«Λίβελο» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Μαστροκούκος την επιστολή του Θεοδόση Νικηταρά (μετ’ ασπασμού…)

3
152

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων της Καλύμνου στο ΧΥΤΑ Κω, με την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ των Δημάρχων Καλυμνίων Ιωάννη Μαστροκούκου και Κω Θεοδόση Νικηταρά.

Μετά την χθεσινή (22/10/2024) απαντητική επιστολή του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά (που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ) σε αντίστοιχη που είχε προηγηθεί του Δημάρχου Καλυμνίων Γιάννη Μαστροκούκου (που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ), ο Δήμαρχος Καλυμνίων επανέρχεται.

Με επιστολή του που φέρει ημερομηνία 23 Οκτωβρίου 2024 και τίτλο “Απάντηση σε Λίβελο” και απευθύνει στο δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά με κοινοποίηση στα ΜΜΕ, ο δήμαρχος Καλυμνίων Γιάννης Μαστροκούκος, απαντά στις αιτιάσεις και τους χαρακτηρισμούς, αναφέροντας χαρακτηριστικά :” Ο γραπτός λόγος που χρησιμοποίησα, έχει το ήθος, το ύφος και το λεξιλόγιο που εσείς χρησιμοποιήσατε. Δεν μου αρέσει, δεν μου αρμόζει, απλά σας τα επιστρέφω”.

Παραθέτουμε την επιστολή του Γιάννη Μαστροκούκου ως έχει:

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να απολογηθεί ο Δήμαρχος Καλύμνου και όχι να μας κουνάει και το δάχτυλο. Για πες μας για την κατάσταση του αισχους ΧΑΔΑ που έχεις στην Κάλυμνο. Ανεπιθύμητος για την Κω . Άιντε

  2. Ασφαλώς οι γνωστοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Κω δεν είχαν ιδέα μα ούτε και φαντάζονταν τη διάσταση του θέματος. Πιθανών να είχαν την άποψη ότι θα περάσει κι αυτό στα ψιλά. Ασφαλώς ο περιφερειάρχης τους χρησιμοποίησε όπως άλλωστε και όλους όσοι τον στήριξαν. Ασφαλώς και οι Κώοι δεν θα ξεχάσουν την Προδοσία και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Ασφαλώς όμως και θα είναι αδήριτη ανάγκη η με κάθε τρόπο παρεμπόδιση εισόδου στο νησί αυτών των κάθε ΄΄είδους΄΄ ΣΑΡΙΔΙΩΝ απ’ όπου κι αν προέρχονται. Τότε θα φανερωθεί στην πράξη η παλικαριά και η αγωνιστικότητα όλων αυτών που κάθε λίγο και λιγάκι τους βλέπουμε με αγωνιστικότητα και πάθος στους δρόμους του νησιού.

  3. Λιβελος?
    Έχετε ένα νησί να σας στηρίζει με όλους τους τρόπους.Πρωτοι επρεπε να συνταχθειτε με την Κω και το συμφέρον της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ