ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΣ: Η Μακεδονία είναι μόνο Μία – Αδιαπραγμάτευτη είναι η ιστορία! Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλ. Ελευθερίας Κω

38
3835
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η Μακεδονία είναι μόνο Μία – Αδιαπραγμάτευτη είναι η ιστορία! Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλ. Ελευθερίας Κω

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: » ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ! »

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! 18/9/1993 ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    Ντοκουμέντα της Κόκκινης Γραμμής του Ανδρέα Παπανδρέου για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας και του Ονόματος, που θα συγκλονίσουν και θα συγκινήσουν τον αγωνιζόμενο Παγκόσμιο Ελληνισμό, την ώρα που θλιβεροί ηγετίσκοι, προσπαθούν να παραδώσουν τα ιερά και τα όσια του Πολιτισμού και της Ιστορίας μας! Η Εθνική Διαθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι εντολή και πηγή έμπνευσης, γενναιότητας, ανδρείας και θάρρους!
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.https://www.youtube.com/watch?v=lPEuRw-05hU

    • Όταν ο λαϊκισμός μιας ανεύθυνης φασιστοαριστερής κυβέρνησης για πολιτικά οφέλη γίνεται αχταρμάς με την πατριδοκαπηλεία...

      … τότε διαδηλώνουν τρις και ο κούκος… Και όσο σκέπτομαι ότι οι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους ψήφισαν τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ που δεν τολμά να ρίξει την κυβέρνηση!!!!!! σκάω στα γέλια…

    • Μέχρι τώρα είχαμε τους πατριώτες της γιαλατζί αριστεράς, τώρα το μανάβικο γέμισε πατριώτες που πουλάνε πατριδοκαπηλία...

      Μόνο σαλεμένα μυαλά θα μπορούσαν να συμφωνούν με το προς ΦΑΣΙΣΤΕΣ ευαγγέλιο… Κάποια ψώνια, που οι περισσότεροι τους ψήφισαν χρυσή πορδή ή ψεκασμένους ΑΝΕΛ, για να αισθανθούν ότι είναι πραγματικοί Έλληνες, παριστάνουν τον Μακρυγιάννη και πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι είναι δοσίλογοι.

  2. 8.828 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΛΑΧΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    Η ελληνική νίκη ήταν σπουδαία, από κάθε άποψη, αλλά το κόστος σε αίμα βαρύ. Οι νεκροί και οι τραυματίες ανήλθαν σε 8.828 άνδρες. Ιδιαίτερα υψηλές ήταν και οι απώλειες σε αξιωματικούς, καθώς ηγούνταν των μονάδων τους για να εμψυχώσουν τους άνδρες τους, πολλοί από τους οποίους ήταν νεοσύλλεκτοι. Μία άλλη εξήγηση μας δίνει ο στρατηγός Στέφανος Σαράφης στα απομνημονεύματά του:Οι Βούλγαροι είχαν ορίσει καλούς σκοπευτές για να χτυπούν ειδικά τους αξιωματικούς που φαίνονταν γιατί γυάλιζαν τα χρυσά γαλόνια στο καπέλο και τις επωμίδες. Ύστερα από αυτό διατάχτηκε όλοι οι βαθμοφόροι να βγάλουν τα διακριτικά τους για να μην γνωρίζονται από μακριά». Οι απώλειες από τη βουλγαρική πλευρά ήταν 6.971 άνδρες νεκροί και τραυματίες, καθώς και 2.500 αιχμάλωτοι.https://www.sansimera.gr/articles/632

  3. Πολύ μικρή συμμετοχή από τους Κώους και είναι πραγματικά λυπηρό αυτό.
    Ενα μεγάλο εύγε και μπράβο σε όλους τους συμμετέχκοντες.
    Εχει ο καιρός γυρίσματα

  4. .. ψεκασμένοι ελλάνιοι, .. χρυσά αυγά, .. κρυφοφασίστες και ο κούκος!Μιλάμε για μεγάλο συναπάντημα!

  5. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΩΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ! ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΛΜΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΕ 24 ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

  6. » Ουκ εν τω πολλώ το εύ». Οι Έλληνες ποτέ δεν ήμασταν πολλοί όταν ξεκινούσαμε Αγώνες! Καλή δύναμη γιά συνέχεια!

    • εννοια σου οταν οι τουρκοφονοι συντοπιτες σου ξαφνικα θελουν και αυτοι την ανεξαρτησια τους και ολοι υπολοιποι θελουν το ιδιο ισως καταλαβεις τελικα η κως σε ποιον θα ανηκει βεβαια θα χαρακτηριστω φασιστας δεξιος και εθνικιστης δυστηχως οι εχθροι της πατριδας μας ειναι εντος της

  7. γιατί δεν ήρθε ο Κυρίτσης; Καλά μας έβαζε μπροστά στο Λινοπότι να φωνάζουμε τώρα δε μας χρειάζεται;

  8. Αν ήταν καμιά Πάολα ή κανένα πανηγυράκι με χοιρινό και πλιγούρι τζάμπα, θα γέμιζε η Πλατεία.
    Όσο για τους «εσωτερικούς μετανάστες» που γράφει «ντόπιος» παραπάνω, αν δε είχατε αυτούς, να δούμε που θα νοικιάζατε τα» τσαντίρια» που τα λέτε σπίτια.

  9. ΤΑ ΕΜΙΣΘΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 2-3 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ….

  10. ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

    Να μη γελιόμαστε, οι προδότες είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας. Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο και πλέον το μόνο που μένει είναι η τελευταία πράξη του δράματος. Η οποία, καθυστέρησε λίγες ημέρες, λόγω των συλλαλητηρίων. Δεν ξέρω αν θα επαληθευθεί ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, που προανήγγειλε την «τελική λύση» για σήμερα ή για αύριο, αλλά «τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα». Αυτό για το οποίο οι προδότες έχουν δεσμευτεί στους Αμερικανούς αφέντες τους, θα γίνει οπωσδήποτε!Ενώ, λοιπόν, είναι στο «παρά πέντε» της προδοσίας, επιχειρούν -για να την καλύψουν!- επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, δημιουργώντας τεχνητή ένταση με την Τουρκία, για να δείξουν ότι είναι… καλοί πατριώτες και τους… παρεξηγούμε!

  11. ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

    Επειδή του Τσίπρα δεν του πάει ο ρόλος (ούτε και των υπολοίπων συριζαίων), τον… πατριωτικό αντιπερισπασμό την έχουν αναλάβει οι δύο… σεσημασμένοι «υπερπατριωταράδες», ο πρόεδρος Πάκης και ο υπουργοπάνος Καμμένος και ήδη έχουν αρχίσει τους φραστικούς λεονταρισμούς. Ο δε Ερντογάν Πασάς, άλλο που δε θέλει, μιας και με την τεχνητή ένταση και τις λεκτικές «αντιπαραθέσεις» θα κερδίσει πόντους ενόψει των επικείμενων εκλογών στην Τουρκιά.

    Αυτές τις μέρες, λοιπόν, θ’ ακούσετε πολλά «υπερπατριωτικά» και «ζητωπόλεμα» από Πάκη και Καμμένο – και αναλόγου ύφους απαντήσεις από την απέναντι πλευρά! Μην τσιμπάτε! Είναι απάτη που βολεύει αμφοτέρους!

    (ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!

  12. Ανθρωποι διαφόρων ιδεολογιών , ενωμένοι οταν πρόκειται για εθνικό ζήτημα! Πασοκοι, δεξιοί κομμουνιστές αριστεροί! Ετσι πρέπει ! Μπράβο σε οσους κατέβηκαν στην πλατεία .

  13. Η συμμετοχή όντως ήταν μικρή,, αν και δεν θα έπρεπε!!! Όμως είναι ντροπή γι αυτούς που χλευαζουν όσους παραβρέθηκαν σε ορισμένα σχόλια!!! Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία για αυτη την πατρίδα μας με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε οι εν λόγω επικριτές!!!!

  14. ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΔΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ! ΕΩΣ ΠΟΤΕ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ; ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΞΕ ! ΟΧΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ! ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΩ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ!

  15. για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ :
    «διάλεξε να παίρνει εντολές, όχι από το λαό, αλλά από τα γεράκια του αμερικανικού πενταγώνου, που βιάζονται να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.
    Είναι μια κυβέρνηση εντελοδόχων, που από μαρξιστές, κατάντησαν σκυλάκια της αμερικανικής πρεσβείας, των μιλιταριστών του πενταγώνου και των γαλονάδων του ΝΑΤΟ.
    Θα προχωρήσουν κανονικά τις εκδουλεύσεις στα «αφεντικά», μπας και συνεχίσουν να τους πετάνε κανένα ξεροκόμματο. Οι πρώην ιδεολόγοι με τις μπαρούφες για τις «αξίες της αριστεράς», έγιναν τα γλοιωδέστερα λιγούρια του πλανήτη, που περιμένουν κανένα αποφάγι από το πάρτι του ΝΑΤΟ.»

  16. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  17. Με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων να βρίσκεται ενώπιον της «λύσης» του, κατόπιν και έντονων πιέσεων από τις ΗΠΑ αλλά και από τη Γερμανία, η οποία συνεχίζει τη διαχρονική πολιτική της διάσπασης των Βαλκανίων σε μικρά ανταγωνιστικά κρατίδια, θα επιχειρήσουμε μια υπενθύμιση μερικών ανελέητων δεδομένων, λίγο πριν από το πικρό τέλος. Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι ότι το πρόβλημα με τα Σκόπια δεν είναι ότι διεκδικούν απλώς το όνομα μιας ελληνικής περιοχής.https://shmantikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_175.html#more

  18. αίσχος!όλα τα φασισταριά και οι νοσταλγοί του χίτλερ και του μεταξά μαζευτήκανε!Διώχτε τα φασισταριά να ξεβρωμίσουμε επιτέλους έχουν διχάσει όλο το νησί!!Μιλάμε για βρώμα και δυσωδία και τα ορκ!!

    • ρε απλυτε εσυ δεν εχεις καθρεφτη σπιτι σου πλεον διοτι την τελευταια φορα που πηγες εσπασε απο τον καημο του μολις ειδε την απλυτη φατσα σου και ψυχη σου μαζι…

  19. ΦΑΣΙΣΤΑρια και νοσταλγοι του χιτλερ και δουλοι της μερκελ ειναι

    τσιπρας,μητσοτακης κλπ.ξυπνα καυμενε ραγια!

  20. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣοΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧθΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΦΕΝΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΕΚΧΥΔΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ! ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΙΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!! Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ