ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Για τελευταία φορά ζητάμε από την κυβέρνηση να σταματήσει η μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Κω (44 από Ρέθυμνο)

34
1709

ΔΗΜΟΣ ΚΩ : ‘’ Για τελευταία φορά ζητάμε από την κυβέρνηση να σταματήσει η μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Κω.’’

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Για τελευταία φορά, αν και οι λέξεις έχουν χάσει πλέον τη σημασία τους, ζητάμε από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να σταματήσουν τις μεταφορές παράνομων μεταναστών και προσφύγων από άλλες περιοχές της χώρας στην Κω.

Προειδοποιούμε ότι δημιουργούνται οριακές καταστάσεις και θα έχουν την πλήρη ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί.

Η πρακτική αυτή ξεκίνησε από τις αρχές του 2017 και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Κω, ότι δεν θα επιβάρυναν ακόμα περισσότερο το νησί και θα σταματούσαν τις μεταφορές, η απαράδεκτη αυτή κατάσταση όχι μόνο συνεχίζεται αλλά διαιωνίζεται.

Παράνομοι μετανάστες από την Ανάφη αντί να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα μεταφέρθηκαν στην Κω. Τώρα άρχισαν να γίνονται και μεταφορές στην Κω από την Κρήτη.

Υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας που έχουν μείνει στο απυρόβλητο και εκτός της διαχείρισης του μεταναστευτικού, αντί να υπάρχει αναλογική κατανομή.

Η Κως όμως δεν είναι χώρος εγκλωβισμού ανθρώπων για να έχουν κάποιοι άλλοι την ησυχία τους. Είναι τουριστικός προορισμός.

Η αλήθεια είναι ότι αν προχωρούσαν με το ρυθμό που πρέπει οι επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών στην Τουρκία και αν δεν γίνονταν μεταφορές παράνομων μεταναστών και προσφύγων από άλλες περιοχές της χώρας στην Κω, το hot spot στην Κω δεν θα είχε λόγο ύπαρξης και θα είχε κλείσει.

Φαίνεται όμως ότι η Πολιτεία κάνει ότι μπορεί για να κρατάει ανοιχτό το hot spot.

Συντηρεί την κωλυσιεργία στη διαδικασία των επαναπροωθήσεων και παράλληλα μεταφέρει συνεχώς παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες από άλλες περιοχές στην Κω.

Η Κως, ο τρίτος κορυφαίος τουριστικός προορισμός της χώρας, δεν θα νομιμοποιήσει και δεν θα αποδεχθεί ποτέ τη λειτουργία του hot spot αλλά και το χαρακτηρισμό του νησιού, ως χώρου εγκλωβισμού.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

 
Από την Κρήτη στην Κω οι πρόσφυγες που εντοπίστηκαν στα Παξιμάδια

Αίτημα για παροχή ασύλου στη χώρα μας υπέβαλαν χθες οι 38 από τους 44 πρόσφυγες

Σε πλοίο για την Κω επιβιβάστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί οι πρόσφυγες που κρατούνταν στο χώρο του λιμεναρχείου Ρεθύμνου Νωρίς το πρωί μεταφέρθηκαν με κλούβα της αστυνομίας στο Ηράκλειο και από κει μπήκαν στο πλοίο.

“Πέπλο” μυστικότητας καλύπτει την επιχείρηση αφού ούτε οι δικηγόροι που παρακολουθούν την υπόθεση δεν έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία.   Στο μεταξύ αίτημα για παροχή ασύλου στη χώρα μας υπέβαλαν χθες οι 38 από τους 44 πρόσφυγες. Πρόκειται για 31 ενήλικες οι οποίοι συνοδεύουν 7 παιδιά (μικρά και έφηβους).

Στέλεχος του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου στο Ηράκλειο, ήρθε χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο και τους εξήγησε τις διαδικασίες υποβολής του αιτήματος. Νωρίτερα από τις αστυνομικές αρχές τους επιδόθηκαν τα έγγραφα διοικητικής απέλασης, μια τυπική διαδικασία που ακολουθείται για τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα, και τους δόθηκαν τα έγγραφα- δηλώσεις αίτησης ασύλου για όσους έχουν τη βούληση να ζητήσουν.
Αποφάσισαν οι περισσότεροι να υποβάλουν αίτημα για άσυλο και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα. Ουσιαστικά, σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα παροχής ασύλου καθιστά ανίσχυρα τα έγγραφα διοικητικής απέλασης που τους επιδόθηκαν.
Οι αστυνομικές αρχές θα πρέπει στη συνέχεια να αναρτήσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της διεύθυνσης αλλοδαπών τις αιτήσεις.
Το Γραφείο ακολούθως πρέπει να εξετάσει τις αιτήσεις και να ορίσει ραντεβού για τον καθένα ξεχωριστά.
Όσοι δεν έκαναν αίτηση για άσυλο, σύμφωνα με πληροφορίες προτιμούν να επιστρέψουν στη χώρα τους μέσω του προγράμματος οικειοθελούς επαναπροώθησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μετανάστευσης για το οποίο ενημερώθηκαν από στελέχη του Οργανισμού τις προηγούμενες ημέρες.
Ζήτημα επίσης υπάρχει με τις δυο οικογένειες που ζητούν επανένωση. Οι σύζυγοι δύο εκ των γυναικών που περιλαμβάνονται στους 44 πρόσφυγες έχουν εδώ και μέρες έρθει από τη Βρετανία όπου ζουν νόμιμα, ζητούν να αφεθούν ελεύθερες και στη συνέχεια να προχωρήσει η διαδικασία της επανένωσης. Μέχρι και χθες αυτό δεν είχε γίνει.

Στη μια περίπτωση έχει κατατεθεί από δικηγόρο του Ρεθύμνου αίτημα αντίρρησης για να αρθεί η κράτηση της γυναίκας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα.

Πηγή

goodnet.gr

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελευταία φορά, μπλα μπλα μπλα.
    Και αν αύριο έρθουν άλλοι 20 τι έχει σκοπό να κάνει ο Δήμος; Απειλές που δεν εφαρμόζονται δεν είναι απειλές.

    • Σε 72 ώρες θα φεύγουν διαβεβαίωσε ο «ΨΗΛΟΣ» . Σταμάτα την αντιπολίτευση ΚΥΡΙΤΣΗ, ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ακόμα ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ της ΝΔ...

      Το μόνο που μας σώζει είναι να στείλετε στον αγύριστο, μια ώρα γρηγορότερα την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπας και σώσουμε κάτι… Και Ο ΓΙΩΡΓΆΚΗΣ ο λουκουμάς ΕΛΠΊΖΕΙ Η ΚΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΤΟΥ 2015 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΈΚΛΕΓΕΊ η κεφαλή της Ευρώπης ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ…

      • Μας ΓΕΜΙΣΕΣ Σ...TΑ ΤΟ 2015 ΚΥΡΙΤΣΗ. ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ακόμα ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ της ΝΔ...

        Μην ελπίζεις ότι θα σε αφήσουμε να καταντήσεις την πόλη όπως το καλοκαίρι του 2015 έναν τεράστιο σκ@τοκουβά για να βρεις πάτημα και να το παίξεις ΚΥΡΙΤΣΗΣ ο ΛΑΘΡΟφάγος… Θα φας ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα χάσεις τον μπούσουλα…

      • ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΚΥΡΊΤΣΗ ΠΩΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΩ, ΦΟΥΛ ΣΤΑ Σ...ΤΑ με την βλακώδη σου συμπεριφορά το καλοκαίρι του 2015...

        Πληρώσαμε όλοι οι επαγγελματίες την βλακεία σου με την ζημιά του 2016 και τώρα ετοιμάζεσαι να κάνεις τα ίδια μπας και πάρεις έδρα με την ΝΔ… ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΡΑ….

      • Η ...κεφαλή της Ευρώπης φωνασκεί, ελπίζει στο χαλι του 2015... Επενδύει στο χάος για να αποδράσει προς την ΔΕΞΙΑ.

        Δεν θα σε αφήσουμε Γιωργάκη, τα αυγά που έφαγε ο συγΚΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ αυτήν την φορά θα έχουν άλλο στόχο …

      • ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Σ..ΤΑ ΤΟ 2014.ΒΡΩΜΑΓΕ ΤΟ ΜΗΣΙ Σ..ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΒΡΕ ….Α Ο ΚΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ… ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.ΔΟΥΛΕΨΤΕ … ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

    • Σε 72 ώρες θα φεύγουν διαβεβαίωσε ο «ΨΗΛΟΣ» . Σταμάτα την αντιπολίτευση ΚΥΡΙΤΣΗ, ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ακόμα ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ της ΝΔ...

      Το μόνο που μας σώζει είναι να στείλετε στον αγύριστο, μια ώρα γρηγορότερα την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπας και σώσουμε κάτι… Και Ο ΓΙΩΡΓΆΚΗΣ ο λουκουμάς, που ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΚΑΤΑ, ΕΛΠΊΖΕΙ Η ΚΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΤΟΥ 2015 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΈΚΛΕΓΕΊ η …κεφαλή της Ευρώπης ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ…

    • Μπράβο μπράβο μπράβο σε όλους και σε όλες ,
      να φύγουν τα μνημόνια πίνοντας Κόκα Κόλες !!!!!!!!!!!
      Είμαι πολύ περήφανος για τις λευκές τις νύχτες
      τους πόνους και τις ακεφιές , στο νεροχύτη πνίχτες.
      Αγόρασε ένα σουτιέν ,πάρ’ ένα γκατζετάκι
      μας έπρηξες με Βάρναλη και Κώστα Καρυωτάκη .

    • Δήμαρχε αυτά τα δελτία είναι για εσωτερική κατανάλωση. Τι μας τα λες; στα αρμόδια υπουργεία έστειλες έγγραφο; πήγαινε πιάσε τους αρμόδιους υπουργούς και κάνε τον αγώνα που πρέπει αντί να βγάζεις δελτία τύπου

  2. Για τους σεισμόπληκτους που δεν έχουν σοβαρές δομικές κατασκευαστικές ζημιές

    ..αλλά το νοικοκυριό τους έγινε ρημαδιό,έπρεπε να στείλουν εμβάσματα οι συμπατριώτες από Αυστραλία και Αμερική ή να συνδράμουν οι φίλοι και γνωστοί….ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ βέβαια μαζί με τα πρόστιμα και η αύξηση του ΦΠΑ πρέπει να είναι ακέραια!!!Έχει ακούσει κανένας τα νέα στα Αραβικά απ την ΕΡΤ τις ημέρες του σεισμού?

    • Σ αυτήν την περίπτωση η αλληλέγγυα Ευρώπη δεν συμμερίζεται τις θυσίες ενός φορολογούμενου πολίτη

      που έχασε οικοσκευές,αποκωδικοποιητές,ταμπλέτες,σταθερά PC,router,πόρτες,αλουμίνια,στηθαία,μπαλκόνια…..και δεν του κάνει καμιά φοροελάφρυνση,ενώ στους απρόσκλητους χαρίζει επιδόματα και επιστρατεύει ολόκληρη κρατική Μηχανή για πάρτι τους.

  3. ΒΡΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΕ
    ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΟΓΥΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ

  4. Αγαπητοί ,μονόχνωτοι Κώοι.
    Η μόνιμη επαφή με άλλους ανθρώπους και μάλιστα δυστυχισμένους θα σας βοηθήσει να γίνεται ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Ξέρετε τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?

    • Η Κουδούνα του γιδοπρόβατου σου έχει περισσότερη λογική απ την άδεια κεφάλα σου.

  5. Αγαπητοί ,μονόχνωτοι Κώοι.
    Η μόνιμη επαφή με άλλους ανθρώπους και μάλιστα δυστυχισμένους θα σας βοηθήσει να γίνεται ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Ξέρετε τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?

    • βρε ΜΠΟΧΑΛΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ , το κρανίο σου είναι μεγαλύτερο απ΄ αυτό του Αυστραλοπιθήκου , και μάλιστα ΑΔΕΙΟ .
      ΣΚΑΣΕ.

      • Θέλεις αλλαγή θεραπείας.Οι επαναστάσεις απέτυχαν και ο Μαδούρο και σεις τελειώσατε..Κατάλαβέ το.Σκυλλοτρώγονται οι δικοί σου,δες τηλεόραση,δες τα νέα..Αλλαγές φύλλου,μητρική αγάπη στους ξένους,μείνατε μόνοι και στα τέσσερα…αλλά τώρα και ξάπλα στον ψυχαναλυτή.Όσο και να σκούζεις για φασισμό,εσύ είσαι η σουλτάνα ,το μπαλέτο Μπολσόι με καλσόν….

        • Μοσχαροκεφαλή ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ,
          ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ.
          ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ .

  6. ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ… ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ

    Κατακραυγή και λαϊκή απαίτηση να πάρουν δρόμο τα «προσφυγάκια» που φιλοξενούνται στον Λίβανο, υπάρχει τις τελευταίες ημέρες μετά τον βιασμό και την δολοφονία 26χρονης από «προσφυγάκι», που εργαζόταν τρία χρόνια για την οικογένειά της.Ο άνδρας, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από την αστυνομία, είχε εγκαταλείψει πριν τρία χρόνια την Συρία και εργαζόταν ως θυρωρός στην κατοικία του θύματος. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μιζιάρα, στο βόρειο τμήμα της χώρας και πιστεύεται ότι ο Σύρος μπήκε στην κατοικία που εργαζόταν για να κλέψει, αλλά βρέθηκε μπροστά στην 26χρονη Rhea Chidiac, η οποία ήταν μόνη εκείνη την ώρα.(ΥΓ): Μόνο στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» δεν ενοχλούνται οι κυβερνώντες με τις εγκληματικές δραστηριότητες κάποιων εκ των «προσφύγων» και από τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που προκαλούν στην χώρα! Ούτως εχόντων των πραγμάτων, δεν έχουν άδικο τα «προσφυγάκια» να… προτιμούν την Ελλάδα!

  7. ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΕ ΤΡΩΓΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΕΣ!

    Ενώ τα «προσφυγάκια» φεύγουν σιγά-σιγά από τα hotspots και εγκαθίστανται σε διαμερίσματα, με όλα τα κομφόρ, τζαμπέ φυσικά (προσφορά ημών των «ηλιθίων» Ελλήνων φορολογουμένων – «άπιστων γκιαούρηδων»- λες και τους χρωστάμε!), οι Έλληνες που για διάφορους λόγους ατύχησαν στη ζωή τους και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, καταφεύγουν στις σπηλιές στον λόφο του Φιλοπάππου, γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε! Μάλιστα, έχει και «ανθρώπους των σπηλαίων» η Ελλάδα των Μνημονίων, εν έτει 2017!!!
    «Δεν θέλω να κοιμάμαι σε πλατείες και παγκάκια. Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος. Κάποτε ήμουν νοικοκύρης. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Και να φύγω από εδώ»Κι όμως, το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί όμορφα κι ωραία, αν όχι την μίσθωση 2-3 ξενοδοχείων, με την δημιουργία ενός “hot spot” με λυόμενες κατασκευές για τους άστεγους Έλληνες. Αλλά οι ελληνόφωνοι που κυβερνούν την Ελλάδα δεκάρα δε δίνουν γι’ αυτούς. Τα «προσφυγάκια» να’ ναι καλά κι όλοι οι άλλοι να πάνε να…

  8. Αλλιώς τι ρε φασίσταρχε?Θα βγάλεις τα σκυλιά τους χρυαοκοπρίτες να κλείσουν το λινοπότη με σουβλάκια πάλι?

  9. Η αδυναμία διαχείρισης του προβλήματος και η προχειρότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , με διάφορες αιτιολογίες, επιδεινώνει το πρόβλημα και δημιουργεί καταστάσεις επικίνδυνες για την χώρα και ειδικά σε περιοχές που αποτελούν τον κύριο πυλώνα πλούτου της χώρας τον τουρισμό.

  10. Κάθε βράδυ κάνουν φασαρίες η Πακιστανοί θεν μπορούμε να ανοίξουμε τής πόρτες μας γιατί είναι στους κυπους μας και στης αυλές μας και κλέβουν διαφορά φρούτα να τους κλείσουν μέσα και να μην τους έχουν όλες τις ώρες έξω κασέ που η πιο πολύ από αυτούς δουλεύουν και τους ταιζου και τους πληρώνουν και εμείς δουλεύουμε ίσα ίσα για να πληρώνουμε τα φέσια

      • Και μόλις βάλει τη φωτογραφία θα πεις ότι δεν είναι από το Πυλί και ότι δεν είναι από χθες και μετά θα θέλεις και βίντεο και μετά θα θέλεις και υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής από το ΚΕΠ. Πήγαινε να δεις και μόνος σου τι γίνεται.

    • ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ…. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!

  11. Νέα Δήμ@ρχίν@ η κυρί@ Ν..τ…….@@@ Σ…β….. ουουουου! Αυτή έχει τσ@μπουκ@ και τα πάει καλά και με τον Ροδίτη…! Μοσχαροκεφαλές, μπακλαβάδες, σουρόπια τέλος. Είναι και δεξι@ κι απόλα. Αυτή θέλουμε για δημαρχέσσα. Ο άλλος τελειωσε….από μόνος του….έχασε την μπάλα.

  12. ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ..
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ

  13. είναι γνωστό ότι για να κρύψει κάποιος την ανικανότητά του γράφει μπουρδολογίες σε μορφή δελτίου τύπου

  14. ΑΛΛΟΙ 20 ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΦΑΣΤ ΚΑΙ 20 ΓΙΑ ΛΕΡΟ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΣ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ