ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Απίστευτο ατύχημα: Σύγκρουση 3 οχημάτων (το ένα μπάγκι )με κατάληξη… το Ψητοπωλείο Πάχου (Από θαύμα γλίτωσε μια παρέα 7 ατόμων…)

8
11794

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κι άλλο ένα … απίστευτο ατύχημα με τρία οχήματα (ένα Audi, ένα μίνι βαν κι ένα μπάνγκι) σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην επαρχιακή οδό στο ύψος της διασταύρωσης προς Μαρμάρι (μπροστά από το ψητοπωλείο Πάχου).

Ειδικότερα, το μπάνγκι στο οποίο επέβαινε οικογένεια τουριστών (το αντρόγυνο και δύο μικρά παιδιά 7 και 3 ετών) ερχόμενο από Αντιμάχεια επιχείρησε να στρίψει αριστερά προς Μαρμάρι. Εκείνη την ώρα από την αντίθετη κατεύθυνση (από Κω προς χωριά) ανέβαινε το μπλε Audi, ενώ το μίνι βαν ανέμενε να στρίψει από Μαρμάρι αριστερά στον επαρχιακό (προς τη λίμνη).

Το μπάνγκι που έστριβε αριστερά συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με το Audi, το οποίο στην προσπάθειά του να το αποφύγει χτύπησε δεξιά στο σταματημένο μίνι βαν και στην συνέχεια κατέληξε επάνω στην τσιμεντένια περίφραξη του ψητοπωλείου Πάχου (πέρασε ξυστά από ένα τραπέζι στο οποίο κάθονταν εκείνη την ώρα 7 άνθρωποι…)

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε -ευτυχώς ελαφρά- μόνο το μικρό παιδί της οικογένειας των τουριστών το οποίο ελλείψει βάρδιας ΕΚΑΒ (όσα και να γράφουμε τα κεντρικά του ΕΚΑΒ, το υπουργείο και όλοι οι ανευθυνουπεύθυνοι, στου κουφού την πόρτα…) διακομίσθηκε τελικά στο νοσοκομείο… με ταξί!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  • Αφού εμείς οι Κώοι αγρόν ηγοράσαμεν …μόνον τις μπάζες κοιτάμε ,
   σκέφτομαι στα σοβαρά να συντάξω μια ωραία επιστολή προς τους ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες, για να μάθουν σε τι κίνδυνο βάζουν τους πελάτες τους – τουρίστες που στέλνουν στο νησί του Ιπποκράτη το οποίο διαθέτει αυτές τις εξαιρετικές παροχές – δομές υγείας και άμεσης βοήθειας !!!!

 1. ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4368 ΦΕΚ Α 21/21-2-2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΕΚΑΒ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ……ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ!!!!! .ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΜΕΧΡΙ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ;;;;;

  • Το διάβασα και εγώ και όντως ισχύει αλλά Το αίτημα πρέπει να γίνει απο τα κεντρικα του ΕΚΑΒ στο οποίο ανήκουν διασώστες και ασθενοφόρα. Αμφιβάλλω βέβαια εάν το γνωρίζουν η εάν τους καίγεται καρφακι.

  • διοτι στην Κω η πυροσβεστικη μενει με 4 ατομα βαρδια,ρωτα ποσοι εφυγαν μεταθεση… οποτε σε τροχαιο με εγκωβισμο τι θα παρουν το πυροσβεστικο η το ασθενοφορο?

 2. Οι Μίκαελ Μποχαλομάχερ σε νέες περιπέτειες πάλι!!Νομίζουν οτι οδηγουν τρακτέρ στα χωράφια τους οι σκοτώστρες!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ