ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δήμου Κω: «Ο κ. Καϊσερλης οφείλει μια συγνώμη σε όλους όσους ενέπλεξε και μια ακόμα μεγαλύτερη συγνώμη στους πολίτες της Κω»

39
1515

ΘΕΜΑ : “Ο κ. Καϊσερλης οφείλει μια συγνώμη σε όλους όσους ενέπλεξε και μια ακόμα μεγαλύτερη συγνώμη στους πολίτες της Κω.”

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Καϊσερλης επανεμφανίστηκε τρία χρόνια από την ημέρα που τράπηκε σε φυγή, περιφρονώντας την εντολή των πολιτών.

Γιατί ακόμα και σήμερα η αντίληψη του κ. Καϊσερλη συνοψίζεται στο ή Δήμαρχος ή φεύγω. Θεωρεί ότι οι πολίτες αλλά και όλη η Κως του χρωστά, ενώ η αλήθεια είναι ότι η Κως δεν χρωστάει σε κανέναν, αλλά αντίθετα εμείς της οφείλουμε.

Η δήλωσή του τέως Δημάρχου δεν χαρακτηρίζεται από νηφαλιότητα. Περιέχει ανακρίβειες και δεν δείχνει συναίσθηση της πραγματικότητας.

Κατά κύριο λόγο, η υπόθεση ερευνάται από τη Δικαιοσύνη, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν το 2012 οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με την οποία ζητούσαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Κατά δεύτερο λόγο, ο Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής το 2014 έκαναν μόνο αυτό που τους επιτάσσει το καθήκον τους, να διαφυλάσσουν δηλαδή την περιουσία του Δήμου και να την αξιοποιούν προς το συμφέρον όλων των δημοτών και όχι να την χαρίζουν σε πολιτικούς φίλους. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η κατάθεση συμπληρωματικής αγωγής από το δήμο και η δήλωση, ως δημοτική αρχή πλέον, παράσταση πολιτικής αγωγής ως όφειλαν σε μια υπόθεση που ήδη διερευνούσε η Δικαιοσύνη η οποία και θα αποφασίσει εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα, ποια είναι αυτά και την ποινή που πρέπει να επιβληθεί.

Ο κ. Καϊσερλης οφείλει να γνωρίζει ότι η Δικαιοσύνη είναι αυτή που απαγγέλλει κατηγορίες εφόσον θεωρεί ότι συντελούνται αξιόποινες πράξεις.

Το ζήτημα της παραχώρησης ακίνητης περιουσίας του Δήμου, χωρίς αντίτιμο, κρίθηκε, πολιτικά, στις τελευταίες εκλογές. Και η κρίση των πολιτών ήταν καταδικαστική για τον πρώην Δήμαρχο.

Η διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη είναι μία άλλη παράμετρος, στην οποία κανείς δεν μπορεί να παρέμβει.

Ο κ. Καΐσερλης ως Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΟΡΑΜΑ, το 2011 και το 2012 οργάνωσε, εισηγήθηκε και έπεισε τους συμβούλους της παράταξης του να ψηφίσουν την κατά παράβαση της νομοθεσίας δωρεάν παραχώρηση του ακινήτου της ΑΙΓΛΗΣ στην ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙΝ.

Επιπλέον το 2011 ειδικά και χωρίς να έχει υπογραφεί κανενός είδους συμφωνητικό με κανέναν, έδωσε την ΑΙΓΛΗ σε ομάδα γυναικών για να την λειτουργήσουν.

Το ζητούμενο λοιπόν για το 2011 δεν είναι εάν η ΑΙΓΛΗ παρουσίασε κέρδη και πόσα, αλλά σε ποιους και με ποιες διαδικασίες κατέληξαν αυτά τα χρήματα. Σίγουρα πάντως δεν κατέληξαν στα ταμεία του Δήμου.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος θα μπορούσε να εισπράττει χιλιάδες ευρώ από το ακίνητο της Αίγλης, όπως εισπράττει ήδη από άλλα ακίνητα που είτε είχε παραχωρήσει με τον ίδιο τρόπο ο κ. Καϊσερλης είτε τα είχε αφήσει αναξιοποίητα.

Είναι δεδομένο ότι τα μισθώματα που χάθηκαν από την Αίγλη, ο Δήμος Κω θα τα διεκδικήσει μέχρι και του τελευταίου ευρώ. Γιατί είναι χρήματα των δημοτών, γιατί η ακίνητη περιουσία του Δήμου ανήκει στους δημότες.

Ο κ. Καϊσερλης οφείλει μια μεγάλη συγνώμη σε όλους όσους ενέπλεξε σε αυτή την υπόθεση, που οι περισσότεροι είναι δεδομένο ότι είχαν άγνοια. Οφείλει και μία ακόμα μεγαλύτερη συγνώμη στους πολίτες της Κω.

Η έλλειψη νηφαλιότητας του κ. Καϊσερλη δεν είναι κάτι νέο. Ο εκνευρισμός του όμως οφείλεται στο ότι ο Δήμος Κω σε όσες αποφάσεις δικαστηρίων έχουν εκδοθεί έως τώρα για το θέμα των δωρεάν παραχωρήσεων ακινήτων έχει δικαιωθεί για τις θέσεις του ενώ και το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, στην έκθεσή του, έχει αποφανθεί ότι οι παραχωρήσεις αυτές είναι παράνομες.

Προφανώς όλα αυτά εντείνουν την πίεση και τον εκνευρισμό του κ. Καϊσερλη, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση ερευνάται από τη Δικαιοσύνη.

Ο τέως Δήμαρχος επιβεβαιώνει την έλλειψη νηφαλιότητας όταν υποστηρίζει ότι δεν επέλεξε να λύσει τις πολιτικές διαφορές του στον χώρο των Δικαστηρίων.

Να του υπενθυμίσουμε τις μεζούρες που χρησιμοποίησε το 2010 για να συλλέξει στοιχεία και να υποβάλει μήνυση για το έργο των ποδηλατοδρόμων. Υπόθεση που ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας δηλαδή στελέχη του Δήμου που υποτίθεται σέβεται και τιμά.

Να του υπενθυμίσουμε επίσης την αγωγή αποζημίωσης 300.000 € που υπέβαλε κατά του Τέλη Πατούρη, γιατί δήθεν το πρόσβαλε επειδή το 2012 ασχολήθηκε με το θέμα των δωρεάν παραχωρήσεων των δημοτικών ακινήτων.

Σε κάθε περίπτωση για τις ενδεχόμενες δικαστικές περιπέτειες του πρώην Δημάρχου, ας μην αναζητά άλλοθι ή υπευθύνους. Γιατί η ευθύνη ανήκει στον ίδιο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

39 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η Κως σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο, τι θα φύγετε θα φύγετε αλλά θα φύγετε εκατομμυρίουχοι.

  • ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΑΓΚΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ

   Η ΚΩΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ,ΑΛΑ ΓΥΦΤΟΚΩΣ.ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΤΕ ΧΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ.ΑΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ……ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

  • οφειλω να ζητησω μια μεγαλη συγνωμη στον κυριο καισαρλη που δεν ψηφισα,γιατι το νησι δεν θα ειταν σαυτο το χαλι που ειναι τωρα.Αυτος ο δημαρχος παραπλανησε πολους κωους με τα ψεματα του.Εταξε σε ολους σχεδον τους πολιτες για να κερδισει την πιο αχρηστη ψευτοκαρεκλα του ψευτοδημαρχου.Δεν πειραζει ομως ο καιρος ειναι κοντα,και τοτε να ερθει απο την οικογενεια μου να με γλυφει για τον ψηφο μου.Εκει να δεις τι θα γινει.

   • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΚΟΥπου χωρίς μυαλό ψήφιζε η εύθυμη κομπανία.

    Όλα εδώ πληρώνονται Σ@ΡΑΜΑΤΑ, παράταξη της μάσας του μελιού και του βολέματος. Ψηφίζατε χωρίς μυαλό τις παρανομίες. – Ο μεγάλος θα πληρώσει για τους φίλος, τους ψηφοφόρους, για τα ξαδέλφια και η λαίδη ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ… Τώρα αρχίζει το παιχνίδι της εξουσίας και όχι με τις καθημερινές ανυπόστατες καταγγελίες του παιδοσούβλακου και της λαλημένης αγρότισσας. Πιστεύατε ότι κάπου λίγη λάσπη θα μείνει… ξερνώντας χολή καθημερινά. Τώρα μαζεύετε παραδάκι για την ζημιά που έχει υποστεί ο δημότης από το παράνομο φαγοπότι και τα ΠΟΣΟΣΤΑ %%%% που εισπράττει;;;; ….;;;;

    • Κρατατε πισινη , γιατι στι τελος θα πληρωσετε και εσεις οπως πληρωσε ο////// και θα πληρωσει και ο ////// τωρα.

  • Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ!!! ΔΏΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΆ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΡΊΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ...

   ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ, θα τις τρως από αυτούς που σε έκαναν Δήμαρχο, από τους ΔΕΞΙΟΥΣ που δεν αντέχουν την αλαζονεία σου και από τους φασιστοαριστερούς του ΣφΥΡΙΖΑ που ψήφισαν τον σε διαρκή ευθυμία Κωστούκο Καματερό… Θα αποδράσει σε 12 ΜΗΝΕΣ από την Δημαρχία χωρίς να να μπορεί να αφήσει στην θέση του τον ΠΑΥΛΙΔΗ όπως θα επιθυμούσε….

  • ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ, σαν διαχειριστής της οικογενειακής του περιουσίας... Το 2011 έδωσε την ΑΊΓΛΗ με την ταμειακή του Δήμου ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΝΆΔΕΣ ...

   Το 2012 με αφανείς διαδικασίες ΠΡΟΙΚΊΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ την Αίγλη στις φτωχές θείτσες, τον ΟΡΦΕΑ σε παραιούλα ψηφοφόρων, το ΧΑΝΙ σε δικά μας παιδιά, το καφενείο στο Μαρμάρι στην κουμπάρα και ψηφοφόρους της λαίδης με τζάμπα νερό ΔΕΗ και δημοτικά τέλη… ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ?!?!?! … Μόνο ένας σε ευθυμία συνταξιούχος θα είχε το θράσος ΣΉΜΕΡΑ να ζητά να αποσυρθούν οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ εις βάρος του για την οικονομική ζημιά που επέφερε στον Δήμο μαζί με την ΕΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΡ@ΤΑΞΗ χαρίζοντας περιουσία του Δήμου σε ΣΥΝΈΤΑΙΡΟΥΣ;!;!;, σε συγγενείς και φίλους ….

   • ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΤΕ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ??? ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΛΑ..ΟΥΜΕ???
    ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Η ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ??
    ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ «ΞΕΡΑ ΣΚ..ΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ»
    ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ, ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!

   • Γιατί δεν λες για την αγωγή που έχασες , για την έξωση των γυναικών απο την ΑΙΓΛΗ; ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ. Δηλ ο Δήμος θα τα πληρώσει, δηλαδή οι δημότες θα πληρώσουν. και πόσα πλήρωσε ο Δήμος για παράβολα και πόσα πληρώθηκε ο εξ Αθηνών μεγαλοδικηγορος;

  • ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ….ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΩΣΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΟΡΩΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ.Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

 2. Ποιους ενεπλεξε ρε καραγκιόζη αυτούς που τα κονόμησαν στις πλάτες του. Αυτούς που το παίζαν αφεντικά σε ολόκληρες περιοχές εις βάρος των άλλων επιχειρηματία, η τα αρπακτικά που τον κατεστρεψαν.

 3. Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΑΚΟΙ ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ.
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΑΠΑΝΤΑ. ΟΤΑΝ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

 4. Αν έχεις κερδίσει όπως λες τα δικαστήρια μέχρι τώρα , γιατί οι γυναίκες είναι ακόμα στην Αίγλη; και την Αμβροσία την έκλεισες με μπαγαποντιές, αλλά το κτίριο δεν το πήρες πίσω. και τον Ορφέα πάλι με εκβιασμούς και μπαγαποντιές ανάγκασες τα παιδιά να σου επιστρέψουν το κτίριο. με τον νόμο και δικαστική απόφαση δεν δικαιώθηκες πουθενά .

 5. Ο Κυρίτσης κρυμμένος πάντα πίσω από το γραφείο τύπου του Δήμου η πίσω από το γραφείο τύπου της Δυναμης Αλλαγής….το ονοματάκι του ποτέ!!!
  όσο για τον Τέλη Πατούρη και την μήνυση του Καίσερλη για να μαζευτουν τα 300 χιλιάρικα θα πρέπει να ζήσει 400 χρόνια ως ειδικός συμβουλος της μαρίνας.

 6. Τα ίδια προκλητικα δελτια τυπου περι νηφαλιότητας από τον πολιτικο νανο Γ.Κυρίτση που ξανακρυφτηκε πίσω από το γραφείο τυπου του δημου ΜΑΣ.Αν δεν να γραφεις τετοια δελτια θα βάζεις το δικό σου ονομα.

 7. ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.ουστ ρε καταστρεψατε το νησι και οι δυο.

  να πατε στα αζητητα….

 8. ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ-ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

  ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ?

 9. ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.Ο ΝΕΟΣ ΝΤΟΥΤΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΚΥΡΙΤΣΟΚΑΙΣΕΡΛΗΣ!!!!

 10. καισερλη κυριτσης.ο καισερλης εστειλε την ryanair στα χανια για βαση ολο τον χρονο.ο κυριτσης εδιωξε την ryanair.

  ο ενασ χειροτερος απο τον αλλον.και οι δυο καταντησατε το νησι τσαντιρ μαχαλα γυφτικο.

 11. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ.ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ-ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΛΟΣ.

  ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑΒΛΙ .ΔΙΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

 12. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

  ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

 13. ΔΛΤ. 700.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ!! ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΚΑΜΟΡΑ ? ΟΜΕΡΤΑ?ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ.

  ΜΕΛΕΤΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ 292.388,09 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΜΕΛΕΤΗ ΚΕΦΑΛΟΥ 287.239,92 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ 579.628,01 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΕΕΣ 116.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΣΥΝΟΛΟΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΠΟ ΔΛΤ 695.628,01 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ.ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΛΤ? Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!!!ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΙ ΜΕΛΕΤΑΣ?ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ?ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ?ΟΤΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ.ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ.

 14. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

  για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 60.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ RYANAIR!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
  Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

 15. Η χώρα διοικείται από ένα συνονθύλευμα χαβαλέδων και εμμονικών κρατιστών, νεοκομμουνιστών και αναρχοκομμουνιστών, εκπαιδευμένων από την τρυφερή τους ηλικία στην προπαγάνδα, στη βία και στην ανορθολογικότητα. Οι νέοι επίδοξοι διασώστες της οικονομίας, ούτε νέοι είναι, ούτε εκπαίδευση στη διάσωση έχουν. Το ανάποδο μάλλον. Προβιά νέου έχουν μόνο, αφού κάτω από τα φαινομενικώς νέα και άφθαρτα πρόσωπα κρύβεται ο ιδεολογικός λύκος χρεοκοπημένων και διεφθαρμένων πρακτικών του παρελθόντος (κρατισμός, κομματισμός, ευνοιοκρατία, πελατειακές σχέσεις) οι οποίες, μέσω άλλων προσώπων, επί δεκαετίες σχολαστικά προετοίμασαν τη χρεοκοπία της χώρας. Μας κυβερνούν νέα πρόσωπα μεν, τα οποία διακατέχονται δε από τραγικά παλαιές, δοκιμασμένες και χρεοκοπημένες και στην Ελλάδα και παγκοσμίως ιδέες. Ιδεοληπτικά πρόσωπα και στελέχη τα οποία επί δεκαετίες έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να θαύμαζαν ολοκληρωτικά καθεστώτα και να μισούν τις επιχειρήσεις, το κεφάλαιο και το κέρδος, δηλαδή τις πηγές του πλούτου και της ευημερίας όλων των πλουσίων κρατών της γης.

 16. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ «ΜΕΣΑ» (ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ)!

  Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του αλλοδαπό στο τμήμα της Ακροπόλεως, καθώς αυτός αρνείτο να δώσει τα στοιχεία του για έλεγχο.Εκεί, ο αλλοδαπός ζήτησε το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνήσει, όπως είπε, με την οικογένειά του. Ωστόσο,τηλεφώνησε στην άμεση δράση και σε δικηγόρο λέγοντας ότι καταπατήθηκαν τα… δικαιώματά του, διότι –όπως ισχυρίστηκε- ο αστυνομικός που τον προσήγαγε τον εξύβρισε και τον απείλησε.Κατέθεσε δε και μήνυση εναντίον του και μετά απ’ αυτό ο αστυνομικός οδηγήθηκε στα κρατητήρια, στο πλαίσιο του αυτοφώρου!!!Είναι προφανές, ότι ο αλλοδαπός δασκαλεύτηκε από «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», στα πλαίσια εκστρατείας κατατρομοκράτησης των αστυνομικών, για να βλέπουν αλλοδαπό και να… στρίβουν. Κι είναι επίσης προφανές, ότι αυτή η εκστρατεία γίνεται υπό την ανοχή του ψευδοκράτους!

 17. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ…

  στη σύλληψη τεσσάρων καθαρμάτων από το Κονγκό προχώρησε η ιταλική αστυνομία. Οι τέσσερις, όπως αποδείχθηκε, δράστες είχαν αρχικά επιτεθεί στον φίλο της γυναίκας και τον χτύπησαν μέχρι που τον άφησαν λιπόθυμο. Αφού τον εξουδετέρωσαν βίασαν επανειλημμένα την κοπέλα από την Πολωνία παρατώντας την γεμάτη αίματα στην παραλία. Το άτυχο ζευγάρι των τουριστών είχαν τότε εντοπίσει περαστικοί που ειδοποίησαν τις αρχές.Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας άνδρας ηλικίας 20 ετών, στον οποίο είχε απονεμηθεί άδεια για να παραμείνει στην Ιταλία μέχρι το 2018 για ανθρωπιστικούς λόγους επειδή απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου που υπέβαλε, αλλά και τρεις ανήλικοι ομοεθνείς του, δύο αδέρφια ηλικίας 15 και 17 ετών και ένας 16χρονος. Δηλαδή «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα», μετέχοντα της ιταλικής παιδείας και συμμαθητές των Ιταλοπαίδων!

 18. κυριτση βγαλε δελτιο τυπου για τις 700.000 χιλιαδες μελετες του δλτ.να γελασει και το

  παρδαλο κατσικι.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΟΚΑΙΣΕΡΛΗ!!!

 19. ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.

 20. κυριτση οι…………….. δεν ειναι εφιαλτες; ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

 21. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ,ΔΗΜΟς ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ,Ο Κ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ .

 22. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΑΝΙΕΣΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ, ΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΟ ΚΟΓΚΛΑΒΙΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ, ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ
  ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ.ΟΣΟΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑNΕ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΑΛΛΑΓΗ» ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ!ΟΜΩΣ,» ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΗΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ» ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΔΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!

 23. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΡΥΠΩΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΥΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ….. ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΝΑ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΩΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ……ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕΤΑ. ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕΓΑΛΗ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΤΟΝ ΚΑΙΣΡΛΗ ΤΟ 2010.

 24. Τέλος άσχημο σας ερχεται γοργά…….Πολλά θα βγουν στον αέρα……Πιο τελειωμένοι πεθαίνεις…………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ