ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Τα υπολείμματα του Οράματος, που έχουν αφήσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στη ΒΙΜΕΛ, τρέμουν τον έλεγχο του ορκωτού λογιστή”

7
765

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Τα υπολείμματα του Οράματος, που έχουν αφήσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στη ΒΙΜΕΛ, τρέμουν τον έλεγχο του ορκωτού λογιστή”

 

Από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

“Τα υπολείμματα του Οράματος-Εφιάλτη, που έχουν αφήσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στη διοίκηση και διαχείριση της ΒΙΜΕΛ, τρέμουν τον έλεγχο του ορκωτού λογιστή.

Για αυτό και έκαναν και κάνουν ότι μπορούν, μαζί με κάποιους άλλους, να τον εμποδίσουν.

Δεν πρόκειται να τους περάσει. Ο έλεγχος θα πάει μέχρι τέλους και αν διαπιστωθούν ποινικές ευθύνες , απαίτηση των πολιτών της Κω αλλά και των μελισσοκόμων είναι να αποδοθούν και οι υπεύθυνοι να πληρώσουν.

Η ΒΙΜΕΛ, στα χέρια του Οράματος-Εφιάλτη είχε σταματήσει να λειτουργεί ως κανονική εταιρεία.

Δεν υπήρχαν ισολογισμοί, παρά μόνο προσχέδια, άνευ εγκρίσεως από τους υπεύθυνους για την διαχείριση της εταιρείας και σύνταξη αυτών.

Είχαν αδειάσει οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν παραιτηθεί και είχαν αποποιηθεί των ευθυνών τους, δείχνοντας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση που παρέλαβε η Νέα Δημοτική Αρχή ήταν τραγική. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν βρέθηκε κανένας να παραδώσει την εταιρεία στη νέα διοίκηση. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ο λογιστής της εταιρείας ήταν εξαφανισμένοι.

-Υπήρχαν οφειλές 20.000 ευρώ στους μελισσοκόμους και 30.000 ευρώ προς τους υπαλλήλους της εταιρείας.

-Υπήρχαν οφειλές 20.000 ευρώ προς προμηθευτές.

-Υπήρχε χρέος 35.000 ευρώ προς την Εφορία, το οποίο ενδέχεται να αυξηθεί.

-Υπήρχε χρέος 30.000 ευρώ προς το ΙΚΑ, ενώ ο έλεγχος ενδέχεται να αυξήσει το ύψος του χρέους προς το ΙΚΑ.

-Υπήρχε χρέος 8.000 ευρώ για ενοίκιο της εταιρείας, όλοι θυμόμαστε πως η ΒΙΜΕΛ πλήρωνε ενοίκιο ενώ υπήρχαν δημοτικά ακίνητα στα οποία θα μπορούσε να στεγαστεί.

Το κυριότερο: οι τραπεζικοί λογαριασμοί και το ταμείο της ΒΙΜΕΛ είχαν αδειάσει και ουδείς γνωρίζει που πήγαν αυτά τα χρήματα, αφού υπήρχε πλημμελής παρακολούθηση των τραπεζικών κινήσεων και των λογιστικών βιβλίων.

Μετά από όλα αυτά ήταν σαφές ότι η ΒΙΜΕΛ δεν μπορεί να λειτουργήσει αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Ο όρος λεηλασία είναι πολύ επιεικής για να περιγράψει τα όσα συνέβησαν στη ΒΙΜΕΛ την προηγούμενη περίοδο.

Καθολική απαίτηση των πολιτών απέναντι στη Νέα Δημοτική Αρχή είναι η ολοκλήρωση του ελέγχου από τον ορκωτό λογιστή και η απόδοση ευθυνών.

Οι μελισσοκόμοι πρέπει να πάρουν τα χρήματα τους ακόμα και με καταλογισμό σε όσους ευθύνονται για τη διαχείριση της ΒΙΜΕΛ.

Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να στηθεί ξανά σε νέες βάσεις η λειτουργία ενός νέου εταιρικού σχήματος που θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα έχει προοπτική.

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. -Αλεξίκακος- Σας βαρεθήκαμε όλους, παίζουν πιγκ-πογκ η Δύναμη Απαλλαγής και τα υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ... Παχύδερμα.

  Γράφει η παράταξη που ΡΟΥΦΑγε το μέλι της ΒΙΜΕΛ και απαντάει με κούφια λόγια του αέρα η ανίκανη παράταξη της Δύναμης Απαλλαγής που δυο χρόνια δεν κατάφεραν να κάτσουν ούτε ένα από αυτούς που αποκαλούν κλέφτες στο σκαμνί… Και η ΡΟΥΦΑ ετοιμάζεται για νέα απάντηση…

 2. ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ κλιματιστικα

  κυριτση εγινες χειροτερος απο τον καισερλη.θα σε τακτοποιησουμε και εσενα.ερχεται η σειρα σου.ελεγες ΝΤΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.

 3. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

  Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
  μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
  ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

 4. Μας πρήξατε πια με τα υπολείμματα. Σκεφτείτε κάτι καινούργιο….Διαβάστε μια μέρα όλα σας τα κείμενα μαζί,και αν δεν πάθετε διπολική διαταραχή γράφτε μου…

 5. Οι γάιδαροι μαλώνουν γιά το σανό που φάγανε και μένει για να φάνε. Ντροπή που θέλετε ολοι σας να είστε υπεύθυνοι γιά την μοίρα αυτοϋ του τόπου. Στις σάρκες των δημοτών που τις κατασπαράζεται με τις αυθαιρεσίες σας αφήνεται και παίζουν παιχνίδια κι.άλλοι. Ντροπή που έχω τόσες δεκαετίες τέτοιους δυστυχώς εκλεγμένους – σαν τους κυβερνώντες – άρχοντες. Κρίμα και Ντροπή μας…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ