Κρατηθείτε! Ο απολαυστικός ΚΑΖΑΜΙΑΣ του ΔΧ για το 2018!!! Δείτε τι μας περιμένει τη νέα χρονιά…

29
2660

Όταν ο ΔΧ έχει κέφια…

Δείτε πόσα φοβερά και τρομερά θα μας συμβούν το 2018

Ιανουάριος

Ξεσπά σάλος όταν Πακιστανός, από το hot spot, αν και ανάμεσα στο πλήθος, κατάφερε να βουτήξει και να πιάσει πρώτος το σταυρό στα Θεοφάνεια. «Καλά πώς έγινε αυτό; Και τώρα τι κάνουμε;» αναρωτήθηκαν άπαντες. «Θα βγει ο Πακιστανός στις γειτονιές με το σταυρό και θα μαζεύει δόξα και χρήμα; Και τι θα λέει ο κόσμος; Ότι τόσοι Έλληνες εκεί και τους κέρδισε ο Πακιστανός»; Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν κάποιοι ζήτησαν να αποκλειστεί ο Πακιστανός και να επαναληφθεί η διαδικασία με τη συμμετοχή μόνο Ελλήνων Χριστιανών προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Μυλωνά που τους κατηγόρησε για ρατσισμό. Τι γίνεται λοιπόν; Τα βλέμματα έπεσαν στην τοπική πολιτική ηγεσία. Ο Γ. Κυρίτσης έκανε ότι μιλούσε στο κινητό, η Ι. Ρούφα έψαχνε να συσκεφτεί με τον Φραγκούλη ενώ ο Ζερβός ήταν σπίτι με γρίπη. Ο Μητροπολίτης, μπροστά στην έκρυθμη κατάσταση, σήκωσε τα χέρια και κάλεσε τους πάντες να ηρεμήσουν. « Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ήταν θέλημα Θεού» είπε και όλοι οι πιστοί ησύχασαν.

Φεβρουάριος

«Ποιος να είναι άραγε»; Το ερώτημα αυτό κυριαρχεί σε όλες τις συζητήσεις της πόλης και γίνεται όλο και πιο έντονο. Για παραπάνω από ένα μήνα παραμένει άγνωστη η ταυτότητα του τυχερού που πρώτου λαχνού του λαχείου, που αγοράστηκε από το πρακτορείο του Πασανικολάκη. Το μυστήριο λύνεται όταν ο Η. Καματερός, αιφνιδιαστικά, ανακοινώνει ότι αποφάσισε να δώσει …κοινωνικό μέρισμα σε όλους τους πολίτες του νησιού, που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ ή έστω Καίσερλη! «Τι δουλειά έχει ο Καίσερλης ρε Ηλία;», ρωτήθηκε «με το Ζερβό δεν είχες κατέβει υποψήφιος»; «Το μέρισμα αφορά τις επόμενες εκλογές, όχι τις προηγούμενες» ήταν η απάντηση του Ηλία. Για το λαχείο αρκέστηκε να πει ότι ως κομμουνιστής είναι της άποψης ότι όλα τα αγαθά, εκτός από τις βάρκες, θα πρέπει να μοιράζονται. «Τι δουλειά έχουν οι βάρκες;» ακούστηκε. «Δεν γίνεται να έχω δύο βάρκες και να δώσω τη μία. Καλό θα είναι να πατάς σε δύο βάρκες. Στη μία βάρκα είναι το αντιμνημόνιο και στην άλλη το μνημόνιο. Στη μια η αριστερά και στην άλλη ο Καμένος, ξέρω τι σου λέω», είπε ο Ηλίας.

Μάρτιος

Ο Ζερβός, εκνευρισμένος από το χρησμό του Ηλία, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το μυστικό του όπλο. Κανείς δεν ήξερε ότι ο Γιάννης είχε αναπτύξει προνομιακές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τρόπο άγνωστο, η ποιητική συλλογή του Ζερβού με τον τίτλο «Σκίρτησα επειδή Αγάπησα» έπεσε στα χέρια του δαιμόνιου συμβούλου του Τσίπρα, Καρανίκα. Ο Καρανίκας γοητεύθηκε από τη συλλογή, συγκινήθηκε από τις αναφορές στη Σαλονίκη και θέλησε να γνωρίσει το Ζερβό. Στην πορεία του πρότεινε, αν ήθελε, να είναι αυτός στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας είχε, εν τω μεταξύ, προκηρύξει εκλογές για τον Σεπτέμβριο! «Αποφάσισε το εσύ και θα τα κανονίσω εγώ με τον Αλέξη», του έγραψε στο μέσετζερ. Ο Ζερβός καλεί σε συνάντηση τον Ηλία, του δείχνει τα μηνύματα και του λέει: «τα πράγματα είναι απλά. Η με στηρίζεις στις δημοτικές εκλογές ή παίρνω τη θέση σου στις εθνικές εκλογές. «Χμμμμμ» ήταν το σχόλιο του Κώστα μόλις έμαθε για το τελεσίγραφο.

Απρίλιος

Ο Κώστας Σκανδαλίδης ξέχασε ακόμα και τη …ζαριά που έφερε όταν άκουσε την τρομερή είδηση που εξηγούσε την αδιαφορία του δημάρχου για το ανακάτεμα της πολιτικής τράπουλας στο νησί. Ο Γιώργος Κυρίτσης αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις εκλογές με τη ΝΔ! «Που; Στην Α Αθήνας;», ρώτησε ο Κώστας δείχνοντας ότι τα είχε χαμένα. Μόλις συνήλθε, πήρε αμέσως τηλέφωνο τη Φώφη Γεννηματά που τον καθησύχασε λέγοντας ότι έχει έτοιμο το αντίβαρο που θα φέρει δεξιές ψήφους στο κόμμα, «οπότε θα είμαστε πάτσι». Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώνεται η υποψηφιότητα με το «Κίνημα Αλλαγής» του Α. Παυλίδη! Συγκινημένος ο Τέλης εξηγεί στους δημοσιογράφους ότι ήταν πάντα θαυμαστής της σοσιαλδημοκρατίας. Μάλιστα, προς απόδειξη, τους δείχνει φωτογραφία από κατ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον ιστορικό ηγέτη των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών Βίλλυ Μπράντ, στο Μόναχο, το …1975, κατά την οποία συζήτησαν θέματα αιχμής όπως η πορεία του Ψυχρού Πολέμου.

Μάιος

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, μόλις μαθαίνει ότι ο Καματερός θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ο Κυρίτσης ανατρέπει τα δεδομένα, μένοντας τελικά εκτός του ψηφοδελτίου της ΝΔ. Αμέσως προχωρά σε μια σειρά ριζοσπαστικών αλλαγών. Μεταφέρει όλες τις αρμοδιότητες στον εαυτό του και ανακοινώνει ότι σε τρεις μήνες οι πολίτες, με δημοψήφισμα, θα αποφάσιζαν τι θα τις κάνει. Το προφανές του αντισυνταγματικού, αντιδημοκρατικού της εξαγγελίας, προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. Η Ιωάννα Ρούφα πιστή στην αντιπολιτευτική της γραμμή έδωσε και άλλη διάσταση στο θέμα. Έκανε λόγο για μια ακόμα πρωτοφανή …απευθείας ανάθεση του Κυρίτση που ξεπερνά κάθε όριο αφού γίνεται προς τον εαυτό του! Ο Γιώργος Νικιτιάδης, ανακοινώνει θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στις εκλογές, το 2019. «Ναι αλλά ο Χατζημάρκος είναι μεγάλο όνομα» δέχθηκε την ερώτηση. «Μα τις λές; Σε σχέση με τον Χατζημάρκο είμαι μεγαλύτερο όνομα. Το δικό του επίθετο έχει τέσσερις συλλαβές και το δικό μου πέντε» επισήμανε ο κ. Νικιτιάδης

Ιούνιος

Αν και το νησί είναι γεμάτο από τουρίστες ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη και να μην σχολιαστεί η άφιξη δεκάδων Εσκιμώων. « Βρε πο πούρτανε όλοι αυτοί;» «Από την Αλάσκα! Τους έφερε ο Σηφάκης!» ήταν η απάντηση. Πολλοί σχολίασαν το πρόσφατο ταξίδι του αντιδημάρχου, υπεύθυνου για τον τουρισμό, στην παγωμένη Βόρεια Αμερική. Λίγοι όμως ήταν αυτοί που πρόσεξαν ότι κατά τις πτήσεις του, ο Ηλίας έριχνε στο έδαφος διαφημιστικά φυλλάδια της Κω, με ειδικές προσφορές, όπως δωμάτια με συνεχή θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς Κελσίου και δωρεάν σέρβις παγάκια όλο το εικοσιτετράωρο. Ο Γ. Κυρίτσης, που είδε με περίεργο μάτι τους νέους επισκέπτες, ακούστηκε να λέει στο Γερασκλή. « Έπλεξα με τους Ηλίες. Ο ένας μου φέρνει Πακιστανούς και ο άλλος Εσκιμώους. Έχε του νου σου μην προγραμματίσει, ο δικός μας, για του χρόνου κάνα ταξίδι στα Καρπάθια Όρη. Δε ξέρεις τι μπορεί να μας έλθει».

Ιούλιος

Με μια αστραπιαία κίνηση, εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία του με ένα ελεγκτή της …ΑΕΠΙ ο Ζαχαρίας καταφέρνει να κλείσει δύο μαγευτικές βραδιές με τον Στίνγκ στην παραλία του Μύλου. Στο άκουσμα της είδησης γίνεται χαμός! Σελέμπριτις από όλο το Αιγαίο με τα γιώτ τους αγκυροβολούν έξω από το Ατλαντίς, στη μαρίνα υπάρχει αδιαχώρητο, στους δρόμους της πόλης γίνεται παρέλαση. Την παραμονή της συναυλίας, εμβρόντητος ο Ζαχαρίας ακούει να του ανακοινώνεται ότι ο Μύλος σφραγίζεται για 15 μέρες, διότι υπήρχαν κάτι υπόλοιπα παραβάσεων από το 2016 και κάτι ψιλά από το 2017. « Εντάξει, κάθε χρόνο το κλείνετε το μαγαζί αλλά για φέτος τουλάχιστον, δεν μπορεί να γίνει δύο μέρες μετά; Δεν βλέπετε τι γίνεται έξω; Θα γίνουμε ρεζίλι!». Αδιέξοδο. Τελικά η λύση δόθηκε από τον ίδιο τον Τσίπρα που έμαθε αμέσως τα καθέκαστα διότι βρισκόταν σε γιώτ φίλου του, όπως κάθε χρόνο, που ήταν αγκυροβολημένο έξω από το Μύλο και περίμενε και αυτός τη συναυλία. «Πείτε τους να αφήσουν τις σαχλαμάρες μην τα πάρω και φτιάξω άλλα πέντε hot spot εδώ» φέρεται να είπε εκνευρισμένος ο πρωθυπουργός!

Αύγουστος

Απελπισία έχει πιάσει τους βουλευτές όλων των κομμάτων που μέσα στην τουριστική κίνηση αδυνατούν να κάνουν προεκλογική καμπάνια καθώς περνούν απαρατήρητοι. Σε πιο δύσκολη θέση είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές αν και ντέρμπι έχουν φαβορί και αν χάσουν μόνο ένας από τους τρεις θα περάσει το κατώφλι της Βουλής, ως βουλευτής. Απαρηγόρητος ο Σαντορινιός έλεγε στον Ηλία. «Μπήκα σε ένα μαγαζί και λέω Σαντορινιός και ξέρεις τι μου είπανε; «Περάστε, καλώς ήλθατε, πως πάει ο τουρισμός στη Σαντορίνη; Μιλάμε για μαύρη απελπισία σαν τη κηλίδα στο Σαρωνικό». Με μια κίνηση-έκπληξη η ΝΔ ταράζει τα νερά. Είχε προηγηθεί έντονο παρασκήνιο στο οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο η Μαίρη Τριανταφυλοπούλου. Τα κρασιά της έφτιαξαν την απαραίτητη ατμόσφαιρα στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στο οποίο είχε κλείσει το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με το νέο πρόσωπο των ψηφοδελτίων. Την Ντίνα Σβύνου. Λέγεται ότι υπάρχει και ένα ακόμα σκοτεινό παρασκήνιο. Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε για πρώτη φορά το όνομα της Ντίνας από τον ….Κυρίτση, όταν του γνωστοποίησε την απόφαση του να διεκδικήσει ξανά το δήμο της Κω. Η φήμη αυτή έδωσε τροφή σε πολλά σενάρια όσον αφορά το χάρτη των συνεργασιών στις τοπικές εκλογές.

Σεπτέμβριος

Προβληματισμένοι από τις εξελίξεις, η Ιωάννα Ρούφα και ο Γιάννης Ζερβός αποφασίσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βρουν τρόπους συνεργασίας. «Γιατί να μην το κάνετε όπως η Φώφη με το Σταύρο» τους λένε; Η Ιωάννα και ο Γιάννης αποφασίζουν να φτιάξουν σχήμα- ομπρέλα μιας νέας δημοτικής παράταξης που θα εκλέξει τον επικεφαλής με εκλογές. Στο κάλεσμα ανταποκρίνεται αμέσως ο …Θεοδόσης που δηλώνει υποψήφιος. Άλλη αντίδραση δεν υπήρξε. Οι εκλογές προγραμματίστηκαν για τον Φεβρουάριο του 2019.

Στις εθνικές εκλογές, η ΝΔ κατάφερε να νικήσει με 3 μονάδες διαφορά. Η Κως αποκτά δύο βουλευτές. Σβύνου από ΝΔ, και από τον ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός! Ο Ηλίας έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Κατάφερε να αυξήσει τις δυνάμεις του στη Ρόδο και να αντισταθμίσει τις χαμένες από τη Κω ψήφους με ψήφους από την ….Κάλυμνο, όπου σάρωσε! Η εκλογή του όμως προβλημάτισε τον Κώστα. Στην περίπτωση που δεν εκλεγόταν, τον είχε στη σκέψη του ως υποψήφιο δήμαρχο. Τώρα θα πρέπει να φτιάξει plan b.

Οκτώβριος

Παρά τα μέτρα περιφρούρησης ο Α. Βαβλάς καταφέρνει, άγνωστο πως, να εισέλθει σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ προς τιμήν αντιπροσωπείας του …Μαδούρο που φιλοξενούνταν στο νησί. Τα πνεύματα άναψαν όταν με μια αστραπιαία κίνηση ο Άγγελος πήρε το μικρόφωνο από το πάνελ και άρχισε μαζί τους έντονο διαπληκτισμό, τον οποίο κανένας δεν κατάλαβε καθώς γινόταν σε Βενεζουέλικη αργκό. Η υπόθεση πήρε διαστάσεις καθώς δύο αστυνομικοί, που είχαν εν τω μεταξύ κληθεί από τους διοργανωτές, συλλαμβάνουν το Βαβλά. Όμως, προς μεγάλη τους έκπληξη είναι αδύνατο να τον μεταφέρουν στο περιπολικό. Ο Άγγελος είχε φροντίσει να κάνει …live μετάδοση στο facebook και πλήθος κόσμου είχε σπεύσει για συμπαράσταση. Μπροστά στον κίνδυνο γενικευμένων επεισοδίων, μετά από ώρες, ο Βαβλάς αφήνεται ελεύθερος». Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και έφτασε μέχρι και την Κέρκυρα την οποία έχει αδελφοποιήσει με τη Κω, όπως με τη Νίκαια, το Κερατσίνι και τον Ασπρόπυργο, ο Β. Γεωργούλης. Ο Βασίλης μόλις συνελήφθη ο Άγγελος με μια οργισμένη ανακοίνωση στο facebook, δήλωσε ότι για συμπαράσταση θα κάνει πορεία από την Κέρκυρα μέχρι τη Κω. Ευτυχώς, τα νέα της απελευθέρωσης του Άγγελου τον πρόλαβαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Νοέμβριος

Στα μέσα του μήνα μια κλήρωση έγινε αφορμή μεγάλης κινητοποίησης και συζήτησης σε όλα τα στέκια της πόλης. Ο Ανταγόρας θα αντιμετώπιζε για το Κυπέλλου του Ερασιτεχνικού τον …Παναθηναϊκό που, το Μάιο, είχε υποβιβαστεί και χρεοκοπήσει. Οι Παναθηναϊκοί της πόλης μπροστά στο δίλλημα ποια ομάδα θα υποστηρίξουν, αποφασίζουν να μην πάνε στο γήπεδο. Μια πρόταση, μέσω skype, από το Τορόντο του Γ. Τσαντήλα να πάνε με ένα πανω που στη μια άκρη θα είχε το σήμα της πόλης, στην άλλη το τριφύλλι και στην μέση τη λέξη ΠαναθηναιΚώς, απορρίπτεται ως μεσοβέζικη. Ο αγώνας γίνεται σε θορυβώδες αλλά κόσμιο κλίμα και ο Ανταγόρας νικά με 1-0 με πέναλτι στο 92! Ο Παναθηναϊκός κάνει λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος από τη διαιτησία. Το βράδυ όλη η Κως είναι καλεσμένη σε ένα μεγάλο γλέντι στου ..Σφακιανάκη. Ο Νότης απογοητευμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής το γύρισε από τον εθνικισμό στον εθνικό τοπικισμό, εγκαταστάθηκε στο νησί και έφτιαξε ένα κέντρο στο οποίο τραγουδούσε μόνο παραδοσιακά της Κω και λαϊκά του Κουμπούρνου. Προς χάριν όμως της ιδιαίτερης βραδιάς ο Νότης αποφάσισε να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες με αποτέλεσμα το γλέντι να κρατήσει μέχρι το πρωί.

Δεκέμβριος

Σε μια προσπάθεια να κάνει άνοιγμα στην αντιπολίτευση ο Κυρίτσης προτείνει να αναλάβει τον ΔΗΡΑΣΚ ο … Χόνδρος! Ο Ζερβός, που λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί παρακολουθεί τη συνεδρίαση από την τηλεόραση, αιφνιδιάζεται. Στο κινητό του δέχεται βροχή μηνυμάτων: «βρε δε στα λέγαμε ότι αυτός είναι του Κυρίτση;» Η Ιωάννα, απορεί. «Χθες το βράδυ μιλήσαμε και δεν μου είπε τίποτα» λέει στον Γ. Θεοφιλίδη. Στο δημοσιογραφικό κόσμο τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Ο Κιάρης ανήσυχος για την τύχη του Καζαμία σχηματίζει τον αριθμό του Δημήτρη. Τον πετυχαίνει στη Νέα Σμύρνη σε ένα ιταλικό καφέ μαζί με τον Κανταρζή. «Δεν έχω ιδέα» του είπε. Η παρεξήγηση λύνεται όταν ο Κυρίτσης διευκρινίζει ότι εννοούσε τον Κώστα Χόνδρο της ΝΔ.

Τον ίδιο μήνα, στο πλαίσιο των καινοτόμων πρωτοβουλιών του, ο Κυρίτσης αποφασίζει αντί για παγοδρόμιο και παιδικές χαρές να στήσει τα Χριστούγεννα στην Πλατεία Ελευθερίας ένα εντυπωσιακό υπαίθριο καζίνο, με 7 μεγάλα τραπέζια με πράσινες τσόχες. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι όλοι οι, άνω των 18, πολίτες της Κω θα λάβουν για …κάβα από 150 ευρώ.! Η εξαγγελία προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. «Μα Καζίνο στο κέντρο της πόλης; Θα προκαλέσουμε!». Τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή. «Καζίνο θέλετε; Να το στήσετε σε μένα που έχω και το μαγαζί με το όνομα» ήταν η σωτήρια λύση του Δ. Αυγούλη.

Καλές Γιορτές! Καλή Χρονιά! Υγεία και ευημερία σε όλους μας!

29 ΣΧΟΛΙΑ

    • Άλλα κιάλλα, κρυάδες που σε κάνουν να τουρτουρίζεις και μπόλικη π@π@ρολογία χωρίς καμιά έξυπνη ατάκα....

      Πάντως μου έμειναν οι κρυάδες για την υποψηφιότητα του ΚΑΡΑΝΙΚΑ στο ψηφοδέλτιο του #Γιαννάκη# λες και δεν πέρασαν άλλα ψώνια από τον συνδυασμό της #ΔΙΕΣΗΣ# στις εκλογές που πέρασαν και ο μόνιμος πόνος του για την καρέκλα του ΔΗΡΑΣ που δεν κρύβεται….

        • Τι να του ζηλέψω βρε χαμένε; Τις επιτυχίες του ή ………..

  1. δημοσιογραφος ειναι αυτη μαζι με τον Χονδρο; να την στειλει στην Κω για ρεπορταζ!!!!!!!!!!!!!!

      • Εσύ ζουλιάρη πορπατάς και σουλατσάρεις με την παλιά σου σακαράκα;

        Ο Κάγκουρας πήρε πασπούνι, άλλαξε την παλιά καροτσαρία και μας μοστράρει νέας σοδειάς για να ζουλέψει η…. Μουσείο της Μαντάμ Τισώ που τραβάς φωτογραφίες με όποιον λάχει και γουστάρεις, από την Σουσού μέχρι την τσιτσολίνα.

    • Βρε γέλασες με τον Πακιστανό που έπιασε τον σταυρό;;; Πας καλά ή είσαι χ... Οχαρούμενος.

      Εγώ σκέφτηκα πως μπορεί να καταντήσει ένας δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ μέσα στην κρίση.

  2. ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ? ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 7.500+2.500 ΕΞΤΡΑ=10.000 ? Η

    ΕΥΡΟΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 20.000+5.000 ΕΞΤΡΑ=25.000 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ? ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

  3. Χαχαχα!!!! Είσαι καταπληκτικός!!! Μόνο εσύ θα μπορούσες να γράψεις κάτι τέτοιο…. Μπράβο Δημήτρη!!!! Καλή χρονιά και σε σένα…

  4. και για να μην υπάρξει παρεξήγηση για τον Πακιστανό που έπεσε τα Φώτα να πιάσει τον Σταυρό, βούτηξε ο ……… στα παγωμένα νερά της ξύλινης σκάλας και έπιασε δυο Σταυρούς.Ο δεύτερος ήταν ο δικός του. Και όλος ο κόσμος φώναξε ΘΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΆΛΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

  5. Να σαι καλά Δημήτρη και καλή χρονιά. Μας έκανες και γελάσαμε πολύ. Κορυφαίο η συνάντηση Παυλίδη – Βίλλυ Μπράντ.

  6. Χαχαχα χαχα!!!! Είσαι καταπληκτικός!!! Μόνο εσύ μπορείς να γράφεις με αυτόν τον τρόπο…. μπράβο Δημήτρη!!!Μην ακούς τίποτα….όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια……που λέει και το ρητό…έχεις χάρισμα στο γράψιμο..Νασαι καλά και καλές γιορτές…

  7. ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ!!!!!

  8. ο καλυτερος τροπος για να περασουν οι δημοσιογραφοι αυτα που θελουν στους ανυποψιαστους ειναι μεσα απο σεναρια και τωρα καζαμιες

  9. Ιδέα δεν έχετε ποιοί και πότε γράφουν σχόλια εδώ μέσα μόνο υποθέσεις, παρόλα αυτά αλήθειες ψεύδη και συκοφαντίες
    Αλλά γράφονται.

    Προσοχή το σκυλί δαγκώνει

  10. ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ… ΣΤΑΛΙΝΟΥΓΕΝΝΑ

    Ήταν το 1950, όταν οι προδότες κομμουνιστές που κυβερνούσαν την Ανατολική Γερμανία, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν επισήμως τα Χριστούγεννα με τα… σταλινούγεννα (Ο κακούργος γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου), ο δε Δεκέμβριος να καθιερωθεί ως μήνας της γερμανο-σοβιετικής… φιλίας.Στα πλαίσια αυτά, τα ΜΜΕ της Ανατολικής Γερμανίας, διδασκόταν το πέρασμα «σε ένα στάδιο εκσυγχρονισμού και αποτίναξης του θρησκευτικού σκοταδισμού», αφαιρέθηκε από τα σχολικά βιβλία κάθε αναφορά στην γέννηση του Χριστού, απαγορεύθηκε ο στολισμός χριστουγεννιάτικων δέντρων, ενώ στα καταστήματα δεν υπήρχαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, φάτνες, Αι-Βασίληδες και άλλα σύμβολα των Χριστουγέννων.Τελικά, εκείνο που κατάφεραν οι ρουφιάνοι της Στάζι, ήταν να κάνουν μια… τρύπα στο νερό. Γιατί κατ’ αρχάς, ο κόσμος γιόρταζε τα Χριστούγεννα κρυφά και κατά δεύτερον, ο Στάλιν τους ψόφησε τρία χρόνια αργότερα και οι διάδοχοί του τον αποκαθήλωσαν από το πάνθεον του κομμουνισμού

    • Δεν ήρθε φέτος ο Στελάρας, δεν ξέρω για ποιο λόγο! Κάτι υποψιάζομαι αλλά δεν μπορώ να το γράψω εδώ, σε σχόλιο δηλαδή…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ