Pics & Vid Με εντυπωσιακή συμμετοχή & επιτυχία ο Διαγωνισμός των Lions για την αφίσα ειρήνης- Οι 3 πρώτοι, οι τιμητικές διακρίσεις & όλα τα έργα

2
1778

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και  επιτυχία, πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξεν. Κosta Palace στην Κω, η έκθεση Ζωγραφικής παιδιών ηλικίας 11, 12 και 13, με θέμα «Γιορτάστε την Ειρήνη».

Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 243 μαθητές του νησιού μας με τα έργα τους.
Όλα τα παραπάνω θα σταλούν στην Αθήνα και στη συνέχεια όσα επιλεγούν, στην Αμερική,για να πάρουν μέρος  στο Διεθνή διαγωνισμό.

Η επιλογή των τριών έργων από την επιτροπή στην οποία συμμετείχαν η εικαστικός & Δασκάλα ζωγραφικής, Μαρία Χατζηγιακουμή και οι Lions  Μαρία Κορκή  & Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, δεν ήταν εύκολη. Όλα τα έργα ήταν μοναδικά και αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά!!

Τα 3 πρώτα βραβεία δόθηκαν στους

1.Μαρία Μητσάτσου από το Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου.

2.Ματούλα Μπαλάσα από το Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου.

3.Γιώργος Φραζής από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω.

Ενώ τιμητικές διακρίσεις για τα επίσης πολύ εντυπωσιακά έργα τους έλαβαν η Σοφία Σαμαρά (είχε πάρει βραβείο και πέρσι) από το Γυμνάσιο Ζηπαρίου, Νίκος Αλεξίου από το 2ο Δημοτικό και Δέσποινα Κώτση από το 3ο Δημοτικό

Για την τόσο δυναμική συμμετοχή η Πρόεδρος των Lions Κω Μαρία Πολίτου ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλα τα παιδιά, τους γονείς και κηδεμόνες, τους διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων: 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου Κω, των Δημοτικών Σχολείων Ζηπαρίου, Πυλίου, Καρδάμαινας, Αντιμάχειας, Κεφάλου και του Γυμνασίου Ζηπαρίου. Επίσης ευχαρίστησε  θερμά το ξενοδοχείο Κosta Palace για τη ζεστή φιλοξενία.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ο διαγωνισμός «Αφίσα της Ειρήνης» με ρεκόρ συμμετοχής καθώς τα έργα των μαθητών έφτασαν τα 243.

Η λέσχη Lions επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες μαθητές που με την φαντασία και την δημιουργικότητα τους έδωσαν το δικό τους χρώμα στην «Γιορτή της Ειρήνης» που ήταν και το θέμα για φέτος καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς στα Σχολεία του νησιού για την υποστήριξη και πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα.

Πρώτο αναδείχθηκε το έργο της Μητσάτσου Μαρίας μαθήτριας του Δημοτικού Σχολείου του Ζιπαρίου , το δεύτερο βραβείο το κέρδισε η Μπαλάσα Ματούλα από το ίδιο σχολείο και το τρίτο βραβείο ο Φραζής Γιώργος από το 4ο Δημοτικό σχολείο Κω. Επίσης διάκριση πήρε η Σαμαρά Σοφία από το Γυμνάσιο Ζηπαρίου, ο Νίκος Αλεξίου από το 2ο Δημοτικό σχολείο Κω και η Κώτση Δέσποινα από το 3ο Δημοτικό σχολείο Κω.

Για το πρώτο βραβείο το δώρο ήταν ένα διήμερο στο «Patmos Aktis” ευγενική χορηγία του Νίκου και της Τζουλιέτας Πουλιού και 1 βαλιτσάκι ζωγραφικής προσφορά του «Πολύκεντρου Θαλασσινού». Για το δεύτερο και το τρίτο βραβείο , το δώρο ήταν επίσης 1 βαλιτσάκι ζωγραφικής. Τα υπόλοιπα 3 παιδιά που ξεχώρισαν τα έργα τους, πήραν αναμνηστικά δώρα από το «Πολύκεντρο Θαλασσινού».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση του ξενοδοχείου «Kosta Palace» και τον κύριο Θέμελη Κουλιά προσωπικά για την ζεστή φιλοξενία. Καθώς και το «Πολύκεντρο Θαλλασινού» για τα δώρα που προσέφερε στους 6 πρώτους διαγωνιζόμενους, το κέντρο «Γραφικών Τεχνών» που προσέφερε αναμνηστικά συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, τον Νίκο και την Τζουλιέτα Πουλιού για την ευγενική χορηγία του πρώτου βραβείου.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ζωγράφο – Εικαστικό Μαρία Χατζηγιακουμή που για μια ακόμα χρονιά συμμετείχε με χαρά στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αξιολογώντας με τις γνώσεις και την εμπειρία της τα έργα των μαθητών.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και ελπίζουμε σε μεγαλύτερη ακόμα συμμετοχή του χρόνου!

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

L.Μαρία Πολίτου L. Αρετή Φλωροπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΩΝΤΕΣ.
    Απλα επρεπε να προσεξουν οι κυριοι της επιτροπης οτι η συγκεκριμενη ζωγραφια εχει κερδισει ηδη πρωτο βραβειο της οργανωσης και δημηουργος Του ειναι αλλο παιδι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ