ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με θερμά χειροκροτήματα & πολλά χαμόγελα η ΒΡΑΒΕΥΣΗ των ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ από το Ροταριανό Όμιλο στο Καράβια – Τυχερή της βραδιάς η Ιωάννα Ανδριώτη

9
4040

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία του συνόλου σχεδόν των παιδιών που αρίστευσαν, γονέων συγγενών και φίλων τους, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, Διευθυντών και εκπαιδευτικών, ο Ροταριανός Όμιλος Κω, βραάβευσε τους αριστούχους απόφοιτους των Λυκείων του νησιού μας, σε μια ειδική τελετή απόψε στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΙΑ στο Μαρμάρι.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Τσαμπίκος Καματερός ο οποίος ανακοίνωσε ότι εκτός από την  υποτροφία ενοικίου που με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια, φέτος ο όμιλος αποφάσισε να δώσει και δεύτερη με κλήρωση.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Γιώργος Μαστρογιώργης εξέφρασε την αγάπη και συμπαράσταση του Ομίλου στους δοκιμαζόμενους από το σεισμό της 21ης Ιουλίου συμπολίτες μας με την ευχή για ταχεία αποκατάσταση των ζημιών και επάνοδο στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητας. «Απόψε έχουμε τη χαρά και την υποχρέωση να τιμήσουμε τα παιδιά μας. Τα παιδιά που έκαναν τη διαφορά και κατέκτησαν το εισιτήριο προς την επίτευξη των ονείρων τους, μα πάνω απ’ όλα προς τη γνώση», τόνισε μεταξύ άλλων.
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Μανώλης Ζερβός συνεχάρη για άλλη μια φορά τα παιδιά που αρίστευσαν, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά για την προσπάθειά τους, τονίζοντας ότι από την πλευρά τους θα υπάρχει πάντα στήριξη και αρωγή.
Ακολούθησε η τελετή βράβευσης των παιδιών που αρίστευσαν με έναν τιμητικό έπαινο κι ένα συμβολικό δώρο.
Τέλος πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της υποτροφίας ενοικίου (μέχρι 300 ευρώ ανά μήνα,  στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό), για την οποία κλήθηκε ο αντιδήμαρχος Ηλίας Σιφάκης να τραβήξει τον λαχνό. Τυχερή της βραδιάς η οποία κέρδισε την δεύτερη υποτροφία ήταν η απόφοιτη, Ιωάννα Ανδριώτη (φωτό-βίντεο)

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν το ήξερα θα έστελνα τη θεία μου το Διασουνιω στο Λύκειο Αντιμαχειας να πάρει κι αυτή η κακομοιρα έπαινο

  2. Εγώ τη θεία μου την κατινα την έγραψα κιόλας στο Λύκειο Αντιμαχειας. Απο το νέο σχολικό έτος θα φοιτά στο Λύκειο Αντιμαχειας? δεν πειράζει που δεν ξέρει καλή ανάγνωση και ορθογραφία. Εχει πολλες πιθανοτητες να βγει αριστουχα.

  3. Μπράβο στον Ροταριανό Όμιλο για την επιβράβευση των αρίστων. Είναι κάτι που πρέπει να γίνεται με τον πλέον επίσημο και θεσμικό τρόπο. Θέλω όμως ως εκπαιδευτικός να τονίσω το εξής: υπάρχουν 2-3 παιδιά, ανάμεσα στα βραβευμένα, (προέρχονται από τα δυο λύκεια των χωριών του νησιού μας) που έγραψαν πάρα πολύ καλά στις πανελλήνιες (όχι άριστα, αλλά πέτυχαν βαθμό πρόσβασης 15-16,5), τα οποία δεν παρακολούθησαν επί 6 χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ούτε μία ώρα φροντιστηριακού μαθήματος. Πιστεύω ότι πρόκειται για τους/τις κατά τι περισσότερο αριστούχους του νησιού μας. Συγχωρείστε με, δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια κανενός εκπαιδευτικού και κανενός σχολείου. Το λέω για να επιβραβεύσω λίγο περισσότερο αυτά τα καταπληκτικά παιδιά, καθώς και τις λαμπρές τους οικογένειες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ