«Ο Δήμαρχος ικανοποίησε αυτούς που βγάζουν σπυράκια με του Λαθρο… Αν συμβούν βίαια επεισόδια στο Πυλί, θα έχουν τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ τους»Στο Πυλί υπάρχει πρόβλημα! Όχι όποιον πάρει ο χάρος!

52
1286
«Ο Δήμαρχος ικανοποίησε αυτούς που βγάζουν σπιράκια με του Λαθρο… Αν συμβούν βίαια επεισόδια στο Πυλί, θα έχουν τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ τους»
Στο Πυλί υπάρχει πρόβλημα! Όχι γράψιμο του κόσμου από βουλευτές και κυβέρνηση! Όχι όποιον πάρει ο χάρος!
Ηχηρό καμπανάκι Νίκου Μυλωνά… milonas
ΘΕΜΑ: συμπεράσματα των τοπικών λαϊκών συνελεύσεων:
κυριάρχησαν ζητήματα οργάνωσης, εμφάνισης και λειτουργίας των οικισμών και των δημοτικών υποδομών

Α. Με την χθεσινή σύνοδο της θεσμοθετημένης δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης για το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων και του προϋπολογισμού 2017 και τις προηγηθείσες 6 (μη θεσμοθετημένες) Λαϊκές συνελεύσεις των Δημοτών του νησιού μας, ολοκληρώθηκε μια ιδιαίτερης σημασίας κοπιώδης δημοκρατική ετησία πολιτική διεργασία, με επιτυχία. Αν αναλογιστούμε ότι διανύουμε μια περίοδο μειωμένων προσδοκιών και υποτίμησης που φτάνει στην αποστροφή της πολιτικής και ότι βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα μιας διοικητικής περιόδου όπου το εκλογικό απαιτούμενο της συμμετοχής δεν υπαρχει, τότε κρίνονται ως σημαντικά τοπικά πολιτικά γεγονότα από άποψη συμμετοχής και τοπικής θεματολογίας. Όπως ξαναγράψαμε είναι στα θετικά της δημοτικής αρχής επιμένει σε αυτές τις διαδικασίες, που είναι κληρονομιά της Εθνικής Αντίστασης, της κουλτούρας της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 1980. Χωρίς τον σεβασμό του Δημάρχου σ αυτές, θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή τους.

Β. Θα κάνουμε ένα προσωπικό σχολιασμό των συνελεύσεων (όπως κάνουμε για μια σειρά χρόνια). Πέρα από την παρουσίαση των έργων που γίνονται ή θα γίνουν από τον Δήμο μας(έχουν γραφτεί και δεν αναφερόμαστε εδώ) θα δούμε αυτό που κυριάρχησε από πλευράς πολιτών.

— Στη Καρδάμαινα το ενδιαφέρον ήταν η προβληματική κατάσταση στον οικισμό από πλευράς κυκλοφορίας, λειτουργίας, ηχορύπανσης, καθαριότητας και εμφάνισης και στο πρόβλημα της απομάκρυνσης των τουριστών  από το χωριό (all inclusive).

—Στην Κέφαλο κυριάρχησε το πρόβλημα του νερού, ο βιολογικός με το αποχετευτικό, τα σχέδια παραλίας και χωριού και συζητήθηκε πολύ το που πήγαν τα λεφτά της Κεφάλου (1,1 εκ) από τον ενιαίο Δήμο από την κοινοτικές εκτάσεις που πουλήθηκαν.  

Στο Ασφενδιου τέθηκαν ζητήματα εμφάνισης και λειτουργίας των οικισμών, ζητήματα άρδευσης αγροτικών εκτάσεων, οδοποιίας και έργων συντήρησης.

—Στην Αντιμαχεια κυριάρχησε, όπως ήταν αναμενόμενο το πρόβλημα του νερού, ο βιολογικός με το αποχετευτικό, η ΒΙΜΕΛ, η ρύπανση από ΔΕΗ, ΧΥΤΑ, Ανακύκλωση, Αεροδρόμιο το λιμάνι του Μαστιχαρίου, η διάβρωση των ακτών και το ημιτελές εκκλησάκι στον παραλιακό κοινόχρηστο χώρο, με τον κ. Δήμαρχο να δηλώνει ότι ’’δεν πρόκειται να κατεδαφίσει ένα Ιερό’’ και καλό να βρούμε μια λύση

— Στην συνέλευση του Πυλίου τα τοπικά ζητήματα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Μόνο ένας δημότης έβαλε το μαράζωμα της ευρύτερης περιοχής του Μαρμαρίου από το all inclusive των ξενοδοχείων της περιοχής, για να κυριαρχήσει το μεταναστευτικό-hotspots-λαθρομετανάστες, όπου έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση  το σωματείο ‘’ενεργοί πολίτες’’ που υποσχέθηκε να πρωτοστατήσει στην προστασία του νησιού, καλώντας μάλιστα τον κ. Δήμαρχο να είναι δίπλα τους! Ο κ. Δήμαρχος το άφησε ασχολίαστο και τους συνεχάρη που έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Η έκπτωση των εννοιών και η διαστρέβλωση των πραγμάτων στις μέρες μας είναι ψωμοτύρι. Ο κ. Δήμαρχος με τις τοποθετήσεις του ικανοποίησε αυτούς που βγάζουν σπιράκια με του Λαθρο…, αλλά ταυτόχρονα στενοχώρησε πολύ εκείνους που θεωρούν  αναγκαία μια μεσαία πολιτική γραμμή στην αντιμετώπιση αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος.

—Στην συνέλευση της πόλεως Κω, όπου και η μικρότερη προσέλευση, κυριάρχησαν τα θεματα λειτουργίας και εμφάνισης της πόλης και η διαχείριση των παραλιών και των κοινόχρηστων χώρων.

—Η συζήτηση στην επιτροπή διαβούλευσης έμεινε στα ίδια ζητήματα λειτουργίας και οργάνωσης των δημοτικών και δημόσιων χώρων, τις σχέσεις Δήμου-πολιτών και από το θεμα των εσόδων και ειδικά των Δημοτικών τελών (θα επανέλθουμε σε αυτό).

—Σε τελική μορφή κυριάρχησαν τα πολιτικά ζητήματα της οργάνωσης, της εμφάνισης και λειτουργίας των οικισμών μας και των δημοτικών υποδομών.

Γ. Θα σταθούμε στο Πυλί. Εδώ υπάρχει πρόβλημα! Η περιοχή επιβαρύνθηκε από hotspots που εγκαταστάθηκε εκεί χωρίς την αναγκαία κοινωνική προετοιμασία. Στο νησί μας επιβαρύνονται κι άλλες περιοχές. Για παράδειγμα η Αντιμάχεια! πολιορκείται από την ΔΕΗ, τον ΧΥΤΑ, το Αεροδρόμιο και δεν έχει και νερό επί τόσα χρόνια. Ιατρικές έρευνες αποδεικνύουν την επιβάρυνση της υγείας των Αντιμαχειτων λόγω της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.  Αυτό όμως δεν δικαιολογεί κινήσεις πολιτών για την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων! Οδηγεί στην ανάγκη τήρησης των κανόνων εγκατάστασης και λειτουργίας! Η ευθύνη του Δήμου είναι κοινή για κάθε παραβίαση κανονισμών και συνθηκών βαρειών εγκαταστάσεων απ άκρου σε άκρο του νησιού! Στο Πυλι υπάρχουν σοβαρά διαχειριστικά προβλήματα: καλύτερη αστυνόμευση, ενημέρωση του πληθυσμού, συζήτηση αρμοδίων με την τοπική κοινωνία, συστηματική τοπική και κρατική συνεργασία! Οι ευθύνες της κυβέρνησης, των τοπικών βουλευτών και των δημοσίων υπηρεσιών είναι τεράστιες. Όχι γράψιμο του κόσμου! Όχι όποιον πάρει ο χάρος!

Αν συμβούν μέσα στον χειμώνα βίαια γεγονότα στο Πυλι, όπως αυτά που επιδιώκουν θερμοκέφαλοι ‘’ενεργοί πολίτες’’  και οι γειτονικοί τους Χρυσαυγίτες, τα παγκόσμια ΜΜΕ θα μας επισκεφτούν και ότι έχει γίνει φέτος για την αναστήλωση της εικόνας του νησιού στο εξωτερικό,… for nothing! Tότε η Δημοτική αρχή  και ειδικά ο κ. Δήμαρχος  θα έχει τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ευθύνες τους! Είναι αναγκαία η μεσαία πολιτική γραμμή και όχι η ΑΡΝΗΣΗ και αυτή πρέπει να είναι η πολιτική γραμμή ενός τοπικού ηγέτη.

Ν Μυλωνάς.

52 ΣΧΟΛΙΑ

 1. πολλές //////// λες αλλά σε αυτό έχεις δίκιο
  Αν συμβούν μέσα στον χειμώνα βίαια γεγονότα στο Πυλι, όπως αυτά που επιδιώκουν θερμοκέφαλοι ‘’ενεργοί πολίτες’’ και οι γειτονικοί τους Χρυσαυγίτες, τα παγκόσμια ΜΜΕ θα μας επισκεφτούν και ότι έχει γίνει φέτος για την αναστήλωση της εικόνας του νησιού στο εξωτερικό,… for nothing! Tότε η Δημοτική αρχή και ειδικά ο κ. Δήμαρχος θα έχει τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ευθύνες τους! Είναι αναγκαία η μεσαία πολιτική γραμμή και όχι η ΑΡΝΗΣΗ και αυτή πρέπει να είναι η πολιτική γραμμή ενός τοπικού ηγέτη.

  • ΚΥΡΙΤΣΗ, τα έκανες σκ@τά σαν τα περσινά που πλημύριζαν την πόλη, αυτά που ακόμα και τώρα γαργαλάνε τα ρουθούνια μας.

   Πτώση στον τουρισμό με εισπράξεις -35% που η κεφάλα σου από εγωισμό δεν θέλει να παραδεχτεί, αμφίβολη σεζόν για του χρόνου με αύξηση μόνο στον ΦΠΑ 24% και ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ και ετοιμάζεσαι να μας αποτελειώσεις, έτοιμος ο Τούρκος να ανοίξει την πόρτα του προσφυγικού και εσύ φουσκώνεις σαν γαλοπούλα τρώγοντας λουκουμάδες και μπακλαβά στην Αντιμάχεια….

  • Κυριτση εισαι ο πιο επικινδυνος δημαρχος στα χρονικα του νησιου μας.

   Εισαι ψευτης,φασισταριο εκει που δεν παιρνει,πικροχολος,ψυχ.Ξεγκρεμιστου απο την δημαρχια μαζι με τους κοιμισμενους συμβουλους σου γιατι εχεις τρελανει πολους κωους.Στo καλο….. και συντομα.

  • Πρώτα διέρρηξαν κατάστημα με βεγγαλικά – Πετροπόλεμος με τα ΜΑΤ – Προκάλεσαν ζημιές σε τουλάχιστον 4 οχήματα – Χρειάστηκε έφοδος της αστυνομίας για να σταματήσουν τα έκτροπα

   Πρωτόγνωρα σκηνικά για τα δεδομένα της Χίου εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης με μαινόμενους μετανάστες να βάζουν φωτιά στον καταυλισμό της Σούδας, να ρίχνουν βεγγαλικά στα γύρω σπίτια και στη συνέχεια να σπάνε αυτοκίνητα και καταστήματα περιμετρικά της δομής φιλοξενίας.

   Σύμφωνα με τους περίοικους όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ όταν ομάδα μεταναστών έσπασε κατάστημα βεγγαλικών της περιοχής παίρνοντας από μέσα μεγάλη ποσότητα πυροτεχνημάτων.

   Στη συνέχεια επέστρεψαν και πάλι στον καταυλισμό και ανάβοντάς τα άρχιζαν να τα πετούν στα γειτονικά σπίτια με τους περίοικους να καλούν απεγνωσμένα σε βοήθεια.

   Η συνέχεια δόθηκε εντός του καταυλισμού που λίγα λεπτά αργότερα παραδόθηκε στις φλόγες. Εξαιτίας της πυρκαγιάς το μεγαλύτερο μέρος του καταυλισμού καταστράφηκε.

 2. Οι σουβλακομάχοι του ΛΙΝΟΠΟΤΗ μαζί με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ έφτιαξαν σύλλογο εξόντωσης των ΛΑΘΡΟ...

  Τελικά έχουμε πολλά φασιστόμουτρα που ψοφάνε για φασαρία και επίδειξη ναζιστικής ιδεολογίας. Έκαναν και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το σωματείο ‘’ενεργοί πολίτες’’ που υποσχέθηκε να πρωτοστατήσει στην προστασία του νησιού, ΒΑΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩΝΤΑΣ, καλώντας μάλιστα τον κ. Δήμαρχο να είναι δίπλα τους! ΚΥΡΙΤΣΗ ΞΥΠΝΑ, άφησε τα ζαχαρωτά και ασχολήσου με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που από τα σουβλάκια, τα λουκάνικα, την ρίψη φωτοβολίδων σε λαθρομετανάστες για να μην ανηφορίσουν προς το Πυλί θα αρχίσουν τα έκτροπα που θα μας κάνουν ξανά ρεζίλι και θα είσαι συνυπεύθυνος… -Άλεξίκακος-

  • «Ενεργοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ», και εμείς όταν βλέπουμε τις φάτσες σας ενεργούμεθα με απόλαυση....Ωχ ξελάφρωσα…

   Εσείς αποκτάτε ενέργεια από τον τσαμπουκά και τους προπηλακισμούς σε αδύναμου ανθρώπους, από τα λουκάνικα και τα σουβλάκια στην ψησταριά του ΛΙΝΟΠΟΤΗ. Εμείς όμως όταν το πρωί καθισμένοι στην τουαλέτα ενεργούμεθα αναπολούμε τις φάτσες σας φασισταριά και ξελαφρώνουμε στα γρήγορα….

  • Φυσικά το μέλλον του νησιού με το προσφυγικόείναι μια διαρκής βόμβα έτοιμη ανά πάσα στιγμή να σκάσει, υπεύθυνοι όσοι ήθελαν HOT SPOT..

   14 Νοέ 2016 at 23:37:13 Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στον Περιφερειάρχη ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ που φροντίζει μόνο για την διαφήμιση της Ρόδου, το ΕΒΕΔ που μαζί με τη «πρόεδρο» των ξενοδόχων που πούλησαν την κοινή προσπάθεια των Κώων για την μη δημιουργία HOT SPOT ΛΑΘΡΟ στο νησί όπως κατάφεραν οι Ροδίτες. Πίστεψε τον ΣφΥΡΙΖΑ και τους «ξεγέλασε», η παραμονή των 72 ωρών έγινε μόνιμη και η χωρητικότητα των 1.000 ατόμων έχει φτάσει τους 2.000 που με την νέα του επέκταση θα γίνει για 2.500 και είναι φυσικό οι εγκλωβισμένοι για μήνες στο νησί πολύ γρήγορα να εξεγερθούν όπως στην Μόρια της Λέσβου, στην Χίο και την Σάμο καίγοντας τα στρατόπεδα… καταλαμβάνοντας την πόλη και τα χωριά…

  • Για το ξεπούλημα ρώτα την ΡΟΥΦΑ, τον ΓΙΑΛΙΖΗ, τους βλάκες του ΕΒΕΔ την πρόεδρο των ξενοδόχων και τον Περιφερειάρχη...

   Αυτοί μαζί με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ κατάφεραν να είμαστε το μόνο τουριστικό νησί με ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ. Την Ρόδο κατάφερε να την εξαιρέσει ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ για να βρίσκουν αφορμή τώρα τα ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ να κάνουν και σωματείο….

   • Ποια ρουφα ρε παπαρα ο Κυριτσης δεν προτεινε 10 ακινητα και σχεδόν όλα στη πολη?επρεπε να επερναν το ακινητο του κανταρζη η του πιτση και θα εβλεπες γλυκα.αλλα στη πολη κοντεψε να φαει ξυλο ο κυριτσης.οποτε το εστειλε στο πυλι και καλα σας εκανε.

    • Οι χωριατες με την καλη εννοια ψηφισαν κυριτση.ας τον καμαρωσουν τωρα.Καρδαμιωτες ακομη περιμενετε την Ryanair?xaxaxaxaxaxa

 3. Ήθελα και να κάτεχα αν αγαπάς τα σύκα
  να σου φυτέψω μια συκια στου /////// την τρύπα

 4. Eιμαι ελληνας και ψηφισα ΔΥΣΤΥΧΩΣ καμμενο

  ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ

 5. Ωραια τωρα ποιος να παρει στα σοβαρα τον μυλωνα κατεβαινει με κυριτση κ καλα εκανε γινετε προεδρος δημ.συμβουλιο και τωρα επειδη φευγει οπως εχει πει κ ο ιδιος αρχιζει παλι την αντιπολιτευση ειναι σοβαρα πραγματα αυτα απο εναν σοβαρα ανθρωπο οπως θελει να λεγετε.

 6. Φασίστας είναι όποιος τολμήσει να πει ότι οι λαθρομετανάστες είναι πρόβλημα?
  Φασίστας είναι όποιος διαμαρτύρεται ?
  Φασίστας είναι όποιος ισχυρίζεται πως τα κομμουνιστικά καθεστώτα υπήρξαν απάνθρωπα και ειδεχθή. ?
  Φασίστας είναι όποιος είναι αντικομμουνιστής, δεξιός ή αριστερός. ?
  Ω τι κόσμος, Θεέ μου! Πώς να τον καθαρίσεις από τόσους φασίστες?
  «Ναι ρε, είμαι φασίστας άμα είμαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!
  Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα εγώ είμαι ο μεγαλύτερος! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ…»

  • Τουλαχιστον τωρα ξερει ολη η Κως ποιοι ειναι αυτοι οι »ενεργοι πολιτες» που υποκινουσαν και μας εκαναν ρεζιλι σαν νησι διεθνως με τα επεισοδια στο λινοποτι και το πυλι!Κανατε το μεγαλυτερο κακο και τωρα που τελειωσε η σεζον ετοιμασεστε να αρχισετε τις μαλακιες παλι!Με τις ευλογιες του δημαρχου…

 7. Τι εστί Μυλωνάς ρε παιδιά? Σίγουρα είναι άλλος ένας κρατικοδίαιτος αριστερίστικος που με κάποια χρηματοδοτούμενη ΜΚΟ (από το «Ελληνικό» κράτος, την Ε.Ε. και περίεργους χρηματοδότες) και ασκεί το επάγγελμα του ανθέλληνα «ανθρωπιστή» αλλά καλό θα ήταν να έχουμε και κάποια άλλα στοιχεία για το ποιος είναι και ποιον υποτίθεται ότι εκπροσωπή (μόνος του) όταν στήνεται με πλακάτ (στα Γαλλικά?) για να ξευτελίσει την Ελλάδα στα ξένα ΜΜΕ. Αλήθεια αυτός ο κύριος πόσους «φουκαράδες» «πρόσφυγες» φιλοξενή στο σπίτι του ή έστω στα κτήματα του? Φυσικά κανέναν γιατί ο σκοπός ύπαρξης τους είναι η δημιουργία ενοχικού συνδρόμου και ο ψευτοανθρωπιστικό τραμπουκισμός για να το βουλώσουν οι υπόλοιποι και να μην διαμαρτύρωνται για τον εποικισμό…

 8. Μυλωνα ολη η Κως γνωριζει και εκτιμα την αυξημενη αντιληψη που εχεις και το ηθος σου, και σκεφτομαι ποσο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα στο νησι αν βρισκοσουν εσυ στο τιμονι του!Δυστυχως ομως ο λογος και η δραση σου χανει την αξια του με το να εισαι στο πλευρο αυτου του δημαρχου και της παρεας του.Επρεπε να παραιτηθεις απο εκεινο το καλοκαιρι της ντροπης…

 9. ΜΥΛΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ…Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ….ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΝΙΩΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ…..ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ….ΣΤΗ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ,ΤΟ BREXIT ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ BRITAIN FIRST… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΥΛΩΝΑ…..!!!!!!!!!!!!!ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

 10. Η αληθεια ειναι οτι αν γινουν επισοδεις υπευθηνοι θα ειναι οι συντροφοι σου.Αυτοι ξεσηκωνουν τους προσφυγες.

 11. Αμόρφωτοι και απαίδευτοι φασίστες και χρυσαυγίτες απαρτίζουν τους «ενεργούς πολίτες» . Ποιά είναι η ενεργή δράση τους εκτος απο το να δηλωνούν τον φασισμό τους και να περνάνε ρατσιστιστικά μυνήματα μεσα απο την σελίδα τους όχι στα χοτ σποτ στα νησιά μας? Οι πραγματικά ενεργοί πολίτες δεν σχεδιαζουν πορείες και χτυπήματα σε πρόσφυγες και μεταναστες αμαυρωνοντας παγκοσμίως την εικόνα του νησιού μας.

 12. Δεν σε ψήφισα,δεν πρόκειται ποτέ να σε ψηφίσω.Έχεις μια άποψη για το μεταναστευτικό,κατά την άποψη μου …λάθος όμως εδώ το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό.Φτιάχνουν σιγά-σιγά μια φασιστική οργάνωση χειρότερη από την χρυσή αυγή.Αύριο μόλις τελειώσει το μεταναστευτικό θα ψάχνουν αντίπαλο.Θα είναι το παιδί σου και το δικό μου γιατί θα έχει δουλειά,γιατί θα ξέρει γράμματα,γιατί…γιατί…Ξέρεις ιστορία.Κάνε το καθήκον σου γιατί θα είσαι υπεύθυνος για την καταστροφή του νησιού.

 13. Στο χωριό σου άμα δεν σου αρέσει η Κως. Είσαι γνωστός κι αμόρφωτος,για αυτό και υπογράφεις με άλλη ιδιότητα….

 14. κ. Εισαγγελέα..Ανοίξτε τη σελίδα στο fb <>(κ. Κιάρη μη το σβήσεις πάλι).Απειλούν,στοχοποιούν πολίτες του νησιού.Ο αντιρατσιστικός νόμος πρέπει να εφαρμοστεί….Τέλος.
  Οι ενεργοί πολίτες είναι φασιστικά κατάλοιπα που ξύπνησαν.

 15. σελίδα οχι…..πολύ ωραία..χα.χα.χα.χα.
  κυρ εισαγγελέα κυρ.εισαγγελέα..

 16. ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΎΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ , ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΣ.
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΑΣΤΕΙ

 17. Τα σχόλια σου στο fb έχουν πάει εισαγγελέα.Σε λίγο θα κλαις….και των κολλητών σου και δημοτικών συμβούλων,και τοπικών συμβούλων,και εστιατόρων,και ,και…και….και….και μη νομίζεις ότι επειδή έχεις φραγκάκια είσαι και κάποιος….

 18. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

 19. Γιάντα Έλληνα φοβάσαι
  λευτεριά δε πεθυμάς
  αφού είσαι γεννημένος
  με θεριά να πολεμάς.

  Γιάντα Έλληνα δειλιάζεις
  γιάντα δε θαρρεύεσαι
  τόσα που ‘χεις κατορθώσει
  πρέπει να πενευεσαι.

  Ύψωσε τ’ ανάστημα σου
  δως της γης να σπάσει μια
  οι προγόνοι σου σ’ αφηκαν
  μια βαριά κληρονομιά.

  Βάλε το καλά στο νου σου
  και ποτέ σου μη ξεχνάς
  κάποιοι δώσαν τη ζωή τους
  τη δική σου να γλεντάς.

  Σήκω και στέσου όρθιος μη σκύβει το κεφάλι
  μπροστάρης πάντα έμπαινες στη μάχη με το μπέτη.
  Τη λευτεριά σου πεθυμούν ν’ αρπάξουν ε και πάλι
  να σε σκλαβώσουν θέλουνε, μα πολεμουνε έτη.

  Σα πολεμάς τον Έλληνα
  άδικο κόπο κάνεις,
  τη μάχη κι αν την κέρδισες
  το πόλεμο τον χάνεις.

  • ποιήματα για μαθητές δημοτικού διαβάζουν τα χρυσαύγουλα και φτιάχνονται; Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι οι έλληνες είμαστε δημοκράτες και τους φασίστες τους έχουμε για πατσαβούρες

 20. ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Τ=Ω-Ρ-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΑΛΟ ΜΕ ΦΑΦΛΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

 21. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ.

 22. Κόλαση στη Χίο: Μετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες και βεγγαλικά σε κατοίκους του νησιού! (pics+vids)

  Πρωτοφανή σε έκταση και ένταση επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Πέμπτης 17/11) στη Χίο με τους πρόσφυγες και μετανάστες εκτός ελέγχου, να βάζουν φωτιά στον καταυλισμό της Σούδας, να σπάνε κατάστημα με βεγγαλικά τα οποία άρπαξαν και άρχισαν να εκτοξεύουν εναντίον των σπιτιών και των κατοίκων, ενώ κατέστρεψαν αυτοκίνητα και μαγαζιά γύρω από το κέντρο φιλοξενίας.
  Το νέο πρωτόγνωρο επεισόδιο με πρωταγωνιστές πρόσφυγες και μετανάστες ξεκίνησε αργά το βράδυ της Τετάρτης και εξελισσόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, με τους κατοίκους να έχουν ξεσηκωθεί, κρατώντας σίδερα και ξύλα προκειμένου να αμυνθούν απέναντι στους μετανάστες που τους πετούσαν πέτρες.
  Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/746414/kolasi-sti-xio-metanastes-epitethikan-me-petres-kai-veggalika-se-katoikoys-toy-nisioy-pics-vids#ixzz4QF2ORG4x

 23. Εξέγερση μεταναστών στη Χίο: Διέρρηξαν καταστήματα, έσπασαν αυτοκίνητα και επιτέθηκαν στους κατοίκους

  Άγρια επεισόδια με πρωταγωνιστές μετανάστες που εξεγέρθηκαν στη Χίο, έσπασαν καταστήματα και αυτοκίνητα και επιτέθηκαν με πέτρες και πυροτεχνήματα στους κατοίκους της πόλης σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα. Για την αποφυγή των χειρότερων επενέβησαν τα ΜΑΤ προκειμένου να καταστείλουν την εξέγερση και να επαναφέρουν τους μετανάστες στον καταυλισμό της Σούδας, στον οποίο ωστόσο εν συνεχεία έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν.Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής Σούδας Χίου, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ όταν ομάδα μεταναστών έσπασε κατάστημα βεγγαλικών της περιοχής παίρνοντας από μέσα μεγάλη ποσότητα πυροτεχνημάτων. Έσπασαν επίσης αυτοκίνητα και έκλεψαν και αιχμηρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια.http://www.pronews.gr/

 24. ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΤ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΧΩΡΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΜΕΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 72 ΩΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

 25. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΛΛΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΙΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΟΜΟΙΟ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  • Οι Κώοι σας έχουν αδειάσει στο περιθώριο. Με απειλές και τρομοκρατία επιβιώνετε. Είστε τρεις κι ο κούκος που σας υποδαυλίζει.
   Οι Έλληνες δεν είναι σκουλήκια σαν και σένα. Το φασισμό τον πολέμησαν. Μόνο που σε λένε φασίστα θα πρεπε να ντρέπεσαι.
   Τεράστιο θράσος να πλασάρεσαι για Έλληνας.
   ΠΑΤΡΙΔΟΚΆΠΗΛΟΣ και τίποτα άλλο.

   • ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    • ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΕ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…..

 26. Η επόμενη θέση του Γεώργιου θα είναι το σκαμνί για τα εγκλήματα κατά της Κω και της κοινωνίας μας.
  Υπάρχει εισαγγελέας να τον μαζέψει; Μέχρι πότε θα εγκληματεί ες βάρος όλων;

 27. Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ 20ημέρου περίπου, όταν επιβεβαιώθηκε η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα, ο ψεκασμένος δήμαρχος της Λέσβου του έστειλε –μέσω του Έλληνα πρέσβη στην Ουάσινγκτον- πρόσκληση να επισκεφθεί το νησί την δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του (στις 16 Νοεμβρίου), για να δει από κοντά την «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» των λακέδων του προς τα «προσφυγάκια» (μπας και τους αυγατίσει τα… μπόνους) και να βοηθήσει επικοινωνιακά στην νεοταξίτικη επιχείρηση ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.
  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα είχε συναινέσει για την επίσκεψη, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη για να δοθεί ένας ισχυρός συμβολισμός υπέρ των «προσφύγων», ενώ θα είναι και ακίνδυνη, καθώς τα κομμούνια δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα, εφόσον η επίσκεψη θα γινόταν υπέρ του κοινού σκοπού – της νεοταξίτικης διάλυσης της χώρας.
  Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για την επίσκεψη, η πρεσβεία ειδοποίησε ότι την ίδια ημέρα δύο βουλευτές της ΧΑ, θα βρίσκονται στην Λέσβο και θα μιλήσουν σε εκδήλωση του κόμματος. Οπότε, Ομπάμα… γιόκ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ