Αναγνώστης: Φόρμουλα 1 στην Ζουρούδη! Την πλήρωσαν 4 αθώα ζωάκια αύριο ίσως κάποιος πεζός…

18
16793

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται κάθε βράδυ στη Ζουρούδη. Οι ξένοι repieters δεν την έχουν ονομάσει άδικα Formula 1… διακοπή ρεύματος και τρέχουν στην Ζουρούδη σαν τρελοί ..Ήταν δύο μικρά γατιά και ένα μαύρο αμάξι παρόλη την προσπάθεια να του δείξω με τον φακό να μειώσει ταχύτητα διαμέλισε και τα δύο έχοντας τους προβολείς σ ένταση εθνικής οδού και τρέχοντας με ογδόντα στο απόλυτο σκοτάδι.

Επιτελους, πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους..πιο κάτω στην Αβικω άλλα δύο.. Είναι ανάγκη να βγάζουν τα συμπλέγματα τους αδιέξοδα,τον λαβύρινθο των ψυχολογικών τους αδιεξόδων στην ταχύτητα; Και αν ήταν ένας τουρίστας απ’ αυτούς που κάνουν μπάνιο ή επιστρέφουν απ’ την διασκέδαση τέτοιες ώρες, πρέπει να φύγει αδιάβαστος; Εκατόμβη σκοτωμένων γατιών σ’ έναν δρόμο που μαζεύει την Σάρα και την Μάρα..Οι ξένοι λένε ότι πρέπει να μπουν σαμαράκια να κόβουν ταχύτητα.Που είναι η ανθρωπιά μας;που είναι η πολιτεία,ο Δήμος;

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα νεκρά γατάκια στους δρόμους είναι κατόρθωμα των φιλόζωων που τα ταΐζουν στους δρόμους .Μαθαίνουν τα ζώα και δεν φυλάγονται.Συνεχίστε εσείς οι γάτο μαμάδες και γάτο μπαμπάδες να γεμίζετε τους δρόμους πτώματα από γάτες.Ντροπή σας.

    • Μάλιστα Μ……. εσυ δεν ντρέπεσαι???
      Να τη λές σ’αυτούς που ταΐζουν πεινασμενα ζώα?Στοιχηματίζω ότι είσαι η ίδια που και για τα σκοτωμενα παιδια της Παλαιστίνης λες «καλά να παθουν»!
      Γεμίσαμε ανθρωποειδή!!!!!

      • Που τα ταΐζουν;Στο δρόμο;Είναι σαν να το δολοφονούν.Παρτα σπίτι σου αν είσαι τόσο ζωόφιλη.Οι γάτες και οι σκύλοι είναι ζώα συντροφιάς.Οχι να δημιουργούμε αγέλες που κατάληξη τους είναι κάτω από αυτοκίνητα.Μισητε τα ζώα όσοι το κάνετε.Επιδηξη θέλετε απλά να κάνετε.Αντι να τα ταϊζετε στηρωστε τα και Βρητε τους σπίτια.Οτι άλλο κάνετε είναι εναντίων τους.

        • αν είχαν την ελευθερία της επιλογής(αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά ανθρώπου με ζώα)

          τότε δεν θα επέλεγαν καν να γεννηθούν και να τραβούν αυτό το μαρτύριο.Ακομα και άγρια ζώα ενημερώνονται, εσύ ΠΟΤΈ, γιατί είσαι κτήνος.

        • Μάλιστα Μ …α ο,τι πεις! Έχω 25 στο σπίτι μου και τα καμαρωνω.Παρε κι εσύ ένα!!!

      • Το ότι συγκρίνεις παιδιά με γατιά είναι 100% ανθρώπινο.Να σε χαίρεται οικογένεια σου αν έχεις βέβαια κανένα δίπλα σου ,γιατί οι «φιλόζωοι»σαν εσένα είναι μισάνθρωποι χωρίς φίλους.

    • ντροπή σας κ μόνο που κρίνετε τους ανθρώπους που από το υστέρημά τους ταΐζουν πεινασμένες ψυχές.δηλαδη δεν σας φταίνε οι τρελοί που τρέχουν.. οι φιλόζωοι μας φταίνε ε?

    • Βλάκα,πόσο βλάκας είσαι.. μεγάλος.Ενας τουριστικός προορισμός είναι ζωντανός οργανισμός

      λειτουργεί 24 ώρες.Ποσο.μαλλον ενα νησί που κλείνει συμβόλαια με νεαρούς.
      Όταν επιστρέφουν ποδηλάτες απ’ τα μπάρ στο κατάλυμα τους και είναι σκοτάδι και συ με τα συμπλέγματα που σε έχουν κυριεύσει πετάς προβολείς τρέχεις σε δρομάκια και έχεις οθόνη που σου αποσπά την προσοχή,θες κρέμασμα.Αν υπήρχε εισαγγελέας θα ζητούσε βίντεο από την Λάμπη όπου νεαροί σέρνουν τα ποδήλατα με τον φακό στο χέρι μην μπορώντας να δουν με τους μαλάκες τομαριστές και κομπλεξικούς νεόπλουτους.
      Πρώτα απ’ όλα ο Δήμος παίρνει επιχορηγήσεις και έπρεπε να φτιάξει κατάλυμα.
      Στις δύο η ώρα δεν σβήνεις τα φώτα όταν διασκεδάζουν στον αστικό ιστό χίλια άτομα και επιστρέφουν στο ξενοδοχείο.
      Μεγάλος βλάκας,απ’ αυτούς που ξεχωρίζουν πολλά χρόνια τώρα .
      Άστοχη ενέργεια επειδή εκτός από ποδήλατα, οδηγούν και βλήματα.

    • σε μια χώρα που διεξάγεται ένας συνεχής πόλεμος που λέγεται τροχαίο ατύχημα και σε φέρνει στην πρώτη θέση Πανευρωπαϊκά.. ακόμα και τα γατιά είναι δυσφήμιση,που φυσικά έχουν και αυτά θέση στην χλωρίδα και πανίδα που ανήκεις.

  2. Ο Δήμος ασχολείται μόνο με φωτογραφίες και ρουσφέτια. Η ξεφτίλα η ίδια

    Ντροπή τους αλλά αυτοί δεν ντρέπονται με τίποτα γιατί δεν είναι άνθρωποι

  3. η πολιτεία σου είναι η ίδια που σκότωσε στα Τέμπη κ στο Ματι κ στους 192 σεισμόπληκτους συμπατριώτες σου που ακόμα να ξέρεις ζούνε μέσα σε «κίτρινα» σπίτια , για το γάτι νομίζεις ότι θα συγκινηθουνε?

    • η Κως επέλεξε τον νεαρόκοσμο σαν τουριστική τάση την high season.
      Όταν είναι σβηστά τα φώτα,μηδενική ορατότητα και πηγαινοέρχονται νεαροί τουρίστες απ’ τα μπαρ και τα καταλύματα τους με ποδήλατα χωρίς φώτα,έχουν αναμμένα τα κινητά και μερικοί βλάκες οδηγούν με ταχύτητα με τις Α σκάλες φωτισμού στο τέρμα και μπροστά στον καντράν 15ιντση οθόνη, αυτός ο οδηγός που δεν περιορίζει την ταχύτητα βλέποντας ποδήλατα να είναι μπροστά του λέγεται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ !!!!!!
      πάρε τα στοιχεία μου και κάνε μου μήνυση να αναρτήσω βίντεο που οδηγοί ποδηλάτων νεαροί του κάνουν νόημα και αυτός τους στραβωνει..όταν διαβάζεις μια καταγγελία και θες μετάφραση,πες το..εγώ παιδιά δεν το έπιασα.Θα μπορούσε στην θέση των 4 γατιών να είναι νεαρή ποδηλατισσα που είτε είναι το τέλος των διακοπών της είτε ήρθε σήμερα.
      Το θέμα είναι να καταλαβαίνει κάποιος την ανηθικότητα και την ασυνειδησία κάποιου,η γουρούνα οδηγεί ή ταξί,ή τζιπ.
      Άσε το Γιάννη να το δει αυτός που λέει για τα ζώα συντροφιάς,ο βλάκας.

  4. οι ελεγκτικές αρχές και δη η τροχαία έχουν ξεχωρίσει τους οδηγούς

    με ηλικιακά,επαγγελματικά αλλά και κριτήρια βάσει την καταγωγή αυτά να τα περιμένουμε.
    ξέρουν πολύ καλά ποιοί τρέχουν και τους αφήνουν.
    Για παράδειγμα κάποιοι επαγγελματίες καταργούν τα όρια ταχύτητας καθέτως και οριζοντίως.
    αν ενδιαφέρον του σαν θα καλούσαν όλους τους ντελιβερι και ταξί,αλλά και κάποιους διανομείς που πρωινές ώρες κυριολεκτικά κάνουν ράλι
    Πράγματι δεν προλαβαίνεις όση αντισηπτικότητα και να διαθέτεις να προλάβεις να δεις μια μεγάλη μηχανή που πετάει ,υπάρχουν όρια που καταστρατηγούνται μόνιμα και ατιμώρητα.
    σήμερα είναι το γατάκι αύριο εσύ η το.παιδι σου.
    Οι οδοί μας είναι σε άσχημη κατάσταση εκτός του λιμένα, υπάρχει η ζέστη,το ποτό ,η μαγκιά,το στρες και η πίεση απ την δουλειά….
    εκρηκτικό το κοκτέιλ.
    κρίμα.

    • τις πινακίδες μπορείτε να τις βρείτε απ’ τα μαγαζιά στην στροφή και στην αρχή της Ζουρούδη .

  5. Η ΖουροΥΔΗ ειναΙ η γειτονια του Προεδρου μας και να τον χαιρομαστε που ειδικα εκει εχει ενα ΣΨρο αδεσποτα γατακια που τριγυρνανε εδω κ εκει.Αυτη η Gasha δεν κανει ουσιαστικη δουλεια μονο οτι τους βολευει ασε που εχουν την απαιτηση να τους πηγαινει ο καθενας τα ζωα που βρισκει .αυτοι δεν ξεξουνιουνται. Ηθελα ναξερα τι στον κορακα κανουνε τα πακετα απο την εοκ που πανε τα λεφτα και δεν αξιωθηκανε να κανουν μισο καταφυγιο για τις αθωες αυτες ψυχουλες. Υποσχεσεις λογια μονο λογια χρονια τωρα .Νικηταρα ντροπη σας και εσυ προεδρε αμα θελεις να κανεις ενα εργο της προκοπης ασε τις παπατζες με τα υπαιθρια και τα χορτα και δεν ξερω και γω τι αλλο και κυτα να βρεις ενα καταφυγιο να βαλετε και δυο τρεις σοβαρους ανθρωπους να το δουλεψουν. Ξερεις ποσος κοσμος θα παρει χαρα και θα σε ευγνωμονει πολυς και ειδικα νεοι φιλοτιμοι ανθρωποι που πασχιζουν για τα ζωακια απο το υστερημα τους. Ασε τα φλωρικα και καμε εργο ναχει ουσια και αξια . Αυτο το χαλι ειναι ντροπη για ολους .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ