ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ανέλκυση Maria Star: Θέμα ωρών η ολοκλήρωσή της (Γίνεται σταδιακά η απάντληση υδάτων- Άδειασε και η δεξαμενή καυσίμων)

6
6861

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από drone

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις η ολοκλήρωση της ανέλκυσης του Maria Star στο λιμάνι της Κω καθώς μετά την παρέμβαση του γερανού αλλά και των δυτών με τα μπαλόνια το σκαρί σηκώθηκε κι έγινε κατορθωτή η απάντληση αφενός του καυσίμου που υπήρχε στη δεξαμενή (χωρίς την παραμικρή διαρροή) αλλά και των υδάτων που υπήρχαν στο σαλόνι του πλοίου.

Απομένει να ολοκληρωθεί σταδιακά η διαδικασία ώστε με την απάντληση υδάτων και τη βοήθεια των μπαλονιών να βγει το πλοίο πλήρως στην επιφάνεια. Κάτι που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα έχει επιτευχθεί μέχρι αύριο.

Οι φωτογραφίες από drone είναι από τον φίλο Μιχάλη Κοκαλάκη τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω dhras.gr:

6 ΣΧΟΛΙΑ

  • Επιτέλους, τα μπαλόνια για τα κρουαζιερόπλοια που αγόρασε το λιμενικό ταμείο στην προηγούμενη θητεία Κυρίτση ακούμπησαν θάλασσα...

   Οχτώ χρόνια παρατημένα στον προβλήτα τα μπαλόνια βρήκαν τρόπο να τα χρησιμοποιούν οι καπετάνιοι του γλυκού νερού…

 1. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΝΤΡΑ Κ ΜΑΣΑ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ Ο ΤΙ ΣΕΙΣ Ο ΤΙ ΟΙ ..ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 2. Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»! Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ WALL STREET!

  Είναι δουλάρες των Αμερικανών (πρώην «φονιάδων των λαών»…) και δεν το κρύβουν, τα αμερικανοκομμουνιστάκια του ΣΥΡΙΖΑ.Έτσι, ο Τσακαλώτος, που βρίσκεται στην Αμέρικα για επαφές με «επενδυτές», είχε την «τιμή» να χτυπήσει το καμπανάκι της λήξης στην «Μέκκα του καπιταλισμού» (στην Wall Street), στις 23:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας.
  Μάλιστα, μόλις εμφανίστηκε στην αίθουσα, δέχτηκε τις επευφημίες και τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων καπιταλιστών, ενώ οι γιγαντοοθόνες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης απεικόνιζαν μια ελληνική σημαία να κυματίζει.Κι εκτός από το καμπανάκι, ο -πανευτυχής!- Τσακαλώτος, χτύπησε με δύναμη και το σφυρί για τη λήξη της συνεδρίασης. Το… δρεπάνι, το ξέχασε στην Ελλάδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ