Μαστιχάρι Δράσις: Οι περισσότεροι έχουν ξεσχολίσει απ’την σχολή Αυγενάκη…

7
14964

Τι σημαίνει αυτό?Ομολογώ, δεν μας απηύθυνε κάνεις το ερώτημα «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»?
Όμως επέλεξαν να μας αγνοήσουν,ένα ολόκληρο χωριό που αγωνιά!Ενα χωριό που με υπερηφάνεια έχει να επιδείξει πολλή εθελοντική δράση.Η τελευταία προ δύο ημερών…
Ποιοι μας αγνόησαν? Απ’ τον κ. Δήμαρχο μέχρι τον Πρόεδρο της κοινότητας του χωριού μας κι
απ’ τις τεχνικές υπηρεσίες και την υπηρεσία καθαριότητας για αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων μέχρι την Εφορεία Αρχαιοτήτων.
Από δω και στο εξής ο κάθε αιρετός που τα μυαλά του πήραν αέρα,θα δίνει λόγο για την ανυπαρξία του.
Ευχαριστίες στον ΑΝΘΡΩΠΟ κ.Δουδού και την υπηρεσία του.Η παρέμβαση τους είναι εκεί και έχει πάρει χρώμα πράσινο και κόκκινο!Σε αντίθεση με το μαύρο των προηγούμενων χρόνων…
Ευχαριστίες στον κ.Ζαχαρό και τον κ.Μαραγκό που ναι μεν απάντησαν αλλά έργο δεν έχουμε δει…
Τελος,τις θερμότερες ευχαριστίες στην κ.Επαρχο Ντίνα Σβυνου που ΚΑΙ αφουγκράζεται ΚΑΙ δρα αποτελεσματικά για επίλυση θεμάτων που αφορούν στο χωριό μας.
Μαστιχάρι Δράσις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο που οι πολίτες πρέπει να ζητούν και να απαιτούν τα αυτονόητα.
    Το έχω πει σε μέλη της Δημοτικής Αρχής να αφήσουν στην ακρη το καλάμι που έχουν καβαλήσει, το ότι έχουν εκλεγεί δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν λέει τίποτα απολύτως.
    Αν δεν θέλουν να μείνουν στην ιστορία ως οι πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν, ας παραδειγματιστούν από τους κατοίκους του Μαστιχαριου που σήκωσαν τα μανίκια πήραν σκούπες και βούρτσες και έχουν βαλθεί να μας βάλουν τα γυαλιά!
    Θα το πω για πολλοστή φορά Μπράβο και πάλι μπράβο στους ανθρώπους αυτούς που μας κάνουν να σκεφτόμαστε ποσό λίγοι είμαστε και ότι ας θελουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε προσφέρει σε αυτόν τον τόπο, μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα το σημαντικό!!

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  3. Απορια.Τους αιρετούς ποιος τους διάλεξε;Γιατί δεν δίνετε συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε αυτόν;

  4. Ευχαριστούμε το δήμαρχο καίσαρλη που έφτιαξε από το πουθενά ένα δήμο στο νησί. που ένωσε έξη διαφορετικές πόλεις και καμιά εικοσαριά ανύπαρκτες δημοτικές επιχειρήσεις. που πήρε από το κράτος την προστασία των δασών. Που έδωσε στον Δήμο τα λιμάνια τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα στάδια. που τελείωσε την μελέτη των κρουαζιερπλοίων και της επέκτασης της μαρίνας. που έφερε στο νησί μέσα στην κρίση 10 εκατομμύρια για αναπλάσεις στην πόλη και στα χωριά που άνοιξε το κεφάλαιο των συνεργατικών βάζοντας τον δήμο να παίξει ρόλο οικονομικού παράγοντα και εργασίας γεγονός που είναι ακατανόητο για τον έξυπνο σχολιαστή που αγνοεί το παρελθόν του καίσαρλη και του Φάκκου που δημιούργησαν την σύγρονη πόλη της Κω.

  5. Ευχαριστούμε τους Δημάρχους Καίσαρλη και Φάκκο
    Για τα έργα τους το Λατομείο Τα ΚΑΥΣΙΜΑ, την ΜΑΡΙΝΑ. τα ΣΤΑΔΙΑ. το παλιό ΝΟ-ΣΟΚΟΜΕΙΟ, το ΙΚΑ. το κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. το ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, τους ΒΡΕΦΟΝΗ-ΠΙΑΚΟΥΣ, τα ΣΧΟΛΕΙΑ. το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. την ΚΑΖΕΡΜΑ, τα ΚΡΗΤΙΚΑ, τα ΛΑΪΚΑ, τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. την ΕΦΟΡΙΑ, την ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, τους ΟΙΚΙ-ΣΜΟΥΣ, τις ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ τον ΒΙΟΤΟΠΟ, τους ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι τον Δίκαιο, τους ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ χαβρα και καμιά εκατοστή ακόμα που γράφει στο βιβλίο του ο Καίσαρλης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ