ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εντυπωσιακή τελετή έναρξης του 45ου Πανελληνίου συνεδρίου Νοσηλευτών με Δημοτική Χορωδία & Λύκειο Ελληνίδων Κω σε Ρωμαϊκό Ωδείο και πλ. Κονίτσης

6
2139
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε απόψε στο Ρωμαϊκό Ωδείο Κω η τελετή έναρξης του 45ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας (στο οποίο λαμβάνουν μέρος περίπου 800-1000 νοσηλευτές/τριες) παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, των φορέων υγείας και νοσηλευτών Κω, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Νοσηλευτικής), της Διευθύντριας Νοσηλευτικής του Υπ. Υγείας κ.α.

Τον Δήμαρχο Κω εκπροσώπησε ο αναπληρωτής δημάρχου Αντιδήμαρχος Δαυίδ Γερασκλής ενώ εκ μέρους του Δημάρχου Κω απηύθυνε χαιρετισμό ο Εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας του Δήμου Κω Σταμάτης Λοΐζος. Παρούσα ήταν επίσης η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή.

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου χαιρετισμό απηύθυνε ο π. Νικήτας, εκ μέρους του Διοικητή του Νοσοκομείου η Ιατρός κ. Διονυσοπούλου.

Επίσης χαιρετισμό απηύθηναν η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κω Όλγα Ιωαννίδου και η Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κω Μαρία Φρατζάκη.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε ακόμα η εναρκτήρια ομιλία του μέλους του ΔΣ του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος – συγγραφέα, Θεοδόση Διακογιάννη για τον Ιπποκράτη, τη ζωή και το έργο του.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με μία μικρή συναυλία από την Δημοτική Χορωδία Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα η οποία και καταχειροκροτήθηκε (ενώ στο τελευταίο τραγούδι σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τραγούδησαν μαζί της).

Εκ μέρους του Δημάρχου και του Δήμου Κω ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σ. Λοΐζος απένειμε αναμνηστικά στον Πρόεδρο και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου (φωτό).

Ακολούθησε ένα επίσης εντυπωσιακό χορευτικό πρόγραμμα από το παιδικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Κω στην πλ. Κονίτσης, όπου και προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές στα μέλη του συνεδρίου.

Πρόσθετες φωτό & βίντεο Χαρίκλεια Χριστοφή

Στη διάρκεια του συνεδρίου (το οποίο θα συνεχιστεί αύριο, την Παρασκευή και το Σάββατο οπότε θα γίνει και Αναπαράσταση του Ιπποκρατικού Όρκου στο Ασκληπιείο), μέσα από διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου: Θέματα που άπτονται της Ογκολογικής, χειρουργικής, νεφρολογικής, παθολογικής, καρδιολογικής νοσηλευτικής, επείγουσας και εντατικής νοσηλευτικής, της νοσηλευτικής μητρότητας και παιδιού, της γεροντολογικής νοσηλευτικής και της νοσηλευτικής ψυχικής και δημόσιας υγείας.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης χρήσιμα κλινικά φροντιστήρια για την αντιμετώπιση των τραυματιών και των ασθενών με διαβήτη. Πολύ ενδιαφέρον είναι το κλινικό φροντιστήριο που αφορά στην αναγνώριση του τραύματος από σωματική κακοποίηση στα ΤΕΠ, το φροντιστήριο για την αντιμετώπιση της δερματικής τοξικότητας λόγω χημειοθεραπείας, αλλά και τα φροντιστήρια που έχουν σαν στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα του νοσηλευτή στον χώρο εργασίας του: για την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου, του στρες και της ενέργειάς του και για την απόκτηση δεξιοτήτων επικοινωνίας.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΩΣ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΩ. ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

  2. χαχαχα γελαμε. παυλιδης κυριτσης δωσανε ιπποκρατη ασκληπιειο στην λαρισσα και επιδαυρο!!!!

    Επεσαν και οι υπογραφές ξεπουληθηκε το Ασκληπιείο της Κω,ΕΓΙΝΕ εδρα της Επιδαύρου!!!!!ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!.ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΙΑΤΗ!!!!ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΩ ΑΠΟ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ.
    http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  3. χαχαχα γελαμε. παυλιδης κυριτσης δωσανε ιπποκρατη ασκληπιειο στην λαρισσα και επιδαυρο!!!!

    Μετά τη συνάντηση εκπροσώπων των τριών δήμων (Δήμου Κω, Τρίκκης και Επιδαύρου) στο Υπουργείο Εξωτερικών στις 14 Μαρτίου, παρουσία του Υφυπουργού κ. Αμανατίδη, στην οποία μετείχε και ο τ. Βουλευτής – Υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης υπό την ιδιότητα του Προέδρου του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος , εκπροσωπώντας ταυτόχρονα και το Δήμο Κω μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Κω κ.Κυρίτση, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην Αθήνα, την Τρίτη 21 Μαρτίου, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής της Αρχαιολογίας κ. Β. Λαμπρινουδάκης, εμπνευστής της ιδέας για σύσταση «Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων».http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  4. ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ?ΑΣΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

    Μετά από συντονισμένες ενέργειες και παρεμβάσεις του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, σε συνεργασία με τον πρώην Υφυπουργό Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη, η ελληνική αεροπορική εταιρεία Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη ανακοίνωσε την έναρξη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ρόδου με την Αθήνα με τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή). Πρόκειται για εταιρεία η οποία ήδη συνδέει δυο φορές την εβδομάδα (Παρασκευή & Κυριακή) τη Ρόδο με τη Θεσσαλονίκη.Η επιτυχία αυτή είναι προϊόν σειράς ενεργειών που ανέλαβε ο κος. Χατζηδιάκος σε συνεργασία με τον κο. Νικητιάδη για επαφές με εκπροσώπους low cost αεροπορικών εταιρειών, αλλά και συναντήσεων του Δημάρχου με εκπροσώπους της Fraport, με στόχο την ταχύτατη κάλυψη του κενού που έμεινε μετά την αποχώρηση της Ryanair, προκειμένου να υπάρξει εναλλακτική δυνατότητα μετακίνησης επιβατών και να αποφευχθούν φαινόμενα έλλειψης ανταγωνισμού.

  5. Αυτή είναι η κατάντια μας δυστυχώς.Δεν πρέπει να υπάρχει πάτος στην κατηφόρα αυτής της χώρας.

    https://www.newsit.gr/egklhma/ayta-einai-ta-meli-tou-kyklomatos-pou-ekleve-kai-poulouse-panakriva-antikarkinika-farmaka/2514196/?utm_medium=Referral&utm_source=Notification
    Για πολλούς η ασθένεια αυτή θεωρείται κόλαση,καθημερινά και με ρυθμούς τάχιστους,κάποιος συμπολίτης μας φεύγει,και όμως η κρίση που περνάμε δεν εμπόδισε άτομα ακόμα και απ τον Ιατρικό χώρο,που οι ‘μελλοθάνατοι’ τους έβλεπαν στα μάτια σαν σωτήρες,να τους καθυστερούν και κλέβουν τα φάρμακα,έλεγαν λέει στους ασθενείς ότι καθυστερούσαν τα φάρμακα λόγω κρίσης κ.λ.π.Καθάρματα που έπρεπε να διωχθούν για ανθρωποκτονία.
    Η φάση είναι που πάλι οι Γερμανοί μας ειδοποίησαν μόλις είδαν στα κουτιά τα barcodes Ελληνικών Νοσοκομείων.Περαστικά μας.Όλα αυτά τα αξίζουμε.

  6. εκ μέρους κάποιου εκπροσωπήθηκαν. Αν ήταν κανένας εσπερινός, τότε θα έτρεχαν οι ίδιοι! Για να τους δει ο κόσμος φυσικά….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ