ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Επιταχύνονται τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στα 3 σχολεία του νησιού – Αναλυτική ενημέρωση από το Δήμο

1
1097

ΘΕΜΑ : “Επιταχύνονται τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στα τρία σχολεία του νησιού – Αναλυτική ενημέρωση από το Δήμο.”

Τα έργα που πραγματοποιεί ο Δήμος Κω για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό στα τρία σχολεία του νησιού, προχωρούν και η πρόοδος τους είναι σταθερή και εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Ο Δήμος Κω και ο Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής, όπως έχουν δεσμευθεί ενημερώνουν για την πρόοδο των έργων, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στο 2ο Λύκειο Κω, υπάρχει σημαντική πρόοδος αφού ο δείκτης υλοποίησης των έργων στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου κινείται στο 25%, όπως ακριβώς προβλέπεται και στο χρονοδιάγραμμα, δηλ. 8.3% ανά 15 ημέρες.

Για το συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει βεβαιότητα ότι θα παραδοθεί εγκαίρως για την νέα σχολική χρονιά.

Στο 1ο Γυμνάσιο Κω ο δείκτης υλοποίησης το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου βρίσκεται στο 22%. Ανά 15 ημέρες καλύπτεται, σε σταθερή βάση, ένα ποσοστό της τάξης του 7 έως 7,5% με δεδομένο ότι τα έργα άρχισαν στις αρχές Μαϊου.

Τα έργα υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Στο 1ο Λύκειο Κω, που έχει υποστεί και τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες ζημιές, ο δείκτης υλοποίησης το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου βρίσκεται στο 17%. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, υπήρξε μεγαλύτερη πρόοδος στο δείκτη υλοποίησης που έφτασε στο 7% έναντι του 5% που προβλέπεται από το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Τα έργα στο συγκεκριμένο σχολείο θα έχουν ολοκληρωθεί, με βάση τον υφιστάμενο ρυθμό εργασιών, τον Ιανουάριο του 2019.

Επισημαίνεται ότι οι προβλέψεις για την ολοκλήρωση των έργων και στα τρία σχολεία βασίζονται στον μέχρι και σήμερα ρυθμό εργασιών ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί τους επόμενους μήνες.

Ο Δήμος Κω θα προχωρήσει σε νέα ενημέρωση για την πορεία των έργων στα τρία σχολεία, στις αρχές Ιουλίου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. χωρις διαγωνισμο 3.000.000!!!!!!χαχαχαχαχα τρωενε καλα οι απερχομενοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ