ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Αρ. Παυλίδης: Το επιβατηγό Λιμάνι στη Μαρίνα- Κρουαζιερόπλοια στο υπάρχον – Σέγκεν στη ΔΕΗ & νέες Φυλακές σε Λινοπότι ή δίπλα στο Αεροδρόμιο – Τώρα που είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

57
3574

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη τύπου με αφορμή το χθεσινό «ξέσπασμά» του στο Δημοτικό Συμβούλιο παραχώρησε σήμερα ο επικ. της «Κως Αγάπη μας» Αρ. Παυλίδης εκφράζοντας την έντονη διαφωνία του με την εκ νέου ανάθεση μελετών ύψους 50χιλ. ευρώ που αποφάσισε η δημ. αρχή μιας και υπάρχουν ήδη έτοιμες μελέτες και συγκεκριμένα μια προκαταρκτική έκθεση από τον Λιμενολόγο Δ. Αυγουστίνο (ο οποίος έφτιαξε και το λιμενικό έργο στη Μύκονο).

Παρουσιάζοντας τις μελέτες αυτές ο Αρ. Παυλίδης τόνισε ότι το επιβατηγό λιμάνι μεταφέρεται στην Μαρίνα και συγκεκριμένα στη θέση που λειτουργεί τώρα (κακώς κατά τον ίδιο, να γίνονται εργασίες αμμοβολής κλπ δίπλα σε κατοικημένη-τουριστική περιοχή) η επισκευαστική ζώνη, η οποία προτείνει να μεταφερθεί στην περιοχή του Καρνάγιου στα Μπαμιαλίκια (ή όπου αλλού προταθεί).

Το υπάρχον επιβατηγό λιμάνι με προέκταση της προβλήτας προτείνεται για πρόσδεση δύο κρουαζιεροπλοίων. Εφόσον φύγει από κει το επιβατηγό λιμάνι αποσυμφορείται η κυκλοφορία (θα εισέρχονται μόνο ταξί και τουριστικά λεωφορεία) ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα και με το δρόμο του κάστρου, όπως τόνισε ο κ. Παυλίδης.

Στην περιοχή πίσω από τη ΔΕΗ παραδέχτηκε μεν ότι δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε λόγω του ότι η προβλήτα σχεδιάστηκε και έγινε αρκετά ψηλότερα από τη στάθμη της θάλασσας, πρόσθεσε όμως ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έκανε κάποια βελτιωτική παρέμβαση μόνο άφησαν τις εγκαταστάσεις στο έλεος. Στην δε προβλήτα με ξυλοκατασκευή άφησαν να ανεβαίνουν με τα αυτοκίνητά τους συμπολίτες μας για να πηγαίνουν για ψάρεμα… Σε αυτές τις εγκαταστάσεις αφού ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς με τη ΔΕΗ (ο ίδιος βρήκε στο κτηματολόγιο τι είχε παραχωρηθεί στην παλιά ιταλική εταιρεία ηλεκτρισμού για 45 χρόνια από το 1927) ο Αρ. Παυλίδης πρότεινε αφού έγινε η μεταφορά της Σέγκεν μετά το σεισμό εν μία νυκτί με πρώτα και καλύτερα τα αφορολόγητα -όπως σχολίασε- να χρηματοδοτηθούν (από τους αρμόδιους που διενεργούν τους ελέγχους ασφαλείας) όλες οι απαραίτητες εγκαταστάσεις της εκεί.

Στην έκθεση αυτή που παρουσίασε θυμήθηκε επίσης και την πρόταση για ξύλινη κατασκευή πεζόδρομου προς το υπάρχον λιμάνι, όπως υπάρχει στη Ρόδο (προσπερνώντας την παρατήρησή μας για την σοροκάδα…)

Στις απαντήσεις που έδωσε στα διάφορα ερωτήματα αναφέρθηκε ακόμη και στις νέες Φυλακές που πρέπει να γίνουν καθώς υπάρχει σχετική απόφαση επί Υπουργίας του κ. Αθανασίου με προτεινόμενους χώρους για την ανέγερσή τους τον Λινοπότη, ή δίπλα στο Αεροδρόμιο στην Αντιμάχεια (την οποία έστειλε μάλιστα και στον κ. Κοντονή κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κω)

Σε ερώτημά μας για το αν υπάρχει πρόβλεψη για την πολεμική σκάλα ο Αρ. Παυλίδης αναφέρθηκε μεν αόριστα στην επέκτασή και αξιοποίησή της (βίντεο).

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλίδης (αυτό που επισημαίναμε κι εμείς στην ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ) είναι ότι αυτά όλα πρέπει να γίνουν τώρα που έχει κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης γιατί όσο περνάει ο καιρός θα ξεχαστούν όπως και οι αποζημιώσεις … (θυμήθηκε μάλιστα ότι το ίδιο ‘ξεχασιάρηδες’ για άλλες περιοχές υπήρξαν κι όταν ήταν στην κυβέρνηση…)

Παρόντες στην συνέντευξη τύπου ήταν μέλη της «Κως Αγάπη μας», ο συμπατριώτης μας συγγραφέας και συμμαθητής του Αρ. Παυλίδη Λευτέρης Διακογιάννης και ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ, δημ. σύμβουλος Ν. Μυλωνάς (μάλιστα όταν η Άννα Αυγούλη θυμήθηκε τις προτάσεις της πάλαι ποτέ Συμπαράταξεις Ελπίδας, ο Αρ. Παυλίδης σχολίασε χαρακτηριστικά ότι η «ελπίδα πεθαίνει τελευταία…»)

Ενώ αμέσως μετά την συνέντευξη το μέλος της «Κως Αγάπη μας», καθηγητής Φ. Παπανικολάου μας θύμησε ότι υπάρχει μελέτη του Πολυτεχνείου υπό τον Λιμενολόγο καθηγητή κ. Μουντζούρη που παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2013 (επί Δημαρχίας Καΐσερλη και Προεδρίας στο ΔΛΤ, Φάκκου)

και η οποία προβλέπει 2 θέσεις κρουαζιεροπλοίων στην πολεμική σκάλα (δείτε σχετική ανάρτησή του πριν δύο χρόνια):

 

 

Οι 2 θέσεις πρόσδεσης κρουαζιεροπλοίων στην πολεμική σκάλα…


Πρόκειται για τη μελέτη του πολυτεχνείου που υλοποιήθηκε με 25000 € μόνο, τα οποία παραμένουν απλήρωτα μέχρι σήμερα. Έργο της προεδρίας Φάκκου στο Λιμενικό Ταμείο, πολεμήθηκε με πάθος από το σύστημα Κυρίτση και τους δικούς του μέσα στις τεχνικές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα ένα έργο που θα μπορούσε να αποτελέσει οικονομική ανάσα για τις μικρές επιχειρήσεις, να πελαγοδρομεί μαζί με τα 3 εκατομμύρια € που αφέθηκε σαν «προίκα» για την κατασκευή του. Αυτά τα «έφαγε» η κυβέρνηση υπέρ του δημόσιου χρέους.

57 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γειά σου ΤΈΛΗ με τις γλάστρες σου... Μας ξεφουρνίζεις ΑΡΧΑΊΑ ΣΧΈΔΙΑ ΑΝΕΦΑΡΜΌΣΤΑ, πριν γίνουν τα κτήρια και χώρος επισκευών της ΜΑΡΙΝΑΣ

  Πρέπει να σου πούμε ένα ευχαριστώ λόγω του δρόμου με το τοιχίο που έφτιαξες στο παραλιακό δρόμο προς το λιμάνι ΚΑΙ ΈΣΩΣΕΣ ΑΠΌ ΠΛΉΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ. Όμως εσύ ο χουβαρδάς που έκανε έναν ψηλό λιμάνι στην ΔΕΗ που μόνο για ψάρεμα κάνει τώρα δείχνεις τσιγκούνης για τις 50.000 αναγκαίες για ΦΡΈΣΚΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΈΣ ΜΕΛΈΤΕΣ; Ακόμα και ο έμπειροτέχνη λιμενολόγος Γ. Κ θα έβλεπε ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν…

  • Καπετάν Γιάννης. Η μόνη λογική λύση για νέο επιβατηγό λιμάνι είναι στην Παλιόσκαλα στο ΨΑΛΙΔΙ.

   Φυσικά θα πρέπει να συνδυαστεί με την κατασκευή νέου περιφερειακού δρόμου Ψαλίδι, Ηρακλής, Αμπάβρης, Κερμετές -Επαρχιακός- Λάμπη.

  • Τι πάθαμε δυο ηλικιωμένοι με τις μελέτες λιμανιών που είναι για γέλια; Τους έπιασαν τα μελτέμια;

   Βγάλανε από το μπαούλο παλιά σχέδια που σήμερα δεν μπορούν να εφαρμοστούν και μας πουλάνε λύσεις για κλάματα. Περισσότερη όμως πλάκα έχουν τα εξαπτέρυγα του Παυλίδη που παριστάνουν τα στελέχη του ενώ στην πράξη είναι ξηραμένες γλάστρες όπως εύστοχα τους βάφτισε ο παραπάνω.

  • Τι πάθανε οι ηλικιωμένοι με τις μελέτες λιμανιών που είναι για γέλια; Τους έπιασαν τα μελτέμια;

   Βγάλανε από το μπαούλο παλιά σχέδια που σήμερα δεν μπορούν να εφαρμοστούν και μας πουλάνε λύσεις για κλάματα. Περισσότερη όμως πλάκα έχουν τα εξαπτέρυγα του Παυλίδη που παριστάνουν τα στελέχη του ενώ στην πράξη είναι ξηραμένες γλάστρες όπως εύστοχα τους βάφτισε ο παραπάνω.

 2. Δεν βρέθηκε βρε Τέλη να σου πει ότι παρουσίασες ΑΡΧΑΊΑ ΣΧΈΔΙΑ ΑΝΕΦΑΡΜΌΣΤΑ, πριν γίνουν τα κτήρια και χώρος επισκευών της ΜΑΡΙΝΑΣ.

  Όσο για τις επεκτάσεις του λιμανιού και της σκάλας γιατί δεν ρωτάς κάποιον στην αρχαιολογία για την δυνατότητα έγκρισης και να έκανες αυτά τα έργα αντί ΤΑ ΆΧΡΗΣΤΑ ΤΟΤΕ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ κατάλληλα μόνο για ψηλά καράβια και όχι για αυτά της ζώνης ΣΕΓΚΕΝ που έρχονται από την Τουρκία;;;;;

  • Εννοείς αυτούς που τον συνόδευαν και που ένας ευγενικός παραπάνω αποκαλεί γλάστρες;

   Καλά αυτοί πήγαν για φωτογραφίες. Σιγά, περιμένεις από τους…. φωστήρες να έχουν γνώσεις μηχανικού λιμενολόγου;

 3. ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΌ ΠΟΛΛΆ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΞΈΡΕΙ... Όταν όμως μπορούσε σαν υπουργός έτρεχε για τις άγονες γραμμές....

  Για κάνε και λίγο αυτοκριτική Τέλη μου για το τι έκανες ΤΌΤΕ που ήσουνα καβάλα στο άλογο και τι θα μπορούσες να κάνεις από αυτά που μετά από είκοσι χρόνια έβγαλες από το χρονοντούλαπο…

  • Υποψιάζομαι ότι η μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης έβαλε την μαϊμούνα να ξεκαρφώσει τις προτάσεις Παυλίδη.

   Λιμάνι άχρηστο, ψηλοπόδαρο, στην ΔΕΗ, πρόταση για νέο επιβατηγό λιμάνι ανεφάρμοστη λόγω ημερομηνίας λήξης της μελέτης και φυλακές στον Λινοπότη εκεί που η προηγούμενη Έπαρχος ήθελε νοσοκομείο και ο Καματερός στρατόπεδο λάθρο αλλά το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης δεν το παραχώρησε σε κανένα.

 4. Τον κακόμοιρο συχωρεμένο τον Γρη ,πόσο τον δικαιώνει η ...τάνα η Ζωή.

  Μια κοινωνία ανθρώπων που βάλλονται από τα ίδια συμφέροντα και δεν μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο συνεννόησης..Μετά λέει θα βρούμε λύση για τα All Inclussives..Πως;;;;αφού είναι μπολιασμένα μέσα μας πάθη και απωθημένα,μίσος που προέρχεται από ραγιαδιστικά κατάλοιπα,το σίγουρο είναι ότι δεν πάμε καλά.Θα μας στριμώξει το Αθηνοκεντρικό κατεστημένο..επειδή στα βασικά και ουσιώδη όπως δεν μπορούμε να καταλήξουμε για το καλό των επόμενων γενεών .

 5. Και όμως ο πρώην υπουργός ναυτιλίας δεν ξέρεις ότι σε Μαρίνα με χώρο φύλαξης και επισκευής σκαφών απαγορεύεται άλλη χρήση;

  Για κάνε μας μια φρέσκια πρόταση κύριε υπουργέ από που θα περνάνε τα ΙΧ και οι νταλίκες προς και από το νέο επιβατηγό λιμάνι που προτείνεις στην Μαρίνα και από που θα έφταναν στον δρόμο για τα χωριά ή στην άλλη πλευρά της πόλης χωρίς περιφερειακό δρόμο; Θα είχαμε το ίδιο πρόβλημα με σήμερα που όλα φρακάρουν κάθε φορά που έρχεται καράβι. Και τον χώρο φύλαξης και επισκευής σκαφών που θα τον πάμε, στο σπιτάκι;

 6. με τις προτασεις σου.αυτοι ειναι ανικανοι και αχρηστοι ολοι τους.ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΙΤΣΗΣ.

 7. το μονο που εχει μεινει απο την πολιτικη σου καριερα ειναι, οι βαλιτσοκουβαλητες σου, και η αχρηστη προβλητα πισω απο τη ΔΕΗ.

 8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.ΛΙΜΕΝΟΛΟΓΟΣ Αζορακος Για Μαρινα Μολο 13- 12- 2012.συνεντευξη στο ΔΛΤ ΚΩ.DHRAS KOS

  ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ.ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΜΟΛΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ,ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΣ.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.https://www.youtube.com/watch?v=Unx75A4IT0g

 9. ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.ΛΙΜΕΝΟΛΟΓΟΣ Αζορακος Για Μαρινα Μολο 13- 12- 2012.συνεντευξη στο ΔΛΤ ΚΩ.DHRAS KOS

  ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ.

 10. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ

  ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΕΛΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.
  ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
  ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΦΟΥΝΤΑΡΕΣ.

 11. Η πρόταση της Δύναμης Αλλαγής για τον μόλο κρουαζιερόπλοιων ΤΟ 2009!!.ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  Η πρόταση αυτή επεξεργάστηκε από το ΔΛΤ της Κω το Μάρτιο του 2009 και έγινε δεκτή με πολύ θετικό τρόπο στο CRUISE SHIPPING SUMMIT στο MIAMI, από όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου.
  Έτσι σε χθεσινή επικοινωνία του κ. Γερασκλή, πρώην Αντιπροέδρου του ΔΛΤ ΚΩ, με τον ΓΓ του πρώην Υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων Ναυτιλίας και Αλιείας, κ. Νίκο Λύτινα, η πρόταση αυτή επανήλθε και έχει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει, λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα έργο μικρής κλίμακας που μπορεί να προχωρήσει άμεσα.Ελπίζουμε ότι μια τέτοια θετική εξέλιξη θα δώσει περαιτέρω ώθηση στον θαλάσσιο τουρισμό και θα καθιερώσει την Κω ως προορισμό κρουαζιέρας.http://www.kosvoice.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%89%CE%BD

 12. η μεγαλη καταντια, οχι μονο η δικη σου, αλλα και ολων οσοι υπηρξατε εκπροσωποι της κω στην κεντρικη εξουσια,ειναι οτι κοροιδευατε με θα θα θαθαθαθα τον κοσμο. κι εχεις το θρασσος σημερα να βγαινεις να παρουσιαζεις παροχημενες και ανεφαρμοστες πλεον μελετες. γιατι δεν τις εκανες πραξη τοτε που ειχες και το καρπουζι και το μαχαιρι? εισαι πολυ λιγος τελικα.

 13. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.Η ΚΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

  Ημερομηνία: 25/07/2017
  Με τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θωρακίζει τις λιμενικές εγκαταστάσεις της Ρόδου. Άνω των 3,5 εκατ. ευρώ η παρέμβαση, από ευρωπαϊκούς πόρους. Την απόφαση ένταξης του έργου το Ε.Π. Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8766
  Ημερομηνία: 27/07/2017
  Θέμα:Αγκυροβόλιο, προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ και δυναμικότητας 73 τουριστικών σκαφών, στα Άλιντα της Λέρου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί και υλοποιεί το έργο, με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής υποδομής του νησιού.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8783
  28/7/2017
  Την ένταξη στο ΕΣΠΑ και την υλοποίηση δύο μεγάλων λιμενικών έργων στο νησί της Πάτμου, συνολικού προϋπολογισμού 2,55 εκατ. €, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Βελτίωση και επέκταση αλιευτικού καταφυγίου Σκάλας Πάτμου και διαμόρφωση κόμβου έμπροσθεν λιμένα Πάτμου.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8788

 14. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!!ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!!!

  Πρόκειται για τα έργα «Νέο Λιμάνι Σχοινούσας» και «Διαμόρφωση Λιμένος στις Καμάρες ν. Σίφνου», συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, τα οποία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα εντάξει για χρηματοδότηση το τρέχον Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» και ειδικότερα στο πλαίσιο της πρότασης που αφορά στην Ολοκλήρωση, Βελτίωση ή/και αναβάθμιση διαπεριφερειακών και ενδοπεριφερειακών λιμενικών συνδέσεων των μικρών νησιών της Περιφέρειας.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8492
  Ημερομηνία: 26/07/2017Θέμα:Μετά το Φράγμα Γαδουρά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ολοκληρώνει και το Φράγμα Κρητηνίας. Ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος εξασφάλισε το σύνολο της χρηματοδότησης αποπεράτωσης του έργου, ύψους 10 εκατ. ευρώ, από εθνικούς πόρους.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8770

 15. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΑΣΘΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΈΨΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΉΜΟΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

 16. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

  για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 6.000.000 ΓΙΑ ΜΟΛΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

 17. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

  Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
  μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
  ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

 18. Πρέπει να το χωνέψουμε ΟΛΟΙ μας ότι η κρίση είναι Κοινωνική και Ηθική και μ αυτά τα μυαλά είμαστε τελειωμένοι.

  Ένα παράδειγμα θα πω:στις ειδήσεις των κεντρικών δελτίων Ειδήσεων της λεγόμενης Prime Time και της (ΕΡΤ),έκπληκτοι κάποιοι ξένοι που έρχονται χρόνια Κω, βλέπουν ότι τα π…στοκάναλα δείχνουν πρώτο θέμα 26/8/17 τον ΤΥΦΩΝΑ στις ΗΠΑ, αντί της φωτιάς στη ΖΑΚΥΝΘΟ,που καίγονται σπίτια,εκκενώνονται χωριά,χάνονται περιουσίες..

 19. Στη Real News της περασμένης Κυριακής στη σελ 21,αναφέρεται το όνομα του Δημάρχου Κω

  να έχει επαφές με ΝΔ για τη στελέχωση του επερχόμενου γαλάζιου ψηφοδελτίου…από εκεί θα φανεί ποια μελέτη θα προκρίνει.Της παράταξης ,που ήταν και ο Συνεντεύξας,ή αυτήν που έχει και σχέση με Τοπική ‘προεκλογική Συμφωνία Κυρίων’..Ελλάς το Μεγαλείον σου.

 20. Προτείνεται το επαρχείο, οι δημοτικές παρατάξεις, οι φορείς,οι συνδημότες της πόλεως και των χωριών να εκφράσουν τις απόψεις-προτάσεις-ιδέες με γόνιμη κριτική, καλόπιστα για να βοηθήσουμε όλοι τον δήμο μας να επικεντρωθεί σε ουσιαστικούς αναπτυξιακούς στόχους που θα ωφελήσουν το νησί μας.

 21. «Τ΄αγγειά γινήκαν θυμιατά
  και τα σκατά λιβάνι
  οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι
  κι οι κλέφτες καπετάνιοι»
  Γ. Σουρής
  Το διαβάσαμε από το: «Τ΄αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/08/blog-post_4317.html#ixzz4qfMyObVA

 22. εχουμε να κανουμε με ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ο οποιος εξαπάτησε τους Κωους πολίτες.Μωλος, επεκταση Μαρινας παλιο Ανταγορας,Ryanair παγωμα τελων και τοσα αλλα ψεμματα.

 23. μας εξαπατησες αλλα θα σε ξαποστειλουμε και εμεις στο χρονοντουλαπο της ιστοριας παρεα με τον καισερλη

 24. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.

 25. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 50.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΟ ΟΙ 40.000

  ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΛΙ!!!!

 26. Μήπως κάποιος έχει πάρει χαμπάρι το χαος που γίνεται με τα τουριστικά λεωφορεια στην Αβερωφ;Μήπως δεν εχετε παρει χαμπάρι που οι τουριστες περπατουν κοντά στα 800 μετρα για να πάρουν τα λεωφορεία;;

 27. μελετες για μολους!!ΜΟΝΟ ΜΕΛΕΤΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

 28. ρε ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ; ΠΟΣΣΕΣ; ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ η΄ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
  Α ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ …….ΑΚΟΥ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!
  ΒΡΕ ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;
  ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΦΛΑΠΟΡΤ!
  ΜΕΣΑ

 29. Την επέκταση της τωρινής προβλήτας κατά 200 εως 250 μέτρα προς την πολεμική σκάλα, προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις πρόσδεσης κρουαζιεροπλοίων.

 30. Ακταίον: το πρώτο ξενοδοχείο της πόλης μας και η κατάντια του επί δημαρχίας Κυρίτση

  90 χρόνια από τότε όπως το κατάντησε η Δημοτική αρχή Κυρίτση.
  Ένα σκάνδαλο διαρκείας από μια άθλια δημοτική αρχή.
  Σταμάτησαν χρηματοδοτούμενο έργο. Αποζημίωσαν τον εργολάβο. Έχασαν την χρηματοδότηση και παράτησαν το στολίδι της Κω να ρημάζει και να μας ντροπιάζει με την εικόνα του.
  Κατά τα άλλα η δημοτική αρχή νοιάζεται για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και διοχετεύει μεγάλα ποσά σε δικηγορικά γραφεία για την έξωση από την ΑΙΓΛΗ μιας ΚΟΙΝΣΕΠ, που αν μη τι άλλο προσθέτει στο τουριστικό μας προϊόν, με τις τοπικές γεύσεις και την ποιότητα της.ΦΩΤΟ.http://filpap.blogspot.gr/2017/05/blog-post_2.html

  • Ζητά ο γκάου να παίρναμε επιδότηση 125.000 Ευρώ και να εκτελέσει έργα ο Δήμος ένα εκατομμύριο με λεφτά που δεν υπήρχαν!

   Το παίζει και αριστερός τώρα! Θέλει να αφήσουμε την Αίγλη στις άπορες κορασίδες , να χάνονται 50.000 Ε τον χρόνο από τα ταμεία του Δήμου για να τρώει ο λιγούρης γλυκό του κουταλιού! Έχει ιδεολογική φουρτούνα στο κεφάλι του, Ηλίθιος ή πανηλίθιος….

 31. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΔ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

 32. Μεγάλος ποδοσφαιρικός αγών: Πρακτικοί λιμενολόγοι εναντίον πτυχιούχων λιμενολόγων.

 33. Δυο σχολια…Πρωτο.Εχουμε λιμανι,θα ξοδεψουμε και αλλα λεφτα πανω σε αυτο να το μεγαλωσουμε για να το χρεισιμοποιουμε μονο τη σαιζον και για καποιες μερες.Πολυ σοβαρη προταση.
  Δευτερο.Ασχετα με τι ειπε ο Παυλιδης εδειξε κατι.Δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος απο τον Κυριτση.Αληθεια που ειναι το οραμα και οι προτασεις του?Αυτοι εχουν μηνει μονο στις καταγγελειες να διαμαρτυροντε αν δεν προσληφθηκε καποιος ασχετος δικος τους η δεν πηρε καμια εργολαβια καποιος δικος τους οπως επερνε τοσα χρονια.

 34. ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΕΞΕΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.