ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩ! Στις 10:30 καταπλέει το super fast 12 /video – Δηλώσεις Λιμενάρχη Κω

16
7810

Λιμενάρχης Κω Κ.Γιαλελλής: στις 10:30 αύριο το super fast 12 θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Κω /video

Επιστρέφει η ακτοπλοϊκή σύνδεση στο λιμάνι της Κω από αύριο Κυριακή 13-8-2017 . Μέτρα για την ασφαλή αποβίβαση και επιβίβαση των φορτηγών οχημάτων – σε πολεμική σκάλα και πλατεία του ‘’ΚΩΣ’’ η στάθμευση  Ι.Χ. και φορτηγών.

Ξεκινά από αύριο το πρωί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού από το λιμάνι της Κω με την προσέγγιση στις 10:30  του επιβατηγού πλοίου super  fast 12 . Τo υπουργείο υποδομών ολοκλήρωσε το έργο αποκατάστασης σε τμήμα του λιμένος που απαιτείτε για τον ελλιμενισμό και το παρέδωσε προς χρήση, και όπως δηλώνει ο λιμενάρχης Κω Κώστας Γιαλελλής , σε συνεργασία με το λιμενικό ταμείο και την δημοτική αστυνομία καθώς και της ΕΛΑΣ οργανώνετε και το σχέδιο για την ασφαλή  επιβίβαση και αποβίβαση από τον δρόμο του κάστρου , καθώς και των χώρων στάθμευσης Ι.Χ, και φορτηγών οχημάτων , ζητώντας την κατανόηση και την συνεργασία όλων καθώς είναι βέβαιο πως θα προκύψουν ,μικρές καθυστερήσεις.

Πηγή: dhras.gr

EXAS TRAVEL: ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ!

Το EXAS TRAVEL SERVICE, ως κεντρικό πρακτορείο της BLUE STAR FERRIES στην Κώ, σας ανακοινώνει ότι από αύριο Κυριακή 13/08 τα πλοία της εταιρείας μας θα πραγματοποιούν κατάπλου και απόπλου από τον κεντρικό λιμένα στην πόλη της Κώ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: +30 2242029900

+30 2242021291

 

Blue Star Ferries, Kos Agency

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τα 2/3 του λιμανιού να έχει γίνει ζευγάρι, τον παραλιακό μια λωρίδα και τα αυτοκίνητα να περιμένουν στην σκάλα ή στο Κως...

    πολύ σύντομα θα ζητάμε πάλι το λιμάνι της Κεφάλου… Και ερωτώ, σκέφτηκε κανείς το λιμάνι της ΔΕΗ που τώρα έχει και άσφαλτο;;; Στην μύτη μετά τον φάρο εύκολα αράζουν καράβια.

    • Φώναξε βρε ΣΟΥΡΩΜΈΝΕ τον παλιό με κανένα μπουκάλι για τα εγκαίνια... Πρόσεξε όμως να το σπάσει στην πλώρη του καραβιού.

      Εσάς με τόσα σκόρδα που κατεβάζετε για την πίεση και με αναπνοή που μοσχοβολά αλκοόλ δεν σας πιάνει μάτι… αλλά ο λήθαργος της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ… Πάντως να μην σας ματιάσω, όλα κατά διαόλου σας πάνε…

  2. Ένα μεγάλο μπράβο στην κυβέρνηση. Στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που έδειξε στην πράξη το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή για το νησί μας. Μπράβο σε όλους που βοήθησαν.

  3. …..Μονο καλο εκανε αυτες τις ημερες το καραβι στην Κεφαλο!!!
    Δημαρχε ας πηγαινει μια φορα την βδομαδα εκειδα!!!

  4. Και το καταμαράν στο μεγάλο λιμάνι ή στην σκάλα του πολεμικού;
    Με τα κρουαζιερόπλοια και τα φορτηγά που δεν έχουν μπουκαπόρτα τι γίνεται;

  5. Είστε καλά;περάσατε το απόγευμα από παραλιακή να δείτε έως το ΚΩΣ… τα λεωφορεία και τις γουρούνες παρκαρισμένες?χαχαχαχα θα γίνει της ……κωτισας……..ανεγκεφαλοι

  6. Αυτόν τον βλάκα που διέδιδε φήμες για επικείμενο μεγάλο σεισμό και εκμεταλλευόμενος τον φόβο των κατοίκων,τους εξανάγκασε να φύγουν στα χωριά,έγινε υπαίτιος να γραφεί σε ξένα φόρουμ και συγγενείς ξένων επισκεπτών να τηλεφωνούν πανικόβλητοι σε Ξενοδοχεία (είδα με τα μάτια μου Ολλανδικό Σάιτ που το έγραφε),αλλά και άτομα που αναμετέδιδαν ή τον πίστεψαν και απ την Αστυνομία,και απ το Δήμο,ο επικίνδυνος δολοφόνος αυτός τι απέγινε? Ρωτάω πολλούς αποδέκτες.Εκείνη την περίοδο από σπίτι σε σπίτι,από γνωστό σε φίλο διέρρεε το μυστικό του μεγάλου σεισμού που θα συνέβαινε στις 3 μέ 5 απόγευμα και μετά αναβλήθηκε για τις 6 με 8 .Αυτό το άτομο πως πλήρωσε,πως τιμωρήθηκε?Που είναι τώρα?Ποιος δικηγόρος τον υπεράσπισε?

  7. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

    Στηρίζει και ψηφίζει ανελλιπώς (κάθε εξάμηνο, που ανανεώνονται) τις ευρωπαϊκές κυρώσεις εναντίον τους – βλάπτοντας μεταξύ των άλλων και τα ίδια τα εθνικά της συμφέροντα και την ελληνική οικονομία (ειδικά τους αγρότες που εξήγαγαν τα προϊόντα τους στην Ρωσσία), επειδή έτσι γουστάρουν οι διεθνείς αφέντες των Τσιπροκαμμένων, των Κούληδων και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων». Ε, δεν είναι κορόιδα οι Ρώσσοι, συντρόφια!

  8. Να χερομαστε τον δήμαρχο που λέει ότι τα έκανε όλα αυτός ήθελα να ήξερα στην μαθήτρια απάντησε η έκανε το κουνέλι 🐇…ξανά ψηφίστε τον στην κεφαλο και θα σας κάνει ότι ζητήσετε για να πάρει το ρόλο του και την 💺💺💺το 🔱 και το 🔑 της πόλης. ….🎤🎤🎤💰💰💰

  9. γιατι δεν μενουν τα καταμαραν στην σκαλα του πολεμικου αφου εξυπηρετουν και δεν συσωρευωντε ολα στο λιμανι

  10. Έτσι μπράβο λιάκο.Τα απομεινάρια της «Δύναμης απαλλαγής»(γιατί πρόκειται περί φασίστες και αχρήστους) το φυσάνε και δεν κρυώνει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ