ΒΙΝΤΕΟ: Κοινή δήλωση Γ. Κυρίτση-Γ. Χατζημάρκου για αποδοτική συνργασία με προοπτικές | Στο Δημ. Συμβούλιο Κω ο Περιφερειάρχης

6
753

ΘΕΜΑ : “Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου- Σημαντικές ανακοινώσεις στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.”

O Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά το κλίμα συνεννόησης και στενής συνεργασίας που μεταφράζεται έμπρακτα σε κοινές και πρωτοποριακές δράσεις και έργα.

Ο Δήμαρχος Κω και ο Περιφερειάρχης θα κάνουν αύριο, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κω, σημαντικές ανακοινώσεις για ένα μεγάλης σημασίας έργο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης ο Δήμος της Κω σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα εργαστεί για την ένταξη του Ασκληπιείου αλλά και της αϋλης κληρονομιάς του Ιπποκράτη στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΩ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ- ΠΟΛΥΩΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΜΕΡΑ- ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ/δηλώσεις -video

Εφ’ολης της ύλης συνέντευξη του Γιώργου Χατζημάρκου και για τα θέματα που αφορούν την Κω, στο Πρωινό με Έκφραση στην Καλλιόπη Δανελάκη στο ρ/φ ΕΚΦΡΑΣΗ:

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒRAND NAME ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΖΑΝΕΤΙΔΗΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Πηγή: dhras.gr/

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. προς το παρόν 20 πόντους νερό στη Γρηγορίου Ε΄ και στην παραλιακή λεωφόρο

  2. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    5. 2017-2018: δεν υπάρχει δίκη που προκάλεσε ο ίδιος και να μην έχασε!

    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον γρουσούζη που μπλέξαμε!

    • Εισαι αστειος .Επειδη πια δεν προκαλεις γελειο με αυτο που γραφεις συνεχεια θα σου θυμισω και κατι που ξεχνας.Δημαρχο τον βγαλαμε οχι κυβερνηση.Αν αυτος φταιει για το μεταναστευτηκο την οικονομικη κριση,το οτι η αεροπορικη εταιρια μειωσε απο παντου που δεν εχει πελατες,ακομα και σεισμολογο που δεν προβλεψε σεισμο,τι να πω απαραδεκτος ο δημαρχος.Αυτο που σου ξεφυγε για την καντεμια…αλλο αλαξε απο το 2015 και μετα.Πηραν την κυβερνηση οι Συριζανελ.Αυτοι ειναι η καταστροφη της χωρας…και του νησιου παραλληλα.Ξυμνα ,επειδη δεν εισαι αξιος να προσληφθεις βριζεις ?Τι εισαι πρωην συνεργατικης η πρωην της ΔΗΡΑ΅που τρωγατε τζαμπα αχρηστε?

  3. ανωνυμε βαλε το ονοματακι σου και θα σου πω εγω στο δικαστηριο ποιοι τρωγανε στον ΔΗΡΑΣ τσαμπα

    • Τελικά έχει δίκιο;Εσύ είσαι από τον πρώην ΔΗΡΑΣ που κάνεις τα σχόλια;Βέβαια με τόσα λέφτα που έχετε πάρει,υπάρχουν για δηκηγόρους και δικαστήρια.Μπράβο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ