Ο Δήμος Κω στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

7
5608

ΘΕΜΑ : “Ο Δήμος Κω στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.”

Μετά από εντολή του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κω κ. Βάσω Πη επικοινώνησε με τη Δήμαρχο Μάνδρας κ. Κριεκούκη όχι μόνο για να εκφράσει τη συμπαράσταση όλης της Κω στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες από την θεομηνία αλλά και για να την ενημερώσει για την πρόθεση του Δήμου Κω να παράσχει έμπρακτη στήριξη και βοήθεια.

Ήδη στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κω ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας με ρούχα, κουβέρτες και άλλα είδη για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής.

Είδη ρουχισμού και άλλα, που μπορούν να προσφέρουν και πολίτες, δέχεται η Κοινωφελής Επιχείρηση από την Δευτέρα 20/11/2017 στις 8 το πρωί, στην Αλεξάντερ Φάσιον (τράπεζα ρούχων).

Η πρώτη αποστολή θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες και το υλικό θα παραδοθεί στο Δήμο Μάνδρας που θα αναλάβει τη διάθεσή του σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η ανθρώπινη Κως είναι εδώ.

Η Κως της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς, στέλνει ένα και μόνο μήνυμα : κανείς να μη νιώσει μόνος και αβοήθητος.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑΡΙΦΑΣ. Θα στείλει τα κουτιά που έχουν περισσέψει από την βοήθεια που μας έστειλαν για τον σεισμό και δεν τα μοιράσε.

    Ίσως τα συμπληρώσει με δίπλες μειωμένες και μπακλαβά Αντιμάχειας…

    • Σόβρακα ταρίφα δεν θα έχουν τα κουτιά, τα έδωσε στην φάρα σας όλα ο Γιωργάκης ...

      Φυσικά θα πάρουν και οι ταλαίπωροι της ΜΑΝΤΡΑΣ στα χαρτιά εκατομμύρια για να γίνουν άμεσα μετά τους 21 πνιγμένους όλα τα έργα που δεν έφτιαξε η Δουρίτσα. Σκέπτονται μάλιστα το ρέμα στην οδό Κοροπούλη που τον έκλεισαν κάποιοι φωστήρες να το χρησιμοποιούν για την επέκταση του μετρό που θα τους τάξουν.. ΝΈΟ ΛΙΜΑΝΙ εμείς, ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ από την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…

  2. Στα κρυφά από τους οργισμένους πλημμυροπαθείς η επίσκεψη ΤΣΙΠρΑ-ΔΟΥΡΟΥ, θα πάρουν ότι και εμείς μετά τον σεισμό, αρχ.. ... .

    Λόγια, ψέματα, λόγια, ψέματα, λόγια και αγγουράκια Καλαβρέζικα από χωρίς τσίπα λαϊκιστή ΤΣΙΠρΑ και την ΔΟΥΡΟΥ που πριν τις εκλογές ΕΤΑΖΕ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΆ έργα που θα κατασκεύαζε ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΈΣ ΣΥΝΟΙΚΊΕΣ, σε έξη μήνες. Πέρασαν 3 χρόνια και η έτοιμη μελέτη από τους προηγούμενους είναι ακόμα στο συρτάρι ενώ φρόντισε εκτελέσει πρώτα τα έργα στις περιοχές της πλουροκρατίας, Χαλάνδρι και Νέα Ερυθραία…

  3. 30.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!!!!!!!!!!!ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ