«ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ»: Βλέπω με μεγάλη μου λύπη τη ζωή στην όμορφη Κω να υποβαθμίζεται συνεχώς (Pics)

13
2947
 

Άλλη μια ανάρτηση του συμπατριώτη μας σκηνοθέτη Δημήτρη Καλλούδη στο fb που «τσακίζει κόκκαλα» για χρόνια προβλήματα τα οποία έρχονται στην επικαιρότητα -δυστυχώς- μόνο στις προεκλογικές περιόδους για τις «επικοινωνιακές» περιοδείες των δημοτικών παρατάξεων…

 

Μακριά από την Κω και αποστασιοποιημένος, βλέπω με μεγάλη μου λύπη την ζωή στην όμορφη Κω να υποβαθμίζεται συνεχώς.

Και ως παράδειγμα φέρνω την κατα ευφημισμό » λαική αγορά», με τις ξεσκισμένες τέντες, τα βρόμικα νερά,τα ψάρια να «λιάζονται», να βρωμοκοπάει ο τόπος από το καθάρισμα των ψαριών και τα βρομόνερα που δεν διοχετεύονται πουθενά, χωρίς τις κατάλληλες υποδομές. Τους ερειπωμένους πάγκους γιατί είναι άθλιες οι συνθήκες, ακόμα και για μια σύντομη επίσκεψη.

Και η απορία μου είναι: που είναι οι συνθήκες υγειηνής; που βρίσκεται ο αστίατρος; που είναι ο ΔΗΜΟΣ; που είναι ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο; Τι να υποθέσω, τι να εικάσω; Κάποια διαπλοκή εξ’ ου και η σιωπή και, η αδιαφορία; Εχει η ΚΩΣ Δήμαρχο ή δεν έχει; ο Δημαρχος που δεν μπορεί να κουμαντάρει την Πόλη του, είναι Απόβλητος και ανύπαρκτος και οφείλει να διευκολύνει την Πόλη με την παραίτηση του.
Που να βρώ λόγια να γράψω για τις μυρωδιές που αναβλύζουν σε όλο το λιμάνι από τα αποβλητα που εκβάλλουν και, εκείνες οι οσμές από την γέφυρα, ως το ξενοδοχείο Δήμητρα. Απορίας άξιο ειναι, ότι δεν διαμαρτύρονται τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται στην Βασιλέως Γεωργιίου όπου ζέχνει το σύμπαν.
Δύσμοιρη ΚΩ κανείς δεν σ’ αγαπάει, απλά ασελγούν πάνω στην ομορφιά σου οι αχρείοι, οι επιλήσμονες οι άβουλοι.

Φωτογραφία του Dimitris Kalloudis.
Φωτογραφία του Dimitris Kalloudis.
Φωτογραφία του Dimitris Kalloudis.
Φωτογραφία του Dimitris Kalloudis.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τι την μετράτε?Υπάρχει μονάδα μέτρησης δυσοσμίας?Πάντως κάτω από ορισμένες καιρικές συνθήκες,υπάρχουν και άλλα μέρη με τεράστιο πρόβλημα,όπως ο Φάρος στη Λάμπη και όλη η ευθεία….

    • η λαικη μας πειραξε.ο κοσμος πρεπει να ξεσηκωθει εναντια σε αυτη την αχρηστη δημοτικη αρχη.αβουλοι ολοι στον δημο.χαραμοφαηδες.

  2. Ετσι, ετσι. Δεν θα έπρεπε να έχουμε εκεί μια μεγάλη σκεπαστή λαχαναγορά; Αλλά που… τι λέω…

    • υπαρχει λαικη σκεπαστη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ… Αλλα η ΑΙΓΛΗ ενοχλεί τον Κυριτση.Φανταζεστε τι κοσμο θα εφερνε το κτηριο της δημοτικης αγορας αν αντι για τουριστικο ηταν μια ΛΑΙΚΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ?

  3. Επι τέλους κάποιος που τα λέει…… Και τόσα άλλα ΠΟΛΛΑ.Π.Χ μια τουαλέτα στα θερμά για χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά τα τελευταία 10 χρόνια είναι τόσο δυσκολο

  4. εργα δημαρχου.τρενακια ,αγαλματα,κλιματιστικα,απευθειας αναθεσεις.

    γυφτικο τσαντιρ μαχαλα το νησι.

  5. Αν υπηρχε υγειονομειο……1ον δεν θα αφηνε τον καθενα να πουλαει τα ψαρια μεσα απο το αυτοκίνητο ( χωρις ψυγειο ) και να πεταει τα ψαρονερα στον δρομο.
    2ον δεν θα αφηνε τον καθε μαναβη να πουλαει και οτι περισευει να τα πεταει πισω απο την σιδηροκατασκευη.
    3ον δεν θα αφηνε τον καθε τυχοντα να να φτιαχνει παραγκες και να τις εχει παρατημενες εκει.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 60.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ RYANAIR!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  7. κυριτση βγαλε δελτιο τυπου για τις 700.000 χιλιαδες μελετες του δλτ.να γελασει και το

    παρδαλο κατσικι.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΛΤ? 700.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΕΥΡΩ!!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΥ?
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ