Ρόδος: Ενοικίασε διαμέρισμα σε ζευγάρι μέσω διαδικτύου και… γέμισε με παράτυπους αλλοδαπούς

0
79

Το διαμέρισμά της ενοικίασε μέσω πλατφόρμας στο διαδίκτυο σε δύο ζευγάρια επισκεπτών, συμπολίτισσά μας, αλλά τελικά διαπίστωσε ότι αυτό μετατράπηκε σε χώρο φιλοξενίας παράτυπων αλλοδαπών!

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη, μία συμπολίτισσά μας , η οποία θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί μπλεγμένη και μάλιστα εν αγνοία της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η γυναίκα διαθέτει ένα ακίνητο στην πόλη της Ρόδου το οποίο διαθέτει για ενοικίαση μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας στο διαδίκτυο. Πριν από μερικές ημέρες, το διαμέρισμα κλείστηκε μέσω της πλατφόρμας αυτής, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και μέχρι εδώ όλα καλά, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο. Πράγματι την ημέρα της κράτησης εμφανίστηκαν στη διαχειρίστρια του ακινήτου δύο ζευγάρια αλλοδαπών, τα οποία θα ήταν και αυτά που θα διέμεναν στο διαμέρισμα.

Ωστόσο τις επόμενες ημέρες, κάποιες περίεργες κινήσεις έκαναν τη συμπολίτισσά μας να ανησυχήσει για το τι συνέβαινε στο διαμέρισμα της και μάλιστα αποφάσισε να πάει η ίδια να το ελέγξει. Η έκπληξή της δεν περιγράφεται όταν διαπίστωσε πως στο ακίνητό της βρίσκονται περισσότεροι από 12 παράτυποι αλλοδαποί, χωρίς καν η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για αυτό!
Η συμπολίτισσά μας κατήγγειλε το περιστατικό στις αρμόδιες διωκτικές αρχές, στελέχη των οποίων εφιστούν την αυξημένη προσοχή που θα πρέπει να έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με την ενοικίαση ακινήτων, καθώς μπορούν να βρεθούν μπλεγμένοι, χωρίς στην πραγματικότητα να έχουν την παραμικρή ανάμιξη!

Πηγη: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ