ΘΡΗΝΟΣ: Τραγικός επίλογος – Βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος Νίκος στην Κάλυμνο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι!

4
16658

Τραγικός επίλογος για τον 21χρονο φοιτητή Νίκο Χατζηπαύλου που τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Κυριακή ,19 Νοεμβρίου 2017, μεσημέρι. Βρέθηκε νεκρός, με σοβαρό τραύμα στο Κεφάλι, στην περιοχή Λαγκά Χώρας  Καλύμνου, πριν λίγο, σήμερα απόγευμα. Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

Λόγω των πολλών και σοβαρών χτυπημάτων ο τοπικός γιατρός δεν είναι βέβαιος ότι ο θάνατός του προήλθε από σφαίρα, όπως μεταδόθηκε από τις πρώτες πληροφορίες, εκτιμώντας ότι ίσως πρόκειται για μεγάλο τραύμα που προήλθε από βάναυσο χτύπημα. Όπως και να ‘χει, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία, ενώ φως στις άγνωστες λεπτομέρειες αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική εξέταση.

To περίεργο είναι ότι το πτώμα του άτυχου Νίκου βρέθηκε μόλις 200 μέτρα μακριά από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του κι ενώ Αστυνομία, ΕΜΑΚ, Πυροσβέστες, Διασώστες, εθελοντές κλπ είχαν χτενίσει την περιοχή… γεγονός που δημιουργεί υποψίες ότι κάποιος/κάποιοι το μετέφεραν και το άφησαν εκεί (το πτώμα εντόπισε ένας 14χρονος Καλύμνιος κοντά σε στάνη).

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δολοφονία. Πληρόφοριες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο Χατζηπαύλου φέρει τραύμα στο κεφάλι πιθανόν από πυροβόλο όπλο…

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το σημείο που εντοπίστηκε είναι «στέκι» παραβατικών ατόμων.

Η Γραμμή Ζωής Silver Alert επιβεβαίωσε μέσω facebook τη θλιβερή είδηση…

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι έμποροι; μαστουρωμένοι ληστές; έφαγαν ένα άξιο παιδί φοιτητή του Πολυτεχνείου. Ληστεία; Παράνομη διακίνηση;

    Τους έπιασε σε στιγμές συναλλαγής και έπρεπε να εξαφανιστεί ο μάρτυρας;;; Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ένα νησί με καθόλου παραβατικότητα και εγκληματικότητα έχει γεμίσει έμπορους ναρκωτικά και ναρκομανείς από την εποχή που ένα διαπλεκόμενο με παραραβατικούς αστέρι…… Λίγα λέμε, πολλά καταλαβαίνουν όσοι τον έζησαν από κοντά ……….

  2. Επιδης εγω ειμαι απο καλυμνο και ξερω τι εγινε ολοι ειναι στο ιντερνρτ και ψαχνουν πληροφοριες

  3. Επιτέλους ας ανοίξουν τα στόματα. Πόσοι πια πιτσιρικάδες πρέπει να φύγουν ? Μια σταλια νησί γεμάτο χασίς και υποψήφια θύματα του. Οι καλυμνιοι είναι τοπικιστες και δεν γουστάρουν κακό για τον τόπο τους. Αυτό πως το ανέχοντε ? Μιλήστε επιτέλους εκεί που πρέπει και καθαρίστε το νησί από αυτούς που παρασύρουν τα παιδιά σας στον θάνατο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ