Ηρ. Παχωπός: Διακρίσεις από τη Δημ. Αρχή & αίσθημα αδικίας μεταξύ των εργαζομένων

41
1793

Με αφορμή τις άγιες ημέρες του φετινού Πάσχα μαζί με τις ολόθερμες ευχές μου σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου της Κω για ατομική και οικογενειακή υγεία θα ήθελε να επισημάνω μερικά σοβαρά προβλήματα του Δήμου μας:

 • Η Δημοτική αρχή οφείλει να αντιμετωπίζει με τα « ίδια μέτρα και σταθμά» όλους τους εργαζόμενους. Παρατηρούνται συνεχώς διακρίσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν «οι δικοί μας» (αυτοί που μας στήριξαν και μας στηρίζουν) και «οι άλλοι» . Αυτή η κατάσταση δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών, υπάρχει το αίσθημα της αδικίας σε πολλούς εργαζόμενους και συμβάλει στη δημιουργία κακού κλίματος το οποίο και έχει επιπτώσεις σε όλους τους δημότες της Κω.

 • Οι συνάδελφοι που εργάζονται στα δημοτικά σφαγεία, παρότι δουλεύουν καθημερινά με απλήρωτες υπερωρίες δεν παίρνουν και το επίδομα επικινδυνότητας το οποίο δικαιούνται εξαιτίας της αδράνειας και της κωλυσιεργίας της Δημοτικής αρχής.

 • Τέλος πολύ σοβαρό είναι το θέμα με τους εργαζόμενους στον ΔΗΡΑΣΚ. Ο Δήμος Κω παρά το ότι οι εργαζόμενοι έχουν δικαιωθεί δικαστικά, εξακολουθεί να τους χρωστάει δεδουλευμένα και να συνεχίζει τη δικαστική διαμάχη χωρίς λόγο, χρεώνοντας τον Δήμο με υπερβολικά ποσά. Ποιος θα πληρώσει για όλα αυτά που έχει δημιουργήσει η αναλγησία και η άσκοπη επιμονή της Δημοτικής αρχής; Έχει σκεφτεί κανείς πως θα κάνουν Πάσχα εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι και ο Δήμος τους χρωστάει δεδουλευμένα ετών;

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους καλή Ανάσταση!

Ηρακλής Παχωπός Αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Κω.

41 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

   Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ,ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ,ΗΘΟΣ,ΣΕΒΑΣΜΟ,ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ .ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΧΩΠΟΣ,ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΙΣΧΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΡΟΥΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΒΡΙΖΕΙ..ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

 1. Οι εργαζόμενοι πρέπει να σταματήσουν να φοβούνται .Αυτό γίνεται τώρα.Οι επαγγελματίες το ίδιο. Από που σας κρατάει;;;;;

  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ

 2. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

  του 1.000.000 απο το δημοτικο ταμειο για τα ερειπια πισω απο την δεη.οι αρχιερεις γεμιζουν τις πουγκες με φραγκα

 3. Αλαζονεία μίσοςκαι εμπάθεια οι ημέτεροι και οι άλλοι το σλόγκαν γιατις εκλόγες της ΔΥΝ,ΑΛ

 4. Από διακρίσεις άλλο τίποτα. Που να δείτε τη συμπεριφορά ιδίως των αιρετών. Σνομπ καταστάσεις, απαξίωση και μείωση των μη δικών μας παιδιών. Ρε που τα πουλάτε αυτά. Μήπως νομίζετε πως με τα 5 χρόνια που σας δίνει ο κόσμος το δικαίωμα να διοικήσετε το Δήμο το προσωπικό αποκτά αφεντικά – νταβατζήδες? Επειδή δεν έχετε δουλέψει στη ζωή σας και δυστυχώς ο νόμος σας έχει δώσει το δικαίωμα του επανεκλέγεσται, μην νομίζετε πως είστε κατ΄επάγγελμα πολιτικοί. Αφήστε το προσωπικό να δουλέψει και μη χώνετε τη μύτη σας παντού.

 5. Που να δείτε τι γίνεται εντός των Υπηρεσιών. Οι μισοί δεν μιλούν με τυς άλλους μισούς. Αυτά είναι τα έργα Κυρίτση. Επί της ουσίας με αυτά τα έργα ασχολείται. Ιδίως παρέχοντας προνόμια, εξουσία, θράσος, ασυλία και προπάντων την αίσθηση σιγουριάς πως δεν αγγίζει κανείς τα δικά του παιδιά. Προσοχή μεγάλη δίδεται στο πέπλο προστασίας των δικών μας παιδιών. Πως αλλιώς συντηρείται η σαπίλα? Δε φταίει κανείς άλλος, ο κόσμος που δεν εξυπηρετείται πρέπει να αντιδράσει, αυτός την πληρώνει και τους πληρώνει.

 6. Ηρακλή μίλα λιγάκι και για τους Υψηλόβαθμους Υπαλλήλους. Τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται. Τις εντολές διοίκησης που λαμβάνουν καθημερινώς. Την έλλειψη πρωτοβουλίας και την ανάμιξη της νυν Δημοτικής Αρχής παντού και στα πάντα. Στην τελική με τόση ανάμιξη στα εσωτερικά των Υπηρεσιών από τους αιρετούς, ας καταργήσουν τους Διευθυντές και ας διοικούν απευθείας αυτοί, να γλιτώσουμε και τα επιδόματα των 450 Ευρώ μηνιαίως. Κρίμα καθώς η νυν Δημοτική Αρχή έχει παρεξηγήσει το ρόλο της και δε ξεχωρίζει τη διοίκηση από την παρέμβαση…

 7. Καλή Ανάσταση φίλε!!! Σε ευχαριστούμε που δεν φοβάσαι να μιλήσεις.

 8. Ηρακλή, ποιοί Υπάλληλοι δικαιούνται στα Σφαγεία το Επικινδυνότητας? Από όσα γνωρίζω το κομμάτι της Σφαγής έχει δωθεί σε Ιδιώτες. Ο μόνος κίνδυνος των υπαλλήλων του Δήμου είναι στο γλίστρυμα από τα νερά. Ας φορούν αντιολισθητικά. Καλό Πάσχα.

 9. Το καλοκαιράκι στην Ακρογιαλιά… Ευτυχώς έρχετε το καλοκαίρι και όλοι οι γνωστοί – κολλητοί Κυρίτση θα ξαμολυθούν σε κοινή θέα και στις παραλίες. Μην είναι σε ημέρες εργάσημες, μην είναι στη διάρκεια του ωραρίου? Τελικώς αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη ή φίλο κολλητό Δήμαρχο μια χαρά τη βγάζεις. Το μηνιάτικο να πέφτει και ας είναι καλά τα κορόιδα που σου πληρώνουν το μηνιάτικο. Κατά τα άλλα οι Υπηρεσίες μια χαρά δουλεύουν, με όσα θέλουν να δουν και με όσα και όσους θέλουν ή έχουν στο μάτι ασχολούνται. Οι κάρτες να χτυπούνται και ας είναι και από τα κορόιδα που δουλεύουν.Αυτά τα ολίγα περί δίκαιης αντιμετώπισης Υπαλλήλων…..

 10. Δεν θέλει η Νυν Δημοτική Αρχή εργαζομένους με πρωτοβουλίες. Δεν θέλει καινοτόμες ιδέες και εργαζομένους με ζήλο. Δεν επιθυμεί τους εργατικούς Υπαλλήλους γιατί χαλούν την πιάτσα.
  Αντιθέτως επιθυμεί την πόλωση, τον απόλυτο έλεγχο, τη χαλιναγώγηση, τη διάκριση τον εξευτελισμό. Μήπως η νυν Δημοτική Αρχή έχει μπερδέψει τα Καθεστώτα? Μήπως νομίζει πως έχει καταληθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ? Τελικώς ο ρόλος του κακού αφεντικού τον οποίο έχει επιλέξει να επιβάλει η Νυν Δημοτική Αρχή επιλεκτικά και μόνο σε συγκεκριμένους Υπαλλήλους, δείχνει την ποιότητα αλλά και το ήθος των διοικούντων. Αφήστε τον κόσμο να εργαστεί χωρίς να χώνεστε παντού.

 11. Ρωτήστε τους πολίτες εάν εξυπηρετούνται από τις Υπηρεσίες. Ρωτήστε τους πολίτες για την αυθάδεια και την απαράδεκτη συμπεριφορά την οποία λαμβάνουν από συγκεκριμένους Υπαλλήλους όταν τολμούν να χτυπούν την πόρτα συγκεκριμένων Υπηρεσιών του Δήμου. Δυστυχώς αυτούς τους κακούς Υπαλλήλους εσείς κύριοι της νυν Δημοτικής Αρχής τους γνωρίζετε, τους καλύπτετε και τους συντηρείτε. Για κάντε και κανένα Πειθαρχικό να φοβηθεί κανείς. Ή πείτε μας πόσα πειθαρχικά έχει κάνει ο Δήμος.Ας βγει ο κόσμος να διαψεύσει αυτά που γράφω. Το υφάκι και το δήθεν συγκεκριμένων Υπαλλήλων του Δήμου πρέπει να κοπεί. Δυστυχώς συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς ΤΟΥς ΑΝΆΞΙΟΥς Υπαλλήλους και υπάλληλοι θέσεων, Τμηματάρχες και Διευθυντές. Αλλά δυστυχώς στο Κυριτσιστάν όλα επιτρέπονται…

 12. ΧΑΧΑΧΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ

  ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ?

 13. ανεπροκοποι τεμπεληδες το τοιχιο στην β.γεωργιου ειναι πεσμενο 10 χρονια.ερχονται εκλογες

  μαυρο στον αναγωγο

 14. ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Ή ΟΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ Ή ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ, ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 15. ΠΕΣΤΑ ΗΡΑΚΛΗ. ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟΣ. ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ – ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ.ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ. ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ, ΆΦΟΥ ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΑΡΡΟΣ, Α….ΔΙΑ, ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ….

 16. Μπράβο Ηρακλή πες τα έξω από δόντια. Μην τον φοβάστε άλλο τον Σουλτάνο.
  Η τρομοκρατία και ο φόβος δεν περνάνε άλλο.
  Η αυτοκρατορία του με τους αυλκακες του καταρρέει.
  ΑΝΆΣΤΑΣΗ σε όλους.

 17. …. λιγα τα ψωμια σας.Ενα σας λεω που θα κρυφτεις εσυ και μερικοι συμβουλοι σου μετα την ητα σου στις δημοτικες.Εκανατε ένα νησι σαν τα μουτρα σας

 18. καλά τα λες Ηρακλή. Όλοι στο Δήμο ξέρουμε ότι έτσι είναι. Κάποιους άχρηστους που δε κάνουν τίποτα ο Κυρίτσης τους χαιδολογά γιατί το στηριξαν στις εκλογες και κάποιους άλλους περνα και δε τους λεει καλημέρα

 19. ο ασεβής και μέγας υποκριτής γύριζε με τους αυλικούς του ( κλπ κλπ) χθες βράδυ τις εκκλησίες στα χωριά για να δείξει άραγε τι;;; ότι μήπως είναι καλός χριστιανός; Δεν καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι γελάνε πίσω από τη πλάτη του με αυτά που κάνει και θα τα ανταποδώσουν στην ώρα τους;

 20. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ .ΜΠΡΑΒΟ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

 21. ΔΗΜΕ ΔΗΜΕ ΕΙΣΑΙ ΔΩ? ΤΟ ΨΑΡΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ? ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΙΡΕΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΑΧΑΡΗ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ. ΧΑΡΑΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΌΤΙ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ. ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ? ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ή ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

 22. ipalilos kathariotitas mas exoune dialisi me ta psemata theloune na kanoune doulia dtropi eleos eprepe na pernoume 1800 ke oxi 800 me 2 pedia mesa sto skoupidi ke ta mikrovia.

 23. Ανοιγω και εγω να διαβασω τις διακρισεις και τελικα…..παλι σχολιο για τον ΔΗΡΑΣ.Ελεος με τους γλυφτες.

 24. ρε φιλε ηρακλη ενταξει εχεις δικιο… πες ομως για το γινονταν επι καισερλη ΄΄΄΄ τι ακριβως κανεις εσυ προσωπικα στο δημο και τι προσφερεις? καφε ,τσιγαρο και βλεπεις τι κανουν οι υπολοιποι συναδελφοι σου ,συνδικαλισμο και αραλικι ΄΄ε οχι να μιλας και εσυ παει πολυ καλομαθημενοι καισερλικοι δημοσιοι υπαλληλοι αραλικι ξαπλα και λουφα , για να μην αναφερω οτι σχολατε στις 2 και ειστε στο εργοταξιο απο τις 1 »’ ελεοςέλεοςελεοςελεος][][]]]π[][

  • Περίμενα και γω Δεν θα μπει ο γνωστός ρουφος να μας αλλάξει τα φώτα Δουλευταρά όλη την ημέρα ρουφιανευεις ότι πήρες πήρες

 25. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ . ΜΑΖΕΦΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΑΛΑΖΟΝΑ, ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……

 26. Καλησπέρα να σας θυμίσω κ.Παχωπε πρίν πως περνούσαν οι υπάλληλοί στο Δήμο ΚΩ? Και μιλάμε για φοβερές διώξεις δεύτερον να μας πείτε στο σφαγείο πόσες μέρες δουλεύουν μήπως είναι δύο και εξαωρα? Καλό Πάσχα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ