόγητο?Μήπως αυτός είναι που είπε ότι στο Hot Spot του Νησιού ,θα έχει 300 άτομα και τώρα έχουν γίνει 1400?Ο Θέμος Υποθήκευσε τους Δημόσιους χώρους για 99 χρόνια?Ο Θέμος έβαλε σε Περιπέτειες την χώρα δίνοντας την Μακεδονία?Τελικά και κώλο βλέπω να …δίνεται σύντομα.

  • ΑΛΕΞΗ ΑΘΕΕ ΘΕΕ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΟΥ YES MADAM MERKEL…..ΛΥΓΟΥΡΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕΣ: «GO BACK MADAM MERKEL»! ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ….ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ!!

 17. ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΒ ΕΡΤ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…. ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΚ….ΑΚΙΑ

 18. Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

  ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!ΟΥ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

 19. Οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδος, είναι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διεθνιστές Εθνομηδενιστές, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.Απόδειξη, ότι υπέγραψαν Μνημόνια για τη ηθελημένη από τους Κοσμοκράτορες Χρεοκοπία, (ενώ είχαν υποσχεθεί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ), πούλησαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και τώρα ετοιμάζονται για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης με το Σουλτάνο, υπόγραψαν συμφωνία με τη ΜΕΡΚΕΛ, για να γίνει η Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, για να σωθεί η Γερμανία!!ΕΔΩ.http://arxaiaithomi.gr/2018/06/29/μηνυμα-προσ-τουσ-υπνωτοντασ-αρχηγουσ/#more-24482

 20. Ποσο φερεγγυα εγινε με την οικονομια της η Ελλας ως δανειστης, μετα το 2010, δηλαδη από τοτε που «μπεικε» με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ στο «προγραμμα σωτηριας με σωσιβια από μολυβδο, δηλαδη στο προγραμμα καταστροφης» της Ε.Ε. και του ΔΝΤ; Μπεικε ως γνωστο στο ως ανω προγραμμα με δημοσιο χρεος 299 δισεκατομμυρια ευρω ‘η 129,3 % του ΑΕΠ και «βγαινει» τον Αυγουστο του 2018 από το ως ανω προγραμμα με ένα ειδεχθες, δηλαδη παρανομο δημοσιο χρεος 343,7 δισεκατομμυρια ευρω (Μαρτιος του 2018) ή 193,9 % του ΑΕΠ, ενώ η εγχωρια παραγωγη (ακαθαριστη προστιθεμενη αξια) μειωθηκε κατά 28,5 %, η ανεργια και η υποαπασχολιση εκτοξευθηκαν στα υψη και οι πολιτες της χωρας αυτης φτωχοποιηθηκαν σε τετοιο βαθμο, ώστε να διαλυθη καθε κοινωνικη συνοχη.ΕΔΩ.http://arxaiaithomi.gr/2018/06/29/η-ελλασ-δολοφονειται-με-δολιοτητα/#more-24476

 21. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 22. Αρκετοί καταλαβαίνουν τα κόλπα τών Εβραίων που μας κυβερνούν… Άλλοι παραμένουν βόδια…

 23. η μη αύξηση ΦΠΑ ήταν δίκαιο αίτημα και έγινε πράξη. Αυτό που έχουν καταλάβει όμως όλοι πια είναι ότι τα οικονομικά της χώρας ελέγχονται από τους δανειστές γιατί θα αργήσουμε πολύ να ξεπληρώσουμε αυτά που έφαγαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και μια κουβέντα για τον Τσίπρα. Είχα πολλές αμφιβολίες, δεν τον ψήφισα ποτέ. Βλέπω όμως τώρα ότι έχει εξελιχθεί σε μεγάλο ηγέτη που λύνει προβλήματα. Αν συνεχίσει έτσι έχει πολλές πιθανότητες να ξαναβγεί

  • Ψεκασμενε…παραταση 6 μηνων πηρε για κατι που δεν το ειχαμε ποτε στα νησια.Μεγαλος ηγετης.χαχαχα αντε να παρεις το μισθο σου πουλημενο τομαρι

 24. Ελεος.Αληθεια υπαρχουν ακομα ζωα που τσιμπανε?Τι εκανε λεει?Γιατι δεν λεει ποιος τον αυξησε?Καραγκιοζη δεν σε σωζει τιποτα…προδωτη με τον χοντρουλη δεν εχετε καταλαβει τι σας περιμενει ακομα.Για την Μακεδονια εχει χυθει πολυ αιμα και εσεις την παραδωσατε με γελακια ξεφτηλισμενοι.Να παρετε τι?

 25. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Η ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΟΛΙΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ; ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΘΉΝΙΑ….

  • Ξεφτιλες κόκκινοι φασίστες και ρατσιστές συριζανελ που προσπαθείτε να επλιβάλλεται στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού τις ιδεοληψίες σας την αθεΐα σας και τον εθνομηδενισμό σας! Σύντομα θα είσθε παρελθόν!

  • Γιατί όταν υπάρχουν επιχειρήματα όπως στο σχόλιο «αληθεύων εν αγάπη» αντιδρούν κάποιοι από τους εναπομείνσντες καρανίκες με βρισιές και χυδαιότητες! Πάντως με το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση διαμορφώσαμε κριτήρια επιλογής για την επόμενη φορά που σίγουρα δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος για τρίτη φορά!!!!!

 26. ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ! ΞΕΧΕΙΛΊΣΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ ΨΈΜΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΙΜΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ! ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΙΣΟΠΈΔΩΣΑΤΕ Ο,ΤΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ! ΞΕΧΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ!

 27. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΑΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΙΖΟΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ.ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

 28. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΦΘΕΙΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΆΦΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ!

 29. Δεν παιζεται ο ΑΝθρωπος.Μας δουλευει χοντρα ,πιανεται συνεχεια να λεει ψεμματα αλλα δνε το βαζει κατω.Συνεχιζει με νεα ψεμματα.Δεν προλαβενεις να το παρακολουθησεις.Τωρα εμ το ΦΠΑ πηρε απλα παραταση 6 μηνες.Τι πουλαει ?

 30. Θες ψυχίατρο,δεν πας καλά και το ξέρεις.Οι ουσίες και η ανάμειξη σε βάρεσαν κατακέφαλα…Στις 5 Ιουλίου ,επέτειο του Δημοψηφίσματος να κλάψεις παρέα με φούντες και μια Ψυχιατρική συνταγή.Είσαι πολύ άρρωστος μιλάμε.

 31. Είναι σίγουρο ότι είναι ψυχικά ασθενείς αφού με τόσα ψέματα και τέτοια διφορούμενη πολιτική αρχίζουν να αναπτύσουν ένα σύγχρονο τύπο διπολικής διαταραχής που σίγουρα έαν συνδυαστεί με ψυχοτρόπες ουσίες καθίσταται πολύ επικίνδυνο ….. Α υτό το …..πσράξενο χαμόγελο όταν η χώρα περνά δύσκολα προβληματίζει πολλούς!

 32. Δώσε πόνο στα λιγοστά Πασόκια και στα ορφανά του Κούλη…..Σαράντα χρόνια πρωθυπουργός…..Αλέξη Θεέ….Στούς χρυσαυγίτες δε δώσε φάρμακο για την αμάθεια και τη κακομοιριά τους….Πρόταση Αλέξη…Μετά το διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους, για κάθε πρόσφυγα που θα έρχεται ,να δίνουμε ένα γκάου δώρο στην ΜΈέρκελ…Έτσι θα καθαρίσει το Ελληνικό Έθνος.

 33. ΝΑ ΞΕΜΑΣΤΟΥΡΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΗΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΝ ΤΗ ΧΩΡΑ….

 34. Τα 15 χιλιάδες ευρώ για νυχτερινές υπερωρίες στο μαξίμου για την γραμματεία του κ. Τσίπρα τί ακριβώς ήταν; Σε λίγο θα πληρώνουμε και τις αριστερές μεταμεσονύχτιες συνάξεις με ουισκάκι ξηρούς καρπούς και ό,τι άλλο λάγνο ακούγετε και μπορει να λαμβάνει χώρα , αφού ο ηθικός κατήφορος αυτής της κυβέρνησης δεν τελειώνει στην νομοθέτηση ενός ακρσίου δικαιωματισμού με συνοδό τον ηθικό εκχυδαισμό αλλά προχωράει και στην εφαρμογή του. Παιδιά μη δουλεύετε τόσο πολύβ θα πάθετε υπερκόπωση!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.