ΣΤ Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου στο Επαρχείο Κω-Νισύρου |Ο ΧΥΤΑ – χωματερή είναι η «ντροπή» της Κω | «Χυδαία» η στάση του Δημάρχου, είναι «Θεομπαίχτης» και «παραμυθιάζει την τοπική κοινωνία»

18
4422
Ο ΧΥΤΑ – χωματερή είναι η «ντροπή» της Κω
Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Κω, παραχώρησε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024,  ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος στο Επαρχείο Κω-Νισύρου, παρουσία των αντιπεριφερειαρχων Χ.Ναβροζιδη, Γιάννη Κρητικού, κ.Ασπρακη και κ.Ευστρατιου.
Ο κ. Χατζημαρκος έκανε λόγο για μια πλευρά που καλλιεργεί με τέχνη το ψέμα με στόχο να πετύχει τους σκοπούς της. Αναφορικά με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ επισήμανε πως η λειτουργία της ήταν αυτή της χωματερής και όχι του ΦΟΔΣΑ αυτό προσβάλλει την τοπική κοινωνία, αφού οι πολίτες πληρώνουν φόρους. Σημείωσε πως η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ παρέλαβε το ΧΥΤΑ στις 3 Σεπτεμβρίου και απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα να αποκατασταθεί η λειτουργία του .
Τόνισε πως ο δήμαρχος Κω «έχει εκπαιδευτεί στο ψέμα» και κοντεύει ακόμα και ο ίδιος να τα πιστέψει  ενώ υπογράμμισε πως σε όλο τον σχεδιασμό της κατάρτισης της διαχείρισης  των απορριμμάτων του ΦΟΔΣΑ, ήταν παρών ως μέλος του ΔΣ και δεν αντέδρασε.
Ο κ. Χατζημαρκος τόνισε ότι ο δήμαρχος έχει υιοθετήσει μια εμμονικη στάση προβάλλοντας ψευδείς πληροφορίες και υποβαθμίζοντας τον δημόσιο διάλογο. Υπογράμμισε ότι ο Δήμαρχος, όχι μόνο συμμετείχε ενεργά στη διαμόρφωση των σχετικών αποφάσεων, αλλά και τις ψήφισε.
Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του δημάρχου ως «χυδαία» και ανάρμοστη για έναν εκλεγμένο αξιωματούχο λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι » Θεομπαίχτης» και «παραμυθιάζει» την τοπική κοινωνία.

πηγη: https://www.kostv.gr

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για μόλο για κρουαζιερόπλοια από την περιφέρεια.η Κως 2010-2024 μηδέν.Καισερλης Κυρίτσης Νικηταράς οι υπεύθυνοι.

  2. και ο αχάριστος ίσα που φαίνεται…..δεν ξαναεκλεγεσαι.οσο για αυτά πιυ λες στον περιγυρο σου (γιατί σε κατάλαβαν και αυτοί μόνο κάποιους από εκεί πάνω σαν εσένα)ότι θα συντρίψεις οποίον δου πάει κόντρα……………………

  3. Θεομπαίχτης» και «παραμυθιάζει την τοπική κοινωνία……
    Σε 3,4 χρόνια η θητεία σου… Λήγει όσα περισσότερα μπορείς….

  4. Ναβροζιδη βγες και υπερασπίσου όπως εσύ ξέρεις τον θείο Χατζητετοιο.ουτως η άλλως δεν είσαι από Κω

  5. Χατζημαρκε εχασες την γη κάτω από τα πόδια σου.Ο νικηταρας σε ξεφτίλισε.Αυτος θα είναι η αιτία που θα χαθείς από τα πολιτικά πράγματα.Εχεις πάρει μαζί σου και τους τρεις κότες.Ετσι πρέπει να τους ονομαζουμε αυτους.

  6. αυτό που θέλεις να φέρεις τα σκουπίδια της Καλύμνου στην Κω δεν θα το πετύχεις όσο κι αν βρίζεις το Νικηταρά

  7. Ενώ εσείς κ. Χατζημάρκο που όντως οδηγείτε την Κω στη διάλυση, τη μια με το ΚΥΤ και τώρα με τα σκουπίδια της Καλύμνου, με την δική σας υπερπροσπάθεια μην πάθει η Ρόδος και η Κάλυμνος τίποτα και ας «ψοφήσουν» όλοι οι Κώοι, είστε σούπερ καταπληκτικός!!! Θεέ μου!!! Βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο επιεικώς απαράδεκτους πολιτικούς… Ειλικρινά, τέτοια απελπισία δεν την έχουμε νιώσει την Κω πότε ξανά…

  8. Μιλάει ο Χατζηλακος…… σας χάλασε ο Νικηταράς το αφήγημα…. και άνοιξες πόλεμο…. στο τέλος θα φανεί ποιος λέει αλήθεια… οι Κωοι δεν είναι πρόβατα. Μια μερίδα σαν μαρίδα έχεις μαζί σου να σε καλύπτει. Πόσο ακόμα?

  9. κ. Χατζημαρκο με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό σας, έχετε χάσει κάθε αίσθηση σεβασμού και φρασεολογίας κάτι που δεν συνάδει με το προφίλ σας. Κρίμα γιατί πιστέψαμε σε εσάς!!!!

  10. Η φρασεολογία του κ Χατζημαρκου.. αποδεικνύει για άλλη μια φορά το επίπεδο του…
    προκλητικός και αλαζόνας…..
    ΚΡΙΜΑ…..
    μηδέν εις το πηλίκο!!!!
    οι μόνοι χαμένοι οι κωοι…….

  11. ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΈΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ .ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΊΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΥΤΟΥ.ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΆΣ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ. Η ΚΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

  12. χαζημαρκου συνέχισε να στέλνεις τους λαθρομετανάστες και τα σ…α της Καλύμνου στην Κω κι έλα μετά να κλαίγεσαι ότι άλλοι φταίνε για αυτό.Οσο φταίνε και για τις λακούβες όσο φταίνε και για την έλλειψη υποδομών σε σχολεία και κτίρια όσο φταίνε και για τον ΧΥΤΑ.Παρεπιπτοντως οι φωτογραφίες που εβγαζες απ’ τ έργα στο ΧΥΤΑ με τις μπουλντόζες και τους χωματόδρομους πως πάνε;;;;προχωράνε;;;γιατί μετά τις πρώτες φωτό δεν ξαναείδαμε τίποτε.Αβρε παπατζηδες που….θα επενδύατε λεφτά…Στις τσέπες σας ίσως.

  13. ίσως θαπρεπε να φτύνουμε όλους αυτούς τους ελεεινόυς που φωνάζουν για να νομίζουμε ότι έχουν δίκιο..Από όπου κιαν έρχονται !!απ τη Ρ οδο ?απ τον Ποντο?Απ την βολεμένη καρέκλα τους ?απ το ροζ συνεφακι τους?Αρκεί που προσβάλλουν τον εκλεγμένο Δημαρχο. αρκεί που θέλουν να θάψουν το νησι μου.Αρκει που μας θεωρούν ηλιθιους…Φτύσιμο.. φτύσιμο

  14. Στην όπερα, ως πριμαντόνα (ιταλικά: primadonna‎‎) ή ντίβα (ιταλικά: diva‎‎) χαρακτηρίζεται η πρωταγωνίστρια μονωδός του οπερατικού θιάσου, εκείνη που αναλαμβάνει τους πρώτους ρόλους. Αμφότεροι οι όροι προέρχονται από τα Ιταλικά και χρησιμοποιούνται αμετάφραστοι —στην κυριολεξία prima donna είναι η «πρώτη κυρία» και diva σημαίνει «θεά». Συχνά, ως πριμαντόνα χαρακτηρίζεται κάποιο πρόσωπο του καλλιτεχνικού, συνήθως, χώρου που επιδεικνύει έντονο ταπεραμέντο και ναρκισσιστική, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ