Η απάντηση του Γιώργου Χατζημάρκου για το νέο νοσοκομείο Κω: Να αφήσουν τις εξυπνάδες περί προϋπολογισμού πρόσκλησης και τα εξυπναδίστικα | Ο Δήμος θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια

2
322

Γ. Χατζημάρκος στην Συνέντευξη τύπου: Στο “ραντεβού” για το νέο νοσοκομείο Κω και τα… 15 εκ., εγώ ήμουν εκεί στην ώρα μου, άλλος δεν ήρθε…
Συνέντευξη παραχώρησε στα ΜΜΕ της Ρόδου ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, για διάφορα θέματα επικαιρότητας.
Μεταξύ αυτών, ήταν και η χρηματοδότηση για το νέο νοσοκομείο Κω, όπου ο Περιφερειάρχης έχει δεσμευθεί ότι θα διαθέσει 15 εκ. ευρώ για την ανέγερσή του.
Ο κ. Χατζημάρκος, τόνισε μεταξύ άλλων «Ζητάω συγγνώμη από τα υπόλοιπα 49 νησιά της Περιφέρειας μας, γιατί καθυστερήσαμε το πρόγραμμα για την Δημόσια Υγεία, πάνω από 15 μήνες, ώστε να έχει χρόνο η Κως να ετοιμάσει φάκελο. Η Κως όμως δεν ετοίμασε φάκελο. Στο «ραντεβού ” για το νέο νοσοκομείο και τα… 15 εκ., εγώ ήμουν εκεί στην ώρα μου, άλλος δεν ήρθε».
Όσον αφορά το ποσό των 15 εκ. ευρώ, που ανέφερε σε δελτίο τύπου ο Δήμος, ότι η σχετική πρόσκληση έκανε λόγο για 8 εκ. ευρώ, ο κ. Χατζημάρκος απάντησε ότι έτσι γίνονται σε αυτές τις προσκλήσεις. «Ποιος κάνει – είπε- αναφορά στον ονομαστικό προϋπολογισμό, μόνο ένας πονηρός, ο οποίος θέλει να πει, αλλά δεν το λέει καθαρά και το υπονοεί, ότι ξέρεις είχανε 15. Δοκιμάστε μας κύριοι. Μας δοκιμάσατε και άλλες φορές σε όλες τις προσκλήσεις. Αυτά είναι εκ του πονηρού. Στον λόγο μας είμαστε εντάξει. Να αφήσουν αυτές τις εξυπνάδες περί προϋπολογισμού πρόσκλησης και τα εξυπναδίστικα».
Ανέφερε ότι ο φάκελος για το νέο νοσοκομείο Κω, θέλει ακόμα αρκετή δουλειά, τονίζοντας ότι ο συντονιστής (δηλ. ο Δήμος) θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια.
Κλείνοντας, ανέφερε «ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε εδώ, μέχρι να δούμε το νέο νοσοκομείο, να ανοίγει τις πόρτες του και να δέχεται ασθενείς»
πηγή: Bήμα της Κω

πηγη: kostv.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΘΕΛΕΤΕ Η ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ, ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΟΣΕ 35 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ.
    ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ? ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΨΕΜΑ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ, ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΠΡΩΧΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΣΚΑΜΠΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ