Θλίψη για τον αντιδήμαρχο Φλώρινας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Φίλε βιάστηκες», το συγκινητικό μήνυμα του δημάρχου

0
122

Η νταλίκα του έπεσε σε βράχο και τυλίχτηκε στις φλόγες

Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Φλώρινας για τον 50χρονο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών της πόλης, Λάζαρο Αντωνιάδη που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακό οδό Κοζάνης-Λάρισας στην Εγνατία Οδό.

Όπως έγινε γνωστό ο αντιδήμαρχος, που οδηγούσε μία νταλίκα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο, πέρασε από την απέναντι πλευρά και έπεσε σε βράχο. Αμέσως μετά το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα και έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα όπου έσβησαν τη φωτιά και έβγαλαν από την καμπίνα του οχήματος τον εγκλωβισμένο άνδρα νεκρό.

Ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης δήλωσε συντετριμμένος από την απώλεια του «φιλότιμου και δραστήριου, οραματιστή και διεκδικητικού» Λάζαρου Αντωνιάδη.

«Ο Λάζαρος, ο δικός μας Λάζος, δεν είναι πια μαζί μας.
Νιώθω πραγματικά συντετριμμένος και αδυνατώ να το δεχτώ, όπως και όλοι όσοι τον είχαμε στη ζωή μας.

Τι λόγια να πω για τον Λάζο… Φιλότιμος και δραστήριος, οραματιστής και διεκδικητικός, πάντα εκεί να φωτίζει με το καθαρό του βλέμμα τα σκοτεινά μας σημεία. Υπόδειγμα οικογενειάρχη, επαγγελματία, αυτοδιοικητικού. Μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, που με την θετική του διάθεση έδινε λύση στα πιο μεγάλα αδιέξοδα.
Φίλε βιάστηκες, αλλά να είσαι σίγουρος ότι φεύγοντας αφήνεις πίσω σου ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα καλοσύνης, υπευθυνότητας και ήθους που κάνει πολύ περήφανους πάνω από όλα την οικογένειά σου, την αγαπημένη σου σύζυγο Ντίνα, τον λατρεμένο σου γιο Άγγελο, τους σεβαστούς γονείς, τα αδέρφια σου, αλλά και όλους εμάς, όλη την τοπική κοινωνία, που σε αγαπήσαμε βαθιά.
Από σήμερα ο Δήμος Φλώρινας χάνει ένα κομμάτι της ψυχής του. Το φως, όμως, της προσωπικότητας του Λάζαρου θα καθοδηγεί για πάντα στο εξής τα βήματά μας.
Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες, αλλά ένιωσα χρέος μου να γράψω αυτά τα λίγα λόγια για έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ