ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κάηκαν 30στρέμματα χαμηλής βλάστησης στην Αντιμάχεια (διακοπή ρεύματος στην Καρδάμαινα) Μεγάλη κινητοποίηση για την κατάσβεσή της (η 3η φωτιά για σήμερα…)

6
6664

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σβήστηκε τελικά γύρω στις 11 το βράδυ (ενώ θα παραμείνουν σε επιφυλακή)

Μεγάλη κινητοποίηση για την νέα μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε γύρω στις 9 το βράδυ, στην δεξιά πλευρά του επαρχιακού (όπως ανεβαίνουμε πριν το 543) στην Αντιμάχεια . Στη μάχη για την κατάσβεσή της (ευτυχώς δεν φυσάει αλλιώς ακόμα θα τρέχαμε, όπως και στο Μαστιχάρι νωρίτερα…) είναι 5 Πυροσβεστικά οχήματα της ΠΥ Κω και 20 Πυροσβέστες (οι οποίοι είναι σε επιφυλακή).

Επίσης το πυροσβεστικό της πολιτικής προστασίας Κω και 8 εθελοντές της ΕΟΔ με το διασωστικό τους όχημα. Ενώ, σημαντική ήταν και η παρουσία της αστυνομίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας μιας και η φωτιά ήταν κοντά στον επαρχιακό.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία η φωτιά φαίνεται ότι κατέκαψε περίπου 30 στρέμματα χαμηλής βλάστησης στην περιοχή.

Η ΠΥ Κω υπενθυμίζει στους πολίτες ότι η καύση ξερών χόρτων και κλαδιών καθώς και η χρήση εργαλείων απαγορεύεται χωρίς την άδεια της υπηρεσίας (σύμφωνα με την 9/2000 πυροσβεστική διάταξη και την 4/2012). Οι παραβάτες θα ελέγχονται και θα διώκονται ποινικά (σύμφωνα με το άρθρο 433 του Ποινικού κώδικα).

Εν τω μεταξύ στην Καρδάμαινα πληροφορούμαστε ότι έγινε διακοπή ηλ. ρεύματος.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΠΑΛΙΟΦΙΑΚΕΣ.ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ,///////////ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΑΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ………

    • ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΙΡΕ Η ΦΩΤΙΑ Η ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΙΡΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    • Σε μια χωρα που δεν εφαρμοζονται οι νομοι και ο καθενας κανει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτα θα συμβαινουν συνεχως. Γιατι λοιπον να μην καψει τα χορτα ο καθενας και μαζι ολο το χωριο? ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ. Και ενα ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ…

  2. Η μισή αντιμάχεια όλο το βράδυ χωρίς ρεύμα. Η απάντηση από τα σύγχρονα συνεργεία της ΔΕΔΗΕ ήταν ότι επειδή είναι νύχτα και δεν βλέπουν η βλάβη θα αποκατασταθεί το πρωί. Αν χαλάσουν τα πράγματα μας στα ψυγεία και αν έχουμε μικρά παιδιά στα σπίτια μας δεν τους νοιάζει. Πλήρωνε κατά τ άλλα ελληνικέ λαέ στον λογαριασμό ρεύματος την υπηρεσία μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

  3. 30 στρέμματα χαχαχαχαχα μισό στρέμμα με το ζόρι πάλι καλά που ήταν ο Νικόλας με την παρέα του και την έσβησαν!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ