Δημοτική Κοινότητα Κω: Από Καζέρμα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας προχωράμε σε άμεσες λύσεις

7
428

Στον οικισμό της «Καζέρμα» βρεθήκαμε σήμερα παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κω Σάκη Χατζηπέτρου, του Αντιδημάρχου κ. Σοφοκλή Δουδού και των συμβούλων της κοινότητας Κω, Παναγιώτη Βασιλείου (Δημόπουλο) & Τσαμπίκας Ανδρουλλή.
Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον κόσμο και να περπατήσουμε όλη τη γειτονιά καταγράφοντας την υπάρχουσα κατάσταση.
Σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας προχωράμε σε άμεσες λύσεις. Οφείλουμε βέβαια να επισημάνουμε το πόσα προβλήματα δημιουργήθηκαν από την έλλειψη προσωπικού σε νευραλγικές υπηρεσίες του δήμου λόγω της μη έγκρισης των προσλήψεων από την κεντρική εξουσία…
Συνεχίζουμε σε όλες τις γειτονιές της κοινότητάς μας διότι ο Δήμος και η Κοινότητα Κω βρίσκονται δίπλα σε όλους δίχως εξαίρεση!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε άντε από δω που κοροϊδεύετε τον κόσμο με τα ψέματα σας όλοι

    Χαχαχαχαχα τελικά είστε μια πανέμορφη παιδική χαρά. 🛝 τα κουβαδάκια σας που είναι ;

  2. Δεν ξέρω πόσα καταφέρνετε στην πόλη,πάντως η απουσία των αντιδημάρχων από τα χωριά ,η ελλειψη ενδιαφέροντος είναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΉ.

  3. Πάρτε κανένα νεράκι μαζί σας μη μας πάθετε και τίποτα. Εχω μια κούτα χαρτιά Α4 αν θέλετε να σας τα φέρω να καταγράψετε τα προβλήματα σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ