ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Έφερα το τρακτέρ να κόψω τα χόρτα, θα μας φάνε τα φίδια και οι ποντικοί…» (Παράπονα εγκατάλειψης από τον Πρόεδρο παραγωγών Κω)

29
4065
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια συμβολική κίνηση ανάδειξης των προβλημάτων εγκατάλειψης που παρουσιάζει η πολλά υποσχόμενη σε κάθε προεκλογική περίοδο Λαϊκή αγορά των παραγωγών της Κω, προχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος των παραγωγών Ζαχαρίας Χατζηθεμιστοκλής φέρνοντας το τρακτέρ του με το χλοοκοπτικό για να κόψει τα χόρτα που τους είχαν πνίξει… «θα μας φάνε τα φίδια και οι ποντικοί εδώ πέρα».

Σε ερώτημα των ΜΜΕ που βρεθήκαμε εκεί, αν είχαν καταθέσει σχετικό αίτημα στη γραμμή δημότη, ο Πρόεδρος απάντησε χαρακτηριστικά «δηλ. να καταθέσουμε αίτημα για να κάνουν τη δουλειά τους;»

Σε ότι αφορά την πρόσφατη συνάντησή τους με τον Αντιδήμαρχο Μ. Χατζηκαλύμνιο και για ποιο λόγο δεν προχώρησε η εξαγγελθείσα τότε διοργάνωση λαϊκών αγορών στις γειτονιές ο κ. Χατζηθεμιστοκλής απάντησε ότι το πρόβλημα είναι πως έτσι θα μπορούν να μπουν μεγαλοπαραγωγοί από άλλες περιοχές οι οποίοι με τον ανταγωνισμό των τιμών θα «σβήσουν» τους ελάχιστους ντόπιους παραγωγούς. Το καλύτερο είναι να γίνει λαϊκή αγορά ντόπιων παραγωγών με τοπικά προϊόντα σε μια καλαίσθητη λαϊκή αγορά με σύγχρονες εγκαταστάσεις και διαφήμιση στην τοπική τηλεόραση, κατέληξε ο Πρόεδρος των παραγωγών Κω.

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Θ. Μουζουράκη: Είναι απαραίτητη η συνδρομή των πολιτών γιατί υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού  (ΒΙΝΤΕΟ Δημ. Τηλεόραση dhras.gr)

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε Χατζηθεμιστοκλη η σημερινη δημοτικη αρχη ειχε προεκλογικη σημαια την σωστη διαχειριση των δημοτικων ακινητων! Δημοτικο ακινητο δεν είναι μονο η ΑΙΓΛΗ!!! Δημοτικό ακινητο είναι και η δημοτικη αγορα στην οποια το καταστατικο της λεει πως πρεπει να συστεγάζονται οι τοπικοι παραγωγοι και όχι τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.Αλλιως αυριο το πρωι ο κατά αλλα λαλίστατος αντιδήμαρχος κυριος Χατζηκαλυμνιος να κατεβασει την ταμπελα που γραφει ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ και να ανεβασει την ταμπελα του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!! Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΕΛΕΟΣ!!!

    • Σωστά,τι δουλεία έχει ολο το νησί να διαφημίζει μια ιδιωτική επιχειρηση? Γιατι δεν μπορουν να μπουν μεσα οι τοπικοι παραγωγοι?Που εξαφανιστηκε ο αντιδήμαρχος?

    • Έχετε απόλυτο δίκιο… ή δημοτική αγορά γι’αυτό είχε φτιαχτεί από τούς Ιταλούς κ έτσι λειτουργούσε μέχρι πού ό κύριος δήμαρχος Καΐσαρλης τήν παρεχώρησε στούς κληρονόμους τών παλιών μανάβηδων αλλάζοντας τό καθεστώς και τούς όρους τής ενοικίασης…. σέ μηνύσεις πού είχα υποβάλει εγώ προσωπικά Κ ό κύριος Αδαμαντίδης Αδαμάντιος γιά τό παράνομο καθεστώς λειτουργίας της….. ενώ είχε υποσχεθεί ό συνεχιστής δήμαρχος κύριος Φάκκος πώς πραγματικά υπάρχει πρόβλημα κ θά τό λύσει όταν εκλεγεί νόμιμα…. παρ’ολα αυτά μόλις εξελέγη, όχι μόνο δέν τό έλυσε ώς όφειλε γιά τό καλό τής πόλης κ τής νομιμότητας , αλλά άλλαξε κ τό καταστατικό πάλι νομιμοποιώντας τούς κληρονόμους.. μάλιστα άλλαξε κ από τήν πολεοδομία κ η χρήση αυτής από ανοικτή αγορά σέ κλειστό χώρο γιά νά πάρει άδεια λειτουργίας οπωροπαντοπωλείου…
      Κ ερχόμαστε στήν σημερινή δημοτική αρχή…. είχε υποσχεθεί ότι θά δωθεί ό χώρος γιά τουριστική ενημέρωση κ κάτι τέτοια… μήπως τό είδατε;
      Μόνο ή αίγλη τούς ενδιαφέρει κ τούς καίει…
      Δυστυχώς όλοι οί δήμαρχοι έπεξαν μεγάλο παιχνίδι μέ τήν δημοτική αγορά..

      • Ετσι ακριβως είναι όπως τα λεει ο κυριος Δημοσθένης.Καμια αλλαγη χρησης δεν εχει γινει,το αιθριο παραμενει αιθριο και όχι στεγασμένος χωρος.Αν παρεμβει η τεχνικη υπηρεσια του δημου όλα αλλαζουν.Πολιτικη και πολιτικοι χρειαζονται,δυστηχως και ο Κυριτσης με την μικρη του ομαδα είναι λιγοι.Ειχαν σημαια την ΑΙΓΛΗΣ και τις συνεργατικες αλλα για την δημοτικη αγορα ΤΟΥΜΠΕΚΙ-ΟΜΕΡΤΑ

  2. Η πρόταση της Ρούφα για Αγορές αποκλειστικά αγροτικών προϊόντων κερδίζει έδαφος.

  3. Κοψαμε τα χορτα και φανηκε το σκουπιδαριο
    ΝΤΟΠΗ μας ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ !!!!
    ΔΡΟΜΟΙ , ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΚΩ
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!!!!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ

  4. Είναι απαραίτητη η συνδρομή των πολιτών μέσω καταγγελιών για περιπτώσεις όπως..

    ..αυτήν του υπό κατασκευή νέου ξενοδοχείου στην αρχή του ‘Φάρου’,πεταμένα στην παραλία κάθε είδους σκουπίδια,αποφάγια απ το κολατσιό των μαστόρων,τσιμέντα,σακούλες,σακιά,γυαλόχαρτα,τροχοί,ανταλλακτικά εργαλεία,σωλήνες,χαρτιά από φαστ φουντ,μπουκάλια νερό,μπουκάλια μπύρας,μιλάμε για κατάχρηση προσβλητική,που κανένας δεν βλέπει.Έχουν καταντήσει εργοτάξιο την περιοχή απ τον Οκτώβρη και δεν περνά κάποιος απ τη Δημοτική να τους πει κάτι,νυχτερινό φύλακα έχουν όμως βλέπει μόνο μην τους κλέψουν κάτι,όχι το ότι κατάντησαν χωματερή την περιοχή.Ας περάσει κάποιος να βγάλει φωτογραφίες…αλλά αφού είναι All Incluss και δεν ανήκει στο κέντρο,ας το καθαρίσουν οι Τουρίστες και οι γείτονες.Ντροπή για την διαφορετική αντιμετώπιση μεταξύ πολιτών!!!!

  5. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΗΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΕΗΠΤΑΟΥΝ.

  6. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΔΟΥΣ,ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ κλπ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ( ΤΗΛ 2242021110),ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

  7. Κ. Κιάρη βγείτε με την κάμερα να δείτε τα χάλια των πεζοδρομίων ιδίως προς το Βρεφονηπιακό της Ιερού Λόχου. Γεμάτα περιττώματα σκυλιών, αναγκαζόμαστε να μεταφέρουμε τα νήπια από τη μέση του δρόμου καθώς τα πεζοδρόμια αποτελούν εστία μόλυνσης. Απορώ με την κατάντια μας καθώς εκτός από τους υποτιθέμενους φιλόζωους, ο Δήμος τι κάνει? Γιατί πληρώνουμε Δημοτικά Τέλη και όλη αυτή τη φορολογία? Μου αρέσει πως κατά τα άλλα θεωρούμαστε και 4ος τουριστικός προορισμός. Προτείνω αφού δεν παραιτούνται οι πολιτικοί, να μετακομίσουμε όλοι εμείς οι Δημότες αλλού και να μείνουν μόνοι τους στο νησί. Καλή μπόχα και συγχαρητήρια για τα χάλια μας παντού. Αν δεν μπορεί ο Δήμος, να βγάλει ανακοίνωση να καθαρίζει ο κάθε Δημότης το πεζοδρόμιό του, ευχαριστώ…..

  8. δεν ξέρετε τι τραβάμε με τα ξενοδοχεία σχεδόν κάθε μέρα πρέπει να μαλωνεις για να κάνουν αυτό που πρέπει να μαζέψουν τα σκουπίδια τά χόρτα κλαδια

  9. Της ρουφα είναι το τρακτέρ ;
    Μπράβο Ιωάννα ! ΕΣΥ θα μας σώσεις αλλά πρώτα πρέπει να μάθεις να οδηγάς το τρακτέρ για να πηγαίνεις στο δημαρχείο να κανείς παρέα στον δήμαρχο

  10. Τυχαία πέρασα σήμερα από εκεί και το είδα. Αξίζει συγχαρητήρια ο άνθρωπος για την πρωτοβουλία του. Ομόρφυνε ο χώρος. Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!

  11. Κυριε Κιαρη σας παρακαλω μην το κοψετε.Αλλα ο αντιδήμαρχος των 1700 ευρω πραγματικα είναι στον κοσμο του.Αν ο κυριος με το τρακτέρ κοψει ένα σωληνα ένα καλωδιο και καει ζωντανος τι …….θα λεει ο κυριος Μουζουράκης μετα?Τον ευχαριστούμε αλλα θεος σχωρεστον?
    Αιντε με όλους τους ειδικους

  12. Κυριε Μουζουρακη απλα αξιοποιείστε το προσωπικο,απλά κοιταξτε πίσω σας όταν παίζει το βίντεο…οδοκαθαριστες έχουμε δρόμους έχουμε και τα καροτσάκια στο φινάλε δεν είναι ντροπή…

  13. Και που να δειτε τι γινεται με υπαλληλους συγκεκριμενων υπηρεσιών, βόλτες για ψώνια στα σουπερμάρκετ, καφέδες και σουλάτσο εν ώρα εργασίας. Αναφέρομαι σε υπηρεσίες του Δήμου προνομιούχες π.χ. /////// όπου ούτε ωράριο αλλά ούτε έλεγχος εφαρμόζεται. Το παράλογο της υπόθεσης είναι πως το γνωρίζουν μέχρι και οι πολιτικοί αλλά κάνουν τα στραβά μάτια. Κατά τα άλλα το μηνιάτικο να πέφτει και υς υγείαν των κορόιδων…..Και εις ανώτερα.

  14. κ.Κιάρη…..θελω βοηθεια,να κάνουμε λίγα μαθηματικά μαζί γιατί ξέρω λίγα γράμματα????? Κάθε χρόνο περνει 68 συμβασιούχους για 6 μήνες.Γιατι δεν περνει 34 μόνιμους και ζήτησαν 17 μόνο από τους οποίους οι «5» χειριστές μηχανημάτων!!!!!! Κάθε μέρα διαγωνισμός για μόνιμους δεν γίνεται!!!το χάσαμε το τρένο κ. Αντιδήμαρχε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ