Αυξημένη η κίνηση στα Σούπερ Μάρκετ Ι Σε ισχύ το «Καλάθι του Πάσχα»

0
4943
Αυξημένη είναι η κίνηση στα σούπερ μάρκετ της περιοχής εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας, με το «Καλάθι του Πάσχα» να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αγοραστικές επιλογές των καταναλωτών.
Το «Καλάθι του Πάσχα», το οποίο βρίσκεται σε ισχύ έως και το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου, περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα όπως αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, πασχαλινά σοκολατένια αυγά και σοκολατοειδή προϊόντα. Οι καταναλωτές φαίνεται να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην πρωτοβουλία αυτή, αναγνωρίζοντας την ευκαιρία για οικονομικότερες αγορές ενόψει των εορτών.
Υπενθυμίζεται ότι το «Καλάθι του Πάσχα» εφαρμόζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί μια προσωρινή επέκταση του «Καλαθιού του νοικοκυριού», μιας πρωτοβουλίας που ήδη βρίσκεται σε ισχύ.
Σημειώνεται ότι φέτος δεν θα λειτουργήσει «Καλάθι του νονού». Σχετικά με αυτό, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει δηλώσει πως η μη δημιουργία του συγκεκριμένου καλαθιού οφείλεται στο γεγονός ότι αφορά κυρίως παιχνίδια, όπου ο πληθωρισμός είναι μηδενικός, καθιστώντας το άνευ ουσιαστικού νοήματος.

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ