Ο Γ. Ζερβός ζητάει τη διάλυση του Δ.Σ του ΔΗΡΑΣ «Αν ήξεραν τι σημαίνει ευθιξία θα είχαν ήδη παραιτηθεί… Περίπου 700χιλ. ευρώ η οικονομική επιβάρυνση

43
918

#Δίεση: Ο επικεφαλής της παράταξης Γ. Ζερβός ζητάει τη διάλυση του Δ.Σ του ΔΗΡΑΣ –  Αν ήξεραν τι σημαίνει ευθιξία θα είχαν ήδη παραιτηθεί – Όλα τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα

Πριν δέκα μέρες, λίγο μετά τη δεύτερη ηχηρή σφαλιάρα της Δικαιοσύνης προς τη Δημοτική Αρχή, θέσαμε 6 καίρια & ξεκάθαρα ερωτήματα προς τη διοίκηση του ΔΗΡΑΣ και τον κ. Κυρίτση, ελπίζοντας πως θα απαντηθούν με τη δέουσα υπευθυνότητα, καθώς σχετίζονται άμεσα με το μέλλον του σταθμού και των εργαζομένων του.

Για την ιστορία του πράγματος και την ενημέρωση όλων τα παραθέτουμε ξανά:

 1. Πότε και πώς, ο κ. Κυρίτσης, θα εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση για τους μισθούς ενός χρόνου που χρωστά στους 13 εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ για το διάστημα από Απρίλιο 2015 έως Μάρτιο 2016;
 2. Πότε και πώς θα εξοφλήσει τους εργαζόμενους, που άλλους έχει απλήρωτους από το 2016 και άλλους από τον Απρίλιο του 2017;
 3. Θα πληρώσει από την τσέπη του τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα ή από τα λεφτά των δημοτών;
 4. Πώς θα λειτουργήσει το ΔΗΡΑΣ όταν η νομοθεσία απαιτεί συγκεκριμένες ώρες προγράμματος και περισσότερους, από τους ήδη υπάρχοντες, εργαζόμενους;
 5. Γιατί προσπάθησε να οδηγήσει οικογενειάρχες εργαζόμενους στην έξοδο από την εργασία τους δίχως να καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση; Τι στόχους είχε και τι εξυπηρετούσε αυτή η τακτική του;
 6. Αν ήθελε και μπορούσε να τους απολύσει τότε γιατί δεν ακολούθησε το νόμιμο δρόμο;

Δυστυχώς, πέρα από κάτι άσχετες δηλώσεις από μη αιρετά στελέχη του κ. Κυρίτση, επίσης άσχετα με τον ΔΗΡΑΣ και την πολυετή ιστορία του, οι δημότες της Κω δεν έλαβαν ούτε μία ουσιαστική απάντηση.

Μετά από αυτή την πρωτοφανή επίδειξη πολιτικής αναισθησίας από μέρους της Διοίκησης του ΔΗΡΑΣ, και προσωπικά του Δημάρχου, ο επικεφαλής της παράταξης #Δίεση, κ. Γ. Ζερβός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αν κάποιοι γνώριζαν τι σημαίνει ευθιξία, με το πρώτο κιόλας άκουσμα της τελεσίδικης απόφασης του Εφετείου, θα είχαν ήδη παραιτηθεί.

Επιπλέον, θα είχαν ζητήσει δημοσίως συγγνώμη τόσο από τους 13 εργαζόμενους όσο και από τους δημότες, αφού οι δήθεν εξαγγελίες Κυρίτση περί εξυγίανσης του ΔΗΡΑΣ αποδείχθηκαν σαπουνόφουσκες.

Έσκασαν πια και με τη βούλα του νόμου.

Και μάλιστα με δυσάρεστες οικονομικές  συνέπειες.

Τα αυταρχικά πειράματα του κ. Κυρίτση, αυτή τη στιγμή, έχουν επιφέρει οικονομικές υποχρεώσεις στον σταθμό που κυμαίνονται περί τις 350.000 ευρώ, χωρίς στο ποσό αυτό να υπολογίζονται οι νόμιμες αποζημιώσεις των εργαζομένων, οι οποίες, κατ’ εκτίμηση, θα εκτινάξουν το ποσό της επιβάρυνσης περίπου στο διπλάσιο.

Κι όλα αυτά, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα δικαστικά έξοδα που δαπανήθηκαν μέχρι και σήμερα.

Αλήθεια, όλα τα παραπάνω ποιος θα τα πληρώσει; Θα απαντήσει κανείς;

Μετά από αυτό, λοιπόν, το διοικητικό και πολιτικό φιάσκο του κ. Κυρίτση, έχω την ηθική και πολιτική υποχρέωση να ζητήσω, εκτός από την παραίτηση των πολιτικών προϊσταμένων του ΔΗΡΑΣ, τη διάλυση όλου του Δ.Σ του σταθμού και τη συγκρότηση ενός νέου, με πρόσωπα που θα χαίρουν, αν όχι την κοινή αποδοχή, τουλάχιστον την ανοχή του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε κάποιοι να αποδείξουν ότι διαθέτουν κάποιο ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας έστω και την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μπει ένα οριστικό τέλος σε πρακτικές του παρελθόντος που διχάζουν, διαιρούν, προπαγανδίζουν και βασιλεύουν.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, ώστε, με την άμεση εκτέλεση της απόφασης του Εφετείου, ο σταθμός να μπει ομαλά σε ένα στάδιο ανασύνταξης αλλά και ανάδειξης ενός νέου μοντέλου λειτουργίας, που θα σέβεται τους εργαζόμενους, το χρήμα των δημοτών και τους κανόνες της πολιτικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιοι νομίζουν ότι ο ΔΗΡΑΣ θα συνεχίσει να πορεύεται όπως σήμερα, σα να μην τρέχει τίποτα, αυτό να το βγάλουν οριστικά από το μυαλό τους.

Κι αν δεν το βγάλουν, το 2019 δεν αργεί. Οι δημότες ξέρουν και θα απαντήσουν κατάλληλα».

 

Γραφείο Τύπου #Δίεση

43 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σάλεψαν, μιλά για ευθιξία ο αραχτός #Γιαννάκης# του ΣφΥΡΙΖΑ της κωλοτούμπας που ξεπούλησε λιμάνια και αεροδρόμια.

  Εάν είχες μυαλό δουλευταρά μου θα πρότεινες την μόνη λογική λύση, κλείσιμο του ΔΗΡΑΣ και οι όμοιοι με εσένα σε υπηρεσίες πραγματικής δουλειάς όπου υπάρχει ανάγκη και όχι αργόσχολοι να ρουφάνε το παραδάκι των δημοτών.

  • Ποιός το ρουφάει το παραδακι ;
   Σα δε ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ ?
   Αλλά τέτοιοι είστε , το 19 που λέει και ο Ζερβός σπιτάκι σας και τέρμα τα μεγαλεία και εσείς και Κυριάκος!
   Ουστ ψευτο μαύρο γιαλουροι

  • ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΕΨΕΙ, ΑΣΧΕΤΕ.............

   ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΖΕΡΒΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΖΕΡΒΟ.

  • Μια απλή ερώτηση στον #Γιαννάκη# που έχει πληροφόρηση από τους κολλητούς του υπουργούς.

   Με βάσει τον νόμο για τα ΜΜΕ και για τους Περιφερειακούς που θα έρθει ΠΟΣΟΥΣ τεμπελχανάδες και διευθυντές να ρεμβάζουν την θάλασσαν θα πρέπει να έχει ο ΔΗΡΑΣ για να λειτουργήσει και από που θα βρεθεί το παραδάκι επιχορήγησης της τεμπελιάς και της αδιαφορίας για το πρόγραμμα που παρουσίαζαν τόσα χρόνια, (εκτός από λίγες εξαιρέσεις και μια και μοναδική την Μαρία που πραγματικά εργαζόταν) οι δεκατρείς στους δημότες που πλήρωναν;;;;;

 2. Ακούγεται ότι μεγαλοξενοδόχος φίλος του ΚΥΡΙΤΣΗ θα μπει συνέταιρος στον ΔΗΡΑΣ αναλαμβάνοντας την διαχείριση και τις υποχρεώσεις.

  Η νέα διοίκηση θα κάνει νέες συμβάσεις σε όσους εργαζόμενους αντέχουν την δουλειά και θα αφήσει τα χρέη για τον επόμενο Δήμαρχο. Η ξάπλα και τα αδούλευτο δημοτικό ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΕΛΟΣ.

  • ΒΡΕ ΖΩΟ ΤΙ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ….ΑΚΙΕΣ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ; ΒΟΔΙ Ε ΒΟΔΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ; ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ Ή ΟΧΙ, ΡΩΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ. ΒΟΔΙ Ε ΒΟΔΙ

  • ΚΥΡΙΤΣΗ, βάλε την κεφάλα σου να δουλέψει. Μεταφέρεις άμεσα όλους τους τεμπελχανάδες στον ΔΗΡΑΣ και μετά τον κλείνεις...

   ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ… Είναι ένα άχρηστο μέσο, ξεπερασμένο που δεν είναι απαραίτητο στους δημότες. Θα πάρουν τις αποζημιώσεις τους αλλά μετά που θα βρουν εργοδότη να τους δώσει δουλειά;;; Θα πηγαίνουν στον καινούργιο εργοδότη τους παρέα με δικηγόρο;;; Και κατάλαβε ότι ο Δήμος έχει ανάγκη από σωστή νομική υποστήριξη και όχι ευκαιριακούς χασοδ… ες.

   • Τον σταθμό δεν μπορεί να τον κλείσει γιατί θα χάσει την συχνότητα και θα είναι έγκλημα για το νησί . Να τον συνεχίσει πάλι δεν μπορεί γιατί πρέπει να φέρει πίσω όλους τους εργαζόμενους και δεν τον συμφέρει γιατί δεν θα έχει τονα έλεγχο του μέσου, και αυτό είναι το πρόβλημα του και όχι το οικονομικό. Η μαγκιά. κάνω ότι γουστάρω . δεν του έκατσε και τώρα η……που ήθελε να διώξει του έμεινε αμανάτι.

  • Αφήσετε αυτούς τους αργόσχολους τεμπέληδες να πουλάνε πολίτική και απολαύστε Τσιτσάνη και Σωτηρίου Μπέλου .

   Οι κωλοτούμπες της πολιτικής σαν τον #Γιαννάκη# μας μαυρίζουν την ζωή , οι αθάνατοι τραγουδοποιοί μας προσφέρουν χαρά, γλέντι και χαρά. https://www.youtube.com/watch?v=NCcTdvgy5V4

 3. Ετοιμάζονται για το κοπή το πίτα στον ΔΗΡΑΣ. Το μαχαίρι η ....και την σπάτουλα η ....

  Όλα τα εξαρτήματα της παράταξης του Κυρίτση στο ξεκατίνιασμα του σταθμού…

 4. βρε κυριτση τι ειναι τουτα παλι;απο το κακο στο χειροτερο πας.ΟΛΟ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΝΕΙΣ………ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ,,,,,,

 5. γιαννη αν παραιτηθουν θα κοπουν οι απευθειας αναθεσεις,η υποθεση είναι κρατα με να σε κρατω-ταιζω…

 6. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ?ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,,,,,,,

 7. Το παραδακι τέλος γιατί τώρα οι κυριτσομαιμουδιαρηδες βλέπουν αλλού παραδακι! Σιχαμενοι και ελεεινοι .

 8. ….Aς ελαττωθουν οι δαπανες για τον δηρας!
  κανενας δεν τον παρακολουθει…
  ολοι πληρωνουν συνδρομητικη τηλεοραση

 9. O ΖΕΡΒΟΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ.

  • ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΗ ΕΠΙΘΥΜΟΎΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ Ο ΔΗΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΚΔΟΥΛΕΥΑΝ » ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ , ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ

 10. Ναι σαν τον άλλο που πήρε το Ακταιον και ακόμα δεν έκανε τίποτα, και ούτε πρόκειται να κάνει γιατι

 11. ΣΥΡΙΖΑ.Νέο σοκ για τους συνταξιούχους: Χάνουν μέχρι και τρεις συντάξεις το 2019

  Ένα πραγματικό σοκ αναμένει τους συνταξιούχους το 2019, καθώς έως και τρεις συντάξεις θα χάσουν το επόμενο έτος, λόγω των περικοπών που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές, σύμφωνα με το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ).Το δίκτυο χαρακτηρίζει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης της χώρας άδικο και εν πολλοίς «ληστρικό», διότι με το νέο σύστημα υπολογισμού των συντάξεων οι εισφορές που καταβάλλονται θα είναι υψηλότερες από τις τελικές συντάξεις.Στην ανακοίνωση του ΕΝΔΙΣΥ επισημαίνεται ότι το 2019 οι συνταξιούχοι θα χάσουν έως τρεις συντάξεις, γεγονός που προκύπτει από την μείωση κατά 18% της προσωπικής διαφοράς τόσο των κυρίων όσο και των επικουρικών συντάξεων, την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων (συζύγου και τέκνων) από όλες τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, καθώς και το «πάγωμα» των αυξήσεων σε όλες τις συντάξεις έως τον Δεκέμβριο του 2021.Για πολλοστή φορά, δηλαδή, επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο το γεγονός ότι οι συντάξεις, από ηθική και υλική επιβράβευση και υποστήριξη των εργασιακών κόπων μιας ζωής, έχουν μετατραπεί σε φιλοδώρημα, το οποίο μειώνεται συνεχώς.

 12. Τα αλβανικά σχολικά βιβλία συνεχίζουν να παρουσιάζουν ως «κατεχόμενα» κομμάτια της Ηπείρου και της Μακεδονίας

  Σε αντίθεση με τα εγχώρια σχολικά βιβλία που σε συστηματική βάση καλλιεργούν τον εθνομηδενισμό, τα αλβανικά σχολικά βιβλία επιδίδονται σε επεκτατικά ανθελληνικά κηρύγματα. Στα σχολικά εγχειρίδια Γεωγραφίας της ένατης και δωδέκατης τάξης του αλβανικού σχολείου, που αντιστοιχούν στις δικές μας τρίτη γυμνασίου και τρίτη λυκείου, συνεχίζεται η παρουσίαση ως «αλβανικών εδαφών» περιοχών, όπως η Κόνιτσα, η Καστοριά, η Πρέβεζα, η Άρτα και η Ηγουμενίτσα.Κατά τραγική ειρωνεία, τα συγκεκριμένα σχολικά βιβλία με το ατεκμηρίωτο ιστορικά, γεωγραφικά και πολιτικά περιεχόμενο τα διδάσκονται όχι μόνον οι Αλβανοί μαθητές, αλλά και αυτοί των Ελληνικών (!) μειονοτικών σχολείων που λειτουργούν στην Αλβανία και ακολουθούν το πρόγραμμα σπουδών που εγκρίνει το αλβανικό υπουργείο Παιδείας. Επίσης, κατά τρόπο ανιστόρητο καλλιεργείται στους μαθητές των αλβανικών σχολείων η αντίληψη ότι τα εδάφη της περιοχής της Ηπείρου, όπως η Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα, η Πρέβεζα, δεν είναι Ελληνικά, αλλά προϊόν υφαρπαγής.

 13. Έτσι, πρεσβεία στην… Σιγκαπούρη άνοιξε ο Κοτζιάς, με το ενοίκιο να ανέρχεται σε 122.684 ευρώ για οχτώ μήνες! Την πρεσβεία αναλαμβάνει η πρώην Γενική Διευθύντρια Διοικητικού του υπουργείου, Κωνσταντίνα Κολιού, η οποία μέχρι τώρα έπαιρνε περί τα 2.500 ευρώ (ψιλοπράματα…) και τώρα θα παίρνει –κρατηθείτε!- 12.500 ευρώ το μήνα!Πρόκειται για μισθό διπλάσιο απ’ αυτόν που παίρνουν οι πρεσβευτές στο Λονδίνο, στην Άγκυρα και στο Βερολίνο!Επιπροσθέτως, με απόφαση της Διεύθυνσης Οικονομικής Διοίκησης του υπουργείου Εξωτερικών εγκρίθηκε κονδύλι ύψους 23.004,83 ευρώ που αφορά στη μεταφορά της οικοσκευής και στα έξοδα εγκατάστασης της εν λόγω κυρίας στη Σιγκαπούρη.Καταλάβατε «κοροϊδάκια» φορολογούμενοι; Εσείς «κοροϊδάκια» άνεργοι;

 14. ΕΧΟΥΝ ΑΛΙΣΤΡΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Είναι βαρύς ο πόνος των συντρόφων, μετά από την φοβερή επιτυχία του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία μας (και τα «μπόνους» που έχασαν, λόγω της πλήρους αδυναμίας τους να την αποτρέψουν…) και ξεσπάνε κατά πάντων!Έτσι, σε μια αλλόφρονα πορεία που πραγματοποίησαν στην Θεσσαλονίκη τα λυσσασμένα σκυλιά του καθεστώτος, μετέτρεψαν το κέντρο της πόλης σε πεδίο μάχης, επιτιθέμενοι με ότι εύρισκαν κατά των αστυνομικών (των ίδιων που τους έσωσαν την προηγουμένη από τη λαϊκή οργή…) και προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε μαγαζιά, αυτοκίνητα, κοινόχρηστους χώρους και κάδους απορριμμάτων.
  Κομμούνια, αποχαιρετήστε το πεζοδρόμιο που χάσατε! Δεν τρομάζετε πλέον κανέναν! https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=8J2F8c3I2vo

 15. ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ 800.000 ΕΛΛΗΝΕΣ!

  Χωρίς πολλά πιπέρια, δείτε τι έδειχναν τα κανάλια την ώρα που διεξαγόταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων –τουλάχιστον- 20 χρόνων, στην χώρα:

  ΕΡΤ1: Το αλάτι της Γης

  ΕΡΤ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ

  ΕΡΤ3: Κυριακή στο χωριό

  Mega: Κατά λάθος μπαμπάς

  ΑΝΤ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου

  Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια

  Star: Traction

  ΣΚΑΪ: 9 μήνες

  (ΥΓ): Λουκέτο τώρα, γι’ αυτούς που δεν σέβονται τη λαϊκή θέληση!

 16. απερχομενε αρκετα τυρανησες το νησι και τους δημοτες.ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ

  ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΑΡΚΕΤΑ

 17. Η κυβέρνηση «πονοκεφάλιασε» με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αλλά πιο πολύ τρέμει αυτό που θα γίνει στην Αθήνα

  Στις 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί αυτήν τη φορά στο Σύνταγμα στην Αθήνα και ήδη προκαλεί «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση και τρόμο στις πρεσβείες των ΗΠΑ και Γερμανίας που θέλουν διακαώς άμεση «λύση» στο Σκοπιανό αδιαφορώντας εάν αυτή θα είναι εθνικά ζημιογόνα για την Ελλάδα.http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/662615_i-kyvernisi-ponokefaliase-me-syllalitirio-tis-thessalonikis-alla

 18. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου,ακταιον, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 19. Να μάθουν να δουλεύουν και να πάρουν τα λεφτά τους.Οι Κώες και οι Κώοι δεν τους ξαναπληρώνουμε … Ζερβέ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..
  Να βάλουν τους κώους τους και τις .. να δουλέψουν.

 20. Αραχτός ξεαρακτος καμία απάντηση από τον Δήμαρχο για τίποτα παρά μόνο το γνωστό «δεν το συζητώ είμαι κάθετος ο κωαωος ΛΑΟΣ μίλησε με 66%, όχι στα χόρτα σποτ είμαστε τρίτος ή τέταρτος τουριστικός προορισμός, να κατεβάσει παντελόνι τι άλλο ;

 21. Καλά του τα λες Ζερβε. Έχουν κατουρησει βρακια με την ήττα τους για 2η φορά στο δικαστήριο. Τώρα φοβούνται τις προσωπικές αγωγές σε βάρος τους. Τρέμουν την εκδίκηση του δικιου των ανθρώπων που πέταξαν στο δρόμο με τα παιδιά τους να πεινανε. Πόνος και τρόμος μαζί για τους αντιχρηστους που κυβερνανε τη Κω

 22. πρέπει να απαντήσεις με ειλικρίνεια και με τόλμη το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στο χάλι δηρασ.
  Αλλιώς bye bye my darling!

 23. Ο πρωθυπουργός της χώρας ας γνωρίζει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, την ίδια την Ελληνική ιστορία στα Σκόπια στην συνάντησή του στο Νταβός και να επαναλάβει το τραγικό «mea culpa» του ΠΑΣΟΚ.Η οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με την λέξη Μακεδονία σε οποιαδήποτε γλώσσα στην ονομασία των Σκοπίων αποτελεί εθνική μειοδοσία και όποιος προχωρήσει σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους συμφωνία είναι υπόλογος έναντι του Έθνους και της Ιστορίας.
  Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
  Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

 24. Όταν ο Γιαννάκης καρφώνει τον Γιώργη είναι πανδαισία , Γιώργη όσο και να μειώνεις την αντιπολίτευση τόσο ποιο βαθειά χωνεσαι στο βούρκο που εσκαψες μόνος σου! Καλά κρασιά και λυπάμαι!

 25. Για να μάθουν και οι κυριτσομαιμουδιαρηδες τι σημαίνει ευθιξία.
  ευαισθησία κάποιου σε πειράγματα, σε πράγματα που τον θίγουν]
  ευθιξία: ο υπουργός δήλωσε παραίτηση για λόγους ευθιξίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.