ΣΤ Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά για Νέο Νοσοκομείο: Η Κως μπήκε στο χάρτη που αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» | «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πάει κόντρα στα συμφέροντα των Κώων»

35
5757

Συνέντευξη Τύπου Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά για Νέο Νοσοκομείο: Η Κως μπήκε στο χάρτη που αποτελεί το «μαύρο πρόβατο»  με θρυαλλίδα το «όχι» που είπε στα σκουπίδια της Καλύμνου| «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πάει κόντρα στα συμφέροντα των Κώων»

Καταγγέλλει ως «στημένη» τη χτεσινή συνέντευξη αντιπαράθεσης με τον Περιφερειάρχη στο ρ/φ «Κόσμος» παρουσιάζοντας τα μηνύματα επικοινωνίας με τον δημοσιογράφο.

«Στο ραντεβού για το νέο νοσοκομείο»,όφειλαν να πάνε η Περιφέρεια, η ΚΤΥΠ και το Υπουργείο Υγείας και όχι ο Δήμος της Κω
Ο δήμαρχος ξεκίνησε την συνέντευξη  αναφέροντας  το ιστορικό  της παραχώρησης της έκτασης  για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου, στην ΚΤΥΠ.
Το χρονικό :  Η εντολή της υφυπουργού υγείας κ.Γκάγκα στην ΚΤΥΠ για να «τρέξει»  την προμελέτη ήταν στις 23 Μαΐου 2023.
Στις 20/08/24 εγκρίθηκε η προμελέτη του νοσοκομείου.
Στη συνέχεια  αναφέρθηκε στο ΠΕΠ που αφορά στην υγεία, σημειώνοντας πως ο άξονας για την αναβάθμιση της υγείας στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι 8 εκατομμύρια και όχι 15 που είχε εξαγγείλει ο περιφερειάρχης. Υπερ Τόνισε πως πουθενά δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα τα 15 εκατομμύρια που έχουν ανακοινωθεί και χαρακτήρισε ανακρίβειες τα όσα ακούστηκαν στο δημόσιο διάλογο . Επισήμανε πως τα 8 εκατομμύρια αφορούν συνολικά το Νότιο Αιγαίο και όχι την Κω.
Στην εισήγηση του υπογράμμισε πως  μελέτη της ΚΤΥΠ για τα κτιριακά, είναι περίπου στα 25 εκατομμύρια και δεν αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό..
Απάντησε στον κ Χατζημαρκο για το ποιος πήγε στο ραντεβού και τόνισε πως ραντεβού έχουν,  η ΚΤΥΠ,  του υπουργείο υγείας και η περιφέρεια και όχι ο δήμος της Κω, που απλά συνεπικουρεί και έχει ήδη δώσει 100 εκατομμύρια για να «τρέξει» διαδικασίες για το νέο νοσοκομείο και να στηρίξει  την ΚΤΥΠ  και το υπουργείο που έχουν την ευθύνη.
Δήμαρχος Κω: Η Κως έχει στοχοποιηθεί κι έχει γίνει το «μαύρο πρόβατο»
Επισήμανε πως η Κως έχει στοχοποιηθεί κι έχει γίνει το «μαύρο πρόβατο» , αναφέροντας παραδείγματα όπως: Οι λακκούβες, τα απορρίμματα της Καλύμνου, οι δηλώσεις του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου, δηλώσεις του κ. Χρυσόπουλου κ.α, ενώ τόνισε πως η τοπική κοινωνία και οι εκπρόσωποι της, υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον του νησιού .
Ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχθεί  ανακρίβειες και ψευδή  και θα συνεχίσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να να προασπίζονται το δημόσιο συμφέρον.

 

 

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΛΑΙΚ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ? ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    • ΒΡΕεεεεέΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΚΟΜΠΕΞΙΚΑ ΚΑΤΆΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΟΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…

  2. ΕΙΣΑΙ Ω!! ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΝ.ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΟΛΟΙ.ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ.ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ.

  3. βλέπει μόνο εχθρούς και στημένες συνεντεύξεις. Ο ικανός και αυτός που έχει γνώσεις ανταπεξερχεται σε κάθε πρόκληση, ακόμα και στημένη. λοιπόν είσαι και ανίκανος και ψεύτης και κυνηγαςυ μάγισσες.

  4. Χατζημαρκο ενα να ξερεις.Ο νικηταρας θα ειναι ο πολιτικος δημιος σου.

    Εαν δεν ξερεις τι; θα πει ασφενδιανος κατσουνας.Ρωτα να μαθεις.Τραγικο πολιτικο το τελος σου χατζηλακο.Αυτος ο δημαρχος μας ένωσε και τον ακολουθούμε τυφλα.Εσυ να δούμε πως θα αντέξεις με το ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ των κωων που θα φας.Λιγα τα ψωμιά σου.

  5. Δήμαρχε σταματά να λες ψέματα. Σταμάτα να λες ότι φταίνε οι άλλοι. Σταμάτα να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα. Είναι αλήθεια ότι έπρεπε να κάνετε τη μελέτη για το νοσοκομείο ως 30/9 για να μην χαθούν τα λεφτά ή όχι?? Πρόσεξε γιατί αν είναι αλήθεια και το έκρυψες θα μαθευτεί και τότε δεν σε ξεπλένει όλο το Αιγαίο!!!

  6. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΗΣΑΝΕ ΧΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΥΒΑ. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΪΩΝ ΛΙΘΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

  7. Oso Kai na skaβis ton lako tou dimarxou,esi tha pesis protos Mesa Kai meta oi aloi poy pires ston laimo sou.Na to thimase ayto pou sou grafo.

    • Δε θέλει καμμιά βοήθεια. Προχειραντζα ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ

  8. Κύριε δήμαρχε είμαστε όλοι διπλα σου.Αυτοί να φοβουντε (χατζημαρκος,σβυνου,κρητικοε,ναβροζιδης).

    • ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ.

  9. Χατζημαρκο ενα θα σου πω.Εαν ζουσες στην κω,και άκουγες πως βρίζουν εσένα και την νέα δημοκρατία;θα ζήταγες συγνώμη από τον δήμαρχο και από όλους τους κωους.Με περισσή αλήθεια σου τα γράφω.

  10. Και στην καρδαμαινα εχουμε απογοητευτεί με την στάση του περιφερειαρκη.Σχεδον ολοι οι καρδαμιωτες νεοδημοκρατες και μη,και αντιπαλοι του δημάρχου,έχουμε ενωθεί με τον δήμαρχο,για τις σωστες πρωτοβουλίες του.Τι αλο να πω! για να το καταλάβει ο περιφερειαρκης.

  11. Ποσο κακο εχει κανει ο περιφερειαρκης στην δύναμη αλλαγης! με αυτά που κάνει εις βάρος του νησιού,συσπειρώνει όλους τους πολίτες με τον δημαρκο.Αραξε χατζημαρκο.

    • πληρωμένο τρολ του Νικηταρά. αλλά ψεύτης ο ένας, ψεύτης και ο αποκλουθος

  12. Θεοδοσάκι κοιμάσαι όρθιος. Η δεξιά έχει καταρρεύσει υπό το βάρος των ψεμάτων της τι τσαμπουνάς για νέα νοσοκομεία και δικαστικά μέγαρα βρε ξύπνααααααα πέφτουν με κρότοοοοοοοοο

  13. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  14. Ο Δήμος Κω είναι ο μοναδικός Δήμος στο Νότιο Αιγαίο που δεν υποβάλλει φακέλους με έργα για το νησί ,ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέλνει προσκλήσεις για υποβολή φακέλων με έργα για να ενταχθούν.Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αδιάθετα όπως φαίνεται στους παρακάτω συνδέσμους της περιφέρειας.Ο Δήμος Κω την περίοδο 2010-2024 ευρίσκεται σε αδράνειαΚΑΙ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ..Μόνο η ΔΕΥΑΚ 2019-2024 υπέβαλλε φακέλους με έργα και χρηματοδοτούνται από την περιφέρεια.https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/539058/anagnostis-giati-dimos-den-ypovallei-fakelous-erga-stin-perifereia/

  15. Δήμαρχε όλων των κώων εσύ οδηγείς το νησί και οι επιτυχίες έρχονται!!!!!Οι ταμίες και οι εισπράκτορες του Χατζηδάκη φωνάζουν γιατί τους ήρθαν οι περικοπές και τα λεφτά πάνε αλλού!!!!Ετσι θα εκτεθούν περισσότερο στον κυρίαρχο λαό!!!Είμαστε μαζί σου το 95%του λαού!!!!Οι αρνητές των προσπαθειών σου είναι το 5%των τοξικών της δύναμης αλλαγής!!!!Προχώρα!!!!

  16. Όπως κατάλαβα από όλα αυτά που γίνονται,κανένας δεν θέλει να γίνει το νοσοκομείο με δήμαρχο τον Νικηταρά,,όλοι έχουν ξεσηκωθεί,όλοι φωνάζουν,όλοι βρίζουν,

  17. Η ζιλια του χατζιλακου για τη Κω είναι χρονιά τώρα δεν είναι τυχαίο που κ με το κυριτση είχε τσακοθη και δεν έκανε έργα είναι το κόλπο τέτοιο μαύρο την επόμενη αλλά φταίει κ ο κολοτουμπας που αντί να στηρίξει το δήμαρχο στηρίζει το χατζιλακο Άγγελος φύλακας

  18. ΘΕΟΔΟΣΗ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙΣ.

  19. Με τι λεφτά θα κάνετε έργα αφού όλα πάνε στο εθνικό δημόσιο χρέος. ακούσατε τι είπε ο δήμαρχος αν είχαμε τα λεφτά του τουρισμού που μας τα περνούν στην κυβέρνηση θα είχαμε πολλά έργα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ