ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλη συμμετοχή τα εγκαίνια των Γραφείων της Πανδωδ/κής Έν. Δανειοληπτών στο Ζηπάρι | Β. Κρητικός: Έρχεται καταιγισμός ηλ. πλειστηριασμών – Περιουσίες σε ξένα χέρια

24
2874

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις μέρες μετά την έναρξη των ηλεκτρονικών πληστειριασμών εγκαινίασε σημειολογικά τα γραφεία της στο Ζηπάρι η Τοπική Ένωση Προστασίας Δανειοληπτών, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προστασίας Καταναλωτών – Δανειοληπτών παρουσία του Προέδρου της Ευάγγελου Κρητικού, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πολλών πολιτών.

Αρχικά τελέστηκε από τον π. Ιωάννη Κουτάντο ο Αγιασμός των νέων γραφείων (βρίσκονται λίγο πριν το Ζηπάρι, μετά το ΣΜ Βασιλόπουλος στην αριστερή πλευρά του δρόμου). Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι Δημ. Σύμβουλοι Γιάννης Κρητικός και Νίκος Μυλωνάς, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων του νησιού καθώς και αρκετοί πολίτες.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προστασίας Καταναλωτών – Δανειοληπτών Ευάγγελος Κρητικός αναφέρθηκε σε αυτά που έρχονται ειδικά στα μεγάλα τουριστικά νησιά όπως η Κως και η Ρόδος, όπου οι μικρομεσαίες ιδιοκτησίες θα περάσουν -μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών- σε ξένα χέρια και στον σημαντικό ρόλο και τη λειτουργία του γραφείου που σκοπό έχει μετά την έναρξη τον ηλεκτρονικών πλειστηριασμών «να δείξουμε ότι εμείς θα είμαστε εδώ, παρόντες στα Δωδ/σα στο πλευρό των πολιτών δίνοντας τη μάχη να κρατήσουμε τις πατρογονικές μας εστίες. Η Κως και η Ρόδος είναι στοχοποιημένα από τα διεθνή funds και τις εταιρείες ειδικού σκοπού. Δυστυχώς την επόμενη 5 ετία στα Δωδ/σα και όχι μόνο, ο χάρτης της ιδιωτικής περιουσίας θα αλλάξει δραματικά εις βάρος των αδυνάτων, των ανημπόρων και κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Εμείς λοιπόν με μία επιστημονική εμπειρία και μία δεξαμενή σκέψης σε πορεία και έργο δράσης εικοσαετές, μαζί με τους τοπικούς μας επιστημονικούς συνεργάτες και το επιστημονικό προσωπικό, την κ. Κορίνα Καπερώνη η οποία θα είναι η Διοικητή Υπεύθυνη του παραρτήματος της Ένωσης Δανειοληπτών θα είμαστε στο πλευρό των Δωδ/σιων πολιτών δικαστικά, εξωδικαστικά, δικαιοπολιτικά αλλά και ακτιβιστικά, όπου χρειαστεί. Τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δεν τους φοβόμαστε ξέρουμε πως να τους αντιμετωπίσουμε. Το θέμα είναι πως ο αριθμός τους θα είναι πολλές χιλιάδες και χρήζει μιας εθνικής αντιμετώπισης με τη βοήθεια όλων των πολιτικών δυνάμεων εντός και εκτός βουλής. Δυστυχώς το Ισπανικό μοντέλο έρχεται και στη χώρα μας. Τις σκηνές που βλέπαμε στους δέκτες των τηλεοράσεων με τις ειδικές δυνάμεις που τραβούσαν από τα πόδια τους άτυχους Ισπανούς δανειολήπτες που τους κάναν έξωση από τα σπίτια τους πολύ φοβόμαστε ότι θα τους δούμε και στη χώρα μας.Στόχος και σκοπός μας είναι να αποτρέψουμε αυτά τα δράματα. Ήδη στο Ηράκλειο σε τέσσερις μήνες από τώρα τον Μάρτιο του 2018 είναι προγραμματισμένος πλειστηριασμός πρώτης και κύριας κατοικίας 60τμ εμπορικής ή αντικειμενικής αξίας 20χιλ. ευρώ που βγαίνει στον πλειστηριασμό για οφειλή 2000 ευρώ…»

Αμέσως μετά παρατέθηκε μια μικρή δεξίωση σε όλους τους παρευρισκόμενους με ζωντανή μουσική στο παρακείμενο Κέντρο ΓΙΑΛΛΙΖΗΣ.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας πλαισιωμένος από τους επιστημονικούς και διοικητικούς συνεργάτες του μίλησε στους παριστάμενους για το σημαντικό ρόλο του τοπικού παραρτήματος σε όλα αυτά με τον καταιγισμός εξελίξεων με τις κατασχέσεις να παίρνουν σαρωτικό χαρακτήρα από 1/1/2018 με χιλιάδες δανειολήπτες να έρχονται αντιμέτωποι με το Αγγλοσαξωνικό δίκαιο των δανειστών.

24 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άλλος ένας λαϊκιστής που θα πουλά ελπίδα, ψέματα, δεν πληρώνω, ΚΑΝΈΝΑ ΣΠΊΤΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΊΤΗ...

  Και κάπου θα τον δούμε να παριστάνει τον πολιτικό. Ζήλεψε τον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ του ΣφΥΡΙΖΑ και σου λέει με την μέθοδο της ψευτιάς και της κωλοτούμπας μπορείς να ανέβεις ψηλά… Το τοπικό πεδίο εκπροσωπούν ο πάντα χ@… χαρούμενος ουδείς μωρότερος των ιατρών ο Γιαννάκης και ο αριστερός παντός καιρού και πολιτικής ευκαιρίας Νικολάκης που εξελίσσεται σε όπου γάμος και χαρά η παρδάλο πρώτη….

  • Στα τέσσερα ψήφισαν ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΜΕΡΚΕΛ… και ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος το γουργουλι ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ… Ο Καλύμνιος κατόπιν επιθυμίας του λαϊκιστής με τα δεκάδες σπίτια έρποντας τα ψήφισε πιστός στις μνημονιακές επιταγές. Τον ενδιαφέρει μόνο να εισπράττει τον μισθό του βουλευτή 8.500 Ευρώ …… Ο αργόσχολος σφουγγοκωλάριος του, κάτι θα βγει να τάξει πάλι μετά την νησιωτικότητα, το μεταφορικό ισοδύναμο και την ΥΓΕΙΑ… ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ του ΣφΥΡΙΖΑ που σφυράνε αδιάφορα στα προβλήματα του λαού, με την δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση= καθυστέρηση ΠΑΖΑΡΕΥΑΝ ΔΗΘΕΝ το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης!!! ΤΑΖΑΝΕ, ΤΑΖΑΝΕ, ΤΑΖΑΝΕ για σας κλέψουν την ψήφο σας!!! ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ και μας έχωσαν ΦΟΡΟΥΣ και μειώσεις ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ και αύξηση του ΦΠΑ . Η Μπαρουφακιάδα στο μεγαλείο της.

  • ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. Οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ που ψήφισαν ΣφΥΡΙΖΑ και το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πώς αισθάνονται για την κυβέρνηση;

   Ο ΣφΥΡΙΖΑ ξεγέλασε, τους δεν πληρώνω, τους αγανακτισμένους, τους ανέργους, τους νέους, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και τους δανειολήπτες. Με ΨΕΜΑΤΑ και σκληρή ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ μας ταΐζουν κάθε μέρα, αλλά μόνο μνημονιακά μέτρα ψηφίζουν οι σύντροφοι στα τέσσερα, κόβουν μισθούς και συντάξεις και ανεβάζουν το ΦΠΑ. Δεν είναι άξιοι να δώσουν λύση σε κανένα πρόβλημα. Ξεπουλάνε σε ξένα φαν τα κόκκινα δάνεια της πρώτης κατοικίας παρά τα όσο έταζαν. Τώρα όλοι αυτοί αφού ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΑΝΙΑ,ΤΡΕΝΑ,ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ τώρα ετοιμάζονται και για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ. Αριστεροί γιαλατζί του κ@λου με ιδεολογία κουκουρούκου…

 2. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!!ΤΡΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ

  ΑΝΑΠΤΥΞΗ.!!!!!

 3. Πουλάει το θέμα, παρόντες αρκετοί που πραγματικά δεν μπορούν να είναι συνεπείς, μπαταξίδες και ΨΉΦΟ ΚΥΝΗΓΟΊ...

  Και κοράκια…. που ψάχνουν για πελάτες που όμως δεν έχουν να πληρώσουν.

 4. Κάντε υπομονή, ο ΤΣΙΠρΑΣ λίγο πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη 2018 θα φτιάξει νόμο για τους τραπεζίτες.

  ΕΦΕΥΡΈΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΏΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΏΝ Η ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όλο κωλοτούμπες είναι αυτός ο δουλευταράς πρωθυπουργός ΑΛΈΞΗΣ με μηδέν ένσημα, δεν είχε δάνεια και υποχρεώσεις μια και κληρονόμησε πολλά από τον εργολάβο κάθε πολικής κατάστασης πατέρα του και δεν μπορεί να καταλάβει τι πάει να πει επιταγή απλήρωτη και πρώτη κατοικία στο σφυρί…

 5. «ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗ ΔΕΗ, ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ»!

  Το θυμάστε το παραπάνω σύνθημα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ; Το φωνάζατε κάποτε για τους άλλους, στην πλατεία… Ταχρίρ (επαναστατικό ψευδώνυμο της πλατείας Συντάγματος…) και γιόμιζε το στόμα σας. Τώρα, αφορά εσάς!Την επίτευξη συμφωνίας, λοιπόν, για τα ενεργειακά (λιγνιτικές μονάδες ΔΕΗ, αγορά φυσικού αερίου), ήτοι για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, ανακοίνωσε ο κομμουνιστής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταθάκης, μετά την ολοκλήρωση της «διαπραγμάτευσης» (έτσι το λένε τώρα…) με τους εκπροσώπους των «Θεσμών» (πρώην Τρόικα).Επειδή δε το γοργόν και χάριν έχει, σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η τελική συνάντηση των εκπροσώπων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των «Θεσμών», για να επιλυθούν οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες και να καθαρογραφεί το κείμενο της συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) .…Και φύγετε, τσογλάνια!https://ethnikismos.net/2017/12/02/%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85/

 6. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΨΕΚΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑΤΙ «ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»!

  Εκστασιασμένο από την… ανάπτυξη που έχει έρθει στην Ελλάδα στους καιρούς του «Αλέξη» και του δικού του, το «εθνικόφρων» παπαγαλάκι του –διορισμένου στο υπουργείο- κουμπάρου, πανηγυρίζει διότι «τα ελληνικά ακίνητα είναι «φιλέτο» για τους Τούρκους». Δείτε κάποιες λεπτομέρειες από την… τεράστια εθνική επιτυχία:
  «Όλο και περισσότεροι Τούρκοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα. Ρεπορτάζ του γερμανικού ραδιοσταθμού DLF από τη Ρόδο δείχνει ότι για πολλούς Τούρκους η Ελλάδα αποτελεί πλέον ασφαλές επενδυτικό λιμάνι.
  Το ενδιαφέρον των Τούρκων για ελληνικά ακίνητα είναι μεγάλο. Οι λόγοι ποικίλλουν και οφείλονται είτε στην πολιτική αστάθεια στην Τουρκία, είτε στις ανησυχίες για τη σταθερότητα της τουρκικής λίρας, είτε απλά στο γεγονός ότι η Ελλάδα αρέσει πολύ στους Τούρκους.https://ethnikismos.net/2017/12/02/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b7%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%86%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%88%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7/

 7. Στα τέσσερα ψήφισαν ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ… και ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος το γουργουλο-Υπ@θ@τΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ… Ο Καλύμνιος κατόπιν επιθυμίας του λαϊκιστής με τα δεκάδες σπίτια έρποντας τα ψήφισε πιστός στις μνημονιακές επιταγές. Τον ενδιαφέρει μόνο να εισπράττει τον μισθό του βουλευτή 8.500 Ευρώ για να ξεχρεώσει τις τράπεζες για τις αγορές του… Ο σφουγγοκωλάριος του, αργόσχολος δάσκαλος, κάτι θα βγει να τάξει πάλι μετά την νησιωτικότητα, το μεταφορικό ισοδύναμο και την ΥΓΕΙΑ… ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ του ΣφΥΡΙΖΑ που σφυράνε αδιάφορα στα προβλήματα του λαού, με την δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση= καθυστέρηση ΠΑΖΑΡΕΥΑΝ ΔΗΘΕΝ το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης!!! ΤΑΖΑΝΕ, ΤΑΖΑΝΕ, ΤΑΖΑΝΕ για σας κλέψουν την ψήφο σας!!! ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ και μας έχωσαν ΦΟΡΟΥΣ και μειώσεις ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ και αύξηση του ΦΠΑ . Η Μπαρουφακιάδα στο μεγαλείο της.

 8. Το «ΨΗΛΟ» παιδί ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ΨΗΦΙΣΕ στα τέσσερα ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ....

  Πρώτη κατοικία και δάνεια επιχειρήσεων ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ….Ο ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠρΑΣ της γιαλατζί αριστεράς-κουκουρούκου κυβέρνησης καταστρέφει τους άνεργους που δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνειο τους αλλά και τις επιχειρήσεις που η άδικη υπερφορολόγηση τις έχει ξετινάξει. Μια δεξιά κυβέρνηση τύπου Σαμαρά Βενιζέλου λιγότερα μέτρα θα μας φόρτωνε. Από την πολύ και σκληρή διαπραγμάτευση οι κουρασμένοι κυβερνώντες υπογράφουν ότι τους φέρει η ΜΕΡΚΕΛ.

 9. Κάπτεν Ηλία Καματερέ, ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, στο ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ 24%.

  Είπες ΝΑΙ στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ;;; Ψήφισες το ξεπούλημα των αεροδρομίων όταν σαν αντιπολίτευση το χαρακτηρίζατε ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΗΜΙΚΩΝ και προέτρεπες τον Γιαννάκη ΖΕΡΒΟ να κάνει κατάληψη του αεροδρομίου, βάλατε 24% ΦΠΑ στα ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ στα ιδιωτικά ΣΧΟΛΕΙΑ και τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ αριστεροί του κόλου. Παπαρολογείς περί ανέμων και υδάτων και κάθε τόσο όπως τώρα που θα καταργηθεί η μείωση του ΦΠΑ στα νησιά των σεισμών και του προσφυγικού θα πουλήσεις ΜΕΤΡΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

 10. ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. Οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ που ψήφισαν ΣφΥΡΙΖΑ και το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πώς αισθάνονται για την κυβέρνηση;

  Ο ΣφΥΡΙΖΑ ξεγέλασε, τους δεν πληρώνω, τους αγανακτισμένους, τους ανέργους, τους νέους, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και τους δανειολήπτες. Με ΨΕΜΑΤΑ και σκληρή ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ μας ταΐζουν κάθε μέρα, αλλά μόνο μνημονιακά μέτρα ψηφίζουν οι σύντροφοι στα τέσσερα, κόβουν μισθούς και συντάξεις και ανεβάζουν το ΦΠΑ. Δεν είναι άξιοι να δώσουν λύση σε κανένα πρόβλημα. Ξεπουλάνε σε ξένα φαν τα κόκκινα δάνεια της πρώτης κατοικίας παρά τα όσο έταζαν. Τώρα όλοι αυτοί αφού ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΑΝΙΑ,ΤΡΕΝΑ,ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ τώρα ετοιμάζονται και για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ. Αριστεροί γιαλατζί του κ@λου με ιδεολογία κουκουρούκου…

 11. κάνουν μπίζνες με πικραμένους δανειολήπτες. Κάποιοι δεν πλήρωσαν ούτε για τα σκάφη που είχαν στη Μαρίνα… τώρα θα σωθούμε όλοι μαζί…………

 12. …..Oι συστηματικα κακοπληρωτες ας πληρωσουν με την περιουσια τους!
  Γιατι πρεπει να τους προστατεψουμε εμεις που πληρωναμε σαν μακακες 45 χρονια ??

 13. Ας προσέχαν!Οταν δανείζεσαι και βάζεις ενέχυρα για να πας ταξίδια,αμάξια,κινητά και λοιπά!Καλά να πάθουν και μακάρι να τους πάρουν και τα σώβρακα!

 14. Μυτιλήνη: Ο Δήμος απέκλεισε με αυτοκίνητα τα κοντέινερ για τους πρόσφυγες (φωτό)

  Η πλήρης έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Δήμου Λέσβου, η κινητοποίηση της περασμένης εβδομάδας και αυτή που πρόκειται να ακολουθήσει την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα, φαίνεται ότι δημιουργεί κλίμα έντασης.http://www.pronews.gr/koinonia/649929_mytilini-ntopioi-apekleisan-me-ta-aytokinita-toys-ta-konteiner-gia-toys-prosfyges

 15. Αργησα να πιασω το κολπο, Αλλα εσυ γιατι το εκμεταλλευτηκες,ε;

  Νταξ.
  Ο Τζωννυ Γουοκα βρηκε λογο προεκλογικης αποδειξης «ευτυχως που υπαρχω κι εγω λαε».
  Καλο ειναι να μιμουμαστε τη φυση, οχι ομως μονο τους κορακες και τις υαινες που ζουν απο ψοφιμια.
  Παρε το σουγια και σαν ετερος Ζορρο, διαγραψε τα χρεη, ολα σε ενα.
  Παταξηδες και αδικοπαθουντες στον ιδιο ντορβα.
  Κι οταν τελειωσεις γραψε «Χ». Ο Ζορρο εβαζε Ζ.
  Λεπτομερειες.

 16. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ,ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

 17. Χαίρομαι που ο κ.Κρητικός άνοιξε κατάστημα και στην πρωτεύουσα του νησιού μας. Του εύχομαι καλές δουλείες και σίγουρα θα τον προτιμήσω, αρκεί να κάνει πίστωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ