ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Λαϊκή συνέλευση Κω- Τα «συγνώμη» του Γ. Κυρίτση & Τα νέα έργα (Τι απάντησε για Ryanair – Ακταίον – μόλο κρουαζιεροπλοίων)

78
1384

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η αποψινή Λαϊκή συνέλευση της Δημοτικής Κοινότητας Κω στην πρ. Εβραϊκή συναγωγή, τα «εύσημα» σε ευσυνείδητους υπαλλήλους & υπηρεσίες και τα «συγνώμη» του Γ. Κυρίτση για καθυστερήσεις και για «φυγόπονους» πολιτικούς προϊσταμένους…

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε απόψε η λαϊκή συνέλευση στη Δημοτική Κοινότητα Κω. Την παρουσίαση των αξόνων και της φιλοσοφίας του νέου προγράμματος έργων, καθώς και των διαδικασιών κατάρτισης και ψήφισης του (με τις παρατηρήσεις-προτάσεις της αποψινής διαβούλευσης) έκανε στην εισήγησή του ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στα συνεχιζόμενα έργα και στην πρόταση των νέων έργων για το 2017.

Σε ότι αφορά την κατανομή της χρηματοδότησης νέων έργων μόνο 21,24% για την πόλη της Κω (34,47% για την ενότητα Δικαίου και 28,14% για την ενότητα Ηρακλειδών) ο δήμαρχος τόνισε ότι γίνεται στην κατεύθυνση της ισόρροπης ανάπτυξης μιας και μέχρι σήμερα μόνο η πόλη της Κω είχε οργανωμένο δήμο που μπορούσε να απορροφήσει προγράμματα και πόρους.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα «συγνώμη» που ζήτησε ο δήμαρχος από τους πολίτες της Κω, φανερά εκνευρισμένος, για κάποιες καθυστερήσεις έργων όπως επί παραδείγματι η αποκατάσταση του πολύπαθου τοιχίου της Β. Γεωργίου η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα… (στην ενημέρωση που έκανε στο τέλος ο παρακαθήμενος του Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής εξήγησε ότι οφείλεται στην ειδική γεωλογική μελέτη που απαιτούνταν, απαντώντας -σε σχετικό ερώτημα που έθεσε ο παριστάμενος Τοπ. Σύμβουλος Ασφενδιού  Μ. Γιωργαλλής – ότι θα έχει ολκληρωθεί έως την προσεχή τουριστική περίοδο).

Ζήτησε επίσης συγνώμη για το ότι δεν έχει μπει ακόμα η μπάρα στην Κολοκοτρώνη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αυτοκίνητα στην πλατεία και τους πεζόδρομους. Όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη νέα μελέτη διαχείρισης στάθμευσης για το 2017 (ευχαριστώντας  τον Πρόεδρο του ΒΑΚΟΥΦ για την παρουσία και τη σύμφωνη γνώμη του για την παραχώρηση ακινήτων του, για το δημοτικό πάρκινγκ) το θέμα της στάθμευσης και του σεβασμού της λειτουργίας των πεζοδρόμων και του ιστορικού κέντρου είναι πρωτίστως θέμα παιδείας. Όταν πάμε σε άλλες πόλεις ή στο εξωτερικό θαυμάζουμε τους πεζόδρομους του κέντρου εδώ όμως δεν κάνουμε το ίδιο, όπως είπε χαρακτηριστικά τα ποσά που καταλήγουν στα ταμεία του δήμου από κλήσεις για παράνομη στάθμευση ξεπερνούν τα 60.000 ευρώ και μυαλό δεν βάζουμε…

Έμφαση έδωσε επίσης στα νέα έργα και κυρίως την εφαρμογή του ρυμοτομικού και τις διανοίξεις στην επέκταση του σχεδίου πόλης (Λάμπη, Λαγκάδα, Πλατάνι, πού πήγαν πίσω όπως είπε λόγω «Συνεργατικών»), στην ανάπλαση που θα γίνει πίσω από τη ΔΕΗ, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι αν χρειαστεί (ζήτησε ακόμα σε σχετική παρατήρηση του Ι. Κουνελάκη να μπουν πασαλάκια ώστε να μην κυκλοφορούν μηχανάκια η οχήματα πάνω στην εκεί σκάλα)

Σε ότι αφορά τα σχολικά κτήρια και στην παρατήρηση της Μ. Παρισίδου για νέο νηπιαγωγείο στο Παραδείσι, ο δήμαρχος απάντησε ότι αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα ένα τρίτο γυμνάσιο (νηπιαγωγεία και δημοτικά έχουμε αρκετά, όπως και τρία λύκεια, ενώ μόνο δύο γυμνάσια με υπερσυγκέντρωση μαθητών). Ειδική αναφορά έκανε επίσης στον νέο παιδικό σταθμό της Αγ. Μαρίνας ο οποίος πήγε πίσω λόγω προηγούμενης δημ. αρχής.

Αιχμές άφησε επίσης για άλλη μια φορά κατά της Περιφέρειας που λειτούργησε ως «καταδότης» επειδή ο δήμος δεν τοποθέτησε πινακίδα του έργου του 7ου δημοτικού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλη τη δουλειά (μελέτη ωρίμανση, επίβλεψη, υλοποίηση) την έκανε ο δήμος κι επειδή την υπογραφή την έβαλε ο Περιφερειάρχης, όπως δυστυχώς προβλέπεται από τη διαδικασία, ήθελε σώνει και καλά να φανεί ότι ήταν έργο της Περιφέρειας (ενημερώνοντας παράλληλα για το έργο του ασανσέρ που θα μπει με παρέμβαση του δήμου, μιας και δεν υπήρχε σχετική πρόβλεψη εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ).

Αξιοσημείωτες οι παρατηρήσεις των πολιτών για:

τις ανατολικές  παραλίες στο Ψαλίδι (ο δήμαρχος απάντησε πως χάθηκε το έργο το 2000 και η έτοιμη χρηματοδότηση επειδή ο τότε αντιδήμαρχος διαφώνησε με τον τότε δήμαρχο που ανέθεσε την ευθύνη υλοποίησης του έργου στον κ. Κανταρζή),

για τον ηλεκτροφωτισμό του δρόμου προς Αμπάβρη, όπου οι τουρίστες αναγκάζονται να κυκλοφορούν με φακό…(ο δήμαρχος απάντησε ότι θα προσπαθήσουν να το εντάξουν, ελπίζοντας να μην υπάρχουν εμπόδια από την αρχ. υπηρεσία).

Για το θέμα της ανάπλασης του παραλιακού τμήματος από Λιμεναρχείο έως ΔΕΗ που έθεσε ο Μ. Γιωργαλλής, ο δήμαρχος απάντησε ότι περιλαμβάνει την ανάπλαση του κόμβου των δελφινιών, την οποία επιχείρησε να υλοποιήσει επί προηγούμενης θητείας, του συναντώντας αντιδράσεις ότι θα χαλούσε το «τοπόσημο» της περιοχής που ήταν έργο «του δημάρχου της Χούντας». Πρόσθεσε όμως ότι είναι στις προθέσεις του να υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια, όπως και η συνέχιση του διακοπτόμενου ποδηλατόδρομου στο ίδιο τμήμα (που έθεσε ο κ. Κουτσουράδης).

Για το θέμα του εγκαταλελειμμένου κτηρίου της πρώην Ταξιαρχίας που έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης και δεν μπορείς να περάσεις από κει λόγω δυσωδίας που τέθηκε από συμπολίτισσά μας, ο δήμαρχος ευχαρίστησε δημοσίως τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γάκη που προωθεί την πρόταση του δήμου για την διεκδίκηση των 5 ιστορικών ακινήτων (πρ. 80 ΑΔΤΕ, κτήριο Λινοπότι, Αστυνομικό σταθμό Κεφαλου, κτήριο Καρδάμαινας).

Για δε το πρόβλημα των ομβρίων στην Αβέρωφ, όπως και ότι κάποιοι ρίχνουν στα όμβρια τα ακάθαρτα ή για τον κοινόχρηστο χώρο όπου κάποιοι πετάνε τα λάδια τους… ο δήμαρχος τόνισε ότι θα μπει ο ίδιος μπροστά αν χρειαστεί επειδή κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και ζήτησε να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα (με ελέγχους, ακόμα και με εισαγγελική παρέμβαση…) Eνώ για τα λεγόμενα «ημερήσια Εξάρχεια» στις παραλίες της Αβέρωφ που έθεσε ο κ. Κουνελάκης, ο δήμαρχος Κω απάντησε ότι «θα πρέπει, δια ροπάλου πλέον, να σταματήσουν…»

Τέλος, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η απάντηση του δημάρχου στα καίρια ερωτήματα του Β. Πίτση: τι θα γίνει με τις εταιρείες χαμηλού κόστους (παρενέβη στη συνέχεια συμπολίτης μας που ρώτησε ευθέως για Ryanair η οποία ωφέλησε τα μέγιστα τις μικρές επιχειρήσεις) με το ΑΚΤΑΙΟΝ και με το μόλο κρουαζιεροπλοίων.

Για τις εταιρείες χαμηλού κόστους και τη Ryanair ο δήμαρχος απάντησε κατηγορηματικά ότι ο δήμος ΔΕΝ θα χρηματοδοτήσει καμία εταιρεία (παρά την παρέμβαση συμπολίτη μας για το πόσο ωφέλησε τις μικρές επιχειρήσεις – τελευταίο ΒΙΝΤΕΟ) ο δήμαρχος παρέπεμψε στις δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή της εταιρείας ότι δεν ζητάει πλέον χρηματοδότηση από δήμους αλλά την παρέμβαση της κυβέρνησης να ρυθμιστεί το θέμα των τελών με την Fraport.

Για το ΑΚΤΑΙΟΝ απάντησε ότι σε περίπτωση που δεν ενοικιαστεί τελικά, ο δήμος δεν θα το αφήσει έτσι σε καμία περίπτωση, ώστε η επόμενη τουρ. περίοδος να μην το βρει σε αυτή την κατάσταση.

Τέλος για τον μόλο κρουαζιεροπλοίων απάντησε -όπως και στις άλλες κοινότητες- ότι «φαραωνικού τύπου έργα» δεν μπορεί να τάξει… Τόνισε πάντως ότι σε περίπτωση που γίνει εμπορικό λιμάνι τελικά στην περιοχή της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι το υπάρχον λιμάνι θα μπορούσε να αξιοποιηθεί μόνο για το θαλάσσιο τουρισμό, ενώ προτιμότερο θα ήταν ο δήμος να υλοποιήσει την επέκταση της Μαρίνας, για προσέλκυση mega yachts (βίντεο).

Αξιοσημείωτα ήταν ακόμη: τα «εύσημα» και τα ευχαριστήρια του δημάρχου σε υπηρεσίες και φιλότιμους εργαζόμενους στο δήμο (έφερε ως παράδειγμα την υπηρεσία περιβάλλοντος δηλ. καθαριότητας και πρασίνου, όπως και την τεχνική υπηρεσία, αναφερόμενος για άλλη μια φορά στην αποψίλωσή της από την προεκλογική μετακίνηση μηχανικών…) και η ιδιαίτερη αναφορά του στην Προϊσταμένη των ΤΥ, Έφη Αναγνωστίδου, της οποίας τον ζήλο και το φιλότιμο παρομοίωσε με αυτό των πρώτων κομμουνιστών μετά την Οκτωβριανή επανάσταση (κοιτώντας με νόημα προς το μέρος της επικ. της Λαϊκής Συσπείρωσης Κ. Μακρή, η οποία ήταν επίσης, παρούσα).

Ανάλογη επισήμανση, εκανε στην τοποθέτησή του και ο τοπ. σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής, εξάροντας το έργο και την προσφορά των εργαζομένων στο δήμο και ιδιαίτερα στην υπηρεσία περιβάλλοντος ,δίνοντας ένα μεγάλο μπράβο στην Ζέτα Τσιρπανλή και τον Δημήτρη Χατζηστέργο οι οποίοι υπερβάλλουν εαυτούς -όπως τόνισε- για να είναι η υπηρεσία (με τις περικοπές μισθών αλλά και αριθμού  εργαζομένων στο μισό) στο επίπεδο που είναι σήμερα.

nea-erga004

nea-erga005

nea-erga003

78 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στενο οικογενειακο περιβάλλον…. ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΙΦΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ,ΠΗ,ΠΑΝΤΕΛΙΚΙΖΗ,ΠΕΤΡΗΣ,ΒΑΒΛΑΣ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ, ΠΑΤΟΥΡΗΣ,ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ,ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ…..
  ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ….

   • Έρχονται χρόνια δύσκολα, γεμάτα καταιγίδες. Και μείς στου κόσμου τα δώματα με ατέλειωτα προβλήματα και λιγοστές ελπίδες.

    Ο κόσμος είναι ανάκατος, τα πάντα άνω κάτω και μείς πληγές γεμάτοι. Φονιάδες μονοπώλια παντού φωτιές ανάβουν, μας καίνε, μας δικάζουνε, την ψυχή μας βγάζουν και ζωντανούς μας θάβουν… …. – Αλεξίκακος-

   • - Αλεξίκακος- Η συμμετοχή στα στην πολιτική είναι συνεισφορά συμμετοχής, προσφορά στα κοινά.

    Να συμμετέχεις σε ένα χώρο που δίνει ελπίδα, δίνει ελπίδα για κάτι διαφορετικό και ριζικό χωρίς λαϊκισμό ψέματα και κολωτούμπες…κατάλαβες Γιώργο;;;

  • Μόνοι τους τα είπανε, μόνοι τους τα άκουσαν και μόνοι τους το χειροκρότημα.

   Απαξίωση από τους πολίτες και βροντερό μήνυμα στον Κυρίτση που δεν κατάλαβε ότι ακόμα και τα ποντίκια την κοπανάνε από το σκάφος της Δύναμης Αλλαγής και επιθυμούν απαλλαγή.

   • Να τα ζητήσει που τους γέμισε σκ@τα και που κατεστρεψε την τουριστική περίοδο

  • ΚΥΡΙΤΣΗ μόνο με μπακλαβά ο κόσμος δεν έρχεται. Χάθηκε ο κόσμος να προσφέρεις και λίγο χαλουβά από ψιλό σιμιγδάλι;

   Πονηρός ο γείτονας μου, εάν πάμε είπε και δει κόσμο ο Κυρίτσης είναι ικανός να μας χώσει νέους δημοτικούς φόρους παντού, από το νερό μέχρι το χέσιμο. Εάν όμως καταλάβει ότι πολιτικά τελειώνει τότε ;;;

  • Πατριωτες καντε κουραγιο,σε λιγο καιρο θα ανακοινωθει η νεα παραταξη που θα κανει παταγο και θα διωξει τον κυριτση και τους υπολοιπους που μας καθησανε στο σβερκο.Μιλαμε για μεγαλη δυναμη αλλαγης,και οχι σαν την δυναμη της τωρινης ντροπης.Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

 2. Τι φοβαται ο Δήμαρχος και εχει τοση σεκιούριτι μεσα στην ΧΑΒΡΑ? διπλα του και 4 από κατω…?

  • ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΕΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 3. Αφου επεστρεψε και ο Βαβλας τι να πεις…….νομιζα πως ειχε πολιτικο ανάστημα αλλα τελικα είναι πολύ μικρος.Του πετανε οι γυρω του ΛΑΣΠΗ και αυτος στηριζει….
  ερε καταντια.

 4. Καλα ρε Δημαρχε ολοι η σεκιούριτι να είναι εκει και τα 10 κωτακια,μα τελικα είναι πολύ μποχαλοι οι Κωοι ψηφοφορι.

  • ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ …………………………. ΑΡΑ ΦΤΕΣ …………….ΑΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΞΗΣ

  • ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ …………………………. ΑΡΑ ΦΤΕΣ …………….ΑΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΞΗΣ
   ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΗΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ

 5. Κυριε Κιάρη πολλά τα ευχαριστώ στο Βακουφ για τον χώρο στάθμευσης.Δεν τα πηραμε δωρεαν κοστιζουν στους Κωους πολιτες,το ευχαριστω του Κυριτση κοστιζει καποια χιλιαδες ευρω….

 6. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…. τρεις και την κακή του ώρα. Το καταλάβατε καλά σήμερα, πόνεσε.

 7. Παντως ο προεδρος τα ειπε πολύ ωραια………………………α δεν ειπε τιποτα? Ρε Βαβλα ολημερίς τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείς αλλα εσυ προσωπικά έπεσες περισσότερο.Κρίμα ρε φίλε,κρίμα να είσαι μονο λόγια,κοίτα αριστερά σου θα σε φάνε.

 8. Μιλαμε για πολλά γέλια οι συγγενείς να κάνουν ερωτήσεις επειδη δεν ειχε κοσμο χαχαχαχαχα ρε κυριτση γιατι δεν πηγαίνατε σε μια ταβερνα να τα πειτε?Αχ ο μπακλαβάς μας εμεινε.

 9. συγνωμη που δεν βαλαμε μια μπαρα και καταστρεψαμε μια ολοκληρη σεζον για μια μπαρα.μα ποσο λακαμας είναι ο ανθρωπος,συγνωμη για μια μπαρα που δεν βαλαμε……εντελως φελος.

 10. προς Βαβλα….Αγγελε θυμασαι τι ελεγες?αν τον πρωτο χρόνο δεν κανω το κοινωνικο παντοπωλειο θα παραιτηθώ γιατι το εχω τάμα,ταμα μια λεξη πολύ σοβαρή.Σε λυπάμαι γιατι εισαι ένα αρσενικο αλλα πανε να σε ευνουχισουνε….

 11. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

  στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια μεγαλωνοντας την προβλητα κατα 250 μετρα προς την πολεμικη σκαλα να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ AΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 12. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΚΑΜΑΤΕΡΕ!!!! +15% οι τουρίστες κρουαζιέρας στην Κέρκυρα!!

  Αύξηση 15,2% παρουσίασε ο αριθμός των επισκεπτών κρουαζιέρας για το δεκάμηνο του ‘16 με 664.747 επιβάτες έναντι των 576.832 το αντίστοιχο διάστημα του 2015, με 87.915 περισσότερους.Οι προσεγγίσεις αντίστοιχα σκαρφάλωσαν τις 448 έναντι των 382 την περσινή χρονιά, σημειώνοντας αύξηση 17,3% με 66 κρουαζιερόπλοια περισσότερα.http://www.tornosnews.gr/permalink/20688.html

 13. Ασανσέρ ποια εταιρια θα το βαλει Γεωργιε? ο συνονόματος σου και αυτό?και μετα ανα μηνα συντηρηση και χιλιαρικο.οσο για την μελετη του δημου ξεχασες πως την χαρακτηρησες?μνημονεο προχειρότητας….

 14. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΚΑΜΑΤΕΡΕ!!!!Ryanair: Πτήσεις από Φρανκφούρτη στη Δ.Μεσόγειο.ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ FRAPORT!!!

  Mε δυο αεροπλάνα B737-800s και χαμηλότερες χρεώσεις η Ryanair ξεκινά από τον Μάρτιο αρχικά καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς την Πάλμα, Μάλαγα, Αλικάντε και Φάρο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Η συμφωνία με τη Fraport, που διαχειριζεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το μεγαλύτερο της Γερμανίας, ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη.AKOMA KOIMOYNTAI KYRITSHS-KAMATEROS!!! http://www.tornosnews.gr/permalink/20625.html

 15. Η RAYNAIR ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΤΗΣΕΙΣ! ΘΕΛΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΩ!Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!!

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!!Η RYANAIR ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.[1. Η Ryanair έκοψε το δρομολόγιο για το νησί της Κω. Πρόκειται για μία … προειδοποίηση, μία… εκδίκηση ή απλά ένας μαθηματικός υπολογισμός;
  Η λογική πίσω από την απόφασή μας να σταματήσουμε τις δραστηριότητες στην Κω προέρχεται από το γεγονός ότι η ζήτηση για την Κω ήταν εξαιρετικά χαμηλή, κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου τον χειμώνα. ] Η RYANAIR ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΤΗΣΕΙΣ!!! ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ !!!!!! http://www.aegeanews.gr/news/taxidia-tourismos/13096/emporikos-dntis-ryanair-tha-mporousame-epistrepsoume-stin-kalokeri-tou-2018-an/

 16. RYANAIR:Τη χειμερινή περίοδο του 2016-2017, η αεροπορική διαθέτει 4 βάσεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Κέρκυρα).ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΚΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 17. Το βάρος της στην ελληνική αγορά θέλει να ρίξει η EasyJet αυξάνοντας τις πτήσεις της σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας όμως το πρόβλημα της είναι οι κλειστές πόρτες στην κυριολεξία. http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/epixeiriseis/easyjet-thelei-perissotero-ellada-alla.3733110.html

 18. ΕΣΟΔΑ ο δημος απο αεροδρομιο;απο lidl; απο ολες τις επιχειρησεις που δραστηροιοποιουνται στο νησι;τραπεζες δεη κλπ;

  μονο τα τουριστικα μαγαζια κυνηγας και επιβαλλεισ φορους φορομπηχτη.οι μεγαλοι εχουν μελι; γλυφεις οπως ο καισερλης;

 19. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΖΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΥΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΟΦΗΣΟΥΝ. ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΙ. ΓΙΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

 20. και ερημωσε η πολι και οι κεντρικοι δρομοι απο τουριστες.κατεστρεψες τα μαγαζια δημαρχε.

 21. Δεν ξερω τι είναι χειροτερο ενας δήμαρχος που απαξιωνει τους παντες και ιδιαιτερα το κοινοτικο συμβουλιο η που οι κοινοτικοι συμβουλοι βρίσκονται εκει χωρις φωνη?και ιδιαιτερα ο κυριος Χαδουλης αλλα και ο κατά τα αλλα λαλίστατος κυριος Βαβλας? Μπλέξαμε με ανικανους,μπλεξαμε με ανθρώπους που νοιαζονται μονο για τα συμφεροντα τους.

 22. Δημαρχε ένα μεγαλο εργο θα είναι να τετραγωνησεις το σινι του μπακλαβά και με απευθειας αναθεση να το δωσεις στην εταιρια φυλαξης να το προσεχουν μεχρι τις επομενες εκλογες.

  • ΠΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΦ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΗ ΝΤΟΜΑΤΕΣ .
   ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗΣ.
   ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ . ΑΡΕ ΚΛΑΜΑ ΑΡΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΩΡΑ 20.00
   ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ,,ΕΕΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ .
   ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΛΟΝΕΣ ΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧ

    • Ο καθε δημοτικος συμβουλος εχει και ενα κινητο τελευτεας τεχνολογιας,και ειναι δωρο απο την υπηρεσια ,που τους εχει τοποθετησει ο κυριτσης.Και εις ανωτερα.

   • τουλάχιστον η ρουφα εινα αγροτισα,τιμια και αγωνιστρια,δεν ζει με τις απευθειας αναθεσεις φυλαξης των 2,5 εκατομμυριων ευρω.αιντε χαιβανι

 23. Ο ΚΥΡ ….. ΤΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ????? ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΙΠΕ. ΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΟΦΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΜΑ ΜΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ….. ΠΟΥ ΑΡΑΓΕΣ? ΣΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ? ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ? ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ? ΣΑ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΟΝΟ. ΝΤΡΟΠΗ !!!!! ΑΙΣΧΟΣ !!!!! ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΚΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α. ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΜΑΣ.

 24. ρε τι αδιασμα ητανε τουτο στους συμβουλουσ του; μονο την παρετηση τουσ δε τουσ ζητησε δημοσια. μα οσα κεφαλια κι αν κοπουν λογο ανικανοτητασ το ψαρι βρωμα πο το κεφαλι πονε και μεγαλο σα κεφαλη της Ευρωπης

 25. ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ.ΟΥΤΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΑ…….

 26. Θελω να μου κλεινετε το ρημα μαυρο και θα καταλαβετε τι θα παθει ο κυριτσης.Δεν πειραζει Θα το κλεινω εγω.ΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ,ΤΩ ΜΑΥΡΑΡΟ,ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ,ΩΧΧΧΧΧ ΜΕ ΜΑΥΡΙΣΑΝΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 27. ΡΟΔΑ-ΤΣΑΝΤΑ-ΚΟΠΑΝΑ.ΟΛΑ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ.ΤΣΑΝΤΗΡ ΜΑΧΑΛΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ

 28. δημαρχε μην καταστρεψεισς και το συντριβανι με τα δελφινια

  ειναι πολος ελξης των τουριστων.μην πειραξεις ομως το συντριβανι.θα εχουμε ιστοριες.

 29. ΠΕΙΡΑΙΑΣ:Νέα προβλήτα κρουαζιεροπλοίων στον Αγ. Νικόλαο ΑΞΙΑΣ 3.720.000 εκατ.ευρω.

  Ένα σημαντικό έργο κρουαζιέρας παίρνει το δρόμο της ολοκλήρωσης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Ο ΟΛΠ ενέκρινε το αποτέλεσμα του πρόσφατου διαγωνισμού (21.07.2015) για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Ολοκλήρωση του έργου: Κατασκευή νέου κρηπιδότοιχου εξυπηρέτησης κρουαζιερόπλοιωνπεριοχής Αγ. Νικολάου Κεντρικού Λιμένα Πειραιά», προϋπολογισμού μελέτης 3.720.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. Ανάδοχος αναδείχθηκε η ΤΕΚΑΛ ΑΤΕ.Το έργο κατασκευάστηκε με πλωτά κιβώτια οπλισμένου σκυροδέματος και δίνει μια επιπλέον θέση πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων άνω των 250 μέτρων αφού έχει μήκος 284μ. και βάθος -11 ενώ ο χερσαίος χώρος είναι 8,415 τ.μ.ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ 3 ΟΚΤ 2016!!!

 30. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ

  ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΚΑΤΑ 250 ΕΩΣ 300 ΜΕΤΡΑ.Ηλίας Στεφανάτος (Πλοίαρχος): Αντιπρόταση για το κεντρικό λιμάνι ΦΩΤΟ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=388179

 31. νεα προβλητα κρουαζιεροπλοιων στην κερκυρα μηκους 430 μετρα.εγκαινιαστηκε 7 νοε 2015.

  Εγκαινιάζουμε σήμερα ένα μεγαλόπνοο και σημαντικό έργο τόσο για το λιμάνι όσο και για την πόλη της Κέρκυρας. Η επέκταση του προσήνεμου μόλου κατά 430 μέτρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξυπηρέτηση μεγάλων κρουαζιεροπλοίων (των μεγαλύτερων που υπάρχουν στον κόσμο) ενώ ταυτόχρονα ολόκληρο το λιμάνι προστατεύεται πλέον από τον άνεμο και τους εισερχόμενους κυματισμούς και δημιουργείται ο κατάλληλος προστατευμένος θαλάσσιος χώρος ελιγμών των πλοίων.
  Με το έργο αυτό δίνεται οριστική λύση στο οξύ πρόβλημα που δημιουργούνταν στο λιμάνι της Κέρκυρας κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου όπου η κίνηση των κρουαζιεροπλοίων είναι αυξημένη, δίνοντας τη δυνατότητα ταυτόχρονου ελλιμενισμού 4 μεγάλων κρουαζιεροπλοίων και τριών μικρότερων .χρηματοδοτηση απο το προγραμμα δημοσιων επενδυσεων.

 32. σε ολη την ελλαδα γινονται εργα με χρηματα απο το εσπα πλην κω

  λογω ανικανοτητας,αδιαφοριας του κυριτση.

 33. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ‘Ηταν τόσο σοβαρά αυτά που ο Δήμαρχος έλεγε, που τους κατ΄εξοχή <> γνώστες
  δηλαδή, τούς πήρε ο ύπνος. Ξύπνα Μιχάλη. Αυτά παθαίνει όποιος κάνει κάτι που δεν το πιστεύει. Αυτή είναι
  η αληθινή εξήγηση.

 34. τα κακομηρα. ηπομηνανε μονια μοναχα. ληπουμετα. τσα ηνε πιο. ο κοσμοσ τα εσσηχαθηκε, παραταταιτα.

  • ΕΣΥ ΡΕ Π@ΠΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ? ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ Η ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΑΥΓΟ ΣΟΥ

 35. Τι να πεί κανείς για την συνέλευση αυτή, την παρουσίαση του Δημάρχου, και την προσέλευση,’οταν
  τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Δύναμης αλλαγής, κοιμούνται. Ξύπνα Μιχάλη. Αυτά παθαίνει όταν κάποιος
  κάνει κάτι, που δεν το πιστεύει. Αν δε τυχαίνει να στηριζόμαστε σ΄αυτόν, καταλαβαίνετε πιο θα είναι το
  αποτέλεσμα. Ας μην ψάχνομε λοιπόν αλλού να βρούμε τις αιτίες της κακοδαιμονίας μας.

 36. Σ’ ό,τι αφορά τους Λαθρομετανάστες – και στη δική τους περίπτωση—, θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος …Ο νόμος τής κοινωνίας των εθνών. Θα πρέπει να περιοριστούν σε κλειστά κέντρα κράτησης και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να απελαθούν στις πατρίδες τους. Δεν υπάρχει λόγος να «λιμνάζουν» στην Ελλάδα, τη στιγμή που κανένα κράτος δεν είναι διατεθειμένο να τους δεχθεί ως μετανάστες. Δεν είναι δυνατόν η μικρή Ελλάδα να επωμίζεται τόσο μεγάλο «βάρος» μόνη της. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμφανίζεται ως μαύρο «πρόβατο» και να τιμωρείται από τους ετέρους της για ελλειπή φύλαξη των συνόρων της μόνο και μόνο για να διευκολύνει παρανόμους.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/11/to-dikio-ton-ellinon-gonion.html

 37. Τέλος, θα πρέπει το ελληνικό κράτος να στραφεί εναντίον τής συμμορίας αυτής, η οποία «κρύβεται» πίσω από το μεταναστευτικό πρόβλημα. Τα μέλη των ΜΚΟ πρέπει να εκδιωχθούν πάραυτα από τα νησιά και η ελληνική Πολιτεία να κάνει έρευνες για τον ρόλο αυτών και τις διασυνδέσεις τους με τα διεθνή κυκλώματα των τοκογλύφων, του trafficking, της παιδεραστίας και της εμπορίας οργάνων και ναρκωτικών. Ο «μπερντές» τής «ευαισθησίας» και του «ανθρωπισμού» πρέπει να «πέσει» και οι εγκληματίες, οι οποίοι κρύβονται πίσω απ’ αυτόν, να πάνε φυλακή …Πρέπει – όπως έχει ζητήσει κι αυτή η Κυβέρνηση των δωσίλογων – να τους ταράξουμε στη νομιμότητα …Μιλάμε για πολύ νομιμότητα …Νομιμότητα μέχρι δακρύων.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/11/to-dikio-ton-ellinon-gonion.html

 38. ΕΣΥ (Αλέκος) ξέρω ποιος είσαι που μένεις τα πάντα θα σε περιμένω λοιπόν να στα πω από κοντά όσο για την σικιουριτη επειδή είσαι ένας γελοίος θα στα πω από κοντά ….και κοιτά την μαύρη σου ζωή γτ θα καταντήσεις ένα μηδέν

 39. Όλοι εσείς που μιλάτε πίσω από μια οθόνη η υποτιθέμενη άντρες ελάτε να σας δανεισω καμία φούστα να έρθετε να μου τα πείτε κοτεεεεσσς έχετε και οικογένεια ξεφτιλες μαύρη είναι η ζωή σας

  • ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ.ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΦΑΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.

 40. εχει τελειωσει πολιτικα. πολυ λιγοσ. αδιαφοροσ κι ανικανοσ τελικα. τελοσ.

 41. ο ΣΎΛΟΓΟς ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΊ ΤΑ νΙΚΟΛΆΚΙΑ ΛΈΓΕΤΑΙ θΕΡΜΟΠΎΛΕς.κΑΙ ΕΠΕΙΔΉ γΙΆΝΝΗ ΘΑ ΤΟ ΣΒΉΣΕΙς ΡΩΤΆΩ ΠΙΟΙΆ ΣΤΕΝΆ ΥΠΕΡΑΣΠΉΣΤΙΚΕ Ο λΕΩΝΊΔΑς;τΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

 42. ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΜΚΟ

  Μετά τους ξενοδόχους της Λέσβου και της Χίου, και οι ξενοδόχοι της Σάμου απορρίπτουν τις (δελεαστικές…) προτάσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και των ΜΚΟ να τους νοικιάσουν επ’ αόριστον τους χώρους τους, για να στεγάσουν «προσφυγάκια».
  Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:
  «… Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε πρόσφατα, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Σάμου οφείλει να προειδοποιήσει τα μέλη της για τους σοβαρούς κινδύνους που ελλοχεύουν για την επιχείρηση που πιθανώς θα συνάψει συμφωνία φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών στις εγκαταστάσεις της και τις πιθανές συνέπειες για ολόκληρο το νησί της Σάμου και την αναγνωρίσιμη τουριστική του ταυτότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.