Γιώργος Κοκαλάκης: Άλλη μια Μεγάλη «Επιτυχία» της Δημοτικής Αρχής!

12
7282

Άλλη μια Μεγάλη «Επιτυχία» της Δημοτικής Αρχής!!
👉7.12.2022 υπέγραψαν την Σύμβαση
👉5.06.2023 ξεκίνησαν οι εργασίες
👉25.10.2023 γίνεται διακοπή του έργου
👉28.03.2024 γίνεται αίτημα του αναδόχου για Διάλυση της Σύμβασης του Έργου καθώς δεν είχε πληρωθεί για τον 2 λογαριασμό που έχει καταθέσει από 30.10.2023 με αποτέλεσμα βάση της νομοθεσίας που δίνει περιθώριο δυο μηνών για την πληρωμή των λογαριασμών των δημοσίων έργων να κάνει αίτηση για διάλυση του έργου.
👉20.09.2024 η Δημοτική Επιτροπή θα πάρει απόφαση επί του θέματος.
🔻Άλλο ένα έργο που καταλήγει στα αζήτητα και έρχεται να προστεθεί στον μεγάλο πλέον κατάλογο των έργων που δεν γνωρίζει κανείς την τύχη τους.
Έργα που διαιωνίζονται από την ανικανότητα όσων πέρασαν από θέσεις ευθύνης και το αποτέλεσμα όλων αυτών το βιώνουν καθημερινά οι συνδημότες μας.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδια να ηταν μονο αυτο η Αντιμαχεια ειναι παρατημενη στο ελεοςτου θεου και απο την προηγουμενη δημοτικη Αρχη και απο την νυν..ο φωτισμος στουςδρομους του χωριου ειναι ανυπαρκτος εχει δρομους που εχουν φωτισμο σε κετρικα σημεια που ειναι απο το1963 που ηρθε το ρευμα στο χωριο καθε 100 μετρα με εκεινες τισ μικρες λαμπες με το καπελλακι απο πανω οι δρομοι δε γεματοι λακουβεσ περαστε απο τον δρομο απο τον υδατοπυργο προς κυκλο ειναι θεμα χρονου να γινει καποια δυστυχημα κυριωσ απο μηχανακια που ειναι ο προεδρος και ολοι οι αλλοι

  2. δεν μας …ρε Νταλάρα και εσύ. λες και επι των ημερών σας ήσασταν αλφαδιές βλήμματα όλκης

  3. …Δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι.Περίμενε μέχρι το 2040 και βλέπουμε!!!ποτε θα ξανά πάρεις τα αμάξια του δήμου!!!να πηγαινοέρχεσαι από την κω,να κανεις τις προσωπικές σου δουλειες,και να πληρώνουν οι μακακες οι πολίτες.Δεν ξανάβλεπεις δημαρχεια.Σας τημωρησαν οι πολίτες.

  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ, Ω!!!!!!!!!! ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ;;; ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ!!!!!!

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,Η ΚΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΚΩΟΙ.

  5. Αργησες και ανησύχησα γραφικέ να γράψεις;Οταν τελειώνουν τα έργα θα δώ τι θα γράψεις!!!Γράφε τώρα που σε παίρνει!!!Στο τέλος της 5ετίας θα σε βραβεύσει ο Δήμος για τις διαπιστώσεις!!!Τώρα που θα αρχίσει το λιμάνι της Κεφάλου μην μας ξεχάσεις!!!!

  6. Έχω πάθει πλάκα με τις ανακοινώσεις του κοκαλακη.Ατσι βρουτση και λουλάς.Συμβουλη.Αλαξε,κοκαλακη κανε κάτι αλο.Γίνεσαι κουραστικος.

  7. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  8. Πάντως κύριε κοκαλακη ο νικηταρας σε έχει σε αναμμένα κάρβουνα.Υπαρχρουν καλοί ειδικοί,για προβλήματα που δημιουργούνται από τέτοια θέματα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ