ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συγκίνησε & καταχειροκροτήθηκε η ΓΙΟΡΤΗ ΖΩΗΣ στη μνήμη του μικρού Ηλία, από την Μυρσίνη & τον Θρασύβουλο

0
4323
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με εντυπωσιακή προσέλευση και συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε η ΓΙΟΡΤΗ ΖΩΗΣ που διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία η Μυρσίνη Χατζηλιαμή και ο Θρασύβουλος Θεοδώρου σε συνεργασία με το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Παν/μίου Πατρών.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοδρομία μικρών και μεγάλων (με την βοήθεια των μελών του Ποδηλατικού ομίλου για την ασφάλεια των παιδιών κυρίως) με εκκίνηση την πλατεία Ελευθερίας και τερματισμό το ξενοδοχείο Θεοδώρου στο Ψαλίδι.

Ακολούθησε στο ξενοδοχείο μια πολύ συγκινητική παρουσίαση της εκδήλωσης αυτής από την Μυρσίνη και τον Θρασύβουλο για το πως αποφάσισαν να διοργανώσουν την γιορτή ζωής την ημέρα γενεθλίων του μικρού Ηλία.

Το μήνυμα της αγάπης πέρασε με τον καλύτερο τρόπο και καταχειροκροτήθηκε μέσα από τον διάλογο παιδιών και γονέων στην μικρή παρουσίαση που ετοίμασε η παιδαγωγός Κατερίνα Αρχοντάκη με τα παιδιά εθελοντές (ΒΙΝΤΕΟ).

Στην συνέχεια έγινε μια πληρέστατη ενημέρωση για το πόσο εύκολο και απλό είναι να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών από την εξειδικευμένη Παιδίατρο Νάντια Καπετάνιου και στην συνέχεια από την Αιματολόγο Θεμελίνα Καλδέρη (η οποία δέχτηκε αιτήματα και συζήτησε αναλυτικά με όλους τους εθελοντές που προσφέρθηκαν να γίνουν δότες).

Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα από τον Μαέστρο Θανάση Πουλιού σε πλήκτρα – τραγούδι και την Μαρία Πουλιού στο τραγούδι.

Το παρών έδωσαν επίσης: ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω Ν. Γιωργαντής, ο πρ. Βουλευτής Γ. Παππάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης, ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Καβαδάκης, η Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Κ. Γαβαλά, ο Κωνσταντίνος Φιοραβάντης και πάρα πολλοί εθελοντές και εκπρόσωποι αθλητικών και άλλων φορέων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ