ΟΡΦΕΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ προβολών από Πέμπτη 22/9 έως και Τετάρτη 28/9

0
1343

Στον Χειμερινό & τον Θερινό Κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑ» από την Πέμπτη 22/9 έως και την Τετάρτη 28/9 θα προβληθούν οι τρεις παρακάτω ταινίες:

Έρχεται η Ρομαντική Κομεντί «Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» της Σάρον Μαγκουάιρ (Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς) με τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ, Πάτρικ Ντέμπσεϊ & Έμα Τόμσον…

Υπόθεση: Έτοιμοι για γεννητούρια;  Οι περιπέτειες της Βρετανίδας δημοσιογράφου Μπρίτζετ Τζόουνς, συνεχίζονται, καθώς μπαίνει αισίως στα 40 και το όνειρό της να γίνει μάνα επιτέλους παίρνει σάρκα κι οστά. Κι αυτή τη φορά θα… εγκυμονεί. Οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως «Μπρίτζετ Τζόουνς» και «Μαρκ Ντάρσι», κι ο νέος ανταγωνιστής του Μαρκ, είναι ο Τζακ, δηλαδή ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ, με τον οποίο η Μπρίτζετ, μετά το χωρισμό της από τον Μαρκ, ενθουσιάζεται και πιστεύει πως, ίσως, αυτός να είναι ο ιδανικός, για να διαπιστώσει γρήγορα πως έχει μείνει έγκυος και δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας, καθώς έχει μεσολαβήσει και μια ερωτική συνεύρεση με τον Μαρκ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Θερινός: Πέμπτη, Σάββατο, Δευτέρα: 21:00, Παρασκευή, Κυριακή: 23:15.

Χειμερινός: Κυριακή, Τετάρτη: 20:00, Τρίτη: 22:00.

Μαζί μας σε Παγκόσμια Πρεμιέρα το Γουέστερν «Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι» του Αντουάν Φουκουά (Ημέρα Εκπαίδευσης, Τα Δάκρυα του Ήλιου, Βασιλιάς Αρθούρος, Ο Εκτελεστής, Η Σκοτεινή Πλευρά του Νόμου, Ο Όλυμπος Έπεσε, The Equalizer, Ο Αριστερόχειρας) με τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ίθαν Χοκ, Κρις Πρατ, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Μπουνγκ-Χουν Λι, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούφλο & Μάρτιν Σένσμιερ..

Υπόθεση: Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Bartholomew Boge, οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες – ο Sam Chisolm, ο Josh Farraday, ο Goodnight Robicheaux, ο Jack Horne, ο Billy Rocks, ο Vasquez και ο Red Harvest. Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Θερινός: Πέμπτη, Σαββάτο, Δευτέρα: 23:15, Παρασκευή, Κυριακή: 20:45, Τρίτη, Τετάρτη: 21:00.

Χειμερινός: Πέμπτη, Παρασκευή: 22:00, Σαββάτο, Δευτέρα: 20:00, Κυριακή, Τετάρτη: 22:15, Τρίτη: 19:30.

Ενώ ξανά κοντά μας η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Ψάχνοντας την Ντόρι» των Άντριου Στάντον (Ψάχνοντας τον Νέμο, Γουόλ-Υ, John Carter: Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους) & Άνγκους ΜακΛέιν με τους Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρή Αθερίδη, Ακίνδυνο Γκίκα, Στεφανία Φιλιάδη, Γιώργο Ρεντούμη, Χρήστο Θάνο, Χίλντα Ηλιοπούλου, Έλλη Θάνου, Μανώλη Γιούργο, Τάσο Κωστή, Βίνα Παπαδοπούλου, Χάρη Γρηγορόπουλο & Μαρία Πλακίδη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: 13 χρόνια μετά την πρώτη μας μαγική βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, η αναμονή τελείωσε! Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του Ψάχνοντας τον Νέμο συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους, και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι που λέγεται Ντόρι, η οποία… απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Χειμερινός: Κυριακή: 18:00.

Σας περιμένουμε

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ