ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μικρός Λευτέρης: Με 12 συγκροτήματα, παρουσία του πατέρα του Κωνσταντίνου Φιοραβάντη, με πολύ κόσμο το Φεστιβάλ Αγάπης | Όλη η Κως μια μεγάλη αγκαλιά…

4
16225
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Όλη η Κως μια μεγάλη αγκαλιά… για τον πατέρα του, αλλά και για τον μικρό μας Λευτέρη, ο οποίος μας έβλεπε μέσω skype -φωτό- και έρχεται την Παρασκευή στην Κω, με τις ευχές όλων για καλή επιστροφή και όλα να πάνε  κατ’ ευχήν!!!

Με 12 συγκροτήματα, παρουσία του πατέρα του Κωνσταντίνου Φιοραβάντη ξεκίνησε με πολύ κόσμο, πολλούς πάγκους, βόλτα με πόνυ για τα μικρά παιδιά, διάφορα happenings και πολλές κληρώσεις, το Φεστιβάλ Αγάπης για τον μικρό μας Λευτέρη στην πλ. Ανταγόρα.

Παρουσιαστές του φεστιβάλ οι καλοί συνάδελφοι Παύλος Πάτσης και Ηλιάνα Πετρή από το Ράδιο City.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και να συνεχίσουμε έτσι, όλοι μαζί!!!

Πρόσθετες φωτό & βίντεο Χαρίκλεια Χριστοφή

Είν’ η Αγάπη… (πανιΚώς)

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σας παιδιά !!

    Σε όλους και στους συντελεστές , και τραγουδιστές, κα όσους βοήθησαν να στηθεί όλο αυτό , καθώς και στο κόσμο που το στήριξε !!

  2. Συγχαρητήρια σε όλους όμορφος χώρος για ποικίλες εκδηλώσεις μές στο κέντρο της πόλης, αν βάζανε σε μια γωνιά για να απελευθερωθεί η πλατεία και αυτό το σύμπλεγμα που δεν έχει και ιδιαίτερη καλλιτεχνική αξία θα ήταν πολύ καλύτερα

  3. μπραβο σε ολοuς σας,να ξερετε οτι η σκεψη κ η καρδια μας, ειναι κοντα σαuτο το γενναιο παλικαρι μας και σuντομα να γuρισει πισω στο νησι,δuνατο καιuγιες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ