Δολιοφθορές αθίγγανων καταγγέλλει ο συμπολίτης μας Γιώργος Βασιλάκης

28
19875

Δολιοφθορές αθίγγανων καταγγέλει ο συμπολίτης μας Γιώργος Βασιλάκης, ο οποίος ιδιαίτερα αγανακτισμένος κάλεσε την κάμερα του Kos Tv στα σημεία όπου βρίσκεται η κατεστραμένη περουσία του, προκειμένου να κάνει έκκληση προς την Ελληνική Αστυνομία και τις δικαστικές αρχές , να αυστηροποιήσουν την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων, προκειμένου να νιώθουν οι πολίτες πιο ασφαλείς.
Η περιουσία του συμπολίτη μας που έχει υποστεί δολιοφθορά, αφορά ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει σχεδόν καταστραφεί ολοσχερώς μιας και βρίσκεται πλέον ανάποδα με την οροφή στο έδαφος, στο χώρο της ΑΒΙΚΩ και όλα τα μεταλλικά τμήματα του να λείπουν καθώς και ένα φορτηγό με οικιακό εξοπλισμό και μία αποθήκη, στην περιοχή της Λάμπης τα όποια έχουν παραβιαστεί και έχουν κλαπεί διάφορα αντικείμενα.

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΜΙΚΡΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ,ΑΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΑΛΟ.

  1. Το συγκεκριμένο όχημα στην ΑΒΙΚΟ είναι πάνω από 3 χρόνια έτσι. Αλλά ο Νικηταράς κάνει τα στραβά μάτια μαζί με όλους τους ανίκανους συμβούλους του

    • Ειδικά το Audi , ήταν ατρακάριστο .
      Ένα κουκλί για σοβαρούς συλλέκτες.
      Μπράβο στους γύφτους που μας καθαρίζουν από τις παρατημένες βρωμιές που κοσμούν κάθε γωνιά του κοτετσιού των Μπόχαλων.

  2. Το έχω καταγγείλει επίσημα και στην Δημοτική και στην Δημόσια Δύναμη

    Δεν είναι μόνο οι γύφτοι ,αλλά και ανήλικα ,Τα έχω δει με τα μάτια μου,υπάρχουν καταγεγραμμένα στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας και ασφάλειας και έχω καλέσει και τον ίδιο τον Γιάννη να τα καταγράψει.
    Το πρόβλημα είναι η κωλυσιεργία της Αστυνομίας.

  3. Γιατι φοβαστε να πειτε τα πραγματα με το ονομα τους?
    Και κυριως. Βρειτε ποιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ τους εκανε ΚΟS CITIZENS και ζητηστε του τα ρεστα.
    Γεγονος ειναι οτι ολοκληρη η αστυνομια ΑΤΤΙΚΗΣ δεν μπορει να τους κανει καλα.
    Εχουνε ρημαξει σπιτια, καλωδια και ραγες του ΟΣΕ, αυτοκινητα, ραυματοκλοπες, ναρκωτικα κλπ,κλπ,κλπ.
    Και να φανταστητε οτι καποιος ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ειχε κανει αρθρο για τον… ΑΟΡΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ… https://aegeanews.gr/news/en-dodekaniso/519748/aoratoi-anthropoi-tis-tous-koroidevoun-epi-18-oloklira-chronia/

    • Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά εγώ ποτέ δεν έχω γράψει κάτι υπέρ των γύφτων! Αυτά τα κοπρόσκυλα δεν γουστάρω ούτε να τα βλέπω ! Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι χαίρουν ασυλίας και προστασίας από αρχές και πολιτικούς!!!

      • Βρε ανθρωπε, απλή συμπτωση.
        Εσύ έχεις το όνομα, για τον άλλον λέω που έχει την χάρη του…μπακλαβά.

  4. Το αμάξι αυτό είναι από πέρισυ έτσι. Όχι τίποτε άλλο, να υπενθυμίζει στους τουρίστες που περνάνε από εκεί, σε τι τρίτο κόσμο έρχονται για διακοπές.

  5. Άλλους πρέπει να συλλάβουν που με τις σαβούρες τους λερώνουν τον τόπο.
    Οι Γύφτοι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ .

    • κλοπή λέγεται μπαρμπέρη..το να μπαίνουν στις αυλές και να αφαιρούν ότι γουστάρουν λέγεται κλοπή

      και μάθε κάτι, ότι έχουν κλέψει και από στρατόπεδα πόρτες, αλουμίνια, σωλήνες και έχουν κρατηθεί μυστικά.
      Αυτά που λες είναι βλακείες με νόημα,κάτι που το καταλαβαίνουν όλοι.
      Χωρίς άδεια η αφαίρεση υλικών από ξένη περιουσία και.μαλιστα νύχτα χρίζει.. φυλάκισης πολυετούς καθότι καθεξακολούθηση.

  6. Η ανωνυμία είναι έλλειψη θάρρους της γνώμης και διλεια . Το αμάξι άρχισε να διαλύεται σταδιακά και μεθοδικά από το προηγούμενο καλοκαίρι και το αποτελείωσαν φέτος , αρχές της στου χρόνου . Τέλος , εγώ δεν έχω πρόβλημα με το σύνολο των τσιγγάνων , αλλά με τους κακούς γύφτους , εισαγωγής και μη , που δείνουν το δικαίωμα με τετοιου είδους πράξεις να βάζουν την κοινωνία απέναντι τους . Εύχομαι να μη τύχει σε κανένα , από αυτούς που στάζουν χολή και κακία . Επίσης , το φορτηγό είναι σε ιδιόκτητο χώρο και όχι σε δημόσιο .

    • αν θέλετε να έρθετε σε επαφή με προσωπικό μήνυμα,ρωτήστε τον Γ.Κιαρη.
      Τον Απρίλιο λίγο πριν την Ανάσταση τρεις ανήλικοι με λοστούς έσπαγαν το αμάξι,μετά πήγαν απέναντι και έκαναν το ίδιο.
      Ο σεκιούριτι του ξενοδοχείου που φτιάχνεται ήταν απ’ την άλλη πλευρά, μόλις ήρθε ξεκίνησαν τις πέτρες παραλίγο να με σκοτώσουν.
      Όλα είναι καταγεγραμμένα από συνομιλίες, μέχρι καταγγελίες με αστυνομικούς και ασφάλεια.
      όμως έχουν αρχειοθετηθεί στα αρ,,,, τους.
      Αυτοί που λένε ,,,ακίες δεν μπορούν έχουν μαύρα μεσάνυχτα.Η περιοχή της Αβικω έγινε πόστο απ’ την εποχή του κορονοιού όπου μαζεύονταν ανήλικοι,έπιναν,έκαιγαν,βανδαλιζαν, μεθούσαν,έκανε σεξ ,ναι ανήλικα τότε που ήθελες άδεια να βγεις απ’ το σπίτι,τότε δημιουργήθηκε αυτό το γκέτο.Φυσικά υπήρχαν καταγγελίες στον Εισαγγελέα και στις αρχές.
      Χάθηκαν αρχεία και περιουσιακά στοιχεία του Δήμου,που τα πληρώνουμε όλοι.
      Μην δίνετε σημασία σε ηλίθιους που δεν έχουν στοιχεία, γιατί αν δημοσιοποιηθούν οι γονείς τους θα πάνε μέσα.
      Ρωτήστε τους σεκιούριτι του νεοανεγερθέντος ξενοδοχείου.. Ξέρουν πολλά.

    • Κυριε βασιλακη η ΑΒΙΚΩ ειναι το ιδιωτικο σας παρκιγκ? Εφοσον το θελατε το αμαξι γιατι δεν φροντισατε να το βαλετε σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ χωρο και οχι μεσα στην ΑΒΙΚΩ? Εγω περναω χρονια απο εκει και αυτο το αμαξι εχει χρονια (10 σιγουρα) παρατιμενο η φτιαξτε το η πεταξτε το η τελος παντω να το βαλετε στην αυλη σας. Αν το αμαξι αυτο ηταν σε δρομο θα το ειχε παρει ο δημος .

  7. To θέμα είναι οτι εχει εδραιωθεί η αποψη γυφτος ειμαι οτι θελω κανω.Και αν το δει καποιος θα δει οτι ετσι ειναι.Οι μονοι που ζουν στην παρανομια χωρις κανενα προβλημα ειναι οι γυφτοι.Και ομως πολυ ευκολα αν θελει το κρατος μπορει να τους βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι.Απλα δεν θελει γιατι προφανως καπως τους εξυπηρετει αυτη η κατασταση.Ψηφοφοροι αλωστε ειναι και αυτοι!!!!!Στο παρκινγ στις σημαιες ειχαν αφησει ενα γυφτο να φτιαξει καλυβα και να μαζευει τα ανακυκλωσιμα υλικα του.Τωρα υπαρχουν και αλλες καλυβες και δεν θα αργησει να ξαναγινει οπως ηταν πριν χρονια καταυλισμος.Και κανενας δεν τους διωχνει.Και ας εχουν γινει καταγγελιες.Κυκλοφορουν με παλια μεν φτιαγμενα δε αυτοκινητα.Τον Αλ Καπονε για φορολογικους λογους τον πιασανε Ας κτυπησουν και τους γυφτους εκει που πονανε.Στην τηρηση του νομου.Αν θελουν που δεν θελουν .Ψηφοφοροι ειναι!!!!!!!!!!

  8. Δηλαδή αυτοί που παρατούν οχήματα επιβαρύνοντας το περιβάλλον σε δημόσιο χώρο δεν φέρονται σαν γύφτοι?

  9. Ανακύκλωση δεν είναι όταν μπουκάρω μέσα στην αυλή του καθενός, κλεβω και ρημάζω τα πάντα! Ο καθένας μεσα στην αυλή του και στο δικό του χώρο μπορεί να βάλει και το αυτοκίνητό του και την αποθήκη του και να τα κρατήσει οσα χρόνια θέλει! Το παίζετε μάγκες, αλλά , αν έρθουν οι βρωμογυφτοι και σας τα.σπάσουν όλα , εκεί να σας δω! Μετά να δω αν θα μιλάτε για ανακύκλωση!! Δεν υπάρχει κάποιος να ανακυκλώσει τους γύφτους????

  10. Δειλία και όχι διλεια.δινουν και όχι δεινουν.Δυο ζευγάρια γιαλια εβαλα για να το καταλάβω.χεχεχεχε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ