Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ και δολάρια από σπίτι ηλικιωμένης στην Κω

8
12754
Παρά το καλά οργανωμένο σχέδιό τους, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει το βράδυ της 5 Αυγούστου στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης στην πόλη της Κω. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ούτε βρέθηκαν τα σχεδόν 6.000 ευρώ που είχαν κλέψει.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν το οπτικό υλικό που συγκέντρωσαν από κάμερες των γύρω επιχειρήσεων και διαπίστωσαν οι δράστες ήταν τρεις Ρομά ηλικίας 24, 29 και 34 χρόνων, οι οποίοι έφτασαν στο νησί το πρωί της ίδιας ημέρας με το πλοίο από τον Πειραιά. Νοίκιασαν αυτοκίνητο και το ίδιο βράδυ πήγαν στην περιοχή όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της 75χρονης στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας. Εκεί, οι δύο από αυτούς παραβίασαν την πόρτα και άρπαξαν μετρητά ύψους 4.000 ευρώ και 2.000 δολαρίων, ενώ ο τρίτος περίμενε στο αυτοκίνητο όπου φύλαγε τσίλιες και τους φυγάδευσε μετά τη διάρρηξη.
Την επόμενη ημέρα, οι τρεις κακοποιοί πήραν το πλοίο της γραμμής για την Κάλυμνο όπου επιβιβάστηκαν σε άλλο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά. Το περίεργο είναι ότι στην Κάλυμνο υποβλήθηκαν σε έλεγχο, αλλά δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα χρήματα και αφέθηκαν ελεύθεροι. Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Πηγή: protothema.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποιος ο σκοπός της μετακίνησης τούτων γύφτων στο νησί; ξέρετε ότι ούτε μια πεντσα,ένα κατσαβίδι ν αφήσεις στην παραλία,το μαζεύουν.
    Διμοιρίες και περίπολα όλη την νύχτα.

    • Τώρα έγινε αρθρογράφος και μιμείται τον Ψαθά.
      Νά’ναι καλά ο άνθρωπος. Γελάμε.

  2. Ρε αδέλφια, μήπως φταίμε και εμείς τελικά. Για να γλητώσουμε τους μπελάδες, παρατάμε τα γερόντια μας στην όποια υπηρεσία διαφόρων άγνωστων γυναικών (με μαϊμού ονόματα, στοιχεία, κλπ), όχι Ελληνίδων, για να τους προσέχουν. Πολύ φίλοι και συγγενείς μου έχουν πάθει ζημιές από αυτό το φαινόμενο. Που ήξεραν οι Ρομά!! (γύφτοι) για τα χρήματα; Σίγουρα θα υπήρχε κάποια κοπελιά που πρόσεχε την γερόντησα και πληροφόρησε τα συνεταιράκια της. Έτσι συμβαίνει πάντα.

  3. Πώς καί δεν τους ελέγχεται πρωτού φύγουν!Η αποβιβαστούν σε κάποιο προορισμό! Πού μένουν,τι διεύθυνση δίνουν?Τι ποσά έχουν μαζί τους!Τι δραστηριότητες ακολουθούν?Κ.ΤΛ.??? Όλοι οι τουρίστες το κάνουν!!! Αυτοί γιατί ΌΧΙ???

  4. Ποιος ο σκοπός να κρατάει τόσα λεφτά στο σπίτι η γιαγιά;Μαλιστα και συναλαγμα;Δεν είχε κάποιον να της εξηγήσει ότι είναι κουτό να έχεις μετρητά σήμερα;Απλά είναι λόγος ύπαρξης των κλεφτών και για όσους δουλεύουν μαύρα. μην πείτε για έκτακτη ανάγκη.Αρκει να έχει λεφτά σε ανάγκη όχι να τα έχεις στο στρώμα.Εξαλου όλες οι συναλλαγές πάνω από 500 ευρώ γίνονται μέσω τράπεζας.Οι νόμιμες.Ηθελε να κάνει παράνομες οι γιαγιά και τα κράταγε;Όσο για τους γυφτους,επιτέλους ας κάνει κάτι το κράτος να μας απαλλάξει από αυτά τα ζώα.Οσοι τους υποστηρίζουν,προφανώς γυφτοι να τους φροντίζουν αυτοί.Οσο για τα δικαιώματα,μόνο οι γυφτοι έχουν;Οι υπόλοιποι.

    • Ανορθόγραφος με τόσες ηλίθιες απόψεις μόνο ενας-μια γράφει εδώ μέσα.Αν είναι άλλος απ’ ότι φαίνεται βρήκε ομοϊδεάτες σε σκέψεις σκουπίδια.Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΚΡΥΒΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.Μυαλο αρκούδας σε χειμερία νάρκη.Δεν σχολιάζω άλλο γιατί θα καεί ο εγκέφαλος μου.Τετοιους ομοεθνείς έχουμε(αν και αμφιβάλω με τέτοια ανορθόγραφια)και η χώρα πάει σουμπιτη στην ξέρα.

  5. ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΝΤΙΝΟ,ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΣΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ