ΘΡΗΝΟΣ στην Κω: «Έφυγε» σε ηλικία 49 ετών η Ελένη Τσάμπαλα –Περρή (Συγκλονιστικά μηνύματα στο fb) Αύριο Πέμπτη 2μμ το «τελευταίο αντίο» στον Αγ. Παύλο Κω

17
24568

Απίστευτα πραγματικά όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Κω. Καθημερινά χάνονται τόσο άδικα και τόσο πρόωρα όλο νέοι άνθρωποι.

Σήμερα έχασε τη μάχη έπειτα από απρόσμενο οξύ παθολογικό επεισόδιο τις τελευταίες ημέρες (νοσηλευόταν στην εντατική σε νοσοκομείο στην Αθήνα) η επί πολλά χρόνια υπάλληλος στον ΟΑΕΕ Κω, Ελένη Τσάμπαλα -Περρή, μητέρα δυο παιδιών σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ενα μεγάλο γιατί και απέραντη θλίψη…

Κουράγιο και δύναμη στο σύζυγο, τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

Το τελευταίο αντίο θα είναι αύριο Πέμπτη στις 2μμ στον Ι.Ν. του Αγ. Παύλου Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ιερού ναού από τις 12μμ).

Τα μηνύματα στο fb ραγίζουν καρδιές:

Τι θαρρος έχεις Ουρανε να σκύβεις και να παίρνεις νέες μάνες ?Που δεν έχουν προλάβει καλά καλά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ?τι δύναμη έχει αυτό το χώμα να πάρει μέσα του ακόμα έναν άγγελο ?Δε μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες Ελένη μας .Πόση δύναμη θα χρειαστείς αγαπημένε όλων φίλε μου Gianni…,Πρέπει να αντέξεις να είσαι βράχος δίπλα στα πλάσματα που δημιουργήσατε και εκείνη από εκεί ψηλά θα σας προστατεύει….

Φωτογραφία της Eirhnh Skaleri Papapostoloy.
 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελένη μου καλό παράδεισο.
    Δεν υπάρχουν λόγια. Να είσαι καλά εκεί ψηλά, και να μας προσέχεις όλους. Γιάννη κουράγιο για τα παιδάκια σας. Ελένη είσαι το τρίτο φιλαράκι που χάνω σε ένα μήνα. Πραγματικά δεν…….

  2. Καλο παραδεισο Κοπελια.συληπητηρια στην οικογενεια και στον Γιαννη.
    Ηταν η καλυτερη υπαλληλος στην δουλεια της.
    Κριμα.

  3. Καλό ταξίδι,με όλο το σεβασμό όμως κάθε μέρα που ανοίγουμε μία ιντερνετική τοπική σελίδα .

    και 2-3 απώλειες,απ την ανίατη,τι συμβαίνει στο νησί ?υπάρχει κάτι που δεν δημοσιεύεται?Έχει το όλο θέμα με τις καθημερινές σχεδόν πια απώλειες,κάποια ‘παράπλευρη πτυχή’..?

  4. ΔΑΚΡΥΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ.

  5. ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,,,,ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ,,,,,ΛΥΠΑΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ,ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ,,,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ,,,,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΕΙΣ,,,,,

  6. Είναι πραγματικά πολύ τραγικό αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο νησί μας,το γεγονός οτι φεύγουν συνεχώς νέα άτομα απ’ την ζωή….. Μεγάλη θλίψη και προβληματισμός……Τι να πει κανείς σ’ αυτές τις οικογένειες που στερούνται για πάντα τους αγγέλους τους?Στα παιδιά που χάνουν τους γονείς τους τόσο νέους?Είναι ότι πιο σκληρό και οδυνηρο. Καλό παράδεισο κοπέλα μου….Θεέ μου δωσε δύναμη στην οικογένεια.

  7. ΚΡΙΜΑ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΩ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

  8. Τραγικό ρε παιδια μάνα με παιδιά τόσο μικρή να χάνεται τόσο άδικα κάθε εβδομάδα χάνονται τρεις τέσσερις πέντε άνθρωποι Συλλυπητήρια στους οικείους της και πολύ πολύ πολύ δύναμη στον άντρα της να είναι βράχος και θα είναι βράχος για τα παιδιά που έκαναν με την αδικοχαμένη αυτή νεαρή γυναίκα πολύ άδικο και πάρα πολύ λυπηρό δύναμη στους οικείους της και Συλλυπητήρια απίστευτο κάθε εβδομάδα χάνουμε άδικα τουλάχιστον τρεις ανθρώπους από το νησί μας τι γίνεται Δεν μπορώ να καταλάβω Καλό παράδεισο κορίτσι μου🌹🌹 🌹💐💐💐💧💧💧

  9. Κρίμα πολύ κρίμα τοσο ήρεμος άνθρωπος που ήταν γιατί θεέ μου γιατί να στερηθούν τα παιδιά της την μάνα τους τόσο μικρά?

  10. Τραγικό,οδυνηρο,απιστευτο. Νοιωθω απέραντο πόνο.Γιατι συμβαίνει ολο αυτο στο νησι μας τελευταια??? Ειναι τυχαιο?? Μηπως φταιει κατι που εμεις ολοι δεν ξερουμε???? Ας το εξετασει καποιος ΕΙΔΙΚΟΣ,ας βγει κάποιος να πει κατι….

  11. αλλη μια συμμαθητρια μας στην γειτονια των αγγελων .Καλο σου ταξιδι Ελενη καλο παραδεισο συλλυπητηρια Γιαννη να εισαι βραχος για τα παιδια σας

  12. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ,ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.

  13. Ελένη μου καλό παραδεισο! Ήσουν πάντα ένας άγγελος ένας Ανθρωπος με το Α κεφαλαίο με τόση αγάπη τόση ευγένεια καλοσύνη που σπανίζει πια. Γιάννη μου λυπαμαι παρά πολύ να σαι βράχος για τα παληκάρια σου.Ξερω πόσο δύσκολο είναι μιας κ όλοι ξέραμε ότι ο ένας ήταν κομμάτι του άλλου!Θα σας προσέχει από εκεί ψηλά! Πάντα έβρισκε τον τρόπο εκείνη!

  14. ΓΝΟΡΙΖΕ Ι ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ Κ ΕΩΚΑΙΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙ Α ΤΟΥΣ?ΘΑ ΘΡΗΝΙΣΟΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ